2022-12-13
之前同朋友來過呢棟大廈食野時, 見到呢間餐廳已經想同老公黎, 所以某個WEEKEND, 我同老公去CWB SHOPPING 時就PLAN 埋一齊食呢間餐廳, 而且仲有老公鍾意食既牛扒同紅酒, 為左食得盡興D, 用sevenrooms book枱, 可享有折扣優惠當時一起到餐廳, 第一個IMPRESSION, 就係想佳拍牆果D 位, 但可惜已經俾人BOOK晒, 不過坐卡位都舒服事源: 店員問到牛扒 (US Angus Rib Eye) 要幾多成熟後, 老公講明話要無血既MEDIUM RARE, SERVE 左個牛扒俾凡老公之後無耐之後, 老公不只滿意個扒既TEXTURE, 同無血岩岩夠熟既牛扒, 而店員既主動問埋我老公個扒既熟度O唔OK時, 俾我感覺店員係好有心跟進客人既需要而感到IMPRESSIVE!我自己既就食左廣島蠔芝士蘑姑薯仔批, 好香口! 我諗下次再同FRIEND 黎都會一樣叫返呢個, 因為D 蠔真係好JUICY!!