2023-05-11
👩🏻🤝👨🏼 🥄日本產黑毛和牛及北海道夢之大地豚肉放題套餐 ($389一位/ 90分鐘任食) 💡湯底🥣湯底總共有5款選擇, 今次我地揀左千夜鍋同美肌鍋: 千夜鍋較為清淡, 可以更易帶出食材既味道; 而美肌鍋湯味濃厚, 啖啖都充滿住骨膠原, 而且湯入面仲有鮮雞件, 絕對夠味!!!😋 💡肉類🥩套餐包括: 日本產黑毛和牛 / 北海道夢之大地豚肉 / 澳洲產長期穀飼牛 / 嚴選牛肉 / 丹麥皇冠豚肉 雖然肉類選擇唔多, 但涮涮鍋最緊要都係睇肉既質量, 黑毛和牛既油花分佈平均, 經涮涮鍋煮熟後令肉質更加柔軟多汁; 而澳洲穀飼牛肉雖然油花較少, 但勝在牛肉味濃; 兩款豚肉嫩滑, 豬味濃, 十分不錯~👍🏻👍🏻 💡蔬菜 / 雞肉 / 丸類🥦🥬🐓🐷自助區既選擇包括生菜 / 油麥菜 / 娃娃菜 / 羽衣甘藍 / 豆苗 / 蘿蔔 / 菇類 / 萵筍等; 丸類亦都有多款常見既供大家選擇; 鮮雞肉亦都會係自助區提供 💡甜品🍦🍨可以任食4款Häagen-Dazs, 當日包括芒果 / 朱古力 / 士多啤梨 / 曲奇選擇, 加分🉐
💡湯底🥣
💡肉類🥩