2016-08-02 3555 views
今日lunch同同事去呢間cafe試吓叫咗個澳洲安格斯西冷lunch set 先來餐包同埋湯-餐包正正方方,有蒜蓉味,不錯。個湯好creamy ,有香濃嘅忌廉味好好飲主菜嚟啦,澳洲安格斯西冷扒個扒好靭,好難切,好難咬,冇乜肉味⋯⋯有啲失望餐飲揀左Rose latte-玫瑰味好香,好好飲其他同事都有叫其他嘅飲品,整體來講,杯飲品真係好好飲,但餐就麻麻哋
今日lunch同同事去呢間cafe試吓
叫咗個澳洲安格斯西冷lunch set
主菜嚟啦,澳洲安格斯西冷扒
個扒好靭,好難切,好難咬,冇乜肉味⋯⋯有啲失望
餐飲揀左Rose latte-玫瑰味好香,好好飲
Type of Meal
Lunch
一向都知呢區多樓上食肆,所以就一於上OPENRICE搵食,第一次食係夜晚,第二次係午餐,今之寫夜晚既先。我地3個人知道訂位或用傳單上去可以9折所以就預先訂左位先。去到樓下見到有人派傳單,所以就順便拎左。呢一晚,佢地有做散叫或SET DINNER,我地就揀左散叫,因為唔想食扒。點知,都好似中伏了。我地叫左個自家醃製的三文魚沙律,一上台就見到個賣相都唔錯,一於試下係咩味先。嘩,實在難以接受,點解可以咁多海鹽架?仲要好粗果隻,咸到根本食唔到,所以全部三文魚都冇食到,早知叫其他菜類既沙律食就算,起碼唔會咸死!然後我地口痕想食炸魚薯條,所以就ORDER左一個,呢個魚柳都係普通既龍利魚柳,同出面的差唔多,冇咩特別,著條係幼的,不是粗薯。不過值得一提係,如果D野食係夠熱的話會比較好,唔夠熱真係好食都變唔好食,普通都變難食喇。然後另一友人就叫左個西班牙飯配雞肉,其實呢個係燴飯,好似意大利飯咁,但唔係CREAMY果種,但一定唔係出面食開果種西班牙海鮮炒飯果種,所以我地真係唔識欣賞,每人食左一啖就完全放棄了。另外呢個飯配果隻雞,真係冇味到呢?點解可以一係D三文魚咁多海鹽,一係D雞扒完全冇味呢?真的唔明白~

然後另一友人就叫左個西班牙飯配雞肉,其實呢個係燴飯,好似意大利飯咁,但唔係CREAMY果種,但一定唔係出面食開果種西班牙海鮮炒飯果種,所以我地真係唔識欣賞,每人食左一啖就完全放棄了。另外呢個飯配果隻雞,真係冇味到呢?點解可以一係D三文魚咁多海鹽,一係D雞扒完全冇味呢?真的唔明白~好奇怪~~或者我地見人地咁多好評所以期望有D高,冇諗過最終試完真係有D失望!

最後我地叫左手杯野飲,EARL GREY係最快到,其他的薄荷咖啡同埋焦糖咖啡真係不敢恭維了,等左半個鐘,仲要三催四問先有,其實客人都唔算多,點解可以咁呢?

友人實在太中意係觀塘食野了,所以佢話要搵日試午餐,睇下可否做飯堂喎。希望午餐可以好DDDD啦
$120 (Dinner)
走入觀塘的工廠區,從前的製衣、造紙、五金工場已(買少見少),換來的是悠閒舒適,讓人忘卻工作煩憂的樓上café, 踱步進來Unique Café & Kitchen.沒有半點工廠味的工廠café, 黑色木桌,簡約柔和的燈光,眼見光顧的食客,大部分都是一身smart casual的白領。濃稠的白忌廉湯,灑上點點香草,喝一口已知不是一般的罐頭湯,附上自家制的蒜蓉麵包,試問還有蘸上牛油的必要嗎?Pickled Baby Vegetable(Beef Root, Carrot, Almond, Fennel, Shimeji)對於自家醃制甚有期待感,酸甜得宜,份外醒胃,當中的藜麥增加咬口感。一般到餐廳吃的前菜,都是離不開沙拉、沙拉醬,欠缺新意。這個酸菜加藜麥,挺特別得來又健康得多。Grilled Lamb Chop(Spices, Celeriac, Cabbage & Yogurt)Set Dinner選了澳洲羊架作為主菜,始終未必人人喜歡吃羊肉,但這裡的澳洲羊架確實令人喜出望外,有三小件的羊架份量算得上合理,呈現粉紅色的肉質相當吸引,羶香細嫩,起初還擔心會不會選牛更好,吃罷一口,已很快摒棄這
Pickled Baby Vegetable

