和道屋 Wado Izakaya 🏮 位於尖沙咀,地利位置方便,未上樓係地下已經感受到個和風🇯🇵好靚既燈籠仲有無面男俾你打卡,行過都見有人黎影下相咁,上到去居酒屋風裝修好舒服,見到個清酒櫃😍餐牌超多選擇,刺身、壽司、串燒、鍋物、和食等都有👍🏻飲杯烏龍茶,配埋個環境無得輸🤪淺嚐壽司,火炙三文魚腩壽司,上枱好香,食落係爆既三文魚油味,幾唔錯😌土佐豆腐,極力推介,唔油既炸豆腐,配醬汁及鰹魚絲好惹味,而豆腐極滑🥳明太子玉子燒,又一推介,明太子味超豐富好出,加埋滑滑既玉子就係一流😎飲返支清酒,風之森,生原酒,配食唔錯,享受❣️串燒時間🍢🍡一入嚟已經俾佢既串燒香親,有咩辦法唔試真啲😛鹽燒厚切牛舌,好香,牛味勁濃,牛舌真係無得輸,必食😇豚腩片白虎蝦卷,用燒豚腩包住隻蝦,幾特別,多重肉味,千歲米豚露荀卷,露荀好鮮多汁,配豚肉唔錯👍🏻鹽燒雞腿肉串+明太子雞腿肉串,雞腿肉嫩滑,個汁okay,而加左明太子就更出色,要食🙈自家製汁燒免治雞軟骨肉棒附月見,蛋汁正,成串味道幾好,日本青椒仔,我既必食,好味又特別🩵整體食物高質,味道唔錯,格調一流,最重要係服務💯又傾得又快又好,相當好既居酒屋,好難唔返食!😗
和道屋 Wado Izakaya 🏮 位於尖沙咀,地利位置方便,未上樓係地下已經感受到個和風🇯🇵好靚既燈籠仲有無面男俾你打卡,行過都見有人黎影下相咁,上到去居酒屋風裝修好舒服,見到個清酒櫃😍餐牌超多選擇,刺身壽司、串燒、鍋物、和食等都有👍🏻飲杯烏龍茶,配埋個環境無得輸🤪

火炙三文魚腩壽司

自家製汁燒免治雞軟骨肉棒附月見
明太子雞腿肉
千歲米豚露荀卷
2024-02-08 43 views
位於尖沙咀既「和道屋」,由踏入餐廳一刻已經被「千與千尋」既人物及參照電影場景裝修吸引,不禁要打卡一番,餐廳居酒屋型式,食物有不同種類既日本料理,款式應有盡有,每款食物質素都非常高,色香味俱全,絕對係三五知己聚會既好地方。首先就係拖羅海膽刺身杯,呢個真係一個豪華嘅開胃菜!新鮮嘅刺身配上滑嫩嘅海膽,一口入口就會有鮮甜嘅味道爆發!🍣🥢🥚😋然後就係野菜明太子沙律,呢個沙律真係必食推介。新鮮嘅蔬菜配上濃郁嘅明太子,味道鮮美又開胃!每一口都有啲鹹香嘅滋味,真係好滋味!🥗🌱🍤😍而厚切吉列芝士米豚,外脆肉多汁,厚切嘅豬扒中間夾住濃郁嘅芝士,一切入口就有肉汁同芝士嘅香味爆發!🍖🧀🍚😋蟹肉味噌甲羅燒配多士,傳統又好味,蟹肉蟹膏嘅鮮甜同埋味噌嘅鹹香相輔相成,每一口都令人回味無窮!🦀🔥🍲😍接住係明太子雞翼,呢個真係一個好下酒嘅小食!雞翼炸到香脆,中間充滿明太子,味道鮮美。🍗🌶️🍻😋最後就係魚湯稻庭烏冬,熱辣嘅魚湯底配上細緻嘅稻庭烏冬麵,湯底鮮甜又濃郁,烏冬麵彈牙有咬勁!🍲🍜🐟🌶️😍「和道屋」喺尖沙咀嘅一間特色餐廳,食物質素高,味道出色,令人食得開心又滿足!🍣🍱🍜🍻✨

