2018-07-11 113 views
約朋友出嚟食飯吹水,今次揀左「火山燒」,貪佢可以又燒烤又火鍋,一次滿足兩個要求。下晝6:45嚟到9樓,全場爆滿,咿~ 咁旺場嘅,唔係要等吓嘛? 我地明明訂左位架喎,原來10樓仲有一層,上到嚟只有兩枱食客,原來仲有好多位。每枱都有燒烤爐同火鍋爐,同埋三款燒烤醬料,一切ready,即刻點野食。刺身打頭陣,點幾多嚟足幾多,好足數。雖然冇花巧擺碟,但尚算新鮮,冇乜雪味。湯底三揀一,江戶人參雞湯有好多參鬚,又有1/4隻雞,飲落都有啲參味。叫得做活水產燒烤,當然要有海鮮,總有八款,但就係冇我鍾意嘅蝦,有啲出奇。 反而有燒生蠔,仲要係原隻燒,加左啲蒜蓉,味道都ok,但要燒得耐啲。牛肉有幾款,顏色都正常,味道唔錯。燒雞翼當然唔少得,和風牛仔腸較為少見,幾好食。沙律同蔬菜都要食啲,均衡飲食嘛。呢度有一個問題,就係個燒烤爐太細,食得唔夠暢快,而且個燒烤架間距大,野食容易跌落個爐度。最好購置返啲大啲嘅爐,一大班人一齊燒會開心啲。唔想自己燒,可以點「雛雞」,廚房會代燒。香噴噴上枱,幾厚肉,好重rosemary味。最後梗係要食雪糕雪條,竟然有阿波羅雪糕。但我獨愛榴槤雪條,好味道!

牛肉有幾款,顏色都正常,味道唔錯。

燒雞翼當然唔少得,和風牛仔腸較為少見,幾好食。

沙律同蔬菜都要食啲,均衡飲食嘛。

最後梗係要食雪糕雪條,竟然有阿波羅雪糕。

但我獨愛榴槤雪條,好味道!
2018-07-11 108 views
你食邊爐,佢食刺身,我又想韓燒!?唯有搵間乜都有既餐廳一張台咩都有齊,頭頂大大既抽油煙機,點燒都唔怕烅頭都乾淨,睇黎餐廳都好注重清潔同衛生!碗碟各一,放乜都得~可以分開放燒肉同煮好既肉menu出奇地精彩~食物種類真係非常多,我地都唔分邊d燒邊d淥,叫哂返黎,想點食就點食啦!餐廳比較有特色既係有醬汁俾你燒野食,燒汁,蜜糖,燒烤醬,真係好似去左bbq咁!肉類未到,先點杭身食下先!刺身黎講,份量好夠! 而且味道新鮮甜美另外點左份漁夫沙律,第一次見~沙律上放左生墨魚! 但有d咬唔開.....另一個最快上既係人參雞湯,可以飲下湯,煮下野食佢既人參雞都唔少野,都落左好多參鬚,飲落雞味唔錯,仲有淡淡既人參味,正!為左個湯更甜,點左唔少青口同凡立貝兩款依材味道好幾甜,而且無沙生蠔黎到,終於開始燒野食!!生蠔味道唔錯,但蒜有點多,燒好夾開蒜再食,有蒜味又唔會太濃太咸!瘋狂燒肉是常識吧!! 餐廳既肉幾靚,肉同脂肪既比例好靚,燒出黎又滑又多汁而且肉既種類幾好多,最鍾意食牛肩肉!豚肉比較一般,始終豬肉唔夠牛肉滑,而且油脂唔夠多,燒出黎會較乾但黑豚叉燒唔錯!!夠哂腍~而肉本身都冇醃,自己加醬落去調味再燒餐廳既燒
你食邊爐,佢食刺身,我又想韓燒!?
唯有搵間乜都有既餐廳

一張台咩都有齊,頭頂大大既抽油煙機,點燒都唔怕
烅頭都乾淨,睇黎餐廳都好注重清潔同衛生!
碗碟各一,放乜都得~可以分開放燒肉同煮好既肉
肉類未到,先點杭身食下先!
刺身黎講,份量好夠! 而且味道新鮮甜美
另外點左份漁夫沙律,第一次見~
沙律上放左生墨魚! 但有d咬唔開.....

