2023-03-19 42 views
最近返工都好攰,都想搵朋友傾下計好似好耐冇食日本嘢,快快脆脆搵間食下壽司立鮨係正銅鑼灣Sogo後面,又唔使排隊又唔使book而家仲有得坐添! 兩個坐低即刻起曬咁點壽司🤣🤣🤣傾傾下偈好快就上曬啲壽司!橙紅色嘅1️⃣原隻活赤貝刺身💖,好有光澤,食落肉質爽厚,鮮味十足!2️⃣火炙左口魚邊海苔壽司💖充滿魚嘅油香, 配埋海苔食更加滋味,一上枱一定要即刻食!耐咗紫菜淋咗就無咁好味架喇!3️⃣牛油果軟殼蟹卷💖一客有三件,牛油果creamy,酥香嘅軟殼蟹,果然係絕配,食完已經好飽肚!4️⃣北海道特大珍寶帶子壽司💖粒特大珍寶帶子嘅size確實比一般嘅帶子大一倍, 堪稱帶子扒,肉厚甜美,啖啖係肉! 5️⃣特上呑拿魚盛合💖有本鮪赤身壽司、中吞拿魚腩壽司、大吞拿魚腩壽司、碎蔥吞拿魚腩軍艦、火炙中吞拿魚腩壽司!一次過食曬咁多款吞拿魚真係大滿足! 當中最鍾意食嘅係大吞拿魚腩壽司!真係入口即溶,完全冇筋!預測心嘅魚味都好出!正!全晚最期待就係6️⃣期間限定海膽壽司盛合💖有海膽赤蝦壽司、 海膽帶子壽司、 海膽魷魚壽司、 蟹肉海膽壽司、 海膽火炙左口魚邊壽司!盛合入面嘅海膽都好甜,更加能帶出其他海鮮嘅鮮味!特別係海膽赤蝦壽司、 同埋蟹肉海膽壽
最近返工都好攰,都想搵朋友傾下計
好似好耐冇食日本嘢,快快脆脆搵間食下壽司
立鮨係正銅鑼灣Sogo後面,又唔使排隊又唔使book
而家仲有得坐添! 兩個坐低即刻起曬咁點壽司🤣🤣🤣
傾傾下偈好快就上曬啲壽司

全晚最期待就係6️⃣期間限定海膽壽司盛合💖有海膽赤蝦壽司、 海膽帶子壽司、 海膽魷魚壽司、 蟹肉海膽壽司、 海膽火炙左口魚邊壽司!盛合入面嘅海膽都好甜,更加能帶出其他海鮮嘅鮮味!特別係海膽赤蝦壽司、 同埋蟹肉海膽壽司!香濃甜鮮,一啖食曬!

以立食黎講,餐廳唔會好嘈,環境的的骰骰,但都一應俱全!壽司整體係水準之上, 可以再encore!
  • 海膽盛合
  • 火炙左口魚邊壽司
  • 北海道特大珍寶帶子壽司
銅鑼灣分店設座位,可以舒舒服服坐著享受美食帶來的幸福感🥰 餐廳提供QR Code自助下單,食物樣子和價格清楚顯示,十分方便,亦解決有時看名字難以想像食物樣子的困惑😝超愛「北海道特大珍寶帶子壽司」💖 大大顆帶子鮮甜可口,軟綿細滑的質感在口中蕩漾開來,超級滿足😚 晶瑩剔透的「珍寶牡丹蝦壽司」緊接其後,醮些豉油再抹上wasabi,蝦肉鮮甜之中更帶一絲清爽氣息😎 「油甘魚腩壽司」也是肉厚滑嫩,漂亮的粉紅色溢滿光澤✨因為很喜歡火炙壽司外香內軟的特色,不知不覺就點了好多🔥 大大推薦「火炙海膽蟹棒壽司」哦,海膽入口便瞬即在舌尖融化,鮮美甘甜😋「火炙銀鱈魚壽司」以蔥香點綴幼嫩魚肉💗「火炙左口魚邊壽司」既爽又甜🐟「火炙特上地金目鯛壽司」保留部分橘紅色的魚皮,精緻且美味👅「火炙大吞拿魚腩海苔壽司」滿滿油脂甘香~「櫻花蝦玉子燒」附超多的鮭魚子,玉子甜潤很是討喜😍 話說立鮨的魚生壽司反過來醮豉油的時候,魚生不會掉下來哦,壽司師傅的功夫值得一讚🙌

