2024-12-29
📍Tonkotsu 8 by 三田製麵所估唔到foodcourt 都有驚喜ehh~✨原本淨係諗住喺foodcourt頹頹地喺食個快lunch (已經3點都未食lunch😭)點知預到間好好食嘅拉麵✨❣️叉燒豚骨拉麵佢個湯底💯第一啖食落口…wow好特別✨雖然唔會好驚豔(?)😹但係會覺得好特別好smooth好易入口🫶🏻而且越食越鍾意, 食到一半, 味道依然會停留喺脷嘅兩邊👅oiishiiiii✨🫶🏻😭好少會飲拉麵個湯都忍唔住飲咗幾啖🍜拉麵軟硬適中而且叉燒偏厚身nice~而且蛋黃係我鍾意膠膠地好厚實嘅質感✨💰84會話成個foodcourt除咗係油煙味重咗少少之外都vely vely good🫶🏻#apita #太古apita #太古foodcourt #Tonkotsu8by三田製麵所 #太古拉麵 #太古美食
❣️叉燒豚骨拉麵
💰84