另一個最快上既係人參雞湯,可以飲下湯,煮下野食

為左個湯更甜,點左唔少青口同凡立貝
兩款依材味道好幾甜,而且無沙
生蠔黎到,終於開始燒野食!!

而且肉既種類幾好多,最鍾意食牛肩肉!
但黑豚叉燒唔錯!!夠哂腍~
而肉本身都冇醃,自己加醬落去調味再燒
餐廳既燒汁好好味!
朋友手痕點左半隻雛雞,加埋參湯入邊個隻,我地4個人食左一隻雞....
雛雞燒得幾好食,食到用rose mary醃詔再燒,味道夠香,又多汁,唔錯既!
2018-07-10 97 views
早一晚book左枱準時去到話因為晏就打比我冇人聽所以冇爐比我地 有冇爐都好 其實冇所謂 但係咁點解要book枱???佢答我因為我冇聽電話要留返比其他人 walkin仲話留左言比我我地問佢 我地日頭訓教既聽唔到咁點book得枱梗係confirm架啦 都唔係有冇爐既問題佢都係答我地因為冇聽電話 所以冇爐比我地 係由廚房整出黎 最後同行朋友話算啦算啦上左樓上話我地坐係房 有爐但係冇人理我地 得一個staff d野同枱面又污糟唔小心掂到 件衫已經hi到有醬汁食物好普通 唔會再去第二次呢個價錢大把放題簡5個人 埋單每人三百幾
早一晚book左枱
準時去到話因為晏就打比我冇人聽
所以冇爐比我地

有冇爐都好 其實冇所謂
但係咁點解要book枱???

佢答我因為我冇聽電話要留返比其他人 walkin

食物好普通 唔會再去第二次
呢個價錢大把放題

5個人 埋單每人三百幾
2018-07-08
$300 (Dinner)
2018-07-10 73 views
火山燒位於銅鑼灣L’Place ,哇!一上到去很有日本居酒屋感覺、牆上掛著日本poster 、每張木桌子上都放著一個燒烤爐和gas爐。這裡都是剔紙仔任點放題。任飲飲品算多選擇、除了汽水、還有各款涼茶。先點了中華沙律和刺身。北寄貝幾爽口、帶子肉質較稔。馬上開始燒- 多春魚生蠔加上蒜蓉的燒生蠔一直都很受歡迎。金菇肥牛卷。大䓤雞肉串金菇肥牛卷燒完還保著著肉汁、夾著的金菇爽口多汁😋旁邊那串燒日本甜薯細細粒、塗上蜜糖燒、甜上加甜😛點了牛仔骨和黑豚肉。黑豚肉燒過後肉質還軟嫩、肉味濃郁、塗上燒汁烤更加美味。燒菠蘿超甜、忍不住多叫了兩遍!另外點了個大阪豬軟骨湯作火鍋、湯底清清地。京都魚丸、魚磚、黑松露花枝丸、蔬菜魚腐都好好吃!這蝦肉燒賣放湯作火鍋味道亦不錯!

任飲飲品算多選擇、除了汽水、還有各款涼茶。

先點了中華沙律和刺身。北寄貝幾爽口、帶子肉質較稔。

馬上開始燒- 多春魚

生蠔

加上蒜蓉的燒生蠔一直都很受歡迎。

金菇肥牛卷。大䓤雞肉串

燒菠蘿超甜、忍不住多叫了兩遍!

這蝦肉燒賣放湯作火鍋味道亦不錯!

$320 (Dinner)
2018-07-08 49 views
6點來到,被安排坐在卡位。枱上預先擺有燒烤爐和火鍋用的gas爐。放題食物多款式很重要,這裏有宮崎牛、鹿兒島豚肉、沙律、火鍋配料,還有樽裝鴻福堂飲品,全部任食任飲 👍多春魚頗為飽滿刺身尚未完全解凍,而且新鮮度不足燒生蠔是限量供應的燒物中,我比較喜歡鹿兒島黑豚叉燒(下圖右上角)。燒得七八成熟時、塗點燒汁,再反一反來燒,肉質軟腍。金菇肥牛卷放在爐上一對比,就知很有份量,比生蠔更好。金菇新鮮,肥牛就不過不失。Shabu Shabu大阪豬軟骨湯底雖有見鍋中有幾件大豬軟骨,但湯底未算濃郁。反而配料有驚喜,推介京都魚丸,頗彈牙魚磚好滑這個札幌蝦燒賣真的釀有蝦肉

