2024-06-18 1127 views
打邊爐係無分季節嘅!近排朋友們懶得諗,都喜歡去試下唔同嘅火鍋放題任飲任吃餐廳。今次嚟到呢間位於尖沙咀樓上舖, 店主應該好鍾意iron man店內放咗好多模型。餐廳serve 幾個唔同嘅放題餐,海鮮餐、牛牛餐等等。 首先會有雞煲/ 毛血旺,同時亦都會上埋刺身船及 一份小食(當天係炸蝦多士)。 食完雞煲之後就可以另揀湯底再點火鍋食物,我哋當日食嗰個係牛牛餐,咁就會有一盤唔同部位嘅牛牛一次過送到。 牛牛餐係畀肉食者專食牛牛㗎喇,而其他火鍋食物選擇老實講唔算太多,不過要飽就實飽嘅。 飲品有幾款汽水及 茶飲,甜品就有杯裝雪糕。

2024-06-17 1171 views
今次我地又出城, 唔再係香港區飯局, 同樣係OR 呢度搵到佢既貼文見好評都唔太差,最緊要係任飲。朋友訂位, 我地食滿足餐+房錢+打麻雀(聽講可以唱K+小菜~下次可以試)19:30準時開飯小食>雞煲(比埋漏斗,叫我地搞3次)如果未夠喉可以加錢再添>剌身>打邊爐飲品:真係算好多款式, 台灣,日本,本地,自家制 *** , 玻璃樽汽水先吸引服務: 今次今日係好得既, 快手。  絕對唔係我永世難忘既舊貼文 ~x嫂~果度真係比佢d侍應鬧住走環境: Marvel迷, 變型金剛迷一流(柯柏文, 大黃鋒))食物: 睇相就知幾新:
19:30準時開飯

環境: Marvel迷, 變型金剛迷一流(柯柏文, 大黃鋒
食物: 睇相就知幾新
2024-06-15
$570 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 蝦剌身
  • 龍躉
  • 手打蝦丸
2024-06-15 1462 views
原本預約晚上6時30分,職員在下午4時致電,可否2小時後才去,在我拒絕後,職員說早半小時進場,但只能食到8點(已經預早1個月前預訂)。進入餐廳後,只有3-4檯客人,詢問為何不能安排卡位,職員也只是例牌答覆,有人訂了。除了雞煲味道唔錯之外,其他食材質素很一般。大約7時30分,隔離檯入客,覺得檯細向職員反映,職員便主動話我地張檯大d,會轉去我地張檯。明明說好食到8點,職員7時40分已經收哂所有野,迫你走,真係食到無癮,拿淋走人,邊有咁樣做生意。真係唔好怪人去其他地方消費,咁樣叫人點支持本地消費,咁既食物質素同服務,絕對冇下次。

2024-06-14
Marvel 迷必去餐廳 - 新南苑私房菜CK同朋友仔三五知己聚會,大家又咁岩係科幻電影FANS,朋友就推介咗呢間整間餐廳都充滿MARVEL模型既餐廳 - 新南苑私房菜。今次我地人多所以就揀坐房既,坐房都只係每人加20蚊少少錢,但食得舒服D,講野大聲D都唔怕嘈到人 ! 夠10人仲可以BOOK有K唱既房添我地今次食嘅係日本A4及本地手切牛餐+一次性四色刺身,我地個套餐可以+$18/位升級雞煲任食或+$58/位升級海鮮任食 ! 加多少少錢有得食海鮮又點可以放過呢個機會呢 ? 呢度有齊火鍋、海鮮刺生、雞煲/鴨血/酸菜魚、仲有好多其他仼食配料😋環境都幾好,坐得舒服🥳而且店內仲有好多Marvel figure俾我地打卡/觀賞🥰 個牛🐄拼盤有A4日本黑毛牛後腿肉、極上牛肉、本地手切牛肉、黑豚肉片、安格斯牛小排、三皇雞件、熊本一口牛、M9澳洲射和牛、牛腿,每款牛肉嘅花紋都好靚,油脂分布平均,好重牛味,特推和牛同一口牛。 🌊時令海鮮拼盤 有龍蝦、海蝦、生蠔、龍躉片(好新鮮的即叫即劏,好爽口!)等等,賣相靚,食落新鮮,完全唔會有怪味👍🏻特推龍蝦、龍躉片,有驚喜😍 除咗牛同海鮮拼盤,仲要其他野食 有時令刺
Marvel 迷必去餐廳 - 新南苑私房菜

