2024-08-25 1832 views
📍御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓我哋揀左A 經典三重新鮮刺身江洋盛宴全自助QR code落單 嚟到已經係晚上九時 座無虛席 非常熱鬧芝麻雞翼炸得不錯 蒜蓉焗蠔 蠔肉偏小味道一般刺身種類多 最令我意外係有劍魚腩刺身😍😍整體刺身質素新鮮串燒蝦肉不夠彈牙 不算新鮮花蟹蟹肉偏淋 不夠新鮮漏單情況較多 整體食物質素一般整體用餐體驗✨味道(3/5)✨環境(3/5)✨服務(3/5)
✨抵食(3/5)
📍御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
串燒蝦肉不夠彈牙 不算新鮮
花蟹蟹肉偏淋 不夠新鮮
漏單情況較多 整體食物質素一般

整體用餐體驗
✨味道(3/5)
✨環境(3/5)
✨服務(3/5)
✨抵食(3/5)
2024-08-25 1686 views
朋友食開分店性價比唔錯 今次去吓荃灣店揀咗A餐 經典三重新鮮刺身江洋盛宴$248-308多達77款 包括卷物 刺身 壽司 串燒 煮物 天婦羅 超多款雪糕 飲品一入門口位置雪櫃幾十款汽水 啤酒 茶飲全君選擇 冷盤沙律 香脆炸身 仲爆谷機雪糕雪中Haagen Dazs Movenpick就最搶手 即刻食返杯椰子 芒果雪糕🍣刺身/海鮮冰鎮新鮮阿根廷大蝦 🦐帶子🪼赤貝🐟吞拿魚 八爪魚🐙北寄貝 黃金蒜蓉熟蠔 🦪推薦大蝦 肉質鮮甜肥美 泰式酸辣醬鮑魚夠惹味🌶️🍢串燒/煮物雞翼🐔鐵板西冷牛扒🥩羊架🐏鰻魚 雞軟骨 豉椒炒蜆🥬菜心 牛扒羊架黑椒香草味重 朋友覺得燒雞翼最好味 最後食埋甜品拿破侖 木糠布甸 馬卡龍 超滿足
朋友食開分店性價比唔錯 今次去吓荃灣店

• 雪糕
  • 甜品
  • 刺身
2024-08-21 1938 views
之前去過御滿屋荃灣分店的我,覺得好好食,今次慶祝朋友生日再去,發現經過裝修後,餐廳環境更加舒適整潔,座位寬敞,整體感覺非常棒。用餐流程也十分方便,可以通過掃碼點餐,並享用自助區的各式小食👍🏻晚市 自選2小時 A經典放題〔真心推介😋〕 $288 / 人由於太多美食,不能盡錄!只記錄好味的,當中包括刺身、壽司、軍艦、手卷、串燒、燒烤、炸物、天婦羅、各式料理以及雪糕等。其中,我最喜歡的要屬甜蝦、赤貝、三文魚和帶子刺身。這些刺身肉質鮮嫩😋在壽司和手卷方面,海膽手卷細緻爽滑,鹽燒左口魚邊壽司鮮甜可口,特濃芝士系列有牛肉和皇帝蟹棒更是絕品。烤物方面,美國薄燒牛肉鹹香微甜,蒜蓉生蠔香氣四溢,鹽燒牛舌彈牙惹味,特別推介燒鰻魚超好食👍🏻。飲品方面,提供了多款紙包和罐裝飲料,以自助形式自取👍🏻另外,有冷熱濃香可口的清酒和梅酒可供選擇。甜品部分,有多種甜品🍮蛋糕🍰雪糕🍦自取,為餐後甜點。

由於太多美食,不能盡錄!只記錄好味的,當中包括刺身壽司、軍艦、手卷、串燒、燒烤、炸物、天婦羅、各式料理以及雪糕等。其中,我最喜歡的要屬甜蝦、赤貝、三文魚和帶子刺身。這些刺身肉質鮮嫩😋

