2024-08-14 6620 views
荃灣大鴻輝中心有好多不同種類嘅餐廳,今晚冇食午餐好肚餓,所以決定試吓喺10樓嘅「御滿屋日本料理」。而家可以經inline網上訂位,方便度更勝之前。餐廳主打日式放題,今次試咗佢哋最平嘅套餐,性價極高,下次一定要試吓高級啲嘅套餐。餐廳設有小食區,飲品區和甜品區,全部都係任飲任食。小食和飲品種類繁多,有我最鍾意嘅八爪魚仔,海帶,響螺和海蜇,而且連日本清酒都係任飲。雖然我哋今次揀咗最平嘅套餐,但食物種類都好多。刺身我哋叫咗帶子、甜蝦、阿根廷赤蝦、泰式生蝦、希靈魚、北寄貝、油甘魚、三文魚、八爪魚、松葉蟹棒,還有我最鍾意嘅劍魚,而家劍如唔係好多地方都有得食。刺身有冰承載着,確保新鮮,值得一讚。我哋仲叫咗燒左口魚壽司,芥末八爪魚軍艦,和花之戀。而最令我驚喜就係呢個價錢居然有海膽手卷。食完刺身,當然要試吓佢哋嘅燒物,今次叫咗燒羊架,串燒牛舌,鹽燒比目魚、燒雞翼和燒生蠔。火喉控制得好好,最欣賞係比目魚,Encore咗幾次。L除咗日式,原來仲有中式食物,叫咗個薑蔥炒蟹,蟹肉羹,估唔到都好高質素。甜品區裏面有好多種類嘅雪糕,居然有Movenpick 和Häagen-Dazs,食埋甜品真係超滿足。

而家可以經inline網上訂位,方便度更勝之前。

L

Dinner
又嚟到荃灣依間「御滿屋」食放題,今次多咗D唔同款式嘅甜品可以試下,蜂蜜蛋糕同伯爵茶布丁燒都令我忍唔住encore食咗各五、六件,壽司、刺身、熱食等等都依然維持到水準。*此餐廳收取加一服務費。五六日假期A組合放題成人晚市自選2小時(兩人$616),刺身,帶子、阿根廷赤蝦、赤貝、泰式生蝦、希靈魚、北寄貝、角螺、油甘魚、劍魚腩、甜蝦、八爪魚、挪威三文魚、鮑片、松葉蟹棒,食落好新鮮。蒜蓉燒生蠔(跟餐$0),表面鋪滿金銀蒜、指天椒,生蠔味道鮮甜,食落好Juicy。日式炒蜆(跟餐$0),蜆肉肉質飽滿,食落有鮮味,加入指天椒、蒜蓉、彩椒、香蔥炒製,味道類似大排檔裏食到嘅香辣醬爆炒蜆,食落好惹味。鹽燒海蝦(跟餐$0),肉質爽口,味道鹹鮮。竹笙瑤柱蟹肉羹(跟餐$0),口感濃稠,略嫌瑤柱、蟹肉份量少,食落比較細碎,味道類似碗仔翅。海膽魷魚軍艦(跟餐$0),表面鋪滿海膽醬,魷魚口感爽脆。蜂蜜蛋糕(跟餐$0),口感鬆軟,味道清甜。伯爵茶千層蛋糕(跟餐$0),略嫌蛋糕分層口感比較厚實,茶味濃度6分,略嫌味道偏甜。伯爵茶布丁燒(跟餐$0),表面鋪滿日式芝士蛋糕,味道鹹香,底部為伯爵茶布丁口感濕潤,茶味濃度8分,整
又嚟到荃灣依間「御滿屋」食放題,今次多咗D唔同款式嘅甜品可以試下,蜂蜜蛋糕同伯爵茶布丁燒都令我忍唔住encore食咗各五、六件,壽司刺身、熱食等等都依然維持到水準。

