2022-10-10 56 views
62度溫泉蛋蘆荀沙律溫泉蛋好夾成個沙律,因為未完成熟曬,相對有啲水狀,可以拌埋啲沙律菜同蘆荀一齊食,個沙律醋少少酸,都幾開胃餐湯 -- 南瓜湯個湯都幾幼滑,唔會有渣,而且好濃同好香南瓜味,都幾Creamy凱撒沙律 配煙三文魚煙三文魚都算多,而且又唔會好咸;除咗有沙律菜之外,同時亦都有炸面包粒同熟蛋,唔會太over、太膩白酒忌廉汁蟹肉牛油果意大利飯忌廉味香,又唔會係好油膩個種;蟹嘅香味又會係個飯度慢慢出嚟,同忌廉味意外地夾;牛油果個量都算多,而且都淋身,都好配合到個飯嘅味;意大利飯就會偏硬身啲,都會有少少咬口肉眼牛扒配甜薯椰菜花五成熟恰到好處,廚師煎到啱啱好 中間仲係少少血,肉嘅顏色又係粉紅色肉質都幾軟淋,而且多汁,一咬就出曬嚟配菜有炸甜薯同椰菜花,都幾甜特飲Mango Fever 除咗芒果之外,同時亦都會有蔓越莓、青檸等等嘅生果,夾埋一齊酸酸甜甜咁,又意外地開胃同搶味橙汁新鮮榨汁,都幾香橙味,酸度都可以接受到
62度溫泉蛋蘆荀沙律

餐湯 -- 南瓜湯

凱撒沙律 配煙三文魚

白酒忌廉汁蟹肉牛油果意大利飯

肉眼牛扒配甜薯椰菜花
五成熟恰到好處,廚師煎到啱啱好
中間仲係少少血,肉嘅顏色又係粉紅色
肉質都幾軟淋,而且多汁,一咬就出曬嚟
配菜有炸甜薯同椰菜花,都幾甜

特飲
Mango Fever

橙汁
新鮮榨汁,都幾香橙味,酸度都可以接受到
2022-10-07 33 views
位於九龍城,現在地鐵站已經開通,還算方便快捷,餐廳主打的當然就是西餐,我十分喜愛喜愛的就是他的套餐,性價比十足,價錢合理,最重要十分豐富。62度溫泉蛋扒蘆筍沙律配餐湯,是日餐湯為煙肉薯仔湯。作為錢財,真是一個不錯的選擇。喜愛前菜的沙律,特別是這個溫泉蛋真的十分流心,最重要沙律菜清洗乾淨,喜愛這份廚師的用心製作。自家製芝士墨西哥粟米片,由餐廳自家炮製的就是有不一樣的感覺,入口的味道和外間買到的不一樣,更有口感,味道更濃郁,配搭餐廳提供的醬汁,牛油果醬更是營養爆燈,又有另一份感覺。燒德國豬手配薯角及雜菜沙律,喜愛這裏的主菜,可以挑選兩種不同的配菜,燒豬手分量十足,最重要不油膩,充滿膠原的感覺,有趣的。芝士蛋糕作為甜品,用心的製作。

芝士蛋糕作為甜品,用心的製作。
去九龍城採買之前梗係買搵個地方食個晏先 ~~呢度有多款全日早餐仲有可以自由配搭嘅 → 自選全日早餐不過最吸引都係店員推介新出嘅 → 海鮮全日餐有北海道松葉蟹腳、鮮蝦多士、牛角包窩夫等但係自己獨食好似唔係咁好,都係搵日與儍爸再嚟食過 ~~午餐選擇幾多 ...有沙律、意粉、意大利飯、漢堡、牛扒等儍媽點了份 ...● 燒美國豬肉眼扒配薯條和雜菜沙律 (HK$138)午餐包了餐湯、牛角包和飲品飲品配了杯 latte (+HK$25)** 以上分享是以我的口味、體質和情況作出分享及感受,一試 / 合用與否請自行決定兩大塊薄切豬肉眼扒肉味香濃肉汁豐富、煎至剛好、入口唔會乾柴有少少鹽調味,配上醬汁一起食更滋味剛炸好的薯條熱辣辣脆卜卜,好啱我口味~~
去九龍城採買之前
梗係買搵個地方食個晏先 ~~
呢度有多款全日早餐
仲有可以自由配搭嘅 → 自選全日早餐
不過最吸引都係店員推介新出嘅 → 海鮮全日餐
有北海道松葉蟹腳、鮮蝦多士、牛角包窩夫等
但係自己獨食好似唔係咁好,都係搵日與儍爸再嚟食過 ~~
午餐選擇幾多 ...
有沙律、意粉、意大利飯、漢堡、牛扒等
儍媽點了份 ...