甜品部分,有多種甜品🍮蛋糕🍰雪糕🍦自取,為餐後甜點。
Celebration
Birthday
2024-08-21 1862 views
閏蜜相聚 ✅御滿屋日本料理 ,慢慢食慢慢傾😎 平日各有各忙,坐下來終於可以呻下啦!🤩👏🏻A 經典 2小時77品放題已經夠食,而且性價比高。仲有榴槤任食食物選擇非常豐富,有刺身、壽司、軍艦、天婦羅、燒物、卷物、一品料理、燒物、串燒、煮物、炸物,每樣都有多款不同選擇✅自助區可以自取冷盤前菜,小食,飲品同甜品✅飲品有啤酒,汽水,冷/熱清酒同梅酒飲,仲有特色飲品✅甜品有蛋糕、布甸、菓子同泡芙等等刺身有好多選擇,三文魚,北寄貝,甜蝦,帶子,赤貝等等三文魚厚切肉質肥美,鮮嫩可口大赤蝦口感軟糯,蝦膏好甘香鹽燒牛舌燒得香口,原汁原味燒菠蘿又甜又多汁,酸酸甜甜好解膩南瓜天婦羅香甜清脆,外層鬆脆不油膩蒜蓉燒生蠔大大粒蠔肉冇縮水加埋蒜蓉好滿足芝麻雞翼香口脆皮牛油粟米滿滿牛油香,粒粒粟米飽滿鮮甜海膽手卷一口一件好鮮味
閏蜜相聚 ✅御滿屋日本料理 ,慢慢食慢慢傾😎
平日各有各忙,坐下來終於可以呻下啦!🤩

👏🏻A 經典 2小時77品放題已經夠食,而且性價比高。
仲有榴槤任食

食物選擇非常豐富,有刺身壽司、軍艦、天婦羅、燒物、卷物、一品料理、燒物、串燒、煮物、炸物,每樣都有多款不同選擇

✅自助區可以自取冷盤前菜,小食,飲品同甜品
✅飲品有啤酒,汽水,冷/熱清酒同梅酒飲,仲有特色飲品
甜品有蛋糕、布甸、菓子同泡芙等等

刺身有好多選擇,三文魚,北寄貝,甜蝦,帶子,赤貝等等
三文魚厚切肉質肥美,鮮嫩可口
大赤蝦口感軟糯,蝦膏好甘香
鹽燒牛舌燒得香口,原汁原味
燒菠蘿又甜又多汁,酸酸甜甜好解膩
南瓜天婦羅香甜清脆,外層鬆脆不油膩
蒜蓉燒生蠔大大粒蠔肉冇縮水加埋蒜蓉好滿足
芝麻雞翼香口脆皮
牛油粟米滿滿牛油香,粒粒粟米飽滿鮮甜
海膽手卷一口一件好鮮味

2024-08-21 1318 views
好長時間沒有去食放題去了,今次來到荃灣這間御滿屋放縱下自己。有ABCD組合可以選擇,最平的A組合都有77種食物可以選擇,真是花多眼亂,最貴的組合有128種類可以選擇,還有長腳蟹添❇️馬來西亞極品冷榴槤榴槤很熟,超級好食,我們忍不住encore了三四碟,好像去了榴槤放題一樣❇️刺身刺身的種類有很多可以選擇,也很新鮮,有阿根廷赤蝦、帶子、赤背、甜蝦、鮑魚、三文魚、松葉蟹棒。海膽手卷都很新鮮❇️燒紐西蘭羊鞍、鹽燒秋刀魚、比目魚、海蝦燒得很香口❇️芝士鰻魚卷、海鰻壽司、蒲燒鰻魚喜歡食鰻魚的我可以一次過試不同的鰻魚,真的很有滿足感。蒜蓉燒生蠔都好好味飲品的種類也有很多,驚喜的是還有三種不同的梳打選擇。雪糕甜品的種類有很多,有Häagen-Dazs, Movenpick, 食甜品雪糕都已經回返本