Pickled Baby Vegetable (Beef Root, Carrot, Almond, Fennel, Shimeji)
Grilled Lamb Chop

Set Dinner選了澳洲羊架作為主菜,始終未必人人喜歡吃羊肉,但這裡的澳洲羊架確實令人喜出望外,有三小件的羊架份量算得上合理,呈現粉紅色的肉質相當吸引,羶香細嫩,起初還擔心會不會選牛更好,吃罷一口,已很快摒棄這個錯誤思想了。
Banana Tarte Tatin

將酥皮香蕉撻、檸檬蛋糕、酸忌廉推放在碟上,擺放上沒有什麼美感可言,卻反而更有意想不到的驚喜。散發金黃色的酥皮香蕉撻,獨當一面當上了碟中的主角,鬆脆可口,還帶有陣陣牛油香氣,香蕉焗至已與撻成為一體,蕉脆甜美。檸檬蛋糕也不甘示弱,鬆軟口感,已嬴得了燦爛掌聲。略嫌一下子吃得太甜,酸忌廉與黑漿果可以起上了中和作用。
Banana Tarte Tatin (Sour Cream Foam, Lemon Cake, Berries)
焦糖脆脆 (另配特濃咖啡)

用針筒放在在甜品之中,很吸睛之餘,更加入玩味元素,曾經有一段時間都有很多甜品店引入這個點子,店員甫放下了焦糖脆脆,其他坐在附近的食客,經已投下注目禮。疑似甜品、疑似飲品,疑幻似真。焦糖脆脆本身是甜的,而特濃咖啡則帶點苦澀味,兩者加起來味道方面當然就能互相配合。
焦糖脆脆 (另配特濃咖啡)
從前菜到甜品,都感受到廚師花費了不少苦功,最後吃得出廚師的成果,也是無可厚非的,即使令人回頭再吃,也不需要強找什麼特別理由。
2016-05-19 2107 views
之前朋友係佢新開冇耐試過話好食 咁岩我地經過觀塘就黎試下 點知一上到去見到冇咩人 心諗會唔會中伏 不過諗住朋友讚好就黎試一次1. 舖頭名就叫unique cafe喇 但係裝修就衰過茶餐廳 快餐店 完全冇cafe呀 coffee shop個種令人可以放鬆 傾計既感覺2. 我都唔知呢間係西餐廳定cafe黎 muffin scone sandwish cake呢d完全冇 凈係得飯 意粉 薯菜 据扒3. 呢度個lunch得個幾款set 最後叫左個兩個意大利飯 兩個意粉 跟個湯同餐飲 又貴又唔好食 最慘冇得散叫 真係唔係個個都可以食晒成個set囉4. 湯唔夠熱 一個意大利飯太生 意粉有個就好咸 另一個就冇咸味 淡得好緊要5. 落完order之後等好耐都未上菜 仲要有個大嬸 應該老闆黎既 同我地落錯幾次order 搞到我地發晒脾氣都冇道歉6. 杯latte難飲都死 同飲水一樣 上面既奶泡勁多一個個大氣泡 飲落亦都冇出面個d咁滑 亦都冇咖啡香味 都未見過d咁既latte7. 海鹽焦糖咖啡 有個大叔拎黎 應該都係老闆黎既 拎到黎講左幾次焦鹽海苔咖啡 連賣緊咩都唔知 都係飲落亦完全冇咖啡味 飲唔出咸味

7. 海鹽焦糖咖啡 有個大叔拎黎 應該都係老闆黎既 拎到黎講左幾次焦鹽海苔咖啡 連賣緊咩都唔知 都係飲落亦完全冇咖啡味 飲唔出咸味 亦冇甜味
8. 芒果沙冰 上面既cream拎到過黎溶晒塔晒咁 好樣衰 cream唔甜 好水 凈係飲到香蕉味 完全飲唔出芒果味
9. 玫瑰花茶 我地一心以為好似出面有茶壺個種 點知上到枱完來係茶包茶 仲要浸左好耐都出唔到味 水唔夠熱
總結黎講 我朋友就話佢新開張冇耐黎樣樣都唔差 但我今次黎完全唔係個回事 我估佢舊個班底已經走晒 而家服務差 食物飲品質素差 真係以後都唔會再黎食