2023-03-17 82 views
想試立鮨好耐,之前得立食到而家原來已經有位坐😆,去開銅鑼灣梗係要試下啦~🔹特上吞拿魚盛合 ($170) 去完日本好掛住d拖羅, 先點咗特上吞拿魚盛合,有5款壽司,包括本鮪赤身壽司、中吞拿魚腩壽司、大吞拿魚腩壽司、碎蔥吞拿魚腩軍艦、火炙中吞拿魚腩壽司,其中大吞拿魚最出色, 肉質好鮮美,入口即溶,幾有驚喜!😍😍而火炙中吞拿魚腩都唔錯,油脂味出又唔會好膩👍🏻🔸日本真鯛壽司 ($20) 仲加咗幾款壽司,例如真鯛同油甘魚,真鯛比較鮮甜同有咬口,表面仲加咗醋啫喱突出魚鮮味,水準唔錯😋🔹油甘魚魚腩壽司 ($38) 油甘魚就咬落去甜味較淡,但淡淡成個口都充斥魚油香氣😝🔸櫻花蝦玉子燒 ($25) 呢個簡直係必食! 佢唔止外觀好靚打卡able先,外層啱啱煎好嘅玉子燒,蛋香好出,口感好軟綿,櫻花蝦嘅鮮味同蛋香融合得好好,面頭仲有魚子嘅咸香,值得一試!

🔹特上吞拿魚盛合 ($170)
其中大吞拿魚最出色, 肉質好鮮美,入口即溶,幾有驚喜!😍😍
而火炙中吞拿魚腩都唔錯,油脂味出又唔會好膩👍🏻
特上吞拿魚盛合

🔸日本真鯛壽司 ($20)
日本真鯛壽司

🔹油甘魚魚腩壽司 ($38)
油甘魚就咬落去甜味較淡,但淡淡成個口都充斥魚油香氣😝

🔸櫻花蝦玉子燒 ($25)

2023-02-27
日本真鯛壽司
2023-03-14 33 views
好食就好食,不過服務就越嚟越唔掂. 唔係第一次叫外賣,之前次叫完再之後都可以再加單之後比錢.今次外賣自取比左錢之後打電話想再加單都唔得,一定要落去舖頭比左錢先可以落單. 落單時候一定要小心

TakeAway
今日黎到銅鑼灣立鮨食壽司,地點鄰近地鐵站,非常方便😃店內大概可以坐20人,裝修都好有日本特色,好似去左日本居酒屋咁😆立鮨雖然好似係立食,但其實都有位坐,空間可能會比較細唔算好坐,不過野食就真係唔失禮啦有幾款壽司盛,唔單只款色多,價錢仲好合理,就好似➡️”嚴選火炙盛合”,有三文魚,帶子,左口魚邊,中拖同松葉蟹,當中火炙帶子爽口彈牙仲要鮮味十足,中拖油脂分佈都好靚,輕輕燒過一啖咬落去魚油爆哂出黎真心唔錯😍除左火炙,我地仲叫咗個➡️”特上吞拿魚盛合”,當中有赤身,中拖,大拖,碎蔥吞拿魚腩軍艦,赤身雖然無咁多油脂,但都好新鮮,魚味比較突出同有咬口,大拖就真係好出色,入口即溶,相當好食👍🏻👍🏻另外,小食其實水準都唔錯,我地叫咗個➡️”櫻花蝦玉子燒”,蛋同櫻花蝦混合嘅玉子卷有陣陣咸香鮮味,再加埋滿滿嘅魚籽同蛋黃醬,非常吸引😋😋🔸嚴選火炙盛合 ($112)🔹特上吞拿魚盛合 ($170)🔸櫻花蝦玉子燒 ($25)
今日黎到銅鑼灣立鮨食壽司,地點鄰近地鐵站,非常方便😃

嚴選火炙盛合

櫻花蝦玉子燒

🔸嚴選火炙盛合 ($112)
🔹特上吞拿魚盛合 ($170)
🔸櫻花蝦玉子燒 ($25)