❇️馬來西亞極品冷榴槤

❇️刺身

❇️燒紐西蘭羊鞍、鹽燒秋刀魚、比目魚、海蝦
燒得很香口

❇️芝士鰻魚卷、海鰻壽司、蒲燒鰻魚

飲品的種類也有很多,驚喜的是還有三種不同的梳打選擇。

2024-08-19 748 views
放題是放鬆的好地方!滿滿食物,朋友喜愛日式放題喔朋友聚會,滿足,座位算舒適。晚市滿滿的客人,速度很快,食物質素亦有水準。刺身方面,油甘魚,三文魚,帶子,牡丹蝦。刺身新鮮,擺盤精美。適合大班朋友吃款式多的刺,鮮甜滿滿。燒物選擇多,燒大蝦,口感彈牙香味濃。雞軟骨串燒香濃,不油膩,下酒小吃創意卷物創意手工製,滿滿新鮮,龍蝦牛油果有口感。棒喔,選擇真的非常多,厚切肥美,棒,味道鮮甜,有心機!滿滿創意,沙律醬美味,芝士鰻魚壽司非常棒!手卷也是很高水準,可以一試喔炸物和熟食中,地瓜球好吃,香濃。擺滿全枱食物,炸物,小吃,食物選擇多,自助下單不怕麻煩了。燒鰻魚醬汁熱辣辣,肥美厚肉天婦羅盛盒天婦羅炸粉薄身,脆口金黃,佐酒很不錯壽喜燒牛肉油脂味香濃,牛肉份量多,肉質驚喜炮製燒蠔是人氣之作,店內有非常多不同款式海鮮,滿滿地道感。日式海鮮鮮味得香濃清酒朋友聊聊天,飲著酒,朋友選了非常多的食物,有質素放題餐廳,非常棒!為晚上添上快樂刺身質素棒,令人放鬆
放題是放鬆的好地方!滿滿食物,朋友喜愛日式放題

朋友聚會,滿足,座位算舒適。

晚市滿滿的客人,速度很快,食物質素亦有水準。

款式多的刺,鮮甜滿滿。

燒物選擇多,燒大蝦,口感彈牙香味濃。

雞軟骨串燒
香濃,不油膩,下酒小吃

創意卷物

滿滿創意,沙律醬美味,芝士鰻魚壽司非常棒!

手卷也是很高水準,可以一試喔

炸物和熟食中,地瓜球好吃,香濃。

擺滿全枱食物,炸物,小吃,食物選擇多,自助下單不怕麻煩了。

燒鰻魚
醬汁熱辣辣,肥美厚肉

天婦羅盛盒
天婦羅炸粉薄身,脆口金黃,佐酒很不錯

壽喜燒牛肉
油脂味香濃,牛肉份量多,肉質驚喜炮製

清酒

為晚上添上快樂

刺身質素棒,令人放鬆
好耐無去荃灣搵我好朋友,今日終於約到佢一齊出嚟食嘢☺️我同佢都係一個好鍾意食野,可以食足幾個鐘頭嘅人✌️所以我哋都好鍾意食放題😆今次我地去左荃灣滿屋食,呢度環境坐得幾舒服,對比旺角分店,感覺更大更舒適🥰食物上菜速度快、侍應收碟都好快同好密,令客人可以食野食得更舒適😊一入去前菜同炸物都非常多飲品種類都好多,仲有酒飲今次我哋都點左好多唔同嘅食物,刺身只係點左幾款自己最鍾意嘅三文魚、甜蝦、牡丹蝦、泰式生蝦、蟹柳、帆立貝😋😋真係好新鮮🥰我地仲點左好多壽司、花之戀,壽司飯細細嚿,又唔會硬身,好味過某啲壽司店👍;燒物方面選擇都好多,我哋點左燒蝦、燒鯖魚、燒比目魚,全部都燒到焦香又juice🙀🙀海鮮粥都好好味,好綿密平時我都比較少點小龍蝦食,不過我呢個朋友又鍾意食,所以今次都有order,而我就點左花膠😉😉夠曬養顏😌仲有必點好味嘅炸物🤣同每次不能缺少嘅榴槤、甜品雪糕😙😙lunch time時間超抵12:30食到差唔多3:00☺️☺️📍御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓#放題推介 #荃灣 #大鴻輝 #荃灣大鴻輝餐廳推介 #美食推薦 #荃灣好去處 #lunchtime #foodi