2024-02-07 59 views
以為出街冇乜人,點知尖沙咀仲係好多人嚟呢間日本餐廳唞一唞就啱喇,冇諗過呢間環境、服務同食物質素都咁高汁本來想食鰻魚飯,不過其他餐都想食,見有鰻魚串就啱晒,燒到外脆內彈,肉質煙韌,一咬仲滴晒肉汁,唧啲新鮮檸檬汁喺上面,更提升鮮香為咗呢個太卷,大胃放棄嗌魚生飯,裡面捲住三文魚、油甘魚、魷魚同吞拿魚,嚿嚿肉都好大嚿,鮮味無窮,有埋蔬菜加添爽口,好滿足佢地嘅商務定食好full set,有碗味噌湯,豆腐都唔錯。仲有好鮮爽嘅沙律,車厘茄爆汁。前菜牛腩燜得好入味,好味到入mood。更有兩塊三文魚刺身,紋路瘦但勁鮮茶碗蒸滑捋捋,好香菇味,裡面仲有銀杏,好特別。最後仲有黑糖黃豆蕨餅,好綿好香甜吉列千歲米豚肉,肉質肥沃香口,外皮炸得超脆,但又唔油裡面嘅肥肉真係令人肉鮮欲死,油香太豐富喇點醬食仲正,配埋烏冬更心滿意足三色丼有燒三文魚、拖羅同左口魚邊,燒到脂肪紋路反晒光,閃閃生輝油香逼到淋漓盡致,加埋裡面嘅赤醋飯,同粒粒三文魚籽,連薑都咁正,好食到反白眼
以為出街冇乜人,點知尖沙咀仲係好多人

白燒鰻魚串

和道屋魚生太卷

吉列米豚定食

吉列千歲米豚肉,肉質肥沃香口,外皮炸得超脆,但又唔油

裡面嘅肥肉真係令人肉鮮欲死,油香太豐富喇

點醬食仲正,配埋烏冬更心滿意足

火炙三色丼

2024-02-04
$232 (Lunch)
白燒鰻魚串
和道屋魚生太卷
火炙三色丼
2024-02-07 33 views
-和道屋🍽️-日本A4和牛壽喜燒 $298A4和牛雖然未去到入口即溶但肉色好新鮮而且好有牛香味加埋生雞蛋同麻醬一流😌壽喜燒湯底味道剛好唔會話太甜太咸😉鍋物入面仲有蔬菜同葛粉😋-壽司火炙左口邊$48/三文魚$48/天使蝦$58/真鯛$58壽司全部都好新鮮彈牙而且飯仲係啡色個款醋飯🥹大推左口邊入口即溶加埋火炙完個油脂味😋-串燒豚肉香葱卷$36/豚腩片白虎蝦卷$42佢特式串燒唔錯有各種唔同既配搭😉豚腩片白虎蝦正入面虎蝦勁大隻又甜又彈牙😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓-#foodieluveat#foodieluveat_hk#foodieluveat_尖沙咀#foodieluveat_日本菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #日本菜 #居酒屋 #日式居酒屋 #日本料理 #壽司 #串燒 #鍋物 #尖沙咀居酒屋
和道屋🍽️

#foodieluveat
#foodieluveat_hk
#foodieluveat_尖沙咀
#foodieluveat_日本菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #日本菜 #居酒屋 #日式居酒屋 #日本料理 #壽司 #串燒 #鍋物 #尖沙咀居酒屋 #尖沙咀
2024-02-07 26 views
📍尖沙咀新開嘅居酒屋,環境非常之新淨,入口仲有無臉男可以打卡,同值得一讚喺呢度嘅店員好親切有禮打卡必點嘅海膽生蠔杯同拖羅海膽刺身杯($88),外型好靚,食落味道好新鮮,尤其是生蠔肥美大隻。海膽手卷($98)非常鮮甜,完全無腥味。串燒試咗串必點嘅鹽燒厚切牛舌($68),電聯提醒一上嚟就要即刻食咗先,咬落去爽口又juicy。鰻魚玉子燒($78)雞蛋煮得啱啱好唔會太熟,仲有啲蛋汁喺度。另外仲叫咗明太子雞翼($48)同鵝肝多士($68),鵝肝估唔到會比兩大片!如果再有啲黑醋汁喺面頭就更好了。

