2023-03-20
今日去到馬鞍山, 原來呢道都開左鮨樂, 之前食過觀塘果間覺得都唔錯, 就想再試下佢地, 去唔到旅行都頂住癮先啦叫左勁多是日推介既小食, 先黎食左個 #岩蠔, 都幾肥美, 蠔肚幾厚肉, 食落偏淡海水味, 都OK 既🌻🌻🌻經店員推薦, 叫左另一個是日推介既鹽燒青口, 超大隻, 燒起黎都唔鞋, 仲勁JUICY, 食落都幾好味, 🌻🌻🌻🌻之後再叫左熒光魷魚小食, 季節食品, 食起黎好爽口, 都幾好味 (不過如果有多幾隻就好喇 ) 🌻🌻🌻🌻主食方面我地叫左 是日推介既 #春子鯛壽司 , 春天就係食春子鯛既季節, 食起黎都有啲油份, 上面仲加左啲柚子皮提高鮮味, 唔錯, 時令之選🌻🌻🌻🌻🌻#海膽三文魚籽卷 睇到都超滿足, 成粒超多海膽一啖入口, 鮮甜, 滿足! 托底的係吞拿魚卷, 味道夾埋都幾 Creamy 正 🌻🌻🌻🌻🌻總括呢間都係幾正, 坐得舒服, 味道新鮮, 壽司刺身都算厚肉,可以頂住去日本思鄉情