*此餐廳收取加一服務費。

鹽燒海蝦(跟餐$0),肉質爽口,味道鹹鮮。

海膽魷魚軍艦(跟餐$0),表面鋪滿海膽醬,魷魚口感爽脆。

蜂蜜蛋糕(跟餐$0),口感鬆軟,味道清甜。

伯爵茶布丁燒(跟餐$0),表面鋪滿日式芝士蛋糕,味道鹹香,底部為伯爵茶布丁口感濕潤,茶味濃度8分,整體食落一口即化,茶味濃厚。
  • 伯爵茶布丁燒
  • 蜂蜜蛋糕
  • 鹽燒海蝦
  • 日式炒蜆
  • 蒜蓉燒生蠔
記得食呢餐果時,我個人能量好低,食完滿血回復!😁最平嘅A餐只是$238(星期一至五午市),已經有77品選擇,而且款款吸引不濫竽充數 。雖然很平,但質素比想像好!可以回頭!竟然有任食哈根達斯、有酒、有鮑魚、海膽、花膠😱個人推介必點泰式鮑魚!這裡的燒物也不錯,我喜歡燒牛舌、燒紐西蘭羊鞍、也必點有機燒菠蘿,蒜蓉燒生蠔也ok 。放題必有壽司刺身,刺身蝦大隻!這裡還竟然有海膽手卷,當然是放題質素,但最少無苦味,合格!壽司我推介火炙鹽燒左口魚裙邊壽司,充滿魚油極美味!熟食還有炒蟹、花甲鍋、肥牛鍋之類,自助區也提供很多前菜選擇,竟然還看到水葡萄和即食糖心蛋 。飲品有巨量選擇,酒類有梅酒、清酒、紅酒、多款啤酒,我就試了生可樂,和中女之選熱花茶😁雪糕甜品令人滿意!有bulla frozen yoghurt 又有任食haagan daz,是超回本的放題!環境乾淨闊落、店面人員收碟爽快、服務都幾好,會想回頭再食!PS. 12:00 會有人龍排隊入座,唔介意食唔足3小時的話,12:30到就不用排了!
記得食呢餐果時,我個人能量好低,食完滿血回復!😁

最平嘅A餐只是$238(星期一至五午市),
已經有77品選擇,而且款款吸引不濫竽充數 。
雖然很平,但質素比想像好!可以回頭!
竟然有任食哈根達斯、有酒、有鮑魚、海膽、花膠😱

個人推介必點泰式鮑魚!

這裡的燒物也不錯,我喜歡燒牛舌、
燒紐西蘭羊鞍、

也必點有機燒菠蘿,蒜蓉燒生蠔也ok 。

放題必有壽司刺身刺身蝦大隻!

這裡還竟然有海膽手卷,
當然是放題質素,但最少無苦味,合格!

壽司我推介火炙鹽燒左口魚裙邊壽司
充滿魚油極美味!

熟食還有炒蟹、花甲鍋、肥牛鍋之類,
自助區也提供很多前菜選擇,
竟然還看到水葡萄和即食糖心蛋 。

環境乾淨闊落、店面人員收碟爽快、服務都幾好,會想回頭再食!

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2024-05-27 6466 views
三五知己 又約埋去食放題 慢慢食傾下偈😉朋友卜左呢間位於荃灣大鴻輝中心日本料理放題我哋食最基本嘅經典A餐可以品嚐77種美食有刺身 壽司 火炙壽司 創作壽司 手卷軍艦 卷物 串燒 一品料理 燒物 煮物 天婦羅炸物等嘩 太多美食 太豐富了 😍真係花多眼亂 選擇困難症呀 😂🍣刺身我哋叫咗帶子刺身 鮑片 挪威三文魚等尤其挪威三文魚及帶子刺身 新鮮甜美壽司叫咗蟹子軍艦 花之戀挪威三文魚手卷等花之戀壽司軟滑鮮甜🍢燒物我哋叫咗燒牛舌 燒菠蘿 燒雞翼等 燒物做得好出色貓山王榴槤炸彈 炸得香脆 一口咬落去 流心架 😍燒牛舌原汁原味 唔會燒到好乾雞翼非常脆皮好香口 好正 😋🥤 飲品飲品種類多 有汽水 有茶類 果汁 梅酒 清酒 啤酒等飲品係自助區任拎任飲🍦甜品雪糕自助區有幕絲 泡芙 朱古力蛋糕 雪米糍等雪糕有 movenpick Haagen-Dazs雪糕 多款味道雪條等 任食任拎 真係好抵食呀 🤗
三五知己 又約埋去食放題 慢慢食傾下偈😉

