2023-02-01
想試呢間正宗西班牙churro專門店好耐🤩🤩佢地既churro即叫即製,可以配搭唔同既糖衣同雪糕~款款都超igable!!小店空間不大,但都有少量位置堂食~而且採用開放式廚房,可以睇到店員即場製作👩🏻🍳!感覺幾特別❤️❤️🍨Cookies and Cream $60✨黎到一定要試下佢地既新地杯!!脆皮朱古力雪糕🍫配上Oreo味churro🥨,面層灑上Oreo餅碎~口感好豐富😋😋每啖都充滿Oreo同朱古力香,超邪惡呢👍🏻👍🏻🥨Churros Gift Box $168✨一共有6款口味churro,我就揀左Oreo、榛子醬、半熟香烤棉花糖、焦糖牛奶、抹茶配七彩果味麥片同士多啤梨醬配彩虹糖碎口味~~望落色彩繽紛!咬落香脆可口,甜而不膩❤️❤️仲有3款醬料可以揀,包括朱古力醬、榛子醬、海鹽焦糖醬、焦糖牛奶醬~啱哂鍾意食甜點既朋友😍😍
🍨Cookies and Cream $60✨
黎到一定要試下佢地既新地杯!!
每啖都充滿Oreo同朱古力香,超邪惡呢👍🏻👍🏻
🥨Churros Gift Box $168✨
望落色彩繽紛!咬落香脆可口,甜而不膩❤️❤️