2024-08-09 233 views
Suage北海道湯咖哩 (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖佢哋嘅避風塘天婦羅魷魚,又脆又香,個魷魚鮮甜彈牙,幾乎好似食咗生魷魚咁爽口!特別係佢哋用嘅料好足,點都唔會感到乾悶。和牛湯咖喱配芝士飯都好鬼讚!咖喱濃郁香濃,加埋微溫呢粒芝士飯,簡直係絕配!個和牛好鬼嫩滑,煮得好掂,完全溶化喺口中。仲有呢個白松露極旨生蛋拌麵,真係好特別!麵條Q彈爽口,加埋高級生蛋同埋白松露油,好香濃,滋味超正!個牡蠣木魚醬油同埋脆海苔碎更加為佢增添咗好多層次。炸雞皮餃子,皮又脆又薄,餡料好豐富,又香又偈!超適合作為開胃菜或小食!我最愛佢哋嘅菠蘿椰汁凍奶,凍得好滑爽,仲有濃濃椰汁味,好解膩!瑰麗百香果桃桃冰沙都超吸引,清新爽口,正正好配呢間餐廳嘅菜式!
Suage北海道湯咖哩 (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖

[✨旺角Suage北海道湯咖哩·日本過江龍咖哩專門店]#旺角 #Suage北海道湯咖哩🔸日本廣島蠔湯咖哩烏冬 $108蠔身厚身,煎至金黃口感勁香脆!咖哩湯底有淡淡嘅甜味,典型嘅日式咖哩味道,有多種辣度供選擇,配搭嘅烏冬口感好煙韌滑溜,整體好出色!🔸炙燒豚角煮湯咖喱 $92豚肉厚身得嚟肉質一啲都唔鞋,肥瘦適中燒得好香,其他配料有雞翼、野菜、糖心蛋等等,好豐富勁入味!用嚟送飯真係好滿足🔸菠蘿椰汁凍奶 $36好清爽,亦唔會太甜,唔錯🔸荔枝乳酸梳打 $26荔枝清甜, 梳打清新酸爽,岩哂夏天飲🔸土多啤梨味雪糕新地 $38牛乳味好香,士多啤梨味道清甜————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳位於旺角朗豪坊,交通方便,咖哩湯底水準出色,仲可以加錢轉榔子湯或者櫻花蝦濃湯,絕對有岩你口味嘅選擇。咖哩控絕對不能錯過!📍Suage北海道湯咖哩🏠旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hon
[✨旺角Suage北海道湯咖哩·日本過江龍咖哩專門店]

#旺角 #Suage北海道湯咖哩

🔸日本廣島蠔湯咖哩烏冬 $108

🔸炙燒豚角煮湯咖喱 $92

🔸菠蘿椰汁凍奶 $36
好清爽,亦唔會太甜,唔錯

🔸荔枝乳酸梳打 $26
荔枝清甜, 梳打清新酸爽,岩哂夏天飲

🔸土多啤梨味雪糕新地 $38
牛乳味好香,士多啤梨味道清甜

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍Suage北海道湯咖哩
🏠旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #旺角 #旺角美食 #旺角好去處 #旺角食乜好 #旺角餐廳 #咖哩 #日式咖哩 #Suage北海道湯咖哩
2024-08-07 154 views
幾年前喺北海道食過好好味嘅湯咖喱一直念念不忘見到香港開咗呢間北海道湯咖喱一於嚟試吓叫咗呢個熱賣炙燒豚角煮湯咖喱加上微辣Suage原味好適合夏天唔會太辣食到成身汗但係又有一些開胃嘅感覺成個湯咖喱好豐富有好多多種餡料有足夠嘅蔬菜balance返個diet佢嘅烏冬拉麵同埋飯都各有特色可以每人叫一款嚟share北海道薯蓉芝士年糕另外每次見到芝士年糕都會忍唔住嗌呢個芝士好香真係好流心特別有咬口生乳3.5(窩夫筒)最後當然唔少得食埋佢個牛奶雪糕果然係唔同啲香滑得來好濃厚加上個筒真係好香脆有質感
幾年前喺北海道食過好好味嘅湯咖喱

