2025-01-16
位於旺角朗豪坊❣︎The Sky Bar❣︎係一間西式酒吧餐廳,呢到氣氛超好😍座位寬敞坐得好舒服,呢到飲酒🍻晚飯談心一流👍🏻👍🏻🔊而家逢星期一,三,四(15:00-21:00)仲有120分鐘任飲任食優惠添😀有cocktails,draught beer,mocktails,wine,juice,soft drinks同一個小食拼盤每人只需$228🤑,小食拼盤有炸薯條,烤雞肉腸,脆炸魷魚圈,香辣雞翼,脆炸洋蔥圈,即叫即炸熱辣辣架😋👍🏻👍🏻👍🏻我同家姐每人飲左幾杯mocktail😋😋味道教得好好。❣︎凱撒沙律伴煙三文魚❣︎$178份量超多,凱撒沙律新鮮😋👍🏻夾雜住香口麵包方脆,煙三文魚卷成玫瑰花一樣好有心思。❣︎大蝦•蟹肉•魷魚黑松露忌廉長通粉❣︎$226香濃嘅黑松露味🤤👍🏻長通粉索晒啲汁勁creamy,配菜有大蝦,蟹肉魷魚同甜椒。❣︎爐烤胡椒美國極黑豚扒伴菠蘿❣︎$308黑豚扒表而沾滿黑胡椒,肉味濃郁,肉質柔軟😋👍🏻面頭有烤菠蘿,底部有薯仔同蘿蔔等等配菜。
❣︎凱撒沙律伴煙三文魚❣︎$178
❣︎大蝦•蟹肉•魷魚黑松露忌廉長通粉❣︎$226