雪糕有 movenpick Haagen-Dazs雪糕
多款味道雪條等 任食任拎 真係好抵食呀 🤗

2024-05-26
Dinner
從來唔會對日式放題嘅食物質素有任何期望,但御滿屋真係令我喜出望外。滿屋早前改名為御滿屋,旺角、荃灣、大埔都有分店,我今日試荃灣午市放題。放題分幾個級數,我食最平嘅A餐,$238,中午十二點開店,可以食到三點落場為止。諗住最平嗰餐一定冇嘢好食,點知就算係最低消,食物選擇到極之豐富。🐟魚生非常新鮮,🦐赤蝦更加可以用大隻來形容,蝦頭超多膏。加$10可以加一隻大閘蟹🦀雖然係細細隻不過都有蟹膏、鮮甜,十蚊真係超值。依家仲免費升級🇲🇾馬來西亞燒榴槤任叫任食,而且叫咗好多轉全部香甜多肉,真係淨食榴槤都回本。另外仲有燒羊架、紐西蘭西冷、燒乳鴿、煎比目魚、燒牛舌等,全部高質。壽司卷物就正常發揮,火炙焦糖三文魚甜甜哋好味。自助區仲有麻辣小龍蝦,好受歡迎。呢個價錢已經包清酒啤酒梅酒等任飲。連🍨häagen-dazs同movenpick雪糕都係任食。出菜快、收碟快、食物賣相靚、永無扣單漏單、服務好、環境舒適,我畀御滿屋滿分。
從來唔會對日式放題嘅食物質素有任何期望,但御滿屋真係令我喜出望外。滿屋早前改名為御滿屋,旺角、荃灣、大埔都有分店,我今日試荃灣午市放題放題分幾個級數,我食最平嘅A餐,$238,中午十二點開店,可以食到三點落場為止。諗住最平嗰餐一定冇嘢好食,點知就算係最低消,食物選擇到極之豐富。

🐟魚生非常新鮮,🦐赤蝦更加可以用大隻來形容,蝦頭超多膏。

加$10可以加一隻大閘蟹🦀

雖然係細細隻不過都有蟹膏、鮮甜,十蚊真係超值。

另外仲有燒羊架、紐西蘭西冷、

燒乳鴿、煎比目魚、燒牛舌等,全部高質。

壽司卷物就正常發揮,火炙焦糖三文魚甜甜哋好味。

自助區仲有麻辣小龍蝦,好受歡迎。

呢個價錢已經包清酒啤酒梅酒等任飲。

2024-09-18 1432 views
荃灣大鴻輝真喺好多款美食!今次晏就去食日式放題🤩🤩 估唔到有齊3大牌子雪糕🍦連我哋臨走個陣都仲有好多人入座!入座後會喺用QR code 落單,而外面自助區都有好多款前菜、炸物、咖哩牛腩同同湯刺身有三文魚油甘魚希靈魚螺片包片甜蝦赤蝦帶子,壽司都有左口魚壽司火炙鰻魚花之戀鰻魚芝士卷卷物,海膽手卷,燃燒物方便更加多款式啊,牛舌牛扒博燒牛肉、雞軟骨包括有南瓜天婦羅蟹棒天婦羅再慢慢估唔到嘅係竟然有齊三個大牌子嘅雪糕🍧大驚喜喺H牌M牌D 牌都有齊🤩🤩