另外每次見到芝士年糕都會忍唔住嗌
呢個芝士好香
真係好流心
特別有咬口

生乳3.5(窩夫筒)
最後當然唔少得食埋佢個牛奶雪糕
果然係唔同啲
香滑得來好濃厚
加上個筒真係好香脆有質感
2024-08-06 116 views
在香港,日本風味的湯咖喱店並不多見。被譽為「北海道第一湯咖喱」的 Suage 北海道湯咖喱去年中在旺角朗豪坊開設分店。店內沿用日本總店的工業風格裝潢,以醒目的紅色為主調,格外耀眼。今次我們點了店內的招牌菜色:炙燒豬角煮湯咖哩拉麵和日式唐揚雞湯咖哩拉麵。店家依足北海道札幌的配方熬製湯底,以大量番茄和洋蔥等材料,搭配各種咖喱香料及肉類燉煮最少12小時。入口即可感受到湯底的鮮甜濃郁,有多種辣度可以選擇。除了濃厚的湯咖喱,亦可以加錢換其他湯底。店家更巧妙地將瓜菜直接油炸,不加麵糊,反而保留了食材原汁原味。見櫃位有雪糕自助調味區,忍唔住買返杯外賣雪糕,同追加咗杯梳打拎走,邊行邊飲邊食。呢個3.5生乳軟雪糕,奶味濃郁不太甜,口感細滑,幾好食。

炙燒豬角煮湯咖哩拉麵和
日式唐揚雞湯咖哩拉麵。

店家依足北海道札幌的配方熬製湯底

2024-07-31
  • 海苔天婦羅魷魚
  • 炙燒豚角煮湯咖喱
  • 唐揚炸雞
2024-08-05 119 views
終於試到北海道日本過江龍湯咖哩🍛 ,仲可以一路食一路睇奧運大電視🫰🏻嗌左炙燒豚角煮湯咖喱烏冬,咖哩湯原味,再加脆皮雞腿肉串,咖哩味道相當濃郁,甜甜地,好鐘意,烏東鎖住咖哩嘅湯汁,配上兩大塊炙燒豚角,肥瘦相間,好正😊脆皮雞腿肉串通咖喱,配咗芝士飯,再加有脆皮雞肉串、唐揚雞塊,司華力腸,辣度揀咗少少少辣,原來湯咖喱可以加錢換其他湯底♥️喜歡吃肉嘅我,對呢碗湯咖喱贊不絕口,配上白飯更添美味😝再嗌左蔥香烤牛舌,有五大塊,即叫即烤,牛味濃濃,吃完咖喱再上巨峰乳酸梳打,感覺好爽呀。最後仲試咗佢呢度嘅生乳3.5,牛乳味相當濃厚,大愛♥️

2024-08-04 560 views
呢間日本過江龍,之前一直都想試,今次終於搵到朋友陪我一齊食我地叫左1️⃣炙燒豚角煮湯咖喱💰92轉櫻花蝦濃湯+💰10原來湯咖喱除左原味,仲可以加錢轉其他口味同埋自己揀辣度,我見朋友食原味,所以我轉左櫻花蝦濃湯,辣度揀左BB辣,櫻花蝦濃湯真係好有蝦味,上臺已經覺得好香,加上煙靭彈牙嘅烏冬,好味🤤配料好多,除左軟熟豚角煮之外,仲有好多唔同類型嘅蔬菜,例如蓮藕、茄子、南瓜、西蘭花、半熟溏心蛋等,好滿足❤️2️⃣柚子雞髀湯咖喱💰88朋友叫左湯咖喱原味,湯底真係好香咖喱味,配埋拉麵都好掛湯。雞髀好大隻,咬開有肉汁,雞肉嫩滑,點埋湯咖喱一齊食更加好味😋3️⃣蔥香烤牛舌💰38牛舌厚薄適中,煎得啱啱好,唔會好靭,加埋大蔥同埋檸檬汁,好夾,係一個好味開胃菜😎4️⃣芒果乳酪特飲💰36芒果味好突出,好重乳酪味,飲落酸酸甜甜,好開胃5️⃣荔枝乳酸梳打💰26荔枝乳酸梳打夠氣,同埋荔枝味幾香濃,唔係藥水味,好啱夏天飲😚最後走嘅時候,見到門口仲有雪糕同野飲外賣,但我地已經飽,唯有下次試下🥲消費價錢:2人💰319,人均💰159.5結論:(10分為滿分)味道:7.5/10性價比:7.5/10回頭指數:7.5/10餐廳名稱:Suage北海道湯咖
呢間日本過江龍,之前一直都想試,今次終於搵到朋友陪我一齊食