夠10人仲可以BOOK有K唱既房添

呢度有齊火鍋、海鮮刺生、雞煲/鴨血/酸菜魚、仲有好多其他仼食配料😋環境都幾好,坐得舒服🥳而且店內仲有好多Marvel figure俾我地打卡/觀賞🥰 個牛🐄拼盤有A4日本黑毛牛後腿肉、極上牛肉、本地手切牛肉、黑豚肉片、安格斯牛小排、三皇雞件、熊本一口牛、M9澳洲射和牛、牛腿,每款牛肉嘅花紋都好靚,油脂分布平均,好重牛味,特推和牛同一口牛。 🌊時令海鮮拼盤 有龍蝦、海蝦、生蠔、龍躉片(好新鮮的即叫即劏,好爽口!)等等,賣相靚,食落新鮮,完全唔會有怪味👍🏻特推龍蝦、龍躉片,有驚喜😍 除咗牛同海鮮拼盤,仲要其他野食 有時令刺身拼盤、幾十款火鍋配料、小食,仼食配料中都有各款牛部位、鴨血、海蝦、帆立貝、鮑魚,脆骨腩、各款丸類,食物種類真係好多,而且都特別唔係間間放題都有。 🐟金湯酸菜魚(麻辣雞煲(仼食)/麻煩鴨血(仼食)/酸菜魚(一份)3揀1 酸度啱啱好,湯好濃,飲落好舒服又開胃。魚肉肉質鮮嫩爽口,冇骨食落好方便 ! 食飽仲有雪糕食,有2個大雪櫃提供幾十款飲品,總有一款岩你 !

新南苑私房菜
地址 : 尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖
訂座電話 : 2877 3690
營業時間 : 星期一至日 1200 - 0200
2024-05-26
$380 (Dinner)
  • A4日本黑毛牛後腿肉
2024-06-12 921 views
海鮮天堂,對於熱愛海鮮的我來說,私房菜無疑是一個不錯的選擇。之前有聽過呢間餐廳,終於搵到時間來食下,從刺身拼盤,到海鮮拼盤,應有盡有,基本上係座無虛席,好彩有訂座🤣🤣餐牌上面都有幾個不同的套餐,因為想食海鮮的關係,最後選擇左海鮮餐,一開始上左一份蝦多士,蝦肉新鮮爽口,加上多士脆皮的感覺,口感一流🥰湯底方面選了椰子花膠湯,濃郁醇厚而不膩,清新養生✨重點必須是刺身拼盤和海鮮拼盤,刺身拼盤集合了等珍稀食材:帶子、三文魚、蟹柳、北寄貝、榮螺等等;海鮮拼盤更是有龍蝦、乳山蠔、鮑魚、青口等等,在舌尖上激盪出一場豐富多樣的味蕾盛宴🤞本地手切牛頸脊牛頸脊比想象中好吃,肉質嫩滑,可惜只有一碟,有點不太夠的感覺🙌唯有下次再來才好好享受吧酸菜魚酸酸辣辣,鮮嫩多汁的魚肉搭配酸菜的清香,令人垂涎欲滴🤤飲品方面有十多種選擇,更重要的肯定是啤酒,喜歡和啤酒的朋友們不要錯過哦🤗好味指數:10/10 性價比指數:10/10

湯底方面選了椰子花膠湯,濃郁醇厚而不膩,清新養生✨

酸菜魚
酸酸辣辣,鮮嫩多汁的魚肉搭配酸菜的清香,令人垂涎欲滴🤤

好味指數:10/10

性價比指數:10/10

2024-06-04
Type of Meal
Dinner
  • 海鮮拼盤
  • 刺身拼盤
2024-06-11 1057 views
如果鍾意食雞煲同食牛既你,一定要黎食下呢間喇!😝上到黎,餐廳好光孟,☀️好企理;枱與枱之間就唔會太迫,我地咁啱座係卡位,每個卡位都有一部電視,幾好丫,可以一路食,就睇下電視;聽老闆講,佢嗰度有七間房,每一間房都有電視台以睇波,好啱一班朋友嚟睇波飲酒。我哋今次叫咗佢嘅牛牛餐,一開始,佢地就有4款小食,之後,又有刺身拼盤,仲每人有一隻冰鎮鮑魚,真係好多野食!!!! 🤪🤪評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5食完小食,有三款食物可以揀,雞煲,毛血旺,同埋酸菜魚。雞煲同毛血旺可以任食,我哋就揀咗雞煲。個雞煲嚟到嘅時候要分三次去炒一炒先食得,一路炒嘅時候,已經聞到佢好香😙😙。佢呢度嘅雞煲,有一兜油炸鬼俾你加落去食,初頭我哋都覺得怪怪地,但係原來啲油炸鬼吸左雞煲嘅味,係好好食,個油炸鬼脆脆地,但又好入味,總之就係第一次食就會覺得好好食。而個雞煲好入味,啲雞件都好滑呀,唔會好鞋,同埋又唔會係件件都係骨,朋友同我都話覺得好好食。不過我地唔想嘥晒啲quota,所以我哋冇再叫多轉雞煲食。到打邊爐喇,個湯底有幾款可以揀,我哋就清清地揀咗個椰子湯底,不過個人覺得嗰啲椰子可以多番少少。話明係牛牛餐,佢一開始就上咗一碟有唔同部位嘅
如果鍾意食雞煲同食牛既你,一定要黎食下呢間喇!😝

