2025-05-03
北角錦屏街係一個臥虎藏龍嘅搵食好地方,有間新進駐嘅日本餐廳,係時候出動喇!嘩!一嚟到俾幅畫得好靚嘅牆吸引左!三隻貓貓🐱,卡嘩𠲖~~原來呢到有飲品放題,$168一位,120分鐘,除左Draught Beer🍻,Sake🍶, Shochu🍶,仲有Whisky🥃添呀!今次我地叫左🍢六款精選燒鳥串燒組合 $78- 雞頸肉,雞腎,京蔥雞肉,雞翼,雞軟骨,雞皮串燒雞系列真係冇得輸,CP抵好高,啲肉燒得好香,雞皮脆卜卜!🍢牛舌芯串燒 $38- 呢到整牛舌應該幾有把握,叫一份黎試下,果然係好嘢!牛舌燒得又香又juicy! 下次一定要食牛舌丼!!🍛滑蛋豬扒Pan丼 $78- 熱辣辣原pan上,超大塊豬扒。滑蛋加濃濃湯汁好好送飯~~🍔手打和牛漢堡 $88- 一放上檯已經好想快啲KO碗飯。篤穿隻蛋呢個儀式真係好重要,當啲蛋汁經過扒漢堡流落去啲飯到,令色香味都滿分!漢堡係偏軟身,混埋蛋汁加飯,口感好夾!🧆炸池魚 $38- 香脆嘅炸池魚,惹味啱晒送酒🥠海苔魷魚鬚 $45- 驚喜喎,炸完外脆內軟,唔覺唔覺就食晒🫘十勝紅豆牛乳冰- 3.6牛乳加埋棉棉嘅紅豆,好滿足!🍍菠蘿特飲- 清新嘅特飲,解膩一流,仲有一串冰菠蘿
嘩!一嚟到俾幅畫得好靚嘅牆吸引左!三隻貓貓🐱,卡嘩𠲖~~
今次我地叫左
🍢六款精選燒鳥串燒組合 $78
🍢牛舌芯串燒 $38
🍛滑蛋豬扒Pan丼 $78
🍔手打和牛漢堡 $88
🧆炸池魚 $38
- 香脆嘅炸池魚,惹味啱晒送酒
🥠海苔魷魚鬚 $45
- 驚喜喎,炸完外脆內軟,唔覺唔覺就食晒
🫘十勝紅豆牛乳冰
- 3.6牛乳加埋棉棉嘅紅豆,好滿足!
🍍菠蘿特飲
- 清新嘅特飲,解膩一流,仲有一串冰菠蘿喺入面㗎!
🥃荔枝冰串燒酌
- 好清甜嘅荔枝味,有埋荔枝串,飲得又食得,好味!
🥃烏龍茶whiskey
- 第一次飲,估唔到whiskey同白烏龍茶係咁夾㗎,推介!