● 燒美國豬肉眼扒配薯條和雜菜沙律 (HK$138)
午餐包了餐湯、牛角包和飲品
飲品配了杯 latte (+HK$25)

兩大塊薄切豬肉眼扒
肉味香濃肉汁豐富、煎至剛好、入口唔會乾柴
有少少鹽調味,配上醬汁一起食更滋味
剛炸好的薯條熱辣辣脆卜卜,好啱我口味~~
2022-10-06
Type of Meal
Lunch
2022-10-04 990 views
每次嚟九龍城都係食泰國嘢,今晚朋友介紹食呢間元朗都有嘅新分店Yellow Owl Seafood and Grill裝修好有英式feel,啡色粒粒皮梳化感覺好正,室內擺放了很多貓頭鷹擺設,相信係店主嘅喜愛。我見好多枱客都嗌左海鮮併盤食,可以選擇三款,四款,五款等,價錢合理,我見都好新鮮,擺盆好吸晴。我同朋友都係食肉獸,所以我地叫左豬手同牛扒。豬手$238 單叫豬手皮脆肉香,好好食,份量好大,超級推介牛扒 係Set Dinner $238 有湯,可以揀肉眼或西冷。沙律同甜品或茶好抵食。西冷扒肉質好,味道濃郁,粉紅色嘅肉鮮嫰剛剛好,牛扒嘅汁都好出色小食跟餐用優惠價$58 加配柚子味雞翼,大隻之餘仲非常脆口,仲有大量柚子蜜可以蘸。甜品嗌左牛角包窩夫配豆腐味雪糕,味道清新可口,可以中和窩夫嘅甜,配搭非常好。令人驚喜之處係除了食物對辦好好食之外,環境舒服清潔。服務員態度好好,成間鋪得一個服務員,但佢好有禮貌又做嘢勤快,常常主動斟水收碟,仲要沖咖啡拉花都勝任有餘,真係感覺到佢對工作嘅熱誠,現今社會好少見到咁優秀嘅後生仔。

我同朋友都係食肉獸,所以我地叫左豬手同牛扒。

豬手$238 單叫
豬手皮脆肉香,好好食,份量好大,超級推介
豬手

柚子蜜雞翼
牛角包窩夫
  • 柚子汁脆炸雞翼
2022-10-04 588 views
自從宋王臺站開通左之後,去九龍城真係方便好多,呢間貓頭鷹餐廳人氣之旺令我好好奇,今日專登揀個非繁忙時段去食tea 😘下午茶個價位非常親民,選擇亦都好多,難得今日黎朝聖,我地梗係要試呢度嘅 ⭐️seafood and grill ⭐️見到全日早餐竟然有龍蝦食🦞,一於就點呢個Super owl set超級貓頭鷹全日餐果然超級,上枱一刻都忍唔住「嘩」咗一聲,大大隻龍蝦🦞好有睇頭,成個併盤擺牒好靚🥗,唔單止色彩繽紛,配搭亦非常豐富😘凍食龍蝦🦞,肉質甜美爽彈,搭配沙律菜🥗好味又清新,蟹肉牛油果🥑多士,班尼迪蛋🥚都做得好好,side dish嘅英式肉腸,大啡菇,扒蕃茄🍅都睇得出係用心之作⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️自選全日早餐🥖真係好體貼,食多食少,食咩肉,點樣煮個蛋🍳全部都係自己揀,牛扒係我要嘅medium rare,鮮芒果清甜🥭 水波蛋破壁流心🥚,全部都係我哋想要想食嘅👍👍👍雖然係跟餐,呢杯咖啡一樣充滿誠意,質素賣相媲美酒店水準再望下晚餐嘅價位,$238.- 已經有齊前菜,主食及甜品,唔怪得知呢度成日咁爆,想食嘅就要識走位,認住呢隻貓頭鷹🦉