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

話明係牛牛餐,佢一開始就上咗一碟有唔同部位嘅牛,有澳洲和牛,極上牛肉,熊本一口牛,安格斯牛小排,手切牛頸脊,最啱就係鍾意試唔同嘅嘢嘅我,可以試吓唔同區嘅部位。每款牛都有牛味,而啲熊本一口牛放咗落去個湯底一路煮,煮耐左都唔怕太UN。

評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

初頭覺得唔夠, 但其實食食下,我地兩個女仔都好飽,所以都叫唔到第二轉。

同埋,佢其實仲有其他野食,不過我地真係食唔落😆😆😆

佢既飲品好多款,可以任飲,我都見到有啤酒任飲,如果鍾意飲酒既朋友仔就啱晒喇!

佢之後仲有雪糕,但我地真係食唔落喇🤣
下次想食佢另外一個海鮮餐!!!

整體味道指數:😋😋😋😋/5
Type of Meal
Dinner
  • 牛牛拼盤
  • A4岩手縣黑毛和牛肩胛
火鍋控朋友呢晚帶咗我嚟呢間餐廳食火鍋🤣我哋要咗 $408一位「鮮味放題 味蕾享受 180分鐘 海鮮餐」,包咗勁多嘢食😋如果可以早啲離座 或者 晏啲入座咁就可以平到 $348 一位(詳細睇相啦)🤣「招牌麻辣雞煲(任食) / 麻辣鴨血毛血旺(任食) / 金湯酸菜魚1份」3揀1,咁我哋揀咗「雞煲」,雖然要咗BB辣,但係「雞煲」已經非常香味道濃郁👍◎ 時令刺身拼盤1份◎ 冰鎮鮑魚(每位一隻)食完雞煲就轉個湯底準備打邊爐,有多款湯底可以揀,咁揀咗「素金鈎野菌冬瓜盅 Vegetarian mushroom and winter melon cup」😋◎時令海鮮拼盤(每位五款):今晚時令海鮮包括 龍蝦🦞、生蠔、帆立貝、大蟹鉗、青口 🤩,全部都新鮮好味👍◎本地手切牛頸脊:好好牛味😋◎火鍋配料 有好多款,我哋起碼食咗鮮蝦雲吞、黑毛豚肉片、韭菜餃、魚皮餃、潮州魚蛋、響鈴、墨汁墨魚丸、魷魚丸、蟹棒 等等,真係勁多選擇😋◎ 自製冷泡茶/水果茶/五花茶 同埋成個雪櫃都係飲品,自助形式😋◎雪糕 任食😋有實力嘅大胃王可以食足3粒鐘 🤣
火鍋控朋友呢晚帶咗我嚟呢間餐廳食火鍋🤣
◎ 時令刺身拼盤1份
◎ 冰鎮鮑魚(每位一隻)
◎本地手切牛頸脊:好好牛味😋
◎雪糕 任食😋
有實力嘅大胃王可以食足3粒鐘 🤣
$449 (Dinner)
2024-05-28 930 views
喺鄰住買買咗個原價$498優惠價$179 嘅套餐,去到先嚟個雞煲好好味 ,跟住換湯底要加38 ok合理 ,跟住打邊爐 我見對面枱有蝦有蠔有鯇魚片, 但我張紙就冇 呢幾款嘢叫的 ,我就問侍應話因為我呢個餐係喺網上平台買嘅優惠價餐 要幫襯佢哋自己原價嘅$498才有 ,我就好唔明解喇 ,我原價都係$498只係喺網上平台優惠價變咗 $179 咁就會有唔同 ?不過網上平台嗰度都有寫明 30款打邊爐 食材係有乜嘢食只係我自己冇睇到, 但打邊爐嘅料真係太一般, 只有雞煲好味 ,如果呢個餐原價一定冇人幫襯。。。因款式太少太少。。。。。