多春魚頗為飽滿

刺身尚未完全解凍,而且新鮮度不足

燒生蠔是限量供應的

Shabu Shabu大阪豬軟骨湯底

雖有見鍋中有幾件大豬軟骨,但湯底未算濃郁。

反而配料有驚喜,推介京都魚丸,頗彈牙

魚磚好滑

這個札幌蝦燒賣真的釀有蝦肉

2018-07-08 70 views
朋友話要去食放題,之前不嬲都係去食一啲韓式或者日式放題燒肉。感覺太過肥膩,想有清清地但係有有燒嘢食可以滿足各位嘅慾望。所以我哋揀咗一間活海產燒放題店,呢度有各式各樣串燒,燒肉,生蠔海鮮等等,非常多元化。因為我朋友比較鍾意食清啲嘅嘢,於是店員推介火鍋,可以煮啲青菜食。而且湯底仲有好多款俾你揀。夠晒體貼飲品方面,唔係剩係得汽水,除咗啤酒要加錢之外,仲有好多清熱嘅涼茶俾你飲,羅漢果茶,菊花茶...可以下一下火生蠔方面大大隻,燒完之後,仍然保持住鮮味。👍🏻。仲有大大隻元貝,✌🏻✌🏻 肉類方面,初頭以為放題嘅肉類會麻麻哋,但係呢間放題嘅材料非常之好,牛肉非常之柔嫩。正。個人極度鍾意牛仔骨,而且調味得好好。雞翼,燒完之後雞皮香脆。配埋店內提供嘅醬汁,有蜜糖,黑椒汁,燒汁。正😍刺身,有好多款式可以去選擇,三文魚,甘蝦.... 樣樣都幾新鮮。串燒亦都好特別,燒飯糰,仲有我最喜愛嘅玉子燒。燒雞,廚房幫你燒埋,好味,而且可以叫原隻或者半隻。😍😍比較特別嘅係可以燒燒賣,同埋店舖推介嘅芝士年糕。😘😘

串燒亦都好特別,燒飯糰,仲有我最喜愛嘅玉子燒。

燒雞,廚房幫你燒埋,好味,而且可以叫原隻或者半隻。😍😍

比較特別嘅係可以燒燒賣,同埋店舖推介嘅芝士年糕。😘😘

2018-07-02 89 views
除夕諗住去大潭行完山出cwb 食飯, 為左唔洗等位等到2046, 一早就book呢間火山燒, 試玩自助串燒。不過佢d book 枱時間就衰d, 一係就6:00, 一係就8:30呢度有刺身又有燒肉, 都算多野揀, 飲品就任飲, 一般可樂烏龍茶都有得飲。一坐低梗係爭取時間, 畫晒每張點餐紙立即交畀店員結果d食物好快到, 仲要係一次過黎晒, 又要趕住燒d串燒, 又要掃下d汁醬, 但又擔心d刺身唔放得耐. 所以成餐飯都好忙 lol 相得影得唔多。整體刺身選擇多又新鮮, 上碟快, 夠哂我開心食到飽! 串燒的話, 雖然都算多款, 但我會寧願揀一間燒埋畀我食ge餐, 呢度黎玩下就好。

一坐低梗係爭取時間, 畫晒每張點餐紙立即交畀店員

2017-12-31
2018-07-02 73 views
到夏天就算好想BBQ都會因為天氣熱而卻步,聰明的朋友就想到燒肉,既可以享受燒肉的樂趣又可以嘆住冷氣,上網查一查,火山燒有刺身有燒烤還有邊爐,真是一次3食。3種醬汁,辣汁,蜜糖,燒汁。有肉,海燒及蔬菜。推介叉燒,夠哂入味,牛舌夠口感。雞軟骨,雞腎用竹籤吉好,燒起來很方便。海鮮方面多春魚,魷魚,燒蠔都可以試試金菇肥牛也不錯。蔬菜選擇也很多。另外還有火鍋,選了人參雞,火鍋配料也很齊,肉類丸類和菜,可以燒也可以打方爐。最後當然少不了刺身,選擇都不少,尚算新鮮。