2023-02-27
嚴選火炙盛合
2023-03-10 60 views
今日同朋友來左世貿隔離嘅535 Tower試左呢間立脂。QR code落單非常方便,我叫左一個自選壽司定食10貫,而朋友就叫左自選魚生飯五款,包沙律同埋麵豉湯。朋友話個湯有驚喜,好重鮮味。自選壽司我揀左火炙左口魚壽司x2, 芝士飛魚子軍艦x2, 火炙牛油赤蝦x2, 火炙牛油帶子x1, 蟹肉蟹膏軍艦x1, 碎蔥吞拿魚腩軍艦x1, 珍寶甜蝦x1, 最有驚喜係左口魚,芝士飛魚子同埋牛油赤蝦!用料新鮮,係非常高質的手握壽司👍🏻。魚生飯就揀咗珍寶赤蝦,珍寶甜蝦,北海道帶子,蟹肉蟹膏同埋碎蔥吞拿魚腩,5款都只係$128,每樣魚生都非常新鮮,而且係用油漬飯,唔需要落太多豉油都已經夠味。絕對值得回頭!
今日同朋友來左世貿隔離嘅535 Tower試左呢間立脂。

朋友話個湯有驚喜,好重鮮味。

絕對值得回頭!
✨🤩每舊壽司飯都已經沾滿醬油,原舊放入口就可以了😋日本馬糞海膽壽司 $68海膽鮮甜又creamy滿分🧡如果份量多一啲就好了🥹絕對會encore 原隻活赤貝壽司 $35 & 北海道活象拔蚌壽司 $48師傅經過拍打幾下👏🏻赤貝及象拔蚌在口裡「活」起來,彈牙,鮮甜美味北海道特大珍寶帶子壽司 $38特大的珍寶帶子,厚切口感十足,完美遮蓋左舊飯😋鮮味十足🫶🏻大吞拿魚腩壽司 $48夾起當下望住油脂浸出再加上厚厚的魚腩,小編真係好鐘意油脂浸出的感覺🫢🫢而且入口即溶,油脂分佈均勻火炙左口魚邊壽司 $25火炙完的左口,魚油香已經浸哂出黎,油香在口中蔓延,配合壽司飯剛剛好🧡油甘魚腩壽司 $38油脂豐富😍肥美又好吃,而且無筋位劍魚腩壽司 $25新鮮好吃,魚肉十分彈牙🥹日本真鯛壽司 $20肉質柔嫩,完全冇腥味👍🏻👍🏻
✨🤩每舊壽司飯都已經沾滿醬油,原舊放入口就可以了😋

日本馬糞海膽壽司 $68

原隻活赤貝壽司 $35 & 北海道活象拔蚌壽司 $48

北海道特大珍寶帶子壽司 $38
特大的珍寶帶子,厚切口感十足,完美遮蓋左舊飯😋鮮味十足🫶🏻

大吞拿魚腩壽司 $48

火炙左口魚邊壽司 $25

油甘魚腩壽司 $38
油脂豐富😍肥美又好吃,而且無筋位

劍魚腩壽司 $25
新鮮好吃,魚肉十分彈牙🥹

日本真鯛壽司 $20
肉質柔嫩,完全冇腥味👍🏻👍🏻
2023-03-06 31 views
好耐無去立鮨啦!說真的因為唔鍾意企喺度食野,所以無去一段時間,但呢排知道「 立鮨有櫈坐」之後就即刻去食! xd晚晚都座無虛席,所以等位是必需的。有啲時令推介,都叫咗一啲試吓。《 日本靜岡產糖蕃茄 💲48 》清甜但比預期細小~ 《 水母刺身 💲68 》口感好爽脆,比海蜇再有口感一啲~《 白松露酸汁白身魚薄切(5片) 💲72 》白身魚味淡但彈牙,酸汁有陣松露香又幾提味~《 嚴選火炙盛合 💲112 》有火炙三文魚壽司、火炙帶子壽司、火炙左口魚邊壽司、火炙中吞拿魚腩壽司、火炙松葉蟹腳壽司,刺身火炙過多份脂香~ 《 北海道特大珍寶帶子壽司 💲38 》同《 北海道帶子壽司 💲18 》相比就突顯出佢有幾特大~入口厚厚的肉嫩鮮甜~ 《 吞拿魚腦天壽司 💲48 》係店中推介~腦天即吞拿魚頭頂的肉,一條吞拿魚只得兩片,口感軟滑,筋少而脂肪多,魚味極濃又有脂香~ 《 原隻活赤貝壽司 💲35 》好鮮爽~另外仲點咗其他壽司:《 芥辣八爪魚軍艦 💲12 》同 《 辣三文魚軍艦 💲12 》 帶辣惹味~《 三文魚籽軍艦 💲25 》粒粒晶瑩剔透富咸鮮~《 油甘魚壽司 💲28 》同《 深海池魚壽司 💲25 》柔軟鮮嫩~《

