2021-03-02
午餐時間行過 見佢有七八成人客 屋邨商場地方應該算唔錯見未試過諗住試下啦點知都係中伏你見到佢個樣係冇乜嘢 呢一個係吉列豬扒咖哩飯喺餐牌度佢的確係寫住吉列豬扒飯 係冇咖哩汁㗎 但係佢張相係有咖哩汁 咁我問下個侍應究竟係有冇咖哩汁 佢竟然答我加汁原來要加四蚊 唔信你睇下張單冇呃你㗎加咖哩汁的確要加四蚊 冇錯你落order嘅時候係事先講明咗 但係同你餐牌張相唔係幾一樣 呢一樣只係令我有少少唔好嘅感覺 你講明在先我都冇得嘈不過食落真係有啲失望 大家睇下塊豬扒 乾到不得了 直頭係生渣嗰隻 佢的確係炸得好好 仲用正日式嘅粗粒麵包糠 但係塊豬扒實在太差 你點整都冇用 成個餐61蚊又唔算好貴 不過食味實在有啲差 連大字頭快餐店水準都未到 唔好意思我唔會再去