2025-02-14
今晚book咗19:30枱食情人節晚餐 19:15已經入座 個陣時入座率大約7成 但我地等咗差不多10分鐘先有職員攞QR code俾我哋落單我哋第一次落單每款食物叫咗少少諗住試吓 但等咗大半個鐘先嚟第一樣食物(炸物)之後又要再等15分鐘先有第二樣食物(都係啲炸物)等都等到落晒嗝魚生等到大概20:30先有 壽司更係9點幾 啲枱走得七七八八先出叫完最後真係嚟咗嘅我諗大約只有三成 而且完全唔跟落單次序 邊張枱催就有食物係咁出比佢地物呢排餐廳仲做緊每位+$60有得食蟹粉放題 我地都加左試吓 佢有6款蟹粉食物 我哋落咗幾次單 每次叫幾款咁 但最後只係嚟咗兩樣野 (好彩最後同侍應反映完 有得豁免返呢個額外收費)食物同侍應服務都ok嘅 但上菜真係要大大改善🫠真係等到懷疑人生 覺得唔寫差評太對唔住自己 於是第一篇食評就獻咗比佢啦