2024-05-18
$250 (Dinner)
Dining Offer
Tasting Event, Group-buy, Coupon
2024-05-26 452 views
新南苑私房菜係一間超正嘅火鍋店,一定要去試吓!走入去就見到個大場地有好多餐枱,啲侍應就不停咁來來往往為客人服務。先嚟講吓個小食啦,雲耳同雞腳係必試嘅,啲雲耳超級新鮮彈牙!啲雞腳除咗酥脆之外,仲好香濃滑脆,實在係太勁!再加埋核桃就夠晒一份完整嘅前菜。揀咗手金湯酸菜魚就有啲新鮮味,啲酸菜又新鮮又爽口,對於呢種鮮酸開胃菜,一啖就難以停手。花雕醉雞鍋有陣陣嘅酒香飄出嚟,一打開煙霧彎彎都係酒香氣息,啲雞肉滑身入口,超正宗粵菜風味!南瓜公仔蜆湯就真係太可愛啦,見到個南瓜公仔坐低就飄咗一陣少年情懷,湯底又非常香甜,裡面仲有晒好多蜆肉同南瓜,一啖一個驚喜!仲有炸蝦多士,個蝦拖住個多士一齊入口,蝦肉新鮮爽口,多士又香又脆,好食!刺身盤就更加豐富啦,有海膽、帶子、三文魚、蟹柳、北寄貝、榮螺,每樣都係現切新鮮到爆!啲海膽同北寄貝尤其鮮甜,幾滋味一流!本地手切牛頸脊啲肉質幼身幼滑,油花分佈得好勻,燒烤到微凹,入口即溶,實在太正啦!海鮮盤就更加豐富啦,有乳山蠔、帆立貝、鮑魚、蜆、蝦,種類應有盡有,每樣都新鮮美味至極!雜菜盤亦幾好彩色醒目,有好多青翠欲滴嘅蔬菜!最正就係任食蝦、乳山蠔、紐西蘭貝殼、脆鯇片、花膠、龍
新南苑私房菜係一間超正嘅火鍋店,一定要去試吓!

雜菜盤亦幾好彩色醒目,有好多青翠欲滴嘅蔬菜!

最正就係任食蝦、乳山蠔、紐西蘭貝殼、脆鯇片、花膠、龍躉。啲蝦大大隻,乳山蠔肥美鮮味,紐西蘭貝殼大開肉質幼,脆鯇魷魚脆身,花膠龍躉滑溜溜好香,每樣都正!

仲有超過30多款嘅火鍋配料添,有菜有肉有海鮮有麵有豆腐,應有盡有,實在太豐富啦!飲品方面就有自製冷泡茶、水果茶同五花茶,好清香。

最後就任食雪糕雪條啦,去完火鍋就最啱食返啲甜品,仲有好多種類可以選擇,真係好滿足呀!
2024-05-25 274 views
一入到見到好多Figure,啱晒鍾意睇Marvel既朋友仔,仲有蝙蝠俠既朋友仔,仲有好多部大電視,可以比鍾意睇波嘅球迷睇吓英超,另外,仲設有一啲房間可以一大班人唱K。揀咗個海鮮餐,有三款煲選擇,招牌麻辣雞煲同麻辣鴨血,毛血旺可以食完再添加,金湯酸菜魚就只可食一次。呢個餐送本地手切牛頸脊,有時令海鮮拼盤(每位有五款)有鮑魚、蠔、海蝦、帶子、青口。佐酒小食,有木耳、麻辣雞腳、合桃。冰鎮鮑魚每位一隻。時令刺身拼盤一份。食完可以揀湯底再打邊爐,有多達30幾款火鍋配料任食,自製冷泡茶、樽裝可樂、紙包飲品、罐裝飲品任君選擇。除咗夜晚套餐抵食,午市同宵夜都係百幾蚊,好抵食,價錢先經濟實惠。夜晚開到凌晨兩點㗎!

