2022-12-20
我選左個午市3小時198+10每位208燒肉放題,話說我訓醒冇食早餐,直接選午市燒肉放題,3小時任食,同親戚共2人都點左差唔多有百幾200件食物連飲品連雪糕,果日好凍,特別開胃,真係一邊食一邊消化,都嗌左好多轉牛肉,海鮮帆立貝好多,直到食左兩個鐘15分左右,有個著老西唔肯定老板定經理走過來好x惡咁話我整壞佢個爐,話燒到好多“鑊屎”整壞佢爐,職員有一直有定時幫我換隔油紙,而且張隔油紙只佔個盤的80%,燒左2個幾鐘,又冇人幫我換個鐵盤,鐵盤外圍側邊20%有“鑊屎”好正常,定時換鐵盤唔係職員做既咩?同埋定時檢查爐既情況,溫度唔係又職員負責做咩?無啦啦好惡走埋黎話我整壞佢爐,講到我故意整壞咁,又話我食到張枱好亂?你唔係有職員定時執枱咩?定係覺得食得多專登唔收碟比壓力我,最後都未食夠3個鐘就問我食完未,掃晒興囉,你唔歡迎大胃王就唔好做放題啦,我承認自己選最低消費既plan食最多,唔得咩?