大驚喜喺H牌M牌D 牌都有齊🤩🤩
2024-08-31 1528 views
一入到門口已經有小小唔知乜味 令人感覺唔係好好 之後入到啲侍應態度都唔係咁好 一開始落唔到單 佢叫我哋用微信scan咁先落到 唔係個個香港人都用微信 之後食壽司又食到入面有蟹殼 個待應收起啲嘢嗰陣直接掉啲盤入㗎車 重點係佢掉嗰下啲汁彈到我隻腳 總之成個體驗都好差 完全唔會想再嚟

2024-08-28 1652 views
又來到荃灣的放題天地,每幾個月總會光顧一次,這次來到發現餐廳午餐也有日本清酒提供,會飲的就大愛了入座前先經過飲品櫃,種類真的非常多,茶,汽水,紙包,外國的,啤酒也不同款牌子,而且還有熱飲品機,即按即沖的,光是喝已經大滿足對面就是甜品櫃,全都份量小小的,非常適合想多試不同款式味道的我,曲奇,蛋糕,甜品杯,西餅等等任取,後面還有大大的雪糕櫃啊,甜品控不能錯過這次選了A餐,可以選的種類也不少,看我點了這些也是美味的啊雞軟骨,粟米,蜆,花膠,燒菠蘿,薄燒牛肉,牛扒,避風塘炒蟹,雞翅,軍艦等等,不能盡錄原來餐廳可以用新inline網上訂位,吃完已經期待下次再來光顧了呢📍御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
又來到荃灣的放題天地

,會飲的就大愛了

入座前先經過飲品櫃

,光是喝已經大滿足

對面就是甜品

,後面還有大大的雪糕櫃啊,甜品控不能錯過

這次選了A餐,可以選的種類也不少,看我點了這些也是美味的啊

原來餐廳可以用新inline網上訂位

,吃完已經期待下次再來光顧了呢

📍御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2024-08-19
Lunch
今日去咗荃灣御滿屋日本料理食飯👍坐落喺荃灣大鴻輝中心,超方便🚆首先講吓佢哋嘅壽司類啦,海膽手卷嘅海膽新鮮到爆,簡直係口感嘅極致享受🤤。花之戀同龍蝦三色塔都係必試嘅選擇🌸🦞,牛油果蟹肉他他嘅味道夠鮮美🥑🦀。三文魚壽司同馬刀貝壽司都好吸引人🐟🐚,龍蝦膏赤蝦壽司嘅質感一流🦐,劍魚腩壽司同蜜柑真鯛壽司都好特別🍊🐟。芝士飛魚子車海老壽司就係芝士控嘅最愛🧀🐟,火炙三文魚壽司嘅香味撲鼻🔥🐟。特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司同火炙海鰻壽司都好高質素🦀🐉,特濃芝士燒醬牛肉壽司同火炙醬燒蠔壽司味道濃郁🐄🦪。鹽燒左口魚邊壽司同芝士鰻魚卷勁肥美🧂🍣刺身類就更加唔使講,角螺刺身, 北寄貝, 鮑片同赤貝新鮮得嚟口感又好🐚,甜蝦同帶子都係海鮮愛好者嘅天堂🍤🐚。松葉蟹棒同阿根廷赤蝦都係質素一流🦀🦐,希靈魚同八爪魚刺身都好有特色🐟🐙油甘魚同劍魚腩都係好味嘅選擇🐟。御•泰の味冷鮑魚同挪威三文魚都係必試🐟燒物類都唔遜色,蒲燒鰻魚嘅味道正宗🐉,燒紐西蘭羊鞍嘅肉質嫩滑🐑。西京比目魚嘅味道細膩🐟,鹽燒牛舌嘅口感獨特🐄。芝麻雞翼同鹽燒雞軟骨都係送酒好選擇🍗🍺,燒有機菠蘿嘅甜味剛剛好🍍。芝士咖喱肉醬玉子燒就係創意滿分🧀🍛天婦羅方面,帝王蟹棒
今日去咗荃灣御滿屋日本料理食飯👍
坐落喺荃灣大鴻輝中心,超方便🚆