飲品種類都好多,仲有酒飲

海鮮粥都好好味,好綿密

仲有必點好味嘅炸物🤣

📍御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

#放題推介 #荃灣 #大鴻輝 #荃灣大鴻輝餐廳推介 #美食推薦 #荃灣好去處 #lunchtime #foodie #yummy #relax #高質食物 #服務一流 #日式放題 #滿足選擇
2024-08-02
Lunch
  • 刺身
  • 榴連
  • 花膠
  • 燒比目魚
御滿屋日本料理 📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓回頭多次的日式放題,性價比高~平日晚市去到都座無虛席,環境寬敞舒適,地面不會油淋淋的。上菜速度好快,質素比想像好!點了晚市經典A餐,不用三百元。有77品選擇,太多美食,太豐富了~有齊刺身、壽司、手卷、天婦羅、炸物、一品料理、鐵板燒、串燒,自助吧有青口蜆麻辣魚皮,絕不敷衍~飲料都很多選擇,啤酒都有五六款,更有任飲清酒、梅酒、紅白餐酒💕推薦幾款個人最喜歡的:💕必食刺身拼盤:很新鮮,瘋狂encore阿根廷赤蝦、甜蝦、帶子、赤貝。海膽手卷:海膽不苦,味道不錯。泰式鮑魚:醬汁惹味,鮑魚彈牙。蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋:蜆份量多,有娃娃菜。御品鮑汁燴花膠,竹笙瑤柱蟹肉羹,日式炒蜆,吉列炸蠔…蒲燒鰻魚:鰻魚一大塊上,配甜甜的醬汁好味~盬燒雞軟骨:雞軟骨大粒,好脆~出色鹽燒海蝦:瘋狂encore,大隻新鮮,肉質爽口。而家食任何一個餐都可以免費升級無限任食馬來西亞凍榴槤,瘋狂encore,榴蓮很creamy。甜品都好多選擇,可以任食哈根達斯和Mõvenpick 雪糕~🧷經餐廳新Inline網上訂4位放題,會有限量迎新禮物一份!
御滿屋日本料理
📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

回頭多次的日式放題,性價比高~
平日晚市去到都座無虛席,
環境寬敞舒適,地面不會油淋淋的。
上菜速度好快,質素比想像好!

點了晚市經典A餐,不用三百元。
有77品選擇,太多美食,太豐富了~
有齊刺身壽司、手卷、天婦羅、炸物、
一品料理、鐵板燒、串燒,
自助吧有青口蜆麻辣魚皮,絕不敷衍~
飲料都很多選擇,啤酒都有五六款,
更有任飲清酒、梅酒、紅白餐酒

💕推薦幾款個人最喜歡的:💕
海膽手卷:海膽不苦,味道不錯。
泰式鮑魚:醬汁惹味,鮑魚彈牙。
蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋:蜆份量多,有娃娃菜。
御品鮑汁燴花膠,竹笙瑤柱蟹肉羹,日式炒蜆,吉列炸蠔…
蒲燒鰻魚:鰻魚一大塊上,配甜甜的醬汁好味~
盬燒雞軟骨:雞軟骨大粒,好脆~出色
鹽燒海蝦:瘋狂encore,大隻新鮮,肉質爽口。

而家食任何一個餐都可以免費升級無限任食馬來西亞凍榴槤,
瘋狂encore,榴蓮很creamy。

2024-08-14 620 views
荃灣大鴻輝中心很多美食,這次約了朋友來大吃一頓!平日晚上來也很多人啊,幸好提前定好了位置!我們選擇了A餐,雖然是最普通的套餐,但也有特別多好吃的可以點呀!分自助區和二維碼下單:二維碼下單包括了刺身、壽司、熟食、炸物等等肯定先來一輪刺身:三文魚(這個超級厚切,肥美),北寄貝,扇貝、甜蝦,赤貝等等,會用冰塊冰著上來,保持新鮮~確實味道也很新鮮!都很甜壽司卷物等種類也很多:特別我點了海膽手卷,海膽品質還可以!還有鰻魚花卷等等,每件壽司都是新鮮出來的,飯都帶著余溫!當然還要點熟食啦:烤生蠔先來4個,蒜蓉味道很香!還來一份炒蟹,蟹肉味道也很鮮甜,還有烤鰻魚,壽喜鍋等等,其中雲耳萵筍炒蝦仁味道意外的不錯哦!自助區可以拿的東西也很多:可以拿不同的水果,西瓜、哈密瓜等等;也有一些熟食可以拿,甚至還有湯哦!各種前菜和涼菜~飲品有整面牆~好多選擇!

