2024-08-06
《 📍MONGKOK性價比極高韓燒— 韓燒大叔 🇰🇷》平時比較少食韓燒 之前食過東大門😗不過質素麻麻🥲今日見到呢一個新開咗間韓燒大叔👨🦳就決定試一試💖120分鐘任食 包你飽到抱住個肚走😜🩵揀完放題種類就可以用電子自助落單!種類多不勝數👀嘢食超快送到!侍應亦都服務超好💯逐個逐個介紹自助區有勁多前菜🥕🌽蔬菜🥔🥒🥦飲品🍹(柚子蜜好正!)同埋甜品🍩🍮🍿甜品特別鍾意芝士蛋糕🍰仲有DIY窩夫🧇可以揀唔同配料😜💖仲有爆谷!前菜亦都有泡菜(自家製嘅!)鵪鶉蛋🥚等等☝️好開胃!配搭烤肉一齊食一流😗1️⃣🩵🦀🦞🦐🐙🦑晚市海鮮刺身任食 $386/per personAll you can eat dinner buffet + seafood + sashimi原本298!每位加多88 就有多14款海鮮🦞我哋毫不猶豫就揀咗呢一個😎💖首先最吸引🤩係有任飲韓式啤酒🍻韓製藍妹生啤 500ml 大杯 $48 咋!大大杯!仲買一送一😜我哋仲嗌咗個有氣蘋果味清酒🍎酒精濃度唔高好易入口🌈仲有八款刺身同小食😻三文魚刺身🐠同帶子都好新鮮💖 赤蝦🦐都唔錯😛 encore咗五六次!!燒肉方面🐮🍢全部嚟嘅肉都好新鮮🥩呢度主打 6款唔同
1️⃣🩵🦀🦞🦐🐙🦑
晚市海鮮刺身任食 $386/per person
燒肉方面🐮🍢全部嚟嘅肉都好新鮮🥩呢度主打 6款唔同部位既安格斯美牛 澳牛🥩我特別鍾意食韓式豬頸肉 美國安格斯下肩胛肉🐖🐄肉味突出!且唔鞋口😎 澳洲草飼黑安格斯封門柳!安格斯牛版腱😝安格斯內群肉都唔錯👍🏻
除咗肉之外仲有一大堆海鮮揀🦀🦞🦐🦑青口 蝦 扇貝 蜆 螺 包羅萬有😆全部都好新鮮多汁!仲要冇沙
另外全部熱食都係即叫即製!所以炸物全部都保持脆卜卜😆🩵好新鮮!特別鍾意食韓式炸雞😗🐔炸粉唔會厚 緊鎖裏便嘅肉汁🙊呢度仲有關東煮添!
佢依家做緊promotion 🩵4位即送原條鰻魚😜大大條 嫰滑嘅肉質💖骨都唔會好多!我哋仲超好彩中咗抽獎!送咗一份韓牛西冷俾我哋 🐮🥩呢一個180g慶州千年韓牛西冷 充滿油脂!啖啖肉 五成熟已經啱啱好💯 好彩嘅話仲有機會抽中醬油蟹🦀🦀
🩵而家午市4人同行 送醬油八爪鱼🐙一份 真係好抵食!
————————————————————————
📍 韓燒大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓
𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