我地叫左
1️⃣炙燒豚角煮湯咖喱💰92轉櫻花蝦濃湯+💰10

2️⃣柚子雞髀湯咖喱💰88
柚子雞髀湯咖喱

3️⃣蔥香烤牛舌💰38
蔥香烤牛舌

4️⃣芒果乳酪特飲💰36
芒果味好突出,好重乳酪味,飲落酸酸甜甜,好開胃
芒果乳酪特飲

5️⃣荔枝乳酸梳打💰26
荔枝乳酸梳打

消費價錢:2人💰319,人均💰159.5

結論:
(10分為滿分)

味道:7.5/10
性價比:7.5/10
回頭指數:7.5/10

餐廳名稱:Suage北海道湯咖哩
餐廳地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖

#suage北海道湯咖哩 #suage #旺角 #旺角美食 #朗豪坊 #日本美食 #日本咖哩 #咖哩 #北海道美食 #咖哩烏冬 #香港探店 #香港美食 #香港好去處
柚子雞髀湯咖喱
蔥香烤牛舌
芒果乳酪特飲
荔枝乳酸梳打
未去過北海道不過都聽過湯咖喱好出名🇯🇵呢間來自日本嘅過江龍我一直期待左好耐🥹 主菜款式選擇好多仲有豐富嘅蔬菜🥗營養均衡又滋味真係好值得一試🤪⭐️ 日本廣島蠔湯咖喱 🦪廣島蠔嘅份量好豐富而且好飽滿🌊食落滿滿海洋嘅味道出奇地同咖喱好配合💙特別搞掂咗一份佢招牌嘅豚角煮🐷 肥瘦適中半溶嘅口感真係好滋味🥓⭐️ 脆嫩柚子炸雞髀湯咖喱 🍗雞髀肉質好嫩滑帶微微既柚子香🍊咖哩湯底可以自選辣度🌶️香口但係唔會太重刺激感🍃 原來因為湯底加咗大量北海道產嘅洋蔥先咁鮮甜🧅仲有北海道南瓜茄子等蔬菜🎃⭐️ 避風塘炸雞翼 🐔期間限定仲推出咗唔少港風既小食❤️ 雞翼炸到脆卜卜避風塘嘅味道夠晒香口🤪⭐️ 北海道牛油甜粟米玉子燒 🍳玉子燒口感咬落去好鬆軟🥚 配上粟米嘅清甜同埋牛油嘅鹹香好有北海道既感覺🧈⭐️ 日本特濃抹茶紅豆牛奶 🍵幼滑得來抹茶味好香濃💚帶回甘嘅感覺🤩估唔到飲品都幾有驚喜

⭐️ 日本廣島蠔湯咖喱 🦪

避風塘炸雞翼
北海道牛油甜粟米玉子燒
日本特濃抹茶紅豆牛奶
2024-08-01 83 views
今日要同大家介紹一間日本過江龍湯咖喱,用料新鮮✨,實力既保證,地點仲要係超級方便🫶既朗豪坊,大家記得唔好錯過啦😍=====================Food list📌👍😊海苔天婦羅魷魚 魷魚炸到好香口,海鮮🦑食材新鮮,加埋營養豐富既海苔,絕對令到大家食慾大增😍❗️👍😊䐁角煮湯咖喱 🍛呢個絕對係鎮店之寶,加埋辣度可以自選,多種辣度提供選擇,仲有好多好多配料,翠玉瓜,西蘭花🥦,南瓜🎃,薯仔,加埋追加炸雞,成件事好完美,另外大家仲可以加錢,選擇其他唔同嘅湯底👍😊菠蘿椰汁凍奶 呢一杯絕對係夏日最佳飲品✨,椰汁味好濃,加埋清甜既菠蘿🍍,絕對俾到你一個冰涼既感覺❗️,另外仲要一齊,有多種飲品雪糕,提供外賣可供選擇👍😊脆皮雞腿肉串湯咖喱 雞肉🦐新鮮,炸得好香口,加湯咖喱,兩個味道十分之夾,絕對係一個好好既主食🤭,大家記得唔好錯過啦😋
=====================
Food list📌