3種醬汁,辣汁,蜜糖,燒汁。
有肉,海燒及蔬菜。
推介叉燒,夠哂入味,牛舌夠口感。
雞軟骨,雞腎用竹籤吉好,燒起來很方便。

海鮮方面多春魚,魷魚,燒蠔都可以試試

金菇肥牛也不錯。

蔬菜選擇也很多。

最後當然少不了刺身,選擇都不少,尚算新鮮。
2018-06-27 2479 views
朋友聚會,放題從來都係一個好選擇!但有人想打邊爐,有人又想燒肉,可以點攪🤷🏻‍♀️ 「路在口邊」,原來搵餐廳都岩洗,係公司問一問,有同事就介紹左呢間放題俾小妹,有邊爐打又有燒肉,真係一舉兩得呀! 放題第一時間梗係睇下放題紙啦,有7張,正反兩頁,都算幾多野食!一黎就叫刺身打底,刺身都幾新鮮,而且職員無叫我地唔好叫太多喎🤭(小妹黎之前有睇一睇食評,做一做過功課,慎防中伏嘛🙈其中一個食評係話唔俾人encore刺身...... so far小妹當日無發現呢個問題,刺身仲幾厚切添🤣)又打邊爐又燒肉,飲品竟然有得揀涼茶🤣好窩心!好!燒肉嘅燒肉!!!小妹最鍾意就係燒串燒😂😂😂梗係第一時間,搶個好位燒啦!另外仲有牛舌同牛肩肉,好juicy!! 仲有帶子同魷魚燒🤤帶子雖然細粒左d,不過味道都唔錯!再黎小妹favorite串燒!注意⚠️橙橙地色嗰個超好味!!!!!佢就黑豚叉燒啦!勁好味😋當然要讚下大廚K先生燒得好啦🤣🤣🤣無錯!海鮮類仲有生蠔!👍🏻仲有粟米燒!食肉獸之後再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻另一邊打邊爐嘅朋友😂叫左人參雞湯底,黎到發現真係有隻雞,仲有人參仔,勁足料!!😱Encore左幾次五花豚肉🙈甜品有

又打邊爐又燒肉,飲品竟然有得揀涼茶🤣好窩心!

好!燒肉嘅燒肉!!!
小妹最鍾意就係燒串燒😂😂😂梗係第一時間,搶個好位燒啦!

再黎小妹favorite串燒!

無錯!海鮮類仲有生蠔!👍🏻

仲有粟米燒!

食肉獸之後再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻

Encore左幾次五花豚肉🙈

甜品有好多唔同口味嘅雪糕揀,仲有雪條~~
雪糕係阿菠蘿,雪條就韓國牌子🤤

2018-06-27 113 views
這間燒肉刺身放題店有兩層,店方一邊就提供小爐,給客人燒肉;另一方面,亦都有個火爐,有少量火鍋可以選擇。另外,還有多款刺身。刺身選擇眾多,甘海老,鮮甜,雖然細隻;三文魚肥美而不覺得油膩,鮮美,北寄貝亦都彈牙鮮甜。榮螺亦大顆彈牙。飲品提供可樂、+C檸檬、鴻福堂多種涼茶等等。燒肉的選擇亦都非常多,牛肉的那邊,比較出色;牛舌薄薄的,很快便會燒好,牛味濃郁。牛仔骨,醃得入味,不太韌,牛味濃。羊架,非常之大塊,有肥有瘦,有點脂肪的部份,則沒有那麼乾,比較多汁,羊味羶香。雞軟骨燒得又熱又燙,當然好吃。另外還有餃子,想不到,這款長條型的餃子,燒起上來反而比較甜美,可能因為餃子外皮本身沒有什麼味道,反而一直不斷塗燒汁,又不斷燒,味道便盡吸餃子皮內。脆肉瓜亦夠林但多汁。美味。玉子燒,呈長條型,黃黃的,更有趣。免治雞肉棒,大大條,好像雪條一樣,內裏的雞肉碎濕濕,但又凝固成棒狀,味道不錯。一都有冬菇,或是菠蘿,菠蘿呈薄片型,雖然比較薄,但是多汁、甜。最後,還看到有客人出去雪櫃,我們也出去看一看,就發現原來有紫米雪條、榴槤雪條、朱古力雪糕等等,款式眾多。

