Hiring
Monthly
$17,000-$20,000
Monthly
2024-07-02 2563 views
隔左一段時間無黎旺角moko估唔到多左咁多新餐廳行下見到呢間天婦羅店好似幾吸引就入左去原本佢係黎自日本關西嘅人氣天婦羅店咁啱係呢個出左個期間限定嘅二人set就去試試沖繩豬耳沙律爽脆豬耳加上酸酸甜甜嘅醬汁入口好開胃三文魚刺身配飛魚籽厚切三文魚刺身好新鮮又充滿光澤口感彈牙而且入口充滿魚油甘香醒搭鮮味嘅飛魚籽令鮮味更豐富香蒽吞拿魚腩蓉手卷一口size香蒽吞拿魚腩蓉手卷吞拿魚腩蓉質感綿滑充滿吞拿魚肥美感輕燒帆立貝配柚子汁帆立貝微微炙燒後更香味道甘甜配上柚子汁更清爽底下再伴上新鮮蕃茄,青提更fresh天婦羅盛合蝦 l 雞肉天婦羅 l 栗米野菜什錦天婦羅 l 南瓜 l 蕃薯豐富2人天婦羅盛合天婦羅炸漿好薄身而且好乾身入口唔油膩而且好脆蝦肉好大隻而且鮮甜爽彈自已係盛合入面最鍾意就係栗米野菜什錦天婦羅滿滿嘅野菜 充滿甜味而且外脆內爽配上天婦羅醬汁後味道更清爽時令冷素麵食完天婦羅盛合當然要配返碗素麵除去天婦羅嘅膩感素麵滑溜 雖然麵條幼身但又不失嚼勁十勝紅豆檸檬雪葩最後以清香又帶檸檬酸香嘅檸檬雪葩做總結雪葩冰凍酸酸甜甜 無負擔感嘅甜品煙肉蘆筍卷除左2人set外亦單點左一份煙肉蘆筍卷蘆筍爽脆 配上鹹香煙肉好
隔左一段時間無黎旺角moko估唔到多左咁多新餐廳

充滿吞拿魚肥美感

輕燒帆立貝配柚子汁
帆立貝微微炙燒後更香
味道甘甜配上柚子汁更清爽
底下再伴上新鮮蕃茄,青提更fresh

天婦羅盛合

Type of Meal
Dinner
  • 栗米野菜什錦天婦羅
2024-06-24 864 views
日本人氣天婦羅專門店 天ぷらまきの 於數年前由日本引入香港,主打價位親民的特色天婦羅。每間分店都是木系裝潢、有多卡座以滿足親子需要,另亦有席前烹煮的吧枱位置,滿有高級料理的體驗。.天婦羅以關西風炸製,沾上薄薄一層只加蛋黃的麵衣,再用植物油炸成,口感較清爽,外酥內軟。對比關東風的金黃脆口,個人的確偏好關西風。.餐廳最近推出了特上二人前セット $428包括了前菜沖繩名物豬耳沙律、手卷、三文魚刺身、帆立貝、天婦羅盛合、冷素面及檸檬雪葩,十分豐富。.主角天婦羅盛合,除了炸蝦及炸雞,其餘以蔬菜為重點食材,炸漿及油較為輕盈的關係,都能吃出食材的鮮甜及清爽,尤其炸南瓜及蔬菜球。佢.吃畢天婦羅後,再吃碗冷素面減輕膩感,非常清涼舒服感覺良好。作結的十勝紅豆檸檬雪葩也是意外地厚身很有質感,驚喜完美收尾✨