2016-05-14 936 views
本身諗住去小時光,見到太多人又咁岩有呀姨派傳就諗住試下。結果呢!炸魚薯條真係普通到唔普通,炸魚都未切落去已經散哂,所謂既自製他他醬其實係卡夫出品沙律醬咁既味⋯嗯~服務態度幾好既,但係野食真係好麻麻~絕對唔值咁既價lol
2016-05-14
$120 (Dinner)
2016-05-12 823 views
是晚一人到訪,全場有一半空坐,抱著試一試心態,餐牌選擇不多有set 有單點set 就198至298 再加一,唔算平因為自己一個,我就叫左個雞肉意大利飯加杯honey orange latte. ($138+32)個飯就芝士味好重,雞肉都幾好,份量一般但唔值咁貴,杯latte 就著普通都唔普通其實佢main course 單點得5-6款($98-148)真係唔係好揀得落手如果你想試cafe小品d 既餐廳。。我覺得呢度唔係呢種地方
是晚一人到訪,全場有一半空坐,抱著試一試心態,餐牌選擇不多
有set 有單點
set 就198至298 再加一,唔算平
個飯就芝士味好重,雞肉都幾好,份量一般
但唔值咁貴,杯latte 就著普通都唔普通

真係唔係好揀得落手

如果你想試cafe小品d 既餐廳。。我覺得呢度唔係呢種地方

2016-03-31 4007 views
出社會工作後, 發覺要約朋友都不是一件易事你在將軍澳, 我在沙田, 他在鰂魚涌, 分佈在香港、九龍、新界聽起來也覺得遠忘了從哪次聚會開始, 發覺觀塘都幾方便, 而且這工業大廈位於大商場其中一條電梯出口的正對面, 便鎖定了這家餐廳為落腳點與別的工廈餐廳一樣, 這裡樓底高, 地方寬闊, 足夠的空間感給人舒適的感覺提供兩個系列的set dinner, 亦有單點的部份香芒香蕉乳酪(少甜)這杯飲品有沙冰的口感, 奶香很重, 頂層的乳酪厚厚的, 正合心意香蕉的味道比芒果出少少, 入口的果味及乳酪很天然放久了, 冰溶了後, 沒有淡味的感覺, 而是變成幼滑的奶昔口感朋友來了後也跟風點了此飲料呢!南瓜湯幼滑的南瓜湯, 金黃光澤誘人, 稀杰適中, 最後點綴的淡忌廉亦恰到好處香草包看到中間碎細的香草嗎? 味道濃郁最好的是上枱時的香草包六邊均烤脆了,因為沒有烤成金黃色, 所以用义子取用時, 碰到脆皮, 很有驚喜當然它的溫度也值得加分鮮奶浸三文魚龍利卷配蜆肉香草牛油汁細心的店家已為我們切成4份, 菜式由龍利卷著三文魚, 相信用比較低溫的方式煮魚肉軟綿綿、柔滑的, 口味較淡的跟魚肉牛油香很配合除了三文魚及龍利,
出社會工作後, 發覺要約朋友都不是一件易事

提供兩個系列的set dinner, 亦有單點的部份
香芒香蕉乳酪(少甜)

香蕉的味道比芒果出少少, 入口的果味及乳酪很天然

朋友來了後也跟風點了此飲料呢!

看到中間碎細的香草嗎? 味道濃郁

最好的是上枱時的香草包六邊均烤脆了,

當然它的溫度也值得加分

鮮奶浸三文魚龍利卷配蜆肉香草牛油汁

魚肉軟綿綿、柔滑的, 口味較淡的跟魚肉牛油香很配合
鮮奶浸三文魚龍利卷配蜆肉香草牛油汁
除了三文魚及龍利, 還有提味的香草

扒肉眼扒配黑椒汁
扒肉眼扒配黑椒汁
肉眼扒有點牛羶味, 雖然不是最靚的牛, 會有些根,

但出品穩定可以控制到是我們要的五成

伴碟菜不馬虎, 蕃茄薈蔬菜, 帶酸味, 能減低飽滯感

Carbonara w/ 63°C Egg
拍照後, 一轉身, 整隻蛋被老友取去, 吃掉了……

所以見識不到是否63°C流心呢!