刺身選擇眾多,甘海老,鮮甜,雖然細隻;
三文魚肥美而不覺得油膩,鮮美
,北寄貝亦都彈牙鮮甜。榮螺亦大顆彈牙。

飲品提供
可樂、+C檸檬、鴻福堂多種涼茶等等。

燒肉的選擇亦都非常多,牛肉的那邊,比較出色;
牛舌薄薄的,很快便會燒好,牛味濃郁
牛仔骨,醃得入味,不太韌,牛味濃。

,羊味羶香。
雞軟骨燒得又熱又燙,當然好吃。

另外還有
脆肉瓜亦夠林但多汁。美味。

玉子燒,呈長條型,黃黃的,更有趣。

一都有
冬菇,或是
菠蘿,菠蘿呈薄片型,雖然比較薄,但是多汁、甜。

最後,還看到有客人出去雪櫃,我們也出去看一看,就發現原來有
紫米雪條、榴槤雪條、朱古力雪糕等等,款式眾多。
Dinner
去銅鑼灣搵食, 去到銅鑼灣一期個邊就見到間火山燒, 見到話又有得燒,又有得滾既放題, 所以就上左去。見到有好多款啤酒揀, 一度食一度飲啤酒唔怕熱,可以好爽禁食。食物都有好多選擇,唔知點揀好,所以我地乜都揀左d。睇見個爐都幾方便,燒得幾快熟d野。我地叫左好多野食,最正係依道連魚生都有, 可以食燒烤,打邊爐,魚生放題, 一次過滿足3個願望!個芝士生蠔好鬼好食,肥牛金菇, 大蔥牛卷都係超級推介! 真係好好味。係依道食唔怕閒,好多選擇,唔怕唔岩食。

係依道食唔怕閒,好多選擇,唔怕唔岩食。
2018-06-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary
  • 肥牛金菇
  • 大蔥牛卷
  • 芝士生蠔
是日和同事聚會,來到銅鑼灣一家又有得燒,又有得滾既放題。食物選擇很多,不能盡錄。*三文魚頭骨同事最愛的三文魚頭骨,因為我不太愛食骨,所以就沒有試了;不過燒都要很有耐性,要經常反,以免燒焦;同事都表示這個很好食!*刺身刺身的選擇都不少,質素不過不失;尤其甜蝦和三文魚都不錯,尚算鮮味。*燒生蠔蠔都是男同事的最愛,我都只是淺嚐了兩隻;因為海鮮類,所以個人覺得燒耐一點比較好;不過不太懂控制,好多都燒到縮哂水。*牛肉薄切的牛肉都是自己燒的首選,易控制很多;牛肩肉很淋,醃的味道不錯,不會太咸;牛舌心其實不用燒太耐,質感都很爽口。*香草羊T骨羊T骨半味濃,但偏肥了一點,肉質都較UN。和風豚肉腸是易燒的選擇之一,腸好易就燒得外脆內可口。大蔥雞肉串的雞肉和大蔥都比較大舊,所以很難燒,要拆開燒。金菇肥牛燒的難道中等,不過只要牛肉熟了,中間的金菇都會很快熟;牛肉淋,金菇軟。*黑豚叉燒豚肉醃得入味,肉的質感又很爽。*Appolo 雪糕很少食Appolo的雪糕,原來香芋味很香很軟滑。
是日和同事聚會,來到銅鑼灣一家又有得燒,又有得滾既放題

食物選擇很多,不能盡錄。

*三文魚頭骨
同事最愛的三文魚頭骨,因為我不太愛食骨,所以就沒有試了;
不過燒都要很有耐性,要經常反,以免燒焦;
同事都表示這個很好食!