餐廳最近推出了特上二人前セット $428

2024-06-19 644 views
老公親自推薦俾我話好食既🥰而且佢個兒童餐仲好吸引🤩所以今日帶埋個女再食一次!揀左Moko分店,餐廳坐位非常寛落,張枱又夠大,坐得好舒服👍🏻先黎一個「扭蛋童樂餐」$88顧名思義,食完個餐可以扭一次蛋🥰兒童餐個海豚造型飯好可愛吸睛!仲有小朋友都鐘意嘅小螃蟹香腸、時令水果、啫喱、飲品等等。阿女全程安靜地自己食晒所有野!仲死都吾俾我幫佢😂好欣賞呢個餐營養均衡,有蔬菜同水果👍🏻仲有得扭蛋堅係開心豬🥰到我哋大人enjoy下~✨虎蝦天婦羅冷烏冬配豚角煮丼定食 $158✨大蝦野菜天婦羅定食 $140✨軟殼蟹(半隻) $44✨生蠔🦪 $64真係要大讚佢地既天婦羅🍤非常非常好食🤤每件都係新鮮即叫即炸!確保客人食到最香脆口感👍🏻重點係外邊嘅炸粉好薄一啲都唔油利!而入面既食物確是保留食物本身既新味及肉汁!非常鮮嫩可口😋難怪老公之前就已經大讚呢間!佢仲話好食既天婦羅就係應該甘樣既🤭

先黎一個「扭蛋童樂餐」$88

顧名思義,食完個餐可以扭一次蛋🥰

到我哋大人enjoy下~
✨虎蝦天婦羅冷烏冬配豚角煮丼定食 $158

✨大蝦野菜天婦羅定食 $140

✨軟殼蟹(半隻) $44
✨生蠔🦪 $64

2024-06-17
$100 (Dinner)
星期五晚,諗住同朋友食餐好嘅,去食過江龍天婦羅,點知我行正門入座都完全冇人理想問職員攞杯茶飲,兩個掛住傾偈,揮極手都冇人應,揮到隔籬枱都忍唔住望佢兩個喺度做緊乜,明明望到你都扮望唔到,終於佢哋傾完偈過嚟應你,著西裝個男人應該係經理 ,終於見到我但個樣非常不滿咁行埋嚟,之後俾左杯個杯充滿茶漬嘅茶黎喂,其實如果你哋只係想傾偈,唔想做嘅,返屋企慢慢傾丫,完全唔想做咁樣,餐廳有幾大?你兩個企係到,個客舉手舉咁耐都睇唔到?嗌左個天丼set,烏冬正正常常,但天丼無一樣野係熱嘅,仲油淋淋,所有皮都係淋嘅,個麵豉湯勁咸,無一樣野好食隔籬枱話想要個天婦羅汁都係要嗌兩次先至送到嚟,呢到冇一個人想做嘢,唯一有個女職員係會定時定候黎幫你加茶,一間餐廳請著呢啲員工真係倒米,絕對唔會再去幫襯,個西裝佬係灸。宴都見過,個時都已經唔好態度,已經唔去個間,估唔到佢轉左黎呢度,原來兩間同一集團

2024-05-25 520 views
最近好少食日本菜🇯🇵今日經過見到日式風格🎏優雅簡潔🎌嘅裝修就俾佢吸引咗去試🤣餐廳有定食套餐✌🏻最平$78就有交易🤝🏻定食有飯有麵🍜🍚啱晒咩都想啲嘅我🤭即叫即炸熱辣辣🔥🫛雜錦天丼蕎麥麵定食冰上蕎麥麵配上wasabi同秘製醬汁凍冰冰🧊非常開胃🥰雜錦天丼有虎蝦🦐雞胸🐔法國邊豆🫛茄子🍆南瓜🎃本來以為份量好少👀但係食完飽到上心口😂🐟蒲燒鰻魚丼雜錦天婦羅定食鰻魚都幾厚肉😚唔會太多骨👍🏻配上蛋絲撈飯就perfect池🙌🏻天婦羅內容大致上一樣☝🏻多咗魷魚🦑 味道正常呢個價位有呢個質素性價比幾高🤑唯一餐廳座位比較開放式🤡好多路人甲乙丙會八掛你食緊咩💀

