2019-09-27
已經有一年冇嚟過,因為唔想罪惡感太重😬間唔中先來一次🤣睇吓質素有冇變🤔加咗價😅最鍾意佢哋呢度可以自己磨芝麻再加上佢哋嘅秘製醬汁😍沾吉列豬扒最好味🤤吉列鹿兒島特等厚切豚肉定食($328)係滑啲同埋肥美啲🤩尤其是佢係厚切食到佢嘅質感係好嫩滑🤤我個人就比較鍾意普通豬柳,因為呢種會食到筋,但係啲細路同埋阿爸最鍾意食咁肥美嘅😅🤣特上吉列豬扒豬柳定食 二人前($468)同單丁叫兩份份量一樣😮豬扒好腍,豬柳相對冇咁肥美,但係我鍾意,因為無筋同埋冇肥膏😬吉列上級豬扒定食($248)即係上面嘅單點,皮炸得脆😍,凍左仲係脆嘅😯唔會變到好油膩👍🏻點埋芝麻碎+秘製醬汁一流🤤滑蛋吉列豬扒飯($228)個碗仲大過細佬塊面🤣好多飯,吉列豬扒嘅份量都冇少到,蛋都好滑,細佬鍾意咁樣食撈飯😅仲有西瓜送🍉好清甜消暑🤪果然係一分錢一分貨,佢哋嘅吉列豬扒真係全港最好味👍🏻(唔係誇張)同埋佢哋啲材料係新鮮同埋靚🌟椰菜絲同埋米都係日本嘅,仲可以任添🤗質素仍然保持着👍🏻。未試過嘅真係要嚟一次😍
加咗價😅
吉列鹿兒島特等厚切豚肉定食($328)
特上吉列豬扒豬柳定食 二人前($468)
吉列上級豬扒定食($248)
滑蛋吉列豬扒飯($228)