雖然係跟餐,呢杯咖啡一樣充滿誠意,質素賣相媲美酒店水準

• 超級貓頭鷹全日餐
2022-10-03 55 views
屯馬綫開通咗之後😎九龍城除咗泰國嘢,仲多咗好多Cafe!!!超級貓頭鷹全日餐 $208半隻龍蝦大大隻🦞蟹肉牛油果多士、班尼迪蛋、英式豬肉腸,好多好多😊 Egg Benedict非常之出色,蛋黃流心,入面仲有一片煙三文魚,所以食落咸香,底層嘅鬆餅烘至微脆,超好食! 蟹肉牛油果多士同樣出色,牛油果香與蟹肉沙律混合,底層多士脆卜卜,勁吸引。龍蝦大大隻,好簡單就可以成件起出黎!自選早餐✨紐西蘭西冷 $68 • 班尼迪蛋 $35 • 蟹肉牛油果多士 $25 • 蘆筍 $20好少見早餐有得自選😎咁就唔使擔心唔啱食,揀飲擇食嘅人一定好鍾意😛西冷幾厚身,中間睇落偏向粉紅色,熟度剛好。班尼迪蛋同樣好好食,粟米同焗豆份量好多,一定夠晒飽!本身個餐有跟咖啡或茶😊仲可以升級做cappuccino/latte,整體感覺都非常之好可以再戰✨📍 The Yell-Owl Seafood and Grill (九龍城)九龍城福佬村道5-9號地下C號舖

超級貓頭鷹全日餐 $208

自選早餐✨

九龍城福佬村道5-9號地下C號舖
2022-09-27 47 views
午餐走去食龍蝦會唔會太浮誇😂放假走去九龍城搵好西,發現呢間人氣食店,放午飯既時間坐滿人,剛好入去仲有最後一張枱😌。🍵🥗午餐大部分都包餐湯、沙律和牛角包🥐是日餐湯係蘑姑湯,味道正常。牛角包就唔太酥皮,偏硬。沙律都幾新鮮。🦞原隻龍蝦牛油果蟹肉沙律🥑賣相就一般般,不過味道OK!!龍蝦肉都唔少,肉質爽脆彈牙😋牛油果亦夠新鮮,同龍蝦既比例都算均勻,差唔多啖啖都有龍蝦肉+牛油果🤩。鍾意佢好多沙律菜伴碟,新鮮得黎可以中和膩感,唔會感覺太飽滯。食完個豐富午餐去行下街,放左個好寫意既假期~🤭
午餐走去食龍蝦會唔會太浮誇😂

🍵🥗午餐大部分都包餐湯、沙律和牛角包🥐
是日餐湯係蘑姑湯,味道正常。
牛角包就唔太酥皮,偏硬。
沙律都幾新鮮。

🦞原隻龍蝦牛油果蟹肉沙律🥑
賣相就一般般,不過味道OK!!龍蝦肉都唔少,肉質爽脆彈牙😋

食完個豐富午餐去行下街,放左個好寫意既假期~🤭
2022-09-26 54 views
之前係網上睇過唔少短片介紹九龍城呢間cafe通常都係講龍蝦All Day Breakfast 今次經同事推薦試吓呢度burger -因為擔心中午人多,事先已經book咗枱嚟到都有幾張吉枱比我哋揀位我哋揀咗門口落地玻璃旁邊sofa位坐落就對正貓頭鷹霓虹燈招牌配上工業風為主嘅裝潢,都幾別緻睇餐牌burger 只有幾款咁我揀咗雙層芝士安格斯漢堡配薯條呢個餐都跟前菜、餐包、餐湯同餐飲牛角包不太熱,蘑菇湯一般,沙律菜都正常上主菜,漢堡包超級大,好啱大胃口嘅朋友包面有烘過,食落少少脆漢堡肉食落幾有牛味,煎得剛好唔會太乾仲 juice經典組合的配搭味道唔錯加埋香脆粗薯條,滿足之選👍🏻另外呢度咖啡偏酸,飲落還好整體食物味道不錯,環境舒適,價錢中上傾偈食野都可以再來
之前係網上睇過唔少短片介紹九龍城呢間cafe
通常都係講龍蝦All Day Breakfast
今次經同事推薦試吓呢度burger
因為擔心中午人多,事先已經book咗枱
嚟到都有幾張吉枱比我哋揀位
我哋揀咗門口落地玻璃旁邊sofa位
坐落就對正貓頭鷹霓虹燈招牌
配上工業風為主嘅裝潢,都幾別緻