🫛雜錦天丼蕎麥麵定食

🐟蒲燒鰻魚丼雜錦天婦羅定食

好耐無黎過moko,原來多左好多新餐廳,揀左呢間食天婦羅既餐廳試吓🦐整體食物都ok,但職員既服務就有進步空間~.餐廳既定食類都會擺喺一個好大既餐盤上面,上面會擺有3-6碟大大細細既碟/碗,作為中檔次既日式餐廳,客人唔會expect d野食瀉住咁擺上枱,可惜店員貪快要每隻手攞一盤😅單手上枱,碗飯打斜咁瀉到去盡頭咁制,睇見都驚⚠️.另外,年輕既職員上碟時又唔會問吓係邊位客人享用,就咁打橫成個餐盤擺喺枱中心😅如果餐廳係想行有少少檔次既路線,就要改進吓喇⚠️.✨虎蝦野菜天婦羅盛合✨有虎蝦、茄子、南瓜、舞茸菇、法邊豆、蓮藕,第一眼就望到吸油紙好多油,不過食落唔油既,外皮好脆,唔會同內餡分離。虎蝦好彈牙,相對最唔中意就係舞茸菇,因為菇入面無乜水份,做唔到外脆內juicy既效果✨天丼✨ 有虎蝦、魚、雞胸、雞蛋、茄子、南瓜、舞茸菇、法邊豆,雞胸好乾,反而雞蛋仲係係流心狀態。醬汁無乜特色,味道略淡,點天婦羅汁比較好食
✨虎蝦野菜天婦羅盛合

✨天丼
2024-04-05 739 views
我見個個comment話間野係日本過江龍但完全search唔到呢個集團係日本有一個正正常常既企業網頁,只有hk網既日文版本身係冇呢個懷疑,食完之後覺得完全唔係日資管理就懷疑只係一間港資管理既公司我係復活節先第一次食呢間,午餐叫左個季節限定set,點知食完睇單先知佢冇上過個甜品,打返電話叫餐廳之後補返。點知聽電話個女職員反問我地當時有冇嗌”起”,聽到真係10萬個問號。首先餐廳係電子落單,入面都冇寫有得揀甜品一齊上定係後上,職員又冇問過。日本餐廳居然要講”起”先上得甜品,唔講以為酒樓叫人起菜過左2日我返餐廳補返個甜品 (雪葩),我要求外賣拎走。之前聽電話呢位女職員,我估係經理? 佢就咁俾個盒我,但冇餐具,然後佢話餐廳冇外賣餐具。有外賣盒,但冇外賣餐具,咁點解一開始又唔講聲先呢? 佢叫我係餐廳坐低食,但又唔俾甜品用嘅匙羹,叫我用黑色嗰啲湯羹食,好似茶記咁求奇。當時反問佢要用黑色湯匙匙羹食雪葩?呢位女職員又好風趣咁問我係咪想要甜品用嘅匙羹食,好似要迫個食客黑面咁結論係呢一間餐廳唔會再有第二次幫襯嘅機會,天婦羅其實唔算特別好食,壽司郎嘅炸天婦羅其實都好食過佢。D服務質素仲要咁樣,真係貼錢買難受同
我見個個comment話間野係日本過江龍

同埋佢限時60分鐘,等上餐都差唔多20分鐘,仲要冇爆場喎
2024-03-29
Type of Meal
Lunch
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍤 P͓̽o͓̽p͓̽u͓̽l͓̽a͓̽r͓̽ ͓̽T͓̽e͓̽m͓̽p͓̽u͓̽r͓̽a͓̽ ͓̽S͓̽p͓̽e͓̽c͓̽i͓̽a͓̽l͓̽t͓̽i͓̽e͓̽s͓̽ ͓̽f͓̽r͓̽o͓̽m͓̽ ͓̽K͓̽a͓̽n͓̽s͓̽a͓̽i͓̽ @ 🌟 天ぷらまきの《👽食神大媽食天婦羅》.⠀💁‍♀️ 圖片展示美食為:⠀Lobster & Vegetables Tempura Platter HKD 188Tendon & Soba Set HKD 78Grilled Eel Donburi with Tempura Platter & Udon HKD 98Okinawa Shallot Tempura HKD 38Pineapple Soda HKD 38Okinawa Lime Soda HKD 38.👽 大媽開心有朋友仔介紹黎食呢一間來自關西嘅過江龍餐廳,主打食天婦羅,用上自家特製炸漿即叫即炸,一定要同大家介紹吓!.🦞 店員介紹時令推介嘅特選菜式係「龍蝦野菜天婦羅盛含」,當然要試下啦!有原隻龍蝦,配上茄子、新鮮蔬菜,超滿足呀!.🍤 揀左人氣推介「雜錦天丼蕎麥麵定食」,性價比超高!雜錦天丼裡面有:虎蝦、雞胸、法國邊豆、茄子同南瓜,仲要配埋蕎麥麵,真係超豐富!.🐟 另外仲叫左「浦燒鰻魚丼配雜
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀
💁‍♀️ 圖片展示美食為:⠀
Tendon & Soba Set HKD 78
Pineapple Soda HKD 38
Okinawa Lime Soda HKD 38