晚晚都座無虛席,所以等位是必需的。

有啲時令推介,都叫咗一啲試吓。

《 日本靜岡產糖蕃茄 💲48 》
清甜但比預期細小~

《 水母刺身 💲68 》
口感好爽脆,比海蜇再有口感一啲~

《 白松露酸汁白身魚薄切(5片) 💲72 》
白身魚味淡但彈牙,酸汁有陣松露香又幾提味~

《 嚴選火炙盛合 💲112 》
有火炙三文魚壽司、火炙帶子壽司、火炙左口魚邊壽司、火炙中吞拿魚腩壽司、火炙松葉蟹腳壽司刺身火炙過多份脂香~

《 吞拿魚腦天壽司 💲48 》係店中推介~

《 原隻活赤貝壽司 💲35 》好鮮爽~

另外仲點咗其他壽司

《 三文魚籽軍艦 💲25 》粒粒晶瑩剔透富咸鮮~
《 粒貝壽司 💲15 》同《 北寄貝壽司 💲12 》都爽身彈牙~
2023-03-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
2023-03-06 37 views
呢間位於銅鑼灣嘅立食壽司,位置係銅鑼灣535地下轉角位,聽朋友介紹質素都幾高,決定今日lunch就入去試吓係咪真係好食 等咗5分鐘,就安排到位置俾我哋入去我哋叫咗一個10件嘅壽司set share, 佢會送一個青瓜沙律同埋麵豉湯 另外都可以以優惠價加配其他壽司同埋手卷,我哋就加咗一件赤貝+一件海膽三文魚子壽司非常新鮮,師傅叫我哋唔使點豉油,可以就咁放入口,食得出食材係非常新鮮另外都推介赤貝壽司,師傅切到成朵花咁,賣相好靚之餘仲要非常好食,爽口彈牙嘅感覺!最後埋單,大概每人$180,喺銅鑼灣食呢一個質素嘅壽司都相對合理。
等咗5分鐘,就安排到位置俾我哋入去

2023-03-02 904 views
對上一次來立鮨已經係疫情外賣的時候,今晚同朋友去晚市堂食,我哋都提早左去銅鑼灣分店"立鮨",去攞飛排隊,去到已經是座無虛席,十分好生意,我們只等了一小會,QR code 手機點餐十分方便,有相睇有價錢,連加一都計埋,非常好,一目了然。看Menu款式十分多,時日限定有水母刺身,未食過一於試試,再叫左刺身、火炙盛盒、卷物、壽司、軍艦等等,好豐富。水母刺身$68好爽身,口感爽脆,蘸上特調酸汁,好好食。白松露酸汁白身魚薄切(5片)$72白松露酸汁酸白身魚,配搭一流。三文魚軟殼蟹卷$68層次豐富,擺盤漂亮,軟殼蟹脆身,再用三文魚包裹,配上魚籽沙律醬,不錯。三文魚籽軍艦 $25滿滿的三文魚籽好吸引,軍艦都不夠裝,連碟上也放滿了,味道調配過,鮮甜味美而不膩。嚴選火炙盛盒$112火炙三文魚壽司、火炙帶子壽司、火炙左口魚邊壽司、火炙中吞拿魚腩壽司、火炙松葉蟹腳壽司最喜歡火炙過的質感,口感十分柔軟,左口魚邊油份豐富;中拖魚腩更不用說了。北海道特大珍寶帶子壽司$38原隻活赤貝壽司$35這两款壽司,都係特點又鮮又大,特大珍寶帶子比平時食到的大上一倍,原隻活赤貝相當吸引,爽脆鮮甜。