首先講吓佢哋嘅壽司類啦,

🐟。御•泰の味冷鮑魚同挪威三文魚都係必試🐟

天婦羅方面,帝王蟹棒天婦羅嘅份量足夠🦀,秋葵天婦羅
同南瓜天婦羅都好適合唔食肉嘅朋友🌱。虎蝦天婦羅同粟米仔天婦羅都係好味嘅選擇🦐🌽

熱食嘅牛肉烏冬好夠味🍜,牛油炒粟米嘅香味令人難以忘懷🌽。
上湯菜心嘅清新可以中和其他重口味嘅食物🥬

甜品方面,
Häagen-Dazs雪糕嘅柚香檸檬馬卡龍同焦糖奶油脆餅都係完美嘅結尾🍨🍋🍪

飲品隨左酒水任飲,
特飲藍糖荔枝梳打同藍蝶花白桃梳打係超靚,好適合夏天飲用🍹🌞

總括來講,御滿屋日本料理係一間值得推介嘅餐廳,味道服務都一流👏上菜快而且無漏單! 鍾意食放題嘅朋友唔好錯過喇🎌🍱
  • 蒜蓉燒生蠔
  • 甜品
  • 飲品
  • 冷盤
2024-08-26 1470 views
好耐冇食日本放題,今日就約朋友黎大鴻輝呢間御滿屋日本料理試吓啦,因為我地都比較細食,所以就揀左最平個餐$288一位,呢個餐都有77款食物可以揀架魚生方面有好多選擇一坐低我地就叫左三文魚、甜蝦、阿根廷赤蝦、油甘魚、劍魚腩、希靈魚,仲有我最愛嘅帶子呀😍份量比得好足,完全冇少到,食落好新鮮,赤蝦仲好大隻tim👍🏻呢個價錢仲有海膽手卷任叫,食落口好正呀😍熟食方面雞翼、羊架、牛扒、燒菠蘿、燒蝦、薑蔥炒蟹等等呢d點少得,全部黎到都熱辣辣,好似即叫即煮一樣👍🏻連爆谷都有得食呀😌最驚喜原來有榴連任食呀😳平時屋企得我一個食,都好少買返去食,呢度有得食返夠本喇🤣飲品方面超級多選擇,汽水、果汁、茶,仲有啤酒、清酒都可以任飲最難得係,佢有個位有茶包熱飲,好岩我呢d又要食生冷野,又鍾意養生唔太飲凍野既人😂雪糕區一定係我最愛,好多選擇,仲有Movenpick 同Haagen-Dazs雪糕任食🤤食埋真係超級滿足呀😆另外仲有蛋糕、布丁同生果等等可以揀食到飽飽,大家都滿載而歸,大家都食得好開心,約定下次都要再黎食😄

魚生方面有好多選擇

呢個價錢仲有海膽手卷任叫,食落口好正呀😍

熟食方面

連爆谷都有得食呀😌

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$320 (Dinner)
Celebration
Birthday
2024-08-25 1379 views
暑假☀️就是開開心心放任地食,✨荃灣御滿屋放題✨ 環境寛敞,坐得舒適 自助落單📱就可以等食物送上枱▶️自助區設有小食區,飲品區同甜品區,前菜同小食有多款選擇,炸餃子,沙律🥗章魚小丸子等等,飲品有清酒,梅酒,仲有特飲,甜品有自家製甜品,MOVENPICK®同Häagen-Dazs雪糕🍦。✅刺身有三文魚,甜蝦,帶子,劍魚腩,油甘魚,大赤蝦,鮑片,赤貝,角螺,北奇貝,蟹棒,八爪魚,希靈魚同泰式生蝦,冰鎮上枱好新鮮🔎三文魚肥美,大赤蝦彈牙,赤貝爽脆,帶子鮮甜,劍魚腩鮮味❤️必食推介芝麻雞翼,蒜蓉燒生蠔,牛油果蟹肉他他,海膽手卷,鹽燒雞軟骨,西京燒比目魚,蒲燒鰻魚▶️西京燒比目魚滿滿油香,魚肉嫩滑▶️芝麻雞翼外脆內JUICY▶️燒生蠔充滿濃郁蒜香,蠔肉飽滿▶️牛油果蟹肉他他口感豐富▶️海膽手卷細細件,食落鮮甜唔會腥▶️蒲燒鰻魚好肥美,一啖一件▶️鹽燒雞軟骨咸香味好足,粒粒好脆口

