2021-04-01
4月生日既燒肉友話用佢個4月之星優惠,四人同行嘆燒肉或火鍋放題, 佢壽星免費!佢選左德家!我哋揀咗呢個兩個鐘頭日式燒肉放題 $328,佢有安格斯拼盤,牛舌,一口牛,牛肋肉同牛脊肉。我覺得最impressive係個牛舌,一啲腥味都冇,同埋好重牛味。一口牛都好軟好重牛味。第一次用依啲燒肉紙去燒肉,咁樣其實好好,佢唔會即刻到落啲肉度個全部吸晒係個將燒肉紙嗰度!快手換到!服務超好,個個都好有禮貌同好願意換紙。有時有啲放題燒肉啲店員都可能唔肯去換個爐。除咗燒肉之外,仲有刺身盛。包括三文魚、螺肉、甜蝦。佢哋全部都好新鮮,蝦好爽甜。三文魚都好厚切!再有一個海鮮盛,有虎蝦、鮑魚、蟹羅甲、扇貝。虎蝦夠帶爽口。鯖魚墨魚新鮮無腥。鮑魚最乾淨,內臟都幫我哋清好!建議大家一定要試吓帆立貝,牛油勁多,一口貝!依家嘅燒肉店好多時都會有牛油金菇,佢好好嘅係,會有個器皿俾你裝住,咁就一定唔會燒燶同埋一定熟啦!之後仲可以用嚟幫熟左既肉保溫外,唔好黑左!係依一度食燒肉放題比起食火鍋放題有着數,因為其實可以用器皿自製一個小火鍋放喺爐到!最後最後,簡直係女性嘅福音呀,就係加送雪糕! Movenpick上呀!Gelato Fru
我哋揀咗呢個兩個鐘頭日式燒肉 放題 $328,佢有安格斯拼盤,牛舌,一口牛,牛肋肉
除咗燒肉之外,仲有 刺身盛。
再有一個海鮮盛,有虎蝦、鮑魚、蟹羅甲、扇貝。虎蝦夠帶爽口。
鯖魚墨魚新鮮無腥。鮑魚最乾淨,內臟都幫我哋清好!
建議大家一定要試吓帆立貝,牛油勁多,一口貝!
係依一度食燒肉 放題比起食火鍋放題有着數,因為其實可以用器皿自製一個小火鍋放喺爐到!
最後最後,簡直係女性嘅福音呀,就係加送雪糕! Movenpick上呀!Gelato Fruttato gogogo!
我哋就揀咗雲呢拿同埋朱古力味,總括來講,呢間舖頭有好多唔同嘅選擇,牛肉同埋海鮮 刺身都做得好好,好新鮮,建議大家都可以帶4月之星嚟試吓,哈哈!
送mask,貼心!