2024-05-25 342 views
今日5月20號所謂嘅520 男朋友帶我去火鍋有幾個餐 海鮮餐 牛餐 全部都好豐富吸引今日選了海鮮餐 而且任食 180分鐘30多款火鍋配料任食 冷泡茶任飲當中仲有鳳梨汁 我覺得好適合火鍋邊吃邊飲餐前小食琥珀合桃 蝦多士 仲有雲耳 冇骨鳳爪蝦多士 仲要即時炸起 熱熱地 好好食 冰鎮鮑魚刺身拼盤有三文魚八爪魚,北寄貝 蟹棒甜蝦等等全部都算鮮味而且二人份量啱啱好 招牌麻辣雞煲 揀一款任食雞件好滑 麻辣味超入味😂令人越食越上癮 然後重頭戲黎啦!送本地手切牛頸脊時令海鮮拼盤包括大蝦 蠔 青口 鮑魚時令刺身拼盤30多款火鍋配料任食任食環節可以劃紙點餐仲包海鮮任食❤️脆鯇片❤️海蝦❤️龍躉片❤️蠔仲有好多款既任食食物台灣黑椒腸 極尚牛肉 貢丸牛丸墨魚丸,小籠包 鴨血特別要提及牛柏葉及響鈴味道好吾錯。最後仲叫左個麵
今日5月20號

餐前小食
琥珀合桃 蝦多士 仲有雲耳 冇骨鳳爪
蝦多士 仲要即時炸起 熱熱地 好好食

刺身拼盤
有三文魚八爪魚,北寄貝 蟹棒甜蝦等等
全部都算鮮味
而且二人份量啱啱好
刺身

招牌麻辣雞煲 揀一款任食
雞件好滑 麻辣味超入味
😂令人越食越上癮
招牌麻辣雞煲

然後重頭戲黎啦!
時令海鮮拼盤

❤️海蝦
❤️龍躉片
❤️蠔

仲有好多款既任食食物
台灣黑椒腸 極尚牛肉 貢丸牛丸墨魚丸,
小籠包 鴨血

特別要提及牛柏葉及響鈴
味道好吾錯。最後仲叫左個麵
刺身
海鮮拼盤
2024-05-24 154 views
今日同屋企人去尖沙咀食雞煲火鍋,呢間私房菜我哋叫咗牛牛餐有成個順序好多嘢食。首先上咗三個頭盤有琥珀合桃,無骨鳳爪同埋木耳,仲有蝦多士,之後就上左一大盤刺身拼盤。跟住就同我哋落單要雞煲或者酸菜魚,我哋就揀咗任食嘅雞煲,分別試咗唔辣同埋小辣,一致認為小辣惹味好多。食到咁上下就可以揀湯底,我哋揀咗個沙嗲湯底啱晒配牛牛餐,跟住就我哋上咗成個牛牛拼盤,入邊好多款選擇,有牛小排,和牛,牛頸脊,牛仔粒粒同埋美國極上牛肉,一大盤份量好足,食完仲可以再叫添,最鐘意就係牛小排,油脂分佈均勻又有肉味,配沙嗲超正😆😆另外仲有兩版既火鍋配料,豚肉,丸,菜,豆品,都有好多野揀,食得好滿足😋😋外面仲有飲品同埋雪糕全食,整個用餐時間有成180分鐘完全唔怕趕,適合一大班人聚會,佢仲有好多mon 同埋有幾間房,可以睇埋英超添🎈 新南苑私房菜 (尖沙咀)尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie

🎈 新南苑私房菜 (尖沙咀)
尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie #berry尖沙咀 #私房菜 #火鍋
#新南苑 #雞煲
新南苑私房菜👻又發掘到一個尖沙咀打邊爐好地方佢地開到凌晨兩點仲要有好多電視睇波睇英超都有仲要有房可以一班frd唱下k添野飲任飲有得啤啤佢🤣.🔅牛牛餐鮮味放題 HKD 398✨招牌麻辣雞煲有得任食雞煲我地首先叫咗個少辣試下惹味得來又好香啲雞都幾嫩滑😛✨牛牛拼盤拼盤有多個唔同部位嘅高質牛肉手切牛頸脊安格斯牛小排熊本一口牛M9澳洲和牛最鍾意嗰個牛頸脊真係一變色就食得牛味濃入口即溶一口牛都好Juicy好出色🤩✨時令刺身拼盤+冰鎮鮑魚大大盤既刺身拼盤個鮑魚大隻仲要好腍好入味刺身蝦夠新鮮好正✨香炸蝦多士新鮮炸起熱辣辣香脆鬆軟蝦又彈牙✨任食配料墨汁丸同爆汁貢丸幾正仲有脆肉鯇好新鮮鴨血同水魷魚都好耐無食用沙嗲湯底煮一流😆.整體來說:多款任食 聚會一流😚.🎈 新南苑私房菜 (尖沙咀)尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖
新南苑私房菜👻