Tendon & Soba Set

🐟 另外仲叫左「浦燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食」,鰻魚燒得鮮嫩多汁,再配埋雜錦天婦羅,有虎蝦、魷魚、雞胸、茄子同南瓜,仲配烏冬,好多樣化!

🧅 時令推介仲有「沖繩蔥頭天婦羅」,夠特別,一定要試。蔥頭炸得香脆,口感好過癮,仲要夠健康!

Okinawa Shallot Tempura

🍹 呢度嘢飲配埋天婦羅一齊食好好味,好鍾意「沖繩四季柑梳打」同「菠蘿梳打」。兩隻都好清爽,有柑橘同菠蘿嘅酸甜味道,喝落去好開胃又消濟。

Pineapple Soda & Okinawa Lime Soda

😝 真係好難得有主打天婦羅嘅過江龍,仲要定價好合理,難怪生意超好,有機會一定要試下呀!

📍 旺角旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓352號舖
☎️ +(852)2887-0838
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$263 (Dinner)
Okinawa Shallot Tempura
2024-03-04 742 views
餐廳係比較難搵,要穿過以前嘅food court,行到最尾,穿過埋壽司郎先會見到嗌咗一個天丼,裏面有三隻蝦,仲有半條穴子,雜菜,菇菇, 南瓜,同埋一個茄子,流心蛋,開頭睇落去,見佢個飯真係好少,上邊冚咗啲醬汁,以為唔夠飽,但係食落,可能天婦羅,所以食完都好夠飽所有天婦羅都不過不失,流心蛋比較出色,外邊好脆,蛋黃仲係流心加咗天婦羅粟米雜菜,炸出嚟,真係可以,唔係好有油膩感,味道適中如果好耐冇去過食日本,真係不妨一試

如果好耐冇去過食日本,真係不妨一試
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 粟米雜菜天婦羅
2024-02-28 728 views
今晚放工過嚟旺角MOKO睇戲,諗住隨便食個快餐就算,經過3樓見到有間日本裝潢嘅餐廳好似幾靚,就吸引咗入座。估唔到唔過佰嘅價錢,可以響Moko品嘗到天婦羅定食,我們點了蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食和雜錦天婦羅丼蕎麥麵定食。蒲燒鰻魚丼上的鰻魚肉質鮮嫩,且蒲燒的味道非常濃郁。它搭配的配菜包括各種天婦羅,如虎蝦、雞胸、南瓜和茄子等。天婦羅的外層酥脆,入面保持了食材的鮮味,口感不錯。而個蕎麥麵的口感彈牙,個麵汁清甜而鮮美,與天婦羅的酥脆口感形成了很好的對比。呢個價錢,呢個質素,值得推薦。

呢個價錢,呢個質素,值得推薦。
雜錦天婦羅丼蕎麥麵定食
蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食(附烏冬)
2024-02-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$97 (Dinner)
雜錦天婦羅丼蕎麥麵定食
蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食(附烏冬)
今次試咗個「角切魚生丼配雜錦天婦羅定食」,除咗個魚生飯同天婦羅之外,仲有烏冬同配菜。雜錦天婦羅有雞排,南瓜,蝦同茄子。味道點?以主打天婦羅嘅餐廳嚟講,天婦羅不過不失,炸出嚟係脆嘅,雞肉都唔乾,但未去到超好食。烏冬清淡,湯底唔會太鹹,魚生丼都唔錯,魚生唔會太少。食物扣分喺配菜上面,配菜冇乜味,份量亦都唔多,起唔到醒胃嘅作用。服務係另一個扣分位。晚市其實空枱唔少,但係兩個人被要求打橫坐喺卡位一邊,對住塊透明膠板食飯,對面全程冇坐過一檯客。另外,餐廳規定用餐時間1個鐘,令到用食飯壓力大,要趕住食,同時見到附近根本有起碼3張空嘅2人檯,食到有啲嬲。送菜時間係快嘅,但係就係因為我哋打橫坐被逼好似坐飛機送飛機餐咁,幫侍應捧餐盤俾同我一起食飯嗰個。環境總體嚟講乾淨企理,裝修新。