2024-08-01 93 views
今日我和朋友來到旺角的朗豪坊,終於實現了我一直想試的北海道餐廳!自從這間餐廳去年在香港開了第一間分店,我就一直期待著能夠品嚐他們的美食。這裡的餐牌設計得十分有趣,讓我想起港式車仔麵的形式,顧客可以自由選擇麵底、湯底和配料,而辣度亦可以有1-99級可選,這樣的靈活性真的讓人感到驚喜。。我們首先點了一碗日本廣島蠔配唐揚炸雞湯咖哩烏冬($126)。這碗烏冬的麵條非常彈牙,口感滑順,搭配上新鮮的廣島蠔,海味十足。蠔肉鮮嫩,帶有濃郁的海洋香氣,與唐揚炸雞的酥脆口感形成了完美的對比。唐揚的外皮金黃酥脆,裡面的雞肉鮮嫩多汁,讓整碗麵更加豐富,口感層次分明。。接著,我們品嚐了另一碗日本廣島蠔配炙燒豚角煮湯咖哩拉麵($130)。這碗拉麵的湯底濃郁,味道非常入味,讓人一口接一口。炙燒豚角煮的肉質軟嫩,入口即化,搭配上香濃的湯底,簡直是絕配。而廣島蠔再次展現了它的鮮甜,讓整碗拉麵的風味更加升華。每一口都讓人感受到北海道的獨特風情,真是令人陶醉。。除了主食,我們還點了小食避風塘天婦羅魷魚($32)。這道小食的魷魚外皮酥脆,裡面的魷魚肉質彈牙,配上特製的避風塘醬,味道更是出奇的美味。這樣的小食非常適合作為開胃菜

除了主食,我們還點了小食避風塘天婦羅魷魚($32)。這道小食的魷魚外皮酥脆,裡面的魷魚肉質彈牙,配上特製的避風塘醬,味道更是出奇的美味。這樣的小食非常適合作為開胃菜,讓我們的味蕾在主菜之前就已經開始跳舞了。

飲品方面,我選擇了巨峰乳酸梳打而朋友則選凍檸檬茶。巨峰乳酸梳打的口感清新,帶有淡淡的果香,十分解渴。

值得一提的是餐廳有外賣飲品和雪糕,可以一定要再黎試下佢既富士蘋果雪芭和日本3.5牛乳軟雪糕

Suage北海道湯咖哩

旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖

#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodie #hongkongfood #foodie #foodporn #likeforlike #followforfollow #mongkok #mk #mogkokfood #hklocalfood #japanfood #japanrestaurant #suage #香港美食 #美食 #旺角美食 #旺角食乜好 #朗豪坊 #香港地道 #日本菜 #日本美食 #日本咖哩 #咖哩 #北海道美食 #咖哩烏冬 #香港好去處 @soupcurry_suage_hk
2024-07-25
$180 (Dinner)
  • 日本廣島蠔配唐揚炸雞湯咖哩烏冬
  • 日本廣島蠔配炙燒豚角煮湯咖哩拉麵
  • 避風塘天婦羅魷魚
呢間來自北海道的湯咖喱店岩岩開係香港既時候好多人排隊食,bookmark左咁耐終於同朋友去左試,餐廳主打多款日式湯咖喱餐點,亦有日式小食,連雪糕都有得食,今次試左佢地一啲招牌菜,味道都好有驚喜避風塘海苔天婦羅魷魚魷魚份量多,肉質爽口彈牙,天婦羅炸粉夠薄,加上避風塘調味及海苔更惹味日式唐揚雞湯咖喱佢地既湯咖喱可選不同辣度,亦可以加錢換其他湯底,配以不同配菜,包括🥦西蘭花🥚溏心蛋🍆茄子🥔薯仔南瓜、🍅蕃茄、蓮藕片,湯底清甜濃郁,唐揚雞大大嚿外脆內嫩🐔食落好juicy主食可配烏冬、拉麵、🍚飯,今次揀左烏冬,完美掛汁大滿足炙燒豚角煮湯咖喱湯底同配菜同另一碗一樣,值得一讚炙燒豚角煮好入味,肥瘦岩岩好,大滿足北海道薯條配溶岩芝士薯條熱辣辣,加上大量溶岩芝帶鹹香,邪惡又惹味炸雞皮餃子外層雞皮十分香脆,餃子餡足料,配上醬汁一齊食香口惹味另外佢地仲有外賣飲品同雪糕,天氣熱同朋友食番杯雪糕透心涼