睇餐牌burger 只有幾款
咁我揀咗雙層芝士安格斯漢堡配薯條
呢個餐都跟前菜、餐包、餐湯同餐飲
牛角包不太熱,蘑菇湯一般,沙律菜都正常

上主菜,漢堡包超級大,好啱大胃口嘅朋友
包面有烘過,食落少少脆
漢堡肉食落幾有牛味,煎得剛好唔會太乾仲 juice
經典組合的配搭味道唔錯
加埋香脆粗薯條,滿足之選👍🏻
另外呢度咖啡偏酸,飲落還好

整體食物味道不錯,環境舒適,價錢中上
傾偈食野都可以再來
·⚠️All-Day Breakfast關注組⚠️《Super Owl Set🦉超級貓頭鷹全日餐》💰208/Half Lobster ;💰245/ Whole Lobster專登為咗呢個豪華版嘅ADB慕名而來(✧∇✧)👇🏻其他配料仲有:蟹肉牛油果多士·班尼迪蛋·英式豬肉腸·大啡菇番茄·煙肉·薯餅·牛油粟米·茄汁焗豆·沙律菜一上檯見到個賣相咁重量級已經夠曬霸氣😈而且顏色配搭好colorful 🤤令人食慾大增~份量十足 款式非常豐富😋絕對夠兩個人share❗️另外仲有《Design Your Own ADB》可以自選配搭 自由選擇今次想食啲咩 彈性度🆙唔同平時要比既定menu規限 非常欣賞呢點💕波士頓龍蝦大大隻🦞都幾多膏 肉質彈牙ଘ(੭ˊ꒳​ˋ)੭✧ Egg Benedict流心效果啱啱好 加埋煙三文魚嘅鹹香正呀😚咁多配料入面最愛係個toast🥑🦀個醬好香口&creamy抗拒唔到牛油果同蟹肉嘅配搭 👍🏻 ℙ𝕖𝕣𝕗𝕖𝕔𝕥 𝕞𝕒𝕥𝕔𝕙𝕖𝕕🧡📍The Yell-Owl Seafood and Grill 👉🏻(九龍城)福佬村道5-9號地下C號舖👉🏻(元朗) 泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖
⚠️All-Day Breakfast關注組⚠️
《Super Owl Set🦉超級貓頭鷹全日餐》
超級貓頭鷹全日餐  半隻龍蝦

專登為咗呢個豪華版嘅ADB慕名而來(✧∇✧)
👇🏻其他配料仲有:
蟹肉牛油果多士·班尼迪蛋·英式豬肉腸·大啡菇
番茄·煙肉·薯餅·牛油粟米·茄汁焗豆·沙律菜
一上檯見到個賣相咁重量級已經夠曬霸氣😈
而且顏色配搭好colorful 🤤令人食慾大增~
份量十足 款式非常豐富😋絕對夠兩個人share❗️