意粉方面, 汁比較乾, 但掛汁平均, 而且忌廉香得來不會太膩

如果伴入蛋汁食用, 應可平衝篇乾的意粉汁

還來不及吃甜品, 已經last order了, 忘了工廈餐廳都關得比較早, 大家也要留意呢!
$180 (Dinner)
  • 香芒香蕉乳酪
1K
2016-02-25 3261 views
慶祝朋友生日,特別選了一間隠世餐廳。雖然自己未來過,但已向特別人士查詢,得知是可信的。餐廳不算很大,但環境舒適,還有不錯的掛畫。先來一個招牌沙津,感覺很清新。除了菜及牛油果,還有百香果,更用上檸檬汁作沙津汁,酸酸的,很開胃。這款墨西哥粟米脆片的特色在於它的特色醬,除了蕃茄醬外,還有鮮蕃茄洋蔥及牛油果。個人特別喜愛牛油果的,很嫩滑,與脆片配合的很好。炸魚薯條是很叫人喜愛的小吃,那塊炸魚外脆內軟,也不失魚味,不錯。到主菜了,第一款是黑毛豬火腿蝴蝶粉。那火腿的味道不錯,有咸香。而蝴蝶粉的軟硬度適中,加上夠乾身,口感很好,也很入味。之後來的是芝士煙肉蛋黃汁意粉。先將中間的溫泉蛋切開,把蛋黃汁與意粉混合,令意粉充滿蛋黃味之餘,更增添一份柔軟的口感。最後一款主菜是墨魚汁海鮮意大利飯。海鮮都算新鮮,有鮮味。而滿了墨魚汁的意大利飯更是精華所在,有很濃的墨魚味,真的忍不住要吃多幾口。主菜過後,不能缺少的當然是甜品。餐廳知道我們是為朋友慶祝生日,所以特別把甜品擺得特別精緻。吃之前,先讓眼睛來個美好的享受。這個甜品盤有兩款蛋糕味:藍莓及柚子。藍莓的可說是較常見的,而柚子就真的是第一次吃。因為柚子的味道很清新
餐廳不算很大,但環境舒適,還有不錯的掛畫。
沙津
墨西哥粟米脆片配特色醬
炸魚薯條
黑毛豬火腿蝴蝶粉
芝士煙肉蛋黃汁意粉
墨魚汁海鮮意大利飯
藍莓及柚子蛋糕
主菜過後,不能缺少的當然是甜品。餐廳知道我們是為朋友慶祝生日,所以特別把甜品擺得特別精緻。吃之前,先讓眼睛來個美好的享受。這個甜品盤有兩款蛋糕味:藍莓及柚子。藍莓的可說是較常見的,而柚子就真的是第一次吃。因為柚子的味道很清新,配合芝士來做成蛋糕給人新驚喜,吃多一點也不會覺得膩。
2016-02-06
$200 (Dinner)
墨西哥粟米脆片配特色醬
炸魚薯條
黑毛豬火腿蝴蝶粉
芝士煙肉蛋黃汁意粉
墨魚汁海鮮意大利飯
藍莓及柚子蛋糕
2016-02-05 3059 views
最近觀塘工業區進駐左好多不同形式嘅餐廳。 今晚同屋企人試左li 間新開半年嘅餐廳。 裝飾不太堂皇。 但有風格。 雖然都係西餐為主。 但有少許新意。 環境好清靜。 適合團體或家庭聚會。我食左個穩陣嘅香蒜煙肉溫泉蛋意粉。 一上枱好香好香嘅蒜味。 但食落又只有淡淡蛋香。 唔怕臭親枕邊人。 haha~~~爸媽就order左晚餐。 墨汁煎青斑@@ 及 牛排。可能新開關係。 人手不太足。 我差唔多食哂成碟意粉兩份晚餐先上枱。食物溫度岩岩好。 青斑好鮮甜。 牛排大概7 成熟。 通常碟上都會血淋淋。 但li 個竟然一啲血水都無。 而且好嫩。 口感一流!!!!最後上甜品。 應該係老闆親自傳上。 老闆好nice 主動問客人意見。 佢亦會仔細介紹烹煮手法。至於甜品。 好好食。 清甜嘅無花果去除所有油膩。 好清新。 甜而不膩!!!!
爸媽就order左晚餐。 墨汁煎青斑@@ 及 牛排。
Other Info. : 記得打電話去book 位。 有 9 折架!!!!! 附近都有好多工廈有停車場。 方便泊車。 附近交通非常方便。 正正apm 後面。 地鐵。巴士。 小巴乜都有。 港九新界都方便!!!!!!
2015-08-23
$100 (Dinner)
2016-01-29 2539 views
一向很喜歡在工廈覓食 常常會找到驚喜 這次來到身處於觀塘工廈的unique cafe & kitchen尋找unique的味道餐廳環境寬敞 能坐得舒舒服服地享受美食 實在人生一大樂事呢 首先點了一杯熱飲 焦糖蘋果 看名字像是甜品似的 實物看起來很可愛 圓圓白白的杯子 面層舖滿奶白色的忌廉和黃黃的焦糖醬 還有少量的肉桂粉灑在上面 喝一口 雖然很誇張 但也要說 有一種幸福的感覺 味道甜甜的 帶微酸 忌廉香濃滑順 焦糖醬甜度剛好 肉桂粉的香氣為這杯飲品增色不少 若飲品能再熱一點點 必定更好 送上的香草麵包小小一塊 不會佔了稍後豐富晚餐的胃 又能恰好地打開胃口 麵包暖暖的 塗上牛油就已經很好吃了 接下來的前菜是帶子藜麥沙律 藜麥營養豐富 調味過後酸酸甜甜的 十分開胃 而帶子刺身雖然不算厚切 但新鮮度十足 很鮮甜 這個沙律既可口又健康 主菜要了羊架配乳酪醬 賣相漂亮 羊架羶味不重 肉質嫩滑 肉汁豐富 而且外層稍微煎過 頗為香脆 配合微帶酸甜的乳酪醬一起吃 感覺更為特別 底層舖了些醃過的紅椰菜 頗酸的 能解膩 飯後當然少不了叫一客甜品 選了較特別的酥皮香蕉撻配檸檬蛋糕 酥皮香脆