避風塘海苔天婦羅魷魚

日式唐揚雞湯咖喱
主食可配烏冬、拉麵、🍚飯,今次揀左烏冬,完美掛汁大滿足

北海道薯條配溶岩芝士
薯條熱辣辣,加上大量溶岩芝帶鹹香,邪惡又惹味
炸雞皮餃子
外層雞皮十分香脆,餃子餡足料,配上醬汁一齊食香口惹味

另外佢地仲有外賣飲品同雪糕,天氣熱同朋友食番杯雪糕透心涼

2024-07-28 141 views
Suage牛牛咖哩湯涮涮鍋(二人前) $278 ❤❤❤原味湯底(中辣)、茄子、白新薯、日本南瓜、日本荀絲、大啡菇、油揚、金菇菜、菠菜、硬弄腐、赤坂魚腐、烏冬、白飯、2杯凍果香茶咖哩湯底濃郁,以中辣來說,畸嫌不夠辣,搭配的蔬菜與鍋底相襯,牛肉涮後入口軟淋,屬中上水平。配有兩份主食,足夠飽肚。日式炸池魚 +$38❤吃得出是新鮮炸的,但不太夠味。不用特地額外order。❤愈多愈推薦(最多5❤)龍豬情侶評價:龍豬情侶從未有在北海道光顧過此餐廳,以第一次品嚐此類食品來說,是有新鮮感的,唯因環境較開揚,進餐昤會較熱。推薦指數:7/10好味指數:6/10環境指數:5/10服務指數:6/10餐廳︰Suage北海道湯咖哩地址︰旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖
Suage牛牛咖哩湯涮涮鍋(二人前) $278 ❤❤❤

日式炸池魚 +$38❤
吃得出是新鮮炸的,但不太夠味。不用特地額外order。

❤愈多愈推薦(最多5❤)

龍豬情侶評價:

推薦指數:7/10
好味指數:6/10
環境指數:5/10
服務指數:6/10
餐廳︰Suage北海道湯咖哩
地址︰旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖
呢間係來自北海道既湯咖哩專門店開左有段時間都仍然人氣高企今日經過呢個商場就過黎試下有幾正餐廳有兩款湯底 有招牌既湯咖哩另一款就係櫻花蝦濃湯有唔同既主菜可以選擇 仲有得揀拉麵、烏冬或者飯和牛肩胛湯咖哩拉麵 $138首先梗係要試下啖湯 真係好香 入口又唔會太過濃味 選用好爽彈既曲麵每碗麵都會配有蔬菜同蛋 感覺豐富和牛肩胛好重牛味 油脂分布平均柚子雞髀櫻花蝦濃湯烏冬 $98雞髀超大隻呀好吸引雞肉都好嫩口 咬開仲有肉汁櫻花蝦湯比較濃郁 兩款湯底都好正個人認為配烏冬會比較掛湯芝士Fiesta $98除左粗薯條仲有唐揚雞、洋蔥圈、雞肉丸各4件淋上極邪惡嘅芝士醬 啱哂同朋友分享
呢間係來自北海道既湯咖哩專門店
開左有段時間都仍然人氣高企
今日經過呢個商場就過黎試下有幾正