👉🏻(元朗) 泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖
超級貓頭鷹全日餐  半隻龍蝦
  • 超級貓頭鷹全日餐
2022-08-07 194 views
上星期剪完髮經過搵野食,見呢間上網睇話什麼關注組話一定要食。講到咁好,今日約左兩個朋友一早訂位諗住點都要見識下。一心試下個龍蝦全日早餐,但認真失望。龍蝦肉煮得過火肉質太韌,完全冇龍蝦肉彈牙感覺。蟹肉牛油果多士,多士唔脆,蟹肉唔太食到,但牛油果醬冇乜牛油果呢,反而加左d 有些creamy的醬感覺很漏。除左炸薯餅,粟米粒,茄汁豆,沙律菜呢d冇可能衰嘅之外,班尼廸蛋叫做合格,但唔係入口覺得好好食果種。朋友叫左個普通嘅全日早餐(冇龍蝦的)亦只係普普通通。至於咖啡,我叫左杯flat white, 口感一般。
朋友叫左個普通嘅全日早餐(冇龍蝦的)亦只係普普通通。
至於咖啡,我叫左杯flat white, 口感一般。
2022-08-07
$200 (Lunch)
2022-07-27 168 views
九龍城很多很有特色的cafe,但很多都沒有主食,所以我們出發前先去這間餐廳打底🤭這間餐廳性價比可以說是很高,很多主食都和海鮮有關,全日早餐還有自由組合,真的可以日日不同😍午餐大部分都有包餐湯沙律和牛角包,份量其實超級飽。湯有很濃郁的黑椒味,味道不錯,略顯不夠稠,沙律的沙律醋調味有點過酸,所以我沒有吃完🙈🔹芝士龍蝦包薯條 $158賣相頗吸睛的龍蝦包用了排包做底,烘烤過的排包甜甜脆脆的很好吃,上面放上很彈牙的龍蝦肉伴有蘑菇蔬菜和芝士,口感味道都很豐富,又不會太膩,不過龍蝦肉大塊一點會更好,吃到一半的時候以為自己吃雜菌包😂薯條是加分位,粗度適中,炸完不會很油,馬鈴薯味突出,而且吃到薯條有調過味,分享也頗多,一個人吃其實很飽。🔹鮮蝦蟹肉蕃茄蛋黃醬漢堡佩薯條 $118蟹肉牛油果這個組合是我每次都會叫的組合😂漢堡包有烘過,所以特別有口感,不過蟹肉變了蝦肉?🤔裡面的沙律醬做了一個很好的調和劑,咬下去每一口都有蔬果的鮮甜~這款比較清新多汁,麵包都有微甜感覺,不過我自己會覺得前者比較值得試。

🔹芝士龍蝦包薯條 $158

🔹鮮蝦蟹肉蕃茄蛋黃醬漢堡佩薯條 $118

2022-07-25 1696 views
今晚黎到位於宋皇臺附近既西餐廳,the yell owl seafood and grill食飯,餐廳既佈置偏簡約,坐得都幾舒服。燒澳洲羊脾扒配鐵板薯條羊脾好厚肉,完全無膻味,薯條香脆,岩岩炸起,好新鮮。香煎比目魚比目魚既魚油香好特出,表面煎得香脆,肉質仲好嫩滑。燒豬助骨配自家製燒烤汁豬肋骨好大件,肉質唔會太老,入口仲有陣陣焦香添。燒烤汁調得幾惹味。蝦膏蟹肉車厘茄意粉意粉份量都幾多,蝦膏味香濃,蟹肉亦多,好足料呀。整體黎講,今餐既價錢算幾抵食,食物既款式又夠多,令我食得好開心。The Yell-Owl Seafood and Grill (九龍城)九龍城福佬村道5-9號地下C號舖#宋王臺美食 #九龍城美食 #香港海鮮 #hkseafoodrestaurant #海鮮關注組 #美食關注組 #多國菜 #九龍城人氣食店 #alldaybreakfasthk #龍蝦 #bestoftheday #香港扒房 #香港西餐關注組 #福佬村道 #香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hk

燒澳洲羊脾扒配鐵板薯條
羊脾好厚肉,完全無膻味,薯條香脆,岩岩炸起,好新鮮。

香煎比目魚
比目魚既魚油香好特出,表面煎得香脆,肉質仲好嫩滑。

燒豬助骨配自家製燒烤汁

蝦膏蟹肉車厘茄意粉
意粉份量都幾多,蝦膏味香濃,蟹肉亦多,好足料呀。

九龍城福佬村道5-9號地下C號舖

#宋王臺美食 #九龍城美食 #香港海鮮 #hkseafoodrestaurant #海鮮關注組 #美食關注組 #多國菜 #九龍城人氣食店 #alldaybreakfasthk #龍蝦 #bestoftheday #香港扒房 #香港西餐關注組 #福佬村道 #香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hkfoodporn
2022-07-23 180 views
第一次寫食評,竟然係因為太失望見All day breakfast係招牌菜,滿懷希望諗住食餐好,點知食左一肚氣首先講服務方面,入到去見到門口有位 ,問staff可唔可以坐近門口,方面可以睇車,staff一句唔可以就指我地坐返餐廳入面嘅位。然後話限時食一個鐘,我話ok,但點知叫野完野食等左40分鐘啲食物都未到。眼見隔離2枱嘅客人遲過我地黎都已經埋單走人..追左2次都話黎緊黎緊..再講食物方面,叫左一個自選all day breakfast ,一個芝士和牛漢堡,只可以話無驚喜又唔係難食,但絕對對唔住個價錢..芝士和牛漢堡塊芝士凍嘅,All day breakfast 叫左個價值$20嘅太陽蛋,太陽蛋全熟仲要係穿嘅..應該無下次lu
第一次寫食評,竟然係因為太失望