飯後當然少不了叫一客甜品 選了較特別的酥皮香蕉撻配檸檬蛋糕 酥皮香脆 有牛油味 香蕉撻的香蕉氣味頗濃 吃起來甜甜的 很不錯 沾些旁邊的酸忌廉同吃 味道更有層次 而檸檬蛋糕就頗為特別 帶有微微的煙燻味 不是我杯茶 不過味道是可以的

美味的食物 合理的價錢 就這樣度過了滿足的一晚

2016-01-29 2169 views
工廈附近多數是茶餐廳居多,但觀塘裹頭有著一間獨一的cafe。我當然走入去試下。一開始飲個湯,佢係一個好似羅宋湯味道既海鮮湯,入面有好多肉碎同蜆肉,飲下去啖啖肉,味道好甜,帶有啲酸,十分醒胃。之後黎有個前菜,忌廉煮蜆,蜆肉帶有清酒味道,加上忌廉既甜,中和左清酒既澀,食起來味道好夾。之後就係羊架,羊架煮到五六成熟,唔會韌,食落又唔會太生,唔會咬唔開,味道方面,因為羊架煎過,食落去好香口,加上酸酸既配菜一齊食,原本食唔到羊既羶味,口感、味道都一流。最後係個白汁意大利飯,佢飯煮到好企身,食落去唔會因為好多汁令到軟哂,但汁既分數控制得岩岩好,唔令因為太多白汁而食到好(制),但每粒飯都有汁包住,味道好濃,重口味既朋友可以試下。整體而言,食物質素好,環境十分舒適,寬敞,可能就係工廈既特色,優勢。

