2021-05-08
小店最大特色是坐日系梯級 所以座位不多但我平日去 所以可以慢慢悠閒咁嘆😛.留意返!!火炭分店主要係賣輕食同咖啡~有bagel burger hotcakes 唔飲咖啡都有茶類🙆🏼♀️ 拎完餐之後就可以將小木椅當係你既茶几仔用 超qq的😍😍 好日系feel~~.▫️avocado & smoked Salmon Bagel $58😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分淨係bagel已經有9款 選擇困難🥺 本身我係諗住食少少野 點知佢都幾有份量 你睇下條煙文魚伸佐條脷出黎就知!!🙈可以就咁拎起黎食 終於唔洗食到唔知點咁😶 一咬就食到牛油果🥑醬咇出嚟 比佐勁多pat 連埋煙三文魚一齊食 perfect match!! 仲有酸忌廉醬同洋葱調味 口感勁豐富完全唔會dry 而且bagel好煙靭同大個!! .▫️rose latte + $19😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分嗌任何食品就可以半價配飲品*好耐無飲rose latte就諗住試下🥰 好有驚喜!!! 除佐飲到玫瑰香之外啡味都勁出😍 .▫️cold brew $60😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分因為個latte太好飲 令我好想試下cold brew~ 平時成日怕苦
但我平日去 所以可以慢慢悠閒咁嘆😛
😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分
▫️rose latte + $19
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分
嗌任何食品就可以半價配飲品*
▫️cold brew $60
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分
因為個latte太好飲 令我好想試下cold brew~ 平時成日怕苦 好少會想試 😶 (其實係件個樽靚😂😂😂😂)
酸度剛好 同時飲到香醇既啡味 唔會話太澀 仲好順口 好飲耶~~而且都幾大樽
重點係打完卡還樽可以退返$20 其實都幾抵飲🙈
總結,咖啡真係好好飲🥺 我覺得我太遲遇到佢了~小店有售自家咖啡豆 覺得好飲可以買回家沖喔🙆🏼♀️
而且bagel個餡勁足料 我本身係打算輕食 點知我好飽😂
環境好有慢活感同療癒 我自己幾愛去放空的🥰 下次我要試埋pancake/burger好吸引!!!
**佐敦同大坑分店先有主食同大間啲🙆🏼♀️