水母刺身$68
好爽身,口感爽脆,蘸上特調酸汁,好好食。

白松露酸汁白身魚薄切(5片)$72
白松露酸汁酸白身魚,配搭一流。

三文魚軟殼蟹卷$68

三文魚籽軍艦 $25

嚴選火炙盛盒$112

北海道特大珍寶帶子壽司$38
原隻活赤貝壽司$35
2023-03-01
2023-02-23 47 views
🔸中吞拿魚腩壽司 $40面頭有少少芥末蒜蓉魚油唔會太過分 魚甘味食完之後慢慢滲出😍個人覺得中拖羅比大拖羅更好食🤤魚脂更加平均又唔漏食完再想叫多舊🤤味道:9/10性價比:7/10🔸大吞拿魚腩壽司 $48比中拖羅更肥美新鮮,又切得大舊 將佢放係最後食因為肥美到有啲漏🙈但係食完留喺口裏面嘅甘味last好耐😍味道:8/10性價比:6/10🔸火炙左口魚邊壽司 $25 Menu上寫係師傅推介😜入口即浴🤤火炙味突出 火炙後迫出更香濃嘅魚脂,好juicy😝左口魚上面嘅蔥花去咗魚膩味道:8/10性價比:6/10🔸碎蔥吞拿魚腩軍艦 $25有啲蔥蒜撈入吞拿魚蓉裏面帶出魚蓉嘅鮮味不過魚蓉量唔算多整體口感正常發揮味道:7/10性價比:6/10🔸油甘魚腩刺身三片 $89非常新鮮!😍魚腩好肥美呢個價錢有三片,仲要厚切都算係性價比最高嘅一樣👍🏻推介叫呢個👍🏻味道:9/10性價比:8/10🔸劍魚腩刺身三片 $69唔算好肥美如果厚切啲,會更好食畢竟劍魚腩都係深海魚唔喺度度食到味道:7/10性價比:6/10🗣另須加一服務費-人均消費:~$350-整體味道:7/10性價比:7/10-#立鮨 📍銅鑼灣謝斐道535號Tower
🔸中吞拿魚腩壽司 $40

🔸火炙左口魚邊壽司 $25
Menu上寫係師傅推介😜
入口即浴🤤
火炙味突出
火炙後迫出更香濃嘅魚脂,好juicy😝
左口魚上面嘅蔥花去咗魚膩

味道:7/10

🔸油甘魚腩刺身三片 $89
非常新鮮!😍
魚腩好肥美
呢個價錢有三片,仲要厚切
都算係性價比最高嘅一樣👍🏻
推介叫呢個👍🏻
味道:9/10
性價比:8/10

🔸劍魚腩刺身三片 $69
唔算好肥美
如果厚切啲,會更好食
畢竟劍魚腩都係深海魚

性價比:7/10
#立鮨
📍銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下03A號舖
2023-02-20 753 views
[ 立鮨 ]之前食過立鮨記得佢地店舖主打立食,原來銅鑼灣分店有得坐低慢慢食🪑✿ (午市) 嚴選火灸盛合🔥 $112火炙三文魚壽司火炙北海道帶子壽司火炙左口魚邊壽司火炙中吞拿魚腩壽司火炙松葉蟹腳壽司午市盛合除咗以上5件壽司,仲有湯&沙律,價錢幾抵食。個湯喺好香濃嘅蝦頭湯🦐,飲番碗暖吓胃。整個火灸盛合都做得唔錯,最欣賞喺松葉蟹腳,蟹腳肉味道鮮甜🦀✿ 日本馬糞海膽壽司 $68馬糞海膽新鮮,呈橙黃色,口感細膩,入口即化😋✿ 火炙大吞拿魚腩海苔壽司 $50好大件嘅大吞拿魚腩,微微燒過有陣焦香味,外面再用脆脆嘅海苔包住食,咬落油脂感爆滿😌😌✿ 火灸和牛壽司 $58和牛燒得半生熟,牛味濃郁,鐘意食牛必點!✿ 火炙海膽蟹棒壽司 $20蟹棒再加上海膽,簡直喺雙重享受,可以品嚐到蟹棒嘅肉質口感,同時又食到海膽奶滑嘅口感😝總結🫦立鮨嘅壽司質量一向不錯,而且價錢合理,絕對喺會再訪嘅壽司店🍣🍣✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿立鮨地址: 銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下03A號舖電話: 28975168✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 立鮨 ]

✿ (午市) 嚴選火灸盛合🔥 $112
火炙三文魚壽司
火炙北海道帶子壽司
火炙左口魚邊壽司
火炙中吞拿魚腩壽司
火炙松葉蟹腳壽司

✿ 日本馬糞海膽壽司 $68
馬糞海膽新鮮,呈橙黃色,口感細膩,入口即化😋

✿ 火炙大吞拿魚腩海苔壽司 $50

✿ 火灸和牛壽司 $58
和牛燒得半生熟,牛味濃郁,鐘意食牛必點!