自助落單📱就可以等食物送上枱

🔎三文魚肥美,大赤蝦彈牙,赤貝爽脆,帶子鮮甜,劍魚腩鮮味

▶️西京燒比目魚滿滿油香,魚肉嫩滑

▶️芝麻雞翼外脆內JUICY

▶️燒生蠔充滿濃郁蒜香,蠔肉飽滿

▶️牛油果蟹肉他他口感豐富

▶️海膽手卷細細件,食落鮮甜唔會腥

▶️蒲燒鰻魚好肥美,一啖一件

▶️鹽燒雞軟骨咸香味好足,粒粒好脆口

2024-08-25 1214 views
📍御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓我哋揀左A 經典三重新鮮刺身江洋盛宴全自助QR code落單 嚟到已經係晚上九時 座無虛席 非常熱鬧芝麻雞翼炸得不錯 蒜蓉焗蠔 蠔肉偏小味道一般刺身種類多 最令我意外係有劍魚腩刺身😍😍整體刺身質素新鮮串燒蝦肉不夠彈牙 不算新鮮花蟹蟹肉偏淋 不夠新鮮漏單情況較多 整體食物質素一般整體用餐體驗✨味道(3/5)✨環境(3/5)✨服務(3/5)
✨抵食(3/5)
📍御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
串燒蝦肉不夠彈牙 不算新鮮
花蟹蟹肉偏淋 不夠新鮮
漏單情況較多 整體食物質素一般

整體用餐體驗
✨味道(3/5)
✨環境(3/5)
✨服務(3/5)
✨抵食(3/5)
2024-08-25 1120 views
朋友食開分店性價比唔錯 今次去吓荃灣店揀咗A餐 經典三重新鮮刺身江洋盛宴$248-308多達77款 包括卷物 刺身 壽司 串燒 煮物 天婦羅 超多款雪糕 飲品一入門口位置雪櫃幾十款汽水 啤酒 茶飲全君選擇 冷盤沙律 香脆炸身 仲爆谷機雪糕雪中Haagen Dazs Movenpick就最搶手 即刻食返杯椰子 芒果雪糕🍣刺身/海鮮冰鎮新鮮阿根廷大蝦 🦐帶子🪼赤貝🐟吞拿魚 八爪魚🐙北寄貝 黃金蒜蓉熟蠔 🦪推薦大蝦 肉質鮮甜肥美 泰式酸辣醬鮑魚夠惹味🌶️🍢串燒/煮物雞翼🐔鐵板西冷牛扒🥩羊架🐏鰻魚 雞軟骨 豉椒炒蜆🥬菜心 牛扒羊架黑椒香草味重 朋友覺得燒雞翼最好味 最後食埋甜品拿破侖 木糠布甸 馬卡龍 超滿足
朋友食開分店性價比唔錯 今次去吓荃灣店