餐廳有兩款湯底 有招牌既湯咖哩
另一款就係櫻花蝦濃湯
有唔同既主菜可以選擇
仲有得揀拉麵、烏冬或者飯

和牛肩胛湯咖哩拉麵 $138

個人認為配烏冬會比較掛湯

芝士Fiesta $98
除左粗薯條仲有唐揚雞、洋蔥圈、雞肉丸各4件
淋上極邪惡嘅芝士醬 啱哂同朋友分享

最近去咗旺角朗豪坊依間「Suage」食晚飯,依度嘅湯咖喱不論係主菜、主食、湯底、辣度,定還是配菜都有好多選擇。*此餐廳收取加一服務費。青魴斑蕃茄海老湯咖喱烏冬配芝士片、小辣5 (單點$124),青魴斑肉質嫩滑,味道鮮甜,烏冬口感滑溜,容易掛湯,配以熱熔車打芝士食用,味道鹹香,番茄海老湯底,味道酸甜、帶有鮮味。炙燒豚角煮湯咖喱烏冬配椰子湯底、茄子2件、大辣 7 (單點$104),豚角油脂部份食落入口即化,食落帶有焦香味道,茄子食落好Juicy,配料包括有溏心蛋、南瓜、茄子、蓮藕、節瓜、西蘭花、苦菊,椰子湯底味道清甜。北海道薯蓉芝士年糕(單點$28),口感外香脆內煙韌,芝士味道鹹香,配以辣味千島醬食用,味道更佳,略嫌食唔到有薯蓉餡料。士多啤梨抹茶奶(單點$38),抹茶味道濃香,奶味醇厚,配以士多啤梨果醬飲用,飲落好清新。朱古力Suage乳酪特飲(單點$38),表面鋪有朱古力醬,口感濃稠,略嫌朱古力味道偏淡,而且朱古力與乳酸味道上嘅融合帶有違和感。

*此餐廳收取加一服務費。

• 青魴斑蕃茄海老湯咖喱烏冬
  • 炙燒豚角煮湯咖喱
  • 炙燒豚角煮湯咖喱烏冬
  • 北海道薯蓉芝士年糕
  • 士多啤梨抹茶奶
  • 朱古力Suage乳酪特飲
2024-07-23 154 views
今日去朗豪坊見到有間專門食湯咖哩嘅「Suage北海道湯咖哩」🍛.日本廣島蠔湯咖喱拉麵🍜有3隻新鮮肥美廣島蠔🦪溏心蛋🥚蓮藕片、西蘭花🥦茄子🍆日本南瓜🎃翠玉瓜🥒超級豐富😍櫻花蝦濃湯本身已經飲到濃郁櫻花蝦味🦐加上少少辣🌶️就更加惹味😋拉麵掛滿湯汁,非常好味👍🏻脆皮雞腿肉串燒到啱啱好🐓雞皮脆😆肉質嫩滑多汁😗.芝士 Fiesta🫕有唐揚雞🍗洋蔥圈🧅雞肉丸🍢薯條🍟幾款都炸到好香口😛加埋芝士🧀好正😈.白松露極旨生蛋拌麵🥢拉麵上有2隻日本高級蛋『曉』🍳將生雞蛋與拉麵攪拌均勻😉再加入意大利白松露油🇮🇹以及牡蠣木魚醬油攪拌後🐟再加入一半脆海苔碎😌入口香濃白松露同海苔味🤤最後將白飯同剩餘蛋汁、海苔碎拌勻🍚好滿足😝
旺角朗豪坊都可以食到北海道過江龍咖喱湯拉麵!成日見到都大排長龍終於的起心肝試下!真係坐無虛席!.當然點了兩碗招牌咖哩湯拉麵🍜 炙燒豚角煮湯咖喱和避風塘軟殼蟹湯咖哩,份量十足滿滿的餸菜😍湯底鮮甜唔會好heavy,可以揀不同辣度照顧不同人口味👍🏻拉麵彈牙出色,避風塘軟殼蟹炸得脆口,港口fusion口味又意外地夾👍🏻傳統豚肉煮得淋身啖啖肉正😋最值得大讚好多蔬菜🥬仲大大件:茄子、南瓜、翠玉瓜、西蘭花仲有薯仔!.仲有特色飲品,菠蘿椰汁凍奶滿滿椰香,好fresh又解辣😌最正有日本的3.5生乳軟雪糕🍦超開心🥳.價錢親民份量十足日本味道,難怪咁好生意!.

價錢親民份量十足日本味道,難怪咁好生意!