2016-01-24 2471 views
原來官塘工廠區內都有一間很有令人驚喜的西餐廳,有個朋友在官塘區工作,放工後約了她小聚,想找一間可以傾到計,而又不會被時間限制的地方食晚飯,後來她便帶了我一起去試試這間餐廳!入到去的環境很優雅,一點都不似在工廠內的,座位之間很寬敞,空間很大,很舒服!看看餐牌,便知很多菜式都是自家創造的!我和朋友都同樣叫了個西冷扒的晚餐,都是$298一位,雖然不算好平,但真是比到高質素的食材你食,所以都是非常值的!先來一個忌廉湯,雖然不夠滾熱,但仍飲到它濃郁忌廉湯的香味,非常creamy ,麵包也是自家制的,食到佢是很新鮮和個麵包皮也很香脆,超正!這個自家醃制的前菜也是冇得頂, 忘記了問他們的名堂, 總之就好好食啦!個西冷扒係由澳洲草飼出品的安格牛扒,我要求了半成熟,出來效果真的是剛剛好,沒有像其他的餐廳般過熟,還看見肉質內層是鮮紅色,食落很香很有牛味,食得出它是非常新鮮,連D配菜也很有心思,配襯很美觀,Baby Carrot好有甜味,也沒有那些的草青味,非常爽脆,仲有薯仔, 點咪燒汁,非常完美!最後來了個套餐甜品,這裡的甜品即叫即做,他們選了酥皮香蕉撻,超正,忍不住問佢哋制法的材料,他們也毫不介意地介紹
濃郁忌廉湯
自家醃制的前菜
澳洲草飼出品的安格牛扒
最後來了個套餐甜品,這裡的甜品即叫即做,他們選了酥皮香蕉撻,超正,忍不住問佢哋制法的材料,他們也毫不介意地介紹這都是用了香蕉、rum酒加焦糖而成,仲有黑梅和酸忌廉,加埋檸檬迷你蛋糕,簡直食完令人難忘,很想encore多次,唯有下次再來食過!
酥皮香蕉撻
飲品order了香蕉奶昔,有90%成份是香蕉cream加了芒果醬和奶,很好飲,又香又甜!冇得頂!
香蕉奶昔
酥皮香蕉撻
香蕉奶昔
  • 安格牛扒
2015-12-28 2671 views
1. 白酒煮蜆大部份均有沙, 並非如餐廳説的 酒店六星級味道2. 叫了其中一款蝴蝶粉, 粉不夠熱, 全晚最差勁的一道菜3. 沙律可能不用煮反而還可以的4. 餐飲也不見得出色整體是並沒有任何特色吸引我和朋友們再去
2. 叫了其中一款蝴蝶粉, 粉不夠熱, 全晚最差勁的一道菜
3. 沙律可能不用煮反而還可以的
4. 餐飲也不見得出色
整體是並沒有任何特色吸引我和朋友們再去
2015-12-25 2389 views
今日食飯時間, 同朋友又試一間新的西餐廳先~是日星期五, 同朋友都話要對自己好D, 去食好D, 所以到這間, 原因好簡單, 因為工廈中的西餐廳, 這間的價錢偏高。主菜有6款, 每種肉類都有選擇, 感覺容易讓人接受。一見到五花腩, 我即時想起韓式燒烤, 今次又未知如何?就試一試。餐包配上薯仔大蒜湯, 薯仔味好濃, 大蒜味道反而不多, 令整體味道易於入口。麵包密度好疏, 同於湯之中可以不斷吸收湯的美味。主菜到, slow cooked pork belly, 好好笑, 眼看像一件未切的燒豬, 面就有少少over cooked, 但明顯肉的質素好好, 肉同脂肪分佈好平均, 五層鮮明, 切時又有微微肉汁流出, 食時好鬆軟易入口, 外脆內軟, 好有驚喜。午餐可配美式咖啡, 茶或茉莉花茶, 茉莉花茶聽上都幾特別, 不過下單時沒有特別留意, 下次可以一試
何?就試一試。
$110 (Lunch)
2015-12-06 2858 views
本身係想食lunch ge,點知2點半去到,剛剛好轉左下午茶餐,變左無咁多選擇!但都幾好食~先黎跟餐熱飲,杯咖啡加左奶同糖之後變淡色左,就見到上面有d野浮緊...第一次見到咁既情況,朋友話係可能是咖啡擺過夜所致...等我仲覺得幾好飲添...茉莉花茶係茶包沖,都幾好飲羅馬蕃茄醬意粉估唔到個醬咁好味,唔係一般既蕃茄汁,定係羅馬d蕃茄好食d?😂不過無肉真係有d齋炸魚薯條又係估佢唔到幾好食,細細舊好似麥樂雞size,裏面又幾嫩滑喎!埋單都只係$84!好平~眼見人地有得食墨汁意粉,又有大蝦,又餐湯,真係好葡萄!下次要再食呀!

茉莉花茶係茶包沖,都幾好飲

埋單都只係$84!好平~
  • 炸魚薯條