朋友覺得燒雞翼最好味
最後食埋甜品拿破侖 木糠布甸 馬卡龍 超滿足

• 甜品
2024-08-21 1245 views
之前去過御滿屋荃灣分店的我,覺得好好食,今次慶祝朋友生日再去,發現經過裝修後,餐廳環境更加舒適整潔,座位寬敞,整體感覺非常棒。用餐流程也十分方便,可以通過掃碼點餐,並享用自助區的各式小食👍🏻晚市 自選2小時 A經典放題〔真心推介😋〕 $288 / 人由於太多美食,不能盡錄!只記錄好味的,當中包括刺身、壽司、軍艦、手卷、串燒、燒烤、炸物、天婦羅、各式料理以及雪糕等。其中,我最喜歡的要屬甜蝦、赤貝、三文魚和帶子刺身。這些刺身肉質鮮嫩😋在壽司和手卷方面,海膽手卷細緻爽滑,鹽燒左口魚邊壽司鮮甜可口,特濃芝士系列有牛肉和皇帝蟹棒更是絕品。烤物方面,美國薄燒牛肉鹹香微甜,蒜蓉生蠔香氣四溢,鹽燒牛舌彈牙惹味,特別推介燒鰻魚超好食👍🏻。飲品方面,提供了多款紙包和罐裝飲料,以自助形式自取👍🏻另外,有冷熱濃香可口的清酒和梅酒可供選擇。甜品部分,有多種甜品🍮蛋糕🍰雪糕🍦自取,為餐後甜點。

由於太多美食,不能盡錄!只記錄好味的,當中包括刺身壽司、軍艦、手卷、串燒、燒烤、炸物、天婦羅、各式料理以及雪糕等。其中,我最喜歡的要屬甜蝦、赤貝、三文魚和帶子刺身。這些刺身肉質鮮嫩😋

甜品部分,有多種甜品🍮蛋糕🍰雪糕🍦自取,為餐後甜點。
Celebration
Birthday
2024-08-21 1341 views
閏蜜相聚 ✅御滿屋日本料理 ,慢慢食慢慢傾😎 平日各有各忙,坐下來終於可以呻下啦!🤩👏🏻A 經典 2小時77品放題已經夠食,而且性價比高。仲有榴槤任食食物選擇非常豐富,有刺身、壽司、軍艦、天婦羅、燒物、卷物、一品料理、燒物、串燒、煮物、炸物,每樣都有多款不同選擇✅自助區可以自取冷盤前菜,小食,飲品同甜品✅飲品有啤酒,汽水,冷/熱清酒同梅酒飲,仲有特色飲品✅甜品有蛋糕、布甸、菓子同泡芙等等刺身有好多選擇,三文魚,北寄貝,甜蝦,帶子,赤貝等等三文魚厚切肉質肥美,鮮嫩可口大赤蝦口感軟糯,蝦膏好甘香鹽燒牛舌燒得香口,原汁原味燒菠蘿又甜又多汁,酸酸甜甜好解膩南瓜天婦羅香甜清脆,外層鬆脆不油膩蒜蓉燒生蠔大大粒蠔肉冇縮水加埋蒜蓉好滿足芝麻雞翼香口脆皮牛油粟米滿滿牛油香,粒粒粟米飽滿鮮甜海膽手卷一口一件好鮮味
閏蜜相聚 ✅御滿屋日本料理 ,慢慢食慢慢傾😎
平日各有各忙,坐下來終於可以呻下啦!🤩

👏🏻A 經典 2小時77品放題已經夠食,而且性價比高。
仲有榴槤任食

食物選擇非常豐富,有刺身壽司、軍艦、天婦羅、燒物、卷物、一品料理、燒物、串燒、煮物、炸物,每樣都有多款不同選擇

✅自助區可以自取冷盤前菜,小食,飲品同甜品
✅飲品有啤酒,汽水,冷/熱清酒同梅酒飲,仲有特色飲品
甜品有蛋糕、布甸、菓子同泡芙等等

刺身有好多選擇,三文魚,北寄貝,甜蝦,帶子,赤貝等等
三文魚厚切肉質肥美,鮮嫩可口
大赤蝦口感軟糯,蝦膏好甘香
鹽燒牛舌燒得香口,原汁原味
燒菠蘿又甜又多汁,酸酸甜甜好解膩
南瓜天婦羅香甜清脆,外層鬆脆不油膩
蒜蓉燒生蠔大大粒蠔肉冇縮水加埋蒜蓉好滿足
芝麻雞翼香口脆皮
牛油粟米滿滿牛油香,粒粒粟米飽滿鮮甜
海膽手卷一口一件好鮮味