2019-09-09
最近好少食日式燒肉 反而係韓牛就食得多 睇咗上網介紹 德家算係近期頗有質素既日式燒肉店 一於拉大隊 同幾個friend一齊食👯♀️👯♀️見到佢寫住星期一至四夜晚用匯豐信用卡💳食燒肉放題有優惠 所以我地最後拎咗張匯豐卡出黎埋單☺️ 有9折 都叫慳咗下錢餐廳分咗兩個部份 一邊係燒肉 一邊係火鍋 中間有一個配料區 係燒肉同火鍋🍲既配料都可以自取 選擇都好多有部份係熟食 冷盤 而有部份係火鍋配料例如菜或者係丸類等等 選擇真係唔少😆出面亦都有兩個大既飲品櫃 平時見到放題飲品都會有🙆🏻♀️ 坐到埋位呢都有燒肉既醬汁 點埋一齊食就岩岩好✔️ 黎到我地既主菜 燒肉🌟 一開始會有一盤靚牛拼盤 共有五款精選牛肉 全部望落都好吸引 油花好靚 有牛味 任點既肉類款式都好多 多個部位都有 牛舌係我最大推!夠爽口又有牛味🐮 厚切個款特別好食 另外一款好好食就係牛肋肉 味道幾濃又肉質都唔錯 咬落去又有肉汁🤩海鮮類都唔少 有青口有蝦有帶子多春魚都有 都幾新鮮🥰 海蝦夠哂大隻 爽口 我地都有encore🤣臨尾有得一人要一款甜品🍮 我地都簡咗哈根大師/Movenpick 雪糕🍦 4款口味 總有一款岩食 如果覺得唔夠食 出面亦
餐廳分咗兩個部份 一邊係燒肉 一邊係火鍋 中間有一個配料區 係燒肉同火鍋🍲既配料都可以自取 選擇都好多有部份係熟食 冷盤 而有部份係火鍋配料例如菜或者係丸類等等 選擇真係唔少😆 出面亦都有兩個大既飲品櫃 平時見到 放題飲品都會有🙆🏻♀️ 坐到埋位呢都有燒肉既醬汁 點埋一齊食就岩岩好✔️ 黎到我地既主菜 燒肉🌟 一開始會有一盤靚牛拼盤 共有五款精選牛肉 全部望落都好吸引 油花好靚 有牛味 任點既肉類款式都好多 多個部位都有 牛舌係我最大推!夠爽口又有牛味🐮 厚切個款特別好食 另外一款好好食就係牛肋肉 味道幾濃又肉質都唔錯 咬落去又有肉汁🤩
海鮮類都唔少 有青口有蝦有帶子多春魚都有 都幾新鮮🥰 海蝦夠哂大隻 爽口 我地都有encore🤣 臨尾有得一人要一款 甜品🍮 我地都簡咗哈根大師/Movenpick 雪糕🍦 4款口味 總有一款岩食 如果覺得唔夠食 出面亦有普通牌子雪糕同小甜品任食👍🏻