環境總體嚟講乾淨企理,裝修新。
2024-02-27
$130 (Dinner)
2024-02-21 392 views
👧🏻😋👅🍽✨天婦羅專門店 🇯🇵 -天ぷらまきの Tempura Makino🇭🇰 旺角旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓352號舖 🇭🇰-🍤 餐牌有3款逸品天婦羅定食 $78-$118, 有丼飯仲有麵/烏冬, 再加埋漬物同甜品好豐富🍤Seasonal special有靚龍蝦比較高價, 而其他定食同小食都好經濟, 仲有好似Omakase既位置睇師傅炸天婦羅, 有個超級大既蓋遮一遮唔會彈到油🤣-🍜 雜錦天丼蕎麥麵定食 $78💯雜錦有虎蝦, 雞胸, 法國邊豆, 茄子, 南瓜, 特別鐘意個雞胸好瘦, 炸完都唔會好膩, 但又唔柴好滑💯蕎麥麵軟身但結實, 醬汁加少少wasabi更突出麥味好好食-🎣 蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食 (附烏冬) $98✨鰻魚幾重油香, 有蛋絲墊住; 而天婦羅雜錦同上面定食既組合差唔多, 係邊豆變左彈牙既魷魚✨個烏冬湯好清, 麵條彈牙, 又係一飯一麵兩個主食已食到好飽🤣-🦞 龍蝦野菜天婦羅盛合 $188💯原隻龍蝦上有頭尾擺盤, 拆左大大粒龍蝦肉去炸, 咬落鮮甜又香口-🎋沖繩蔥頭天婦羅 $38✨蔥頭以條狀炸, 完全冇草青味好清甜-🍹熱情果芒果梳打 $38沖繩四季柑梳打
👧🏻😋👅🍽✨

🦞
龍蝦野菜天婦羅盛合 $188

🎋
沖繩蔥頭天婦羅 $38
✨蔥頭以條狀炸, 完全冇草青味好清甜

🍹
熱情果芒果梳打 $38
沖繩四季柑梳打 $38
💯熱情果味道較出, 甜甜地唔會有糖漿味
💯四季柑酸味較重, 配天婦羅炸物可令口腔更清新

雜錦天丼蕎麥麵定食
龍蝦野菜天婦羅盛合
忙完一輪,總叫可以去拍下拖食下好野當補返情人節☺嚟到Moko食天婦羅,見到有特選天婦羅二人套餐,d野食都幾吸引,就豪不猶疑咁叫左~✨沖繩水雲醋物 - 我自己幾鍾意水雲,喺香港好少食到,係幾開胃嘅沖繩前菜!✨刺身 - 吞拿魚刺身入面原來仲包住吞拿魚蓉,口感唔錯又夠新鮮;三文魚刺身砌左朵花,上面舖滿左蟹籽,肥美滑身🍣✨鰈魚天婦羅 - 原條魚上好吸睛,天婦羅炸漿薄而香脆,食到鰈魚嘅嫩滑💯✨虎蝦天婦羅盛合 - 有彈牙虎蝦、四季豆、蓮藕、粟米波波,份量剛好,外脆內軟😋✨蕎麥麵 - 揀左兩個冷蕎麥麵,沾汁食夠清爽👍✨柚子雪葩 - 酸酸甜甜幾解膩,面頭仲有柚子jam,夠晒fresh!✨香桃梳打 - 另外我地散叫左兩杯飲品,香桃味幾清甜,好啱水蜜桃控🍑✨沖繩四季柑梳打 - 飲到好甘香柑味🍊感覺清新~