*刺身
刺身的選擇都不少,質素不過不失;
尤其甜蝦和三文魚都不錯,尚算鮮味。

*燒生蠔
蠔都是男同事的最愛,我都只是淺嚐了兩隻;
因為海鮮類,所以個人覺得燒耐一點比較好;
不過不太懂控制,好多都燒到縮哂水。

*牛肉
薄切的牛肉都是自己燒的首選,易控制很多;
牛肩肉很淋,醃的味道不錯,不會太咸;
牛舌心其實不用燒太耐,質感都很爽口。

*香草羊T骨
羊T骨半味濃,但偏肥了一點,肉質都較UN。

和風豚肉腸是易燒的選擇之一,腸好易就燒得外脆內可口。
大蔥雞肉串的雞肉和大蔥都比較大舊,所以很難燒,要拆開燒。

牛肉淋,金菇軟。

*黑豚叉燒
豚肉醃得入味,肉的質感又很爽。

*Appolo 雪糕
很少食Appolo的雪糕,原來香芋味很香很軟滑。
2018-06-20
$300 (Dinner)
2018-06-23 61 views
呢期世界盃,大家話題都離唔開蕭山嘅燈力勁d定我嘅燈力勁d😂😂😂今日去咗老銅食放題👍🏻👍🏻一嚟到四個人就安排坐卡位👍🏻可以選擇火鍋同燒肉,今日我哋主力食燒肉一串串嘅雞肉方便燒嚟食,雞腎同雞軟骨都出色👍🏻厚切牛舌好出色,枱面有鹽同黑椒可以加一道燒一道加味最好,有三隻燒汁都可以加,有辣汁,燒汁同蜜糖汁羊同帶子都唔錯、大讚諗住以燒肉為主嘅放題會冇咩刺身選擇,呢道嘅刺身真係喜出望外👍🏻👍🏻連帆立貝都有所以我哋都encore咗多一round 👍🏻👍🏻👍🏻菠蘿同棒棒肉都唔錯👍🏻雪糕有亞菠蘿選擇,竟然有榴櫣雪條😱
今日去咗老銅食放題👍🏻👍🏻

一嚟到四個人就安排坐卡位👍🏻
可以選擇火鍋同燒肉,今日我哋主力食燒肉

一串串嘅雞肉方便燒嚟食,雞腎同雞軟骨都出色👍🏻

厚切牛舌好出色,枱面有鹽同黑椒可以加
羊同帶子都唔錯、大讚

所以我哋都encore咗多一round 👍🏻👍🏻👍🏻

菠蘿同棒棒肉都唔錯👍🏻

雪糕有亞菠蘿選擇,竟然有榴櫣雪條😱

2018-06-22 85 views
日本真是一個永遠都不會去嫌的地方。最近想念日本的關係 (OS: 明明上星期才去完),都要約朋友去銅鑼灣吃日式串燒,尋回日本的感覺。位於銅鑼灣的火山燒,主打的是活水產,重點是放題!放題都可以做到活水產?一於試一試味道!食物的種類主要細分兩部份,一部份是燒烤,而另一部份是火鍋。由於太想再去日本的關係,今次只是集中在燒烤上。燒烤方面,肉類可以說得上是男生的朋友,是燒烤的主打菜。除了一般的串燒之外,還有大量的牛肉牛仔骨,而店內的牛肉,是主要用上宮崎的牛。只是這一部份,已經可以說得上值回票價啦!串燒的最好朋友,Beeeer~ 有大眾都愛上的1664及Asahi, 還有部份日本啤酒,Cheers!說得上海鮮,生蠔當然是重中之重。生蠔配上大量蒜頭,令味道更加香濃,正啊!最後不愛酒的朋友都會有可口可樂及涼茶推介
位於銅鑼灣的火山燒,主打的是活水產,重點是放題放題都可以做到活水產?一於試一試味道!

最後不愛酒的朋友都會有可口可樂及涼茶推介
2018-05-25 317 views
我地諗住早食,問左佢係咪198,佢話係,點知燒完之後佢話,收278,因為佢話你過左時埋單時間係8點,如果咁講你講咩都得啦!夠鐘又通知客人!服務由ok已經變唔ok串燒還ok,但海鮮唔得 雪藏野,鮑魚都無隻!D蠔多 蒜蓉唔緊要,但無肉食先係問題!而且好少選擇,雞泡魚乾同魔鬼魚翅都無!值278一個人?我去第二間又係依個價,又係又燒烤爐都無咁慘。雖然裝修好靚,員工陪訓同餐牌需大改進!仲有點左既野漏哂,等左好耐都無送黎,如果打算慢慢食,依度唔係好地方,一係食宵夜比較好。
我地諗住早食,
問左佢係咪198,
佢話係,
點知燒完之後佢話,
收278,
因為佢話你過左時埋單時間係8點,
如果咁講你講咩都得啦!
夠鐘又通知客人!
服務由ok已經變唔ok

串燒還ok,
但海鮮唔得 雪藏野,
鮑魚都無隻!
D蠔多 蒜蓉唔緊要,
但無肉食先係問題!
而且好少選擇,
雞泡魚乾同魔鬼魚翅都無!

值278一個人?
我去第二間又係依個價,
又係又燒烤爐都無咁慘。

雖然裝修好靚,
員工陪訓同餐牌需大改進!

仲有點左既野漏哂,
等左好耐都無送黎,
如果打算慢慢食,
依度唔係好地方,
一係食宵夜比較好。