2021-02-11 889 views
出面望入去已經見個環境好靚,入面其實好寬敞,之不過坐既地方其實唔多,得嗰一排一級級既位,如果下層有人坐緊,上落都幾麻煩,另外側邊仲有2個位,我地去到冇咩人,所以都叫坐得ok舒服,但走前開始多人,佢地就坐得辛苦d啦,同埋因為佢呢度冇枱,係用d櫈仔放食物,所以其實食得有d辛苦。如果只係飲野,都可以坐耐d, 食野既話我地都快手食完就走啦。食物選擇唔算好多,有bagel, hotcake, burger, 野飲有各款咖啡,有tea latte(可揀唔同種類既茶), lemonade.薑蔥炸雞burger - 我唔食葱既,問左佢冇得走葱,咁算啦,照試下,原來佢將d葱同薑打碎做sauce, 所以走唔到。不過其實都ok,唔算太大陣葱臭味。 舊炸雞超大舊,炸得香脆,好好食。Short rib burger - 相比炸雞,呢個就細好多,個short rib都好淋好食,不過食完炸雞,就覺得呢個單調d失色d.薯條 - 新鮮炸起既肥薯條,好食hojicha latte - 幾好飲,好香茶味同奶味,但因為係熱飲杯,我就咁喺個蓋度飲,發現到底有d沉澱物,建議攪下先飲會好dlemonade - 正常,但超多冰,飲完

薯條 - 新鮮炸起既肥薯條,好食

lemonade - 正常,但超多冰,飲完成杯都係冰,變相野飲份量就好多少

衛生:入門口有探熱機,不過冇店員mon實入黎既人有冇探。 亦放左幾支搓手液同消毒噴霧俾客人用。 整體環境睇落都乾淨既。

泊車:火炭假日我通常泊街,食個飯唔係太耐,又唔阻到人ok既,或者隔離d工廈都有時租,我見星期六日有d $15/hr, 或者出面露天場,但呢個位都行得幾遠

薑蔥炸雞burger

Short rib burger