✨蕎麥麵 - 揀左兩個冷蕎麥麵,沾汁食夠清爽👍

✨沖繩四季柑梳打 - 飲到好甘香柑味🍊感覺清新~

想吃日本過江龍(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)?! 原來只需$𝟕𝟖咋!!! 在𝟐𝟎𝟎𝟔年日本關西兵庫県開設的 🇯🇵 天ぷらまきの𝐓𝐞𝐦𝐩𝐮𝐫𝐚 𝐌𝐚𝐤𝐢𝐧𝐨,在旺角、葵芳及沙田開店囉😍~餐廳的天婦羅性價比高,價錢通通不貴🤭,最便宜的套餐只需$𝟕𝟖。而且更設有吧枱位置,可以看到天婦羅的製作過程,每件都即叫即炸,香氣撲鼻,好肚餓呀~☆ 蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅🍤$𝟗𝟖份量十足的定食,有鰻魚丼、烏冬、天婦羅、前菜、甜品😆,好抵食呀~鰻魚魚肉肥美,烏冬滑溜溜,有飯有烏冬,滿足你兩個胃口。☆ 角切魚生丼配雜錦天婦羅🐟$𝟏𝟏𝟖魚生丼則有帆立貝及肥美三文魚。天婦羅有虎蝦、魷魚、雞胸、茄子🍆、南瓜🎃,炸漿薄脆,材料新鮮,當中我最愛彈牙的虎蝦。☆ 龍蝦野菜天婦羅🦞$𝟏𝟖𝟖龍蝦天婦羅同樣不錯,龍蝦切成小粒,彈牙又有蝦香。☆ 沖繩蔥頭天婦羅🧄$𝟑𝟖而沖繩蔥頭天婦羅就最有驚喜,又脆又甜😆,配酒一流。
想吃日本過江龍(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)?!

☆ 蒲燒鰻魚丼配雜錦天婦羅🍤$𝟗𝟖

☆ 角切魚生丼配雜錦天婦羅🐟$𝟏𝟏𝟖

☆ 龍蝦野菜天婦羅🦞$𝟏𝟖𝟖

龍蝦天婦羅同樣不錯,龍蝦切成小粒,彈牙又有蝦香。

☆ 沖繩蔥頭天婦羅🧄$𝟑𝟖

而沖繩蔥頭天婦羅就最有驚喜,又脆又甜😆,配酒一流。
2024-02-09 1697 views
🇭🇰天ぷらまきの·呢間天婦羅我上網睇啲相勁靚 所以就嚟咗食 果然真係超級唔錯😍佢嘅天婦羅全部個皮好薄 熱辣辣 炸得幾好食 唔會話太熱氣 而且用料都幾好😎😎·特選天婦羅二人套餐$328呢個二人餐超級豐富 佢入邊係有個虎蝦天婦羅盛合 佢隻虎蝦勁新鮮 好彈牙🦐之後其他野菜都好食尤其係佢個青豆好juicy 蓮藕質感都好好 不過佢個粟米我自己就冇咁鍾意啦 因為佢係切開咗一粒粒再用粉漿痴埋佢炸 我自己覺得口感冇咁好🌽之後佢仲有一個炸鰈魚天婦羅 呢個係成條魚炸俾你嘅 魚肉好啖啖肉 之後個魚骨都炸到好香口 好脆🐟佢個吞拿魚同三文魚刺身都出奇地好新鮮🍣之後呢個餐仲有個好開胃既水雲醋物 蕎麥麵 同雪芭 超級多野食🤣🤣·龍蝦野菜天婦羅盛合$188 l 沖纙蔥頭天婦羅$38 l 沖繩四季柑梳打$38之後個龍蝦野菜天婦羅盛盒我都好鍾意 佢龍蝦係細隻嗰啲龍蝦嚟嘅 但係質感勁好 係勁新鮮 超級滿足🦞之後呢個野菜盛合入邊嘅配料 我就更鍾意 佢個南瓜係超甜🎃之後茄子好好食 蘆筍都超級juicy🍆另外個蔥頭天婦羅好脆身 質感好好 最後我哋仲嗌咗個四季柑梳打 呢個個柑味好出 好襯個天婦羅🍋😌😌·#rbyeat#rby日本菜
🇭🇰天ぷらまきの
📍旺角旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓352號舖
📍葵芳興芳路223號新都會廣場1樓107-108號舖
📍沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓159號舖
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$350 (Lunch)
虎蝦天婦羅盛合
炸鰈魚天婦羅