✿ 火炙海膽蟹棒壽司 $20

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 火炙大吞拿魚腩海苔壽司
  • 嚴選火炙盛合
2023-02-16 53 views
今日中午嚟到位於銅鑼灣附近嘅日式壽司店立鮨食飯,依間餐廳其實都幾有名,加上可以做到$300左右一個人,所以都唔算太貴。富士山柚子梳打依個梳打入口有香濃嘅柚子香味,亦都唔會太過甜,果香味非常濃郁。火炙松葉蟹腳壽司松葉蟹嘅蟹味濃郁,啖啖蟹肉,味道非常之鮮甜。火炙和牛壽司牛肉經過火炙之後,令到油脂味道更加突出,入口亦有少少焦香味。火炙鵝肝壽司鵝肝夠晒大塊,入口充滿油脂香味。日本馬糞海膽壽司馬糞海膽入口Creamy,非常之甘香,完全唔會覺得有腥味。火炙大吞拿魚腩海苔壽司吞拿魚腩非常之太塊,油脂豐富,入口唔會覺得有筋。整體來講,成餐嘅食物質素都非常之唔錯,加上價錢以銅鑼灣來講亦都唔算太過貴。📍立鮨 (Tower 535) (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下03A號舖

富士山柚子梳打

火炙松葉蟹腳壽司
松葉蟹嘅蟹味濃郁,啖啖蟹肉,味道非常之鮮甜。

火炙和牛壽司

火炙鵝肝壽司
鵝肝夠晒大塊,入口充滿油脂香味。

日本馬糞海膽壽司
馬糞海膽入口Creamy,非常之甘香,完全唔會覺得有腥味。

火炙大吞拿魚腩海苔壽司
吞拿魚腩非常之太塊,油脂豐富,入口唔會覺得有筋。

📍立鮨 (Tower 535) (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下03A號舖
2023-02-13 54 views
好耐冇食壽司啦,今次比我發現到一間抵食又好味嘅壽司店佢依度最平嘅軍艦先9蚊起,當然如果你要食靚啲嘅話,都成有50蚊一件嘅軍艦,所以貴有貴食,平有平食加上如果有會員嘅話,就可以更加抵咁食😂就好似我叫嘅海膽壽司盛盒,原價要198,會員先138😂而味道好好食,火炙左口魚燒得啱啱,而啲蝦非常之新鮮我另外仲叫咗一個白子軍艦,入口即溶,勁顛🥰,對得住佢嘅價錢($48)食完啲貴嘅嘢,搾乾完銀包之後,就係時候食啲平平哋又好飽肚嘅嘢啦 😂😂😂我分別叫咗個味蹭湯同埋炸雞軟骨,個味蹭湯超足料,有大隻蝦頭,仲有其他嘅配料炸雞軟骨係新鮮即炸,脆卜卜,但主要係靠隔離個蛋黃醬做調味另外佢哋仲有整omakase, 最平先380起,真心抵食不過我一個人就費事食omakase,等多啲朋友一齊嘅時候先食啦🤣🤣🤣
好耐冇食壽司啦,今次比我發現到一間抵食又好味嘅壽司
加上如果有會員嘅話,就可以更加抵咁食😂
就好似我叫嘅海膽壽司盛盒,原價要198,會員先138😂
而味道好好食,火炙左口魚燒得啱啱,而啲蝦非常之新鮮

炸雞軟骨係新鮮即炸,脆卜卜,但主要係靠隔離個蛋黃醬做調味

另外佢哋仲有整omakase, 最平先380起,真心抵食
2023-02-13 38 views
今日放假想去行下街,黎到銅鑼灣食壽司聽個名以為係企住食,點知去到原來有位坐。scan qr code 自己落單。立鮨特選盛合,壽司價錢合理,但魚類既壽司定價偏貴。蟹籽沙律,大份+味道唔錯玉子燒,炸雞軟骨,有驚喜。
今日放假想去行下街,黎到銅鑼灣食壽司

立鮨特選盛合,壽司價錢合理,但魚類既壽司定價偏貴。

蟹籽沙律,大份+味道唔錯

玉子燒,炸雞軟骨,有驚喜。