分自助區和二維碼下單:
二維碼下單包括了刺身壽司、熟食、炸物等等

自助區可以拿的東西也很多:
各種前菜和涼菜~飲品有整面牆~好多選擇!
2024-07-24
  • 海膽手卷
  • 蒜蓉燒生蠔
2024-08-14 13028 views
荃灣大鴻輝中心有好多不同種類嘅餐廳,今晚冇食午餐好肚餓,所以決定試吓喺10樓嘅「御滿屋日本料理」。而家可以經inline網上訂位,方便度更勝之前。餐廳主打日式放題,今次試咗佢哋最平嘅套餐,性價極高,下次一定要試吓高級啲嘅套餐。餐廳設有小食區,飲品區和甜品區,全部都係任飲任食。小食和飲品種類繁多,有我最鍾意嘅八爪魚仔,海帶,響螺和海蜇,而且連日本清酒都係任飲。雖然我哋今次揀咗最平嘅套餐,但食物種類都好多。刺身我哋叫咗帶子、甜蝦、阿根廷赤蝦、泰式生蝦、希靈魚、北寄貝、油甘魚、三文魚、八爪魚、松葉蟹棒,還有我最鍾意嘅劍魚,而家劍如唔係好多地方都有得食。刺身有冰承載着,確保新鮮,值得一讚。我哋仲叫咗燒左口魚壽司,芥末八爪魚軍艦,和花之戀。而最令我驚喜就係呢個價錢居然有海膽手卷。食完刺身,當然要試吓佢哋嘅燒物,今次叫咗燒羊架,串燒牛舌,鹽燒比目魚、燒雞翼和燒生蠔。火喉控制得好好,最欣賞係比目魚,Encore咗幾次。L除咗日式,原來仲有中式食物,叫咗個薑蔥炒蟹,蟹肉羹,估唔到都好高質素。甜品區裏面有好多種類嘅雪糕,居然有Movenpick 和Häagen-Dazs,食埋甜品真係超滿足。

而家可以經inline網上訂位,方便度更勝之前。

L

2024-08-14 764 views
上次去大埔食滿屋,食完之後覺得唔錯,今次專登黎食午市放題,平日中午12.30入席,可能啱啱開舖無耐,人流少d,店員仲專登安排咗喺靠窗嘅卡位坐💕,比較大滿屋其他唔同嘅分店,呢間分店算係坐得相對闊落、舒服。今次食比較實惠嘅經典放題,雖然最平,但嘢食嘅種類都幾豐富,有77品!刺身、炸物、鍋品、甜品.....包羅萬有,如果本身唔係話特別想食其他高級嘅刺身,揀經典放題係一個唔錯嘅經濟之選。值得一提係呢間飲品嘅選擇特別多,連生百事都有😂,亦都試咗佢地自家製嘅茶飲,都唔錯

2024-08-13 815 views
性價比相當唔錯既放題@荃灣今晚過左荃灣搵食,上次就係大埔分店食過,今次就係荃灣分店食。價錢方面就主要有四款選擇,因為自己同朋友都唔算大食,所以就只係揀左最平個個餐,一共77款食物可以揀。加上我地八點半後入座,就再平少少🤏埋單就$295一個人,可算係相當抵食!魚生刺身方面味道都算幾好,無咩雪味;退冰又處理得幾好,就算去食大X屋,都不免會食到個魚生入面好冰,今次依間又處理得幾好,相當抵讚壽司方面中規中矩,特別推介大家食蟹子軍艦,紫菜仲係脆卜卜,相當難得!最後仲order多一輪,但水準依然相當好!熟食方面都係唔錯,老實放題既熟食差極有個譜今次個粥都還可以,可以試下今次仲要有promote,可以任食榴蓮啊真係嚇親啊,任食榴槤😂😂雖然唔算好甜,但都相當唔錯啦,依個價錢連榴槤都有任食,仲想點?環境都算乾淨企理,服務亦正常!
性價比相當唔錯既放題@荃灣

