2024-08-04
早幾日突然想去食韓燒,朋友介紹旺角有間韓燒好多款式,即刻約埋d friend上去睇下。今次點左個4人餐,食物話咁快上枱,估唔到呢個4人餐有咁多野食,款款都咁正,仲有我最愛嘅雪花牛肉同黑安格斯🐮加埋生菜食一齊食仲正😍😍未開始燒之前,梗係要去一去自助吧掃番兩圈先啦~自助吧有各式各樣嘅韓式冷盤,飲品雪榚,仲有新鮮爆谷同窩夫4人餐限時120分鐘,$298/1位,4人同行仲有原條鰻魚送🤩~係真係原條呀😱每位加$88仲可以有任食海鮮同刺身🦐🦑🐚加韓國啤酒任飲,食韓燒梗係要飲番杯先盡興啦而家惠顧4人餐仲有獎抽😱😱,仲要比我地抽中左勁大塊嘅韓牛西冷🥩牛肉非常鮮味,加埋特制嘅韓式醬料仲正,今次真係抵番哂啦😜真心推介佢地個韓式醬,唔係度度都食到嫁😋😋呢個質素同價錢💰真係值得推介韓燒大叔旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓*價錢以現場為準
一齊食仲正😍😍
真心推介佢地個韓式醬,唔係度度都食到嫁😋😋
呢個質素同價錢💰真係值得推介
韓燒大叔