鴨血同水魷魚都好耐無食
用沙嗲湯底煮一流😆
整體來說:
多款任食 聚會一流😚
🎈 新南苑私房菜 (尖沙咀)
2024-05-23 109 views
今日係尖沙咀唔知食咩好,行開寶勒巷見到一間主打雞煲火鍋嘅放題,都幾多野食都幾抵,所以一於試下。我地揀左個牛牛餐,首先佢會雞煲、麻辣鴨血毛血旺煲同酸菜魚煲,3揀1,然後有1個刺身盤1份,冰鎮鮑魚每位一隻、牛牛盤1份(m9澳洲和牛、美食國極上牛肉、熊本一口牛、牛小排等)仲有30款野食同飲品任點任食我地叫左個雞煲,少麻少辣,雞煲麻香足夠因為少麻少辣,所以唔會遮左雞嘅味道,而且雞肉入口嫰滑,非常好食刺身盤,刺身都新鮮,唔會腥而且款式都多,冰鎮鮑魚食落彈牙爽口,唔駛點豉油都覺得好食到打邊爐啦,有10款湯底可揀,今次揀左雜菌湯,佢個湯底好湯甜,而且材料十足,非常滿足牛牛盤1份(m9澳洲和牛、美食國極上牛肉、熊本一口牛、牛小排等)依個不得了呀,佢嘅m9和牛食脂肪比例幾好,而且肉質好嫰,好正。極上牛肉都比一般肥牛更靚更好食,一口牛同牛小排牛味重,食落唔韌,正呀佢依到d打邊爐食物都款多又夠新鮮,最後仲有雪櫃雪條可以食,正呀喂整體黎講,餐廳食物質素高,好岩大食又鍾意食肉嘅朋友

今日係尖沙咀唔知食咩好,行開寶勒巷見到一間主打雞煲火鍋放題,都幾多野食都幾抵,所以一於試下。

整體黎講,餐廳食物質素高,好岩大食又鍾意食肉嘅朋友
2024-05-21 4406 views
今晚朋友帶我去咗尖沙咀一間私房菜 睇波 食雞煲 打邊爐 超正😉 呢度喺樓上鋪 有好多卡位同房間 好多電視 可以睇波或者卡拉ok😎😎 ✨牛牛餐$398/位 餐前小食有泰式鳳爪 木耳 合桃 好惹味😋 ✨招牌麻辣雞煲(任食)雞煲可以揀辣度 我哋揀唔辣 調味啱啱好 加熱後 反三次 最後加埋油炸鬼就可以食啦 雞塊新鮮入味 真係想encore😋 ✨仲有蝦多士 正價時段有蝦多士送 炸到酥脆 唔會太油 好食😆 ✨刺身拼盤首先每人一隻冰鎭鮑魚 爽口彈牙😋三文魚 北奇貝 赤蝦 螺肉 蟹棒 樣樣新鮮鮮甜👍 食完雞煲刺身 就可以打邊爐啦 有幾款湯底可以揀🥰 ✨蟲草花椰子花膠湯底🍲✨本地手牛頸脊一份✨M9澳洲和牛 任食✨美國極上牛肉 任食✨熊本一口牛 任食✨安格斯牛小排 任食每款牛都各有千秋 我鍾意食牛小排 油脂分布均勻 好鮮甜😉 然後仲可以加火鍋配料 有30幾款火鍋配料可以揀 有墨汁墨魚丸 台灣鴨血 其他地方好少有🤣 飲品方面 出邊有兩個大雪櫃 可以任揀任飲㗎 仲有雪雪糕 真係好滿足🥰🥰 整體來講 飲酒 吹水 睇波嘅好地方😉 🎈新南苑私房菜 (尖沙咀)尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖 #香港火鍋

✨牛牛餐$398/位

餐前小食有泰式鳳爪 木耳 合桃 好惹味😋

✨招牌麻辣雞煲(任食)

✨仲有蝦多士

✨熊本一口牛 任食
✨安格斯牛小排 任食
每款牛都各有千秋 我鍾意食牛小排 油脂分布均勻 好鮮甜😉

整體來講 飲酒 吹水 睇波嘅好地方😉

🎈新南苑私房菜 (尖沙咀)

#香港火鍋任飲任食
#新南苑私房菜#新南苑餐廳#香港美食推介#香港火鍋推介#尖沙咀美食#meimei foodie#hk foodie