應該無下次lu
芝士和牛漢堡
2022-07-18 157 views
呢間店舖主打特色龍蝦全日早餐,有龍蝦、蟹肉牛油果多士…,愛好海鮮既一定要試下。自選全日早餐 $103有廿多款野食可以自由選擇,基本4樣起,原本已有沙律菜、粟米、茄汁豆。配搭揀咗黑松露炒蛋、煙三文魚、蒜蓉牛油多士、牛油果。Alldaybreakfast只要食材新鮮都唔會差,呢度各項都唔錯。值得講既係炒蛋好厚身,黑松露唔係只灑係面,而係遍佈分層味濃郁。牛油多士烘到香脆有少許鹹香味,但就無咩蒜蓉味。份量好大,揀咗四樣已經好飽食唔曬。熱榛子咖啡 ( 套餐加$10 )咖啡比較失望,好甜無咖啡香,亦無榛子味,以一間西式餐廳/咖啡店,一杯好咖啡好重要,希望可以改善。

自選全日早餐 $103
牛油多士烘到香脆有少許鹹香味,但就無咩蒜蓉味。
份量好大,揀咗四樣已經好飽食唔曬。

熱榛子咖啡 ( 套餐加$10 )
熱榛子咖啡
2022-07-18
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
$120 (Breakfast)
2022-07-18 545 views
關注All Day Breakfast (ADB)嘅朋友一定有聽過九龍城呢間餐廳嘅人氣龍蝦ADB! 味道好,而且分量多,重點係價錢合理!唔怪之得長期位於ADB關注組嘅榜首🏆———————————————————————🍽️超級貓頭鷹全日餐($208/龍蝦半隻;$248/龍蝦一隻)第一次黎到一定要叫招牌龍蝦ADB! 呢個分量,兩個人share岩岩好👯‍♀️ADB除左大大隻龍蝦外,其餘配料都非常豐富!色彩繽紛,見到都覺得好開胃!雖然呢個價錢係無可能食到新鮮龍蝦,但即使係急凍龍蝦肉質都keep到彈牙、鮮甜,而且肉同蝦膏都一樣多!以呢個價錢黎計,絕對係超值之選🌟另外ADB嘅配料亦都係水準之作!🔸大啡菇、扒番茄以牛油煎香,火候恰到好處,依然保留到蔬菜嘅水分。🔸Creamy嘅蟹肉牛油果加上香脆嘅多士,配上香甜嘅粟米,口感非常有層次。🔸鬆軟Muffin配流心班尼迪蛋加醃三文魚,鹹鹹香香,味道一絕!食埋煙肉、香腸、薯餅、沙律等,真係非常滿足! 另外一提嘅係,呢度嘅☕️咖啡亦都好好飲,香濃唔苦澀。喺食完一番高熱量嘅食物後,以一杯Americano(套餐加$10)作結尾實在是完美!———————————————
———————————————————————

超級貓頭鷹全日餐

以呢個價錢黎計,絕對係超值之選🌟

另外ADB嘅配料亦都係水準之作!

食埋煙肉、香腸、薯餅、沙律等,真係非常滿足!
———————————————————————

整體黎講,呢度龍蝦ADB CP值真係好高,非常推薦!餐廳亦都細心定附上剪蝦鉸剪方便顧客剝食龍蝦。

不過要留意,假日無論街坊定街客都會好多人黎嘆ADB,記得去之前打個電話預約~之後約定朋友黎歎個靚ADB啦!

推介指數:💛💛💛💛💛

📌注意事項:
- 設加一服務費
- 假日人氣高企,記得打電話預約!
- 跟餐飲品只有一杯,第二杯須付正價
2022-06-27
超級貓頭鷹全日餐