三文魚魚生

劍魚腩刺身

蟹子軍艦

熟食方面都係唔錯,老實放題既熟食差極有個譜
今次個粥都還可以,可以試下

今次仲要有promote,可以任食榴蓮啊
榴蓮

環境都算乾淨企理,服務亦正常!
魚生
吞拿魚蓉手卷
海鮮蟹粥
2024-08-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$295 (Dinner)
三文魚魚生
劍魚腩刺身
蟹子軍艦
榴蓮
魚生
吞拿魚蓉手卷
海鮮蟹粥
2024-08-10 1111 views
今日食既呢間係位於荃灣既滿屋放題, 佢應該係區內都已經都幾出名既放題店價錢唔貴但係都算幾多野食可以選擇既環境唔錯而且地方都算幾大下, QR CODE落單, 成程都係滿意的野食方面, 因為有幾個唔同套餐可以揀, 所以如果想食多d選擇既話可以因應自己budget去揀必食推薦大推刺身魚生類, 估唔到質素又幾OK而且黎既份量都好足下, 唔洗一陣就已經黎齊出面都有自助區, 野食都幾多下, 有炸物同涼菜等等, 可以食住等呢個海解粥真係不得了, 料足而且好香滑, 粥底好味即使好快飽都必須要試!!呢期做緊連榴槤都可以任點, 即刻嗌返幾個試下個size都算大, 核就比較大粒, 但係因為放題所以冇咩所謂!! 因為可以叫多幾粒黎食, 味道都幾香濃甜品係haagen dazs!!! 仲係可以任拎任食既雪糕!! 愛了
價錢唔貴但係都算幾多野食可以選擇既

必食推薦大推刺身魚生類, 估唔到質素又幾OK
而且黎既份量都好足下, 唔洗一陣就已經黎齊
呢期做緊連榴槤都可以任點, 即刻嗌返幾個試下

2024-08-01
2024-08-10 903 views
如果係榴槤控嘅朋友,嚟呢度食放題就真係發達喇。而家食任何一個餐都可以免費升級無限任食馬來西亞凍榴槤,除此之外,Haagen-Dazs同埋鐵板燒紐西蘭西冷牛扒都係任叫任食。我就叫咗最平嘅A餐都係$200頭,就可以任食兩個鐘。見到好多人一開始就已經叫榴槤,我就梗係主攻刺身先啦。最值得叫嘅係西班牙紅蝦,真係好大隻同埋好濃味。海膽手卷雖然細啲,但係都可以一戰。跟住叫埋佢嘅鐵板牛扒都唔錯喎。食到最後梗係食埋甜品先走啦。呢間餐廳都坐得舒服嘅會好逼逼夾夾。而家喺inline 就book到位
這晚我們來到了荃灣御滿屋吃日式放題,🇯🇵這裡座無虛席,十分熱鬧,🥳可能是因為性價比高,🤑晚市經典A餐指定時段$300有找,👏🏻也有達77款不同種類如刺身、串燒、鍋物等食物,看來大家都很喜歡吃放題喔!😆以下是我比較喜歡的食物,😋😚比目魚本身喜歡吃魚的我對魚的食物特別加分,簡單煎香,外脆肉嫩,肉質軟滑骨又少,很鮮美!🥰蒲燒鰻魚又是魚的食物,這個一送上來就一定要熱吃,燒得焦焦的鰻魚加上燒汁,甜甜的、香噴噴。☺️榴連炸彈我們都喜歡吃榴連,即炸的榴連炸彈熱辣辣,咬下去滿滿貓山王榴連蓉溢出來,相當好吃!😝北寄貝刺身這裡的刺身看上去也很新鮮,味道甘甜,越嚼越香的甜味很特別的口感,聽說對心臟健康有益,又健康又美味!👅喜歡喝熱飲的人來這裡也有好多選擇,有部熱飲機提供朱古力、柑橘綠茶、熱水可以沖桂圓紅棗茶等飲品呢~☕️Info店名:御滿屋日本料理 地址:荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
這晚我們來到了荃灣御滿屋吃日式放題,🇯🇵

這裡座無虛席,十分熱鬧,🥳
可能是因為性價比高,🤑
晚市經典A餐指定時段$300有找,👏🏻

也有達77款不同種類如刺身、串燒、鍋物等食物,

看來大家都很喜歡吃放題喔!😆

以下是我比較喜歡的食物,😋😚

比目魚
本身喜歡吃魚的我對魚的食物特別加分,
簡單煎香,外脆肉嫩,肉質軟滑骨又少,
很鮮美!🥰

蒲燒鰻魚

榴連炸彈

北寄貝刺身
這裡的刺身看上去也很新鮮,
味道甘甜,越嚼越香的甜味很特別的口感,
聽說對心臟健康有益,又健康又美味!👅

Info
店名:御滿屋日本料理