海膽手卷($98)非常鮮甜,完全無腥味。

2024-02-06 37 views
好耐都無同家人出外chili 下,行經尖沙咀, 見有一間隱世的日本餐,好多打卡位,又可以扮下野,當去左日本,唔知味道如何尼? 吉列米豚定食 (5⭐️)定食包括有三文魚刺身,沙律,酸羅白,蕨餅,蟹🦀肉蒸蛋,麵豉湯。當中的吉列米豚, 肥瘦分明🤩被外層的炸粉包着,所以肉汁特別Juicy😛,粉亦都炸得很鬆脆咬落脆卜卜。雜錦刺身定食(5⭐️)當中有三文魚、吞拿魚腩、金槍魚腩。每款都肥瘦分明,入口即溶🫶🏻。而且仲有一件加洲卷,都好豐富👍🏻。 稻庭烏冬,麫質幼滑,加入醬汁,入口爽口彈牙🥰。菜肉餃子(5⭐️)勝價比高, 外皮炸得脆卜卜,內裡肉質鮮甜。 真心正😘~

吉列米豚定食 (5⭐️)
吉列米豚定食

雜錦刺身定食(5⭐️)
雜錦刺身定食
稻庭烏東
雜錦刺身

稻庭烏冬,麫質幼滑,加入醬汁,入口爽口彈牙🥰。

菜肉餃子(5⭐️)

勝價比高, 外皮炸得脆卜卜,內裡肉質鮮甜。 真心正😘~
蒸蛋
雜錦刺身定食
稻庭烏東
雜錦刺身
蒸蛋
2024-02-06 28 views
同男友過黎尖沙咀行街,見到新開左間日式居酒屋🏮,即刻黎試下,我地想食串燒,所以叫左好多串燒我地叫左1️⃣香蔥吞拿魚腩碎小卷💰98香蔥吞拿魚腩碎好幼滑,食落油脂甘香,入口即溶,細細舊最啱女仔食😚2️⃣明太子雞腿肉串💰38雞腿肉串非常嫩滑,只係添加咗明太子醬,已經令到雞肉鹹香好味🤤3️⃣鹽燒雞皮💰28雞皮自己燒,會燒得唔夠好食,所以通常我都會叫。呢間餐廳雞皮燒到好乾身,咬落非常香脆,唔會好多油,好出色😙4️⃣鹽燒雞翼💰38雞翼簡單鹽燒,已經做到外焦內嫩嘅口感,咬落肉汁香濃😋5️⃣豚肉香蔥卷💰36豚肉香蔥卷最適合鍾意食蔥嘅人,蔥非常多,燒到好多汁,咬落香濃蔥香😍6️⃣米䐁蘆筍卷💰36米䐁比一般嘅豚肉更加鮮美,師傅手勢非常好,火候啱啱好,豚肉甘香,蘆筍多汁👍7️⃣鹽燒厚切牛舌💰68牛舌好新鮮,外層焦香,內裏柔軟有彈性,牛味好香濃🤩8️⃣白燒鰻魚串💰68選用日本新鮮鰻魚,肉質厚肉,而且彈牙,只係簡單咁用鹽燒已經做到外層焦香,內裏多汁😍非常考驗師傅手勢😌9️⃣鰻魚玉子燒💰78鰻魚玉子燒質感鬆軟,蛋液香甜,食落完全唔鞋口,就算咁厚都好嫩滑,唔錯👍🔟鵝肝多士💰68鵝肝有兩塊,咬落油脂豐富,外層煎得好香脆,我同男朋友一人一嚿都覺得唔夠食。

我地叫左
1️⃣香蔥吞拿魚腩碎小卷💰98

2️⃣明太子雞腿肉串💰38

3️⃣鹽燒雞皮💰28

4️⃣鹽燒雞翼💰38
雞翼簡單鹽燒,已經做到外焦內嫩嘅口感,咬落肉汁香濃😋

5️⃣豚肉香蔥卷💰36

6️⃣米䐁蘆筍卷💰36

7️⃣鹽燒厚切牛舌💰68
牛舌好新鮮,外層焦香,內裏柔軟有彈性,牛味好香濃🤩

8️⃣白燒鰻魚串💰68

9️⃣鰻魚玉子燒💰78

🔟鵝肝多士💰68

11海膽燒牡蠣💰88
將海膽醬淋上🦪度,兩種鮮味加埋,令到甘甜更加昇華,入口即溶😍😍

12黑松露燒牡蠣💰88
蠔肉肥美嫩滑,加咗黑松露,增添咗鮮味,同時唔會搶走蠔嘅鮮美😍

13日本巨峰提子梳打💰48
巨峰提子味香濃,酸酸甜甜,非常開胃

14日本白桃梳打💰48
白桃梳打鮮甜有🍑味,我鍾意飲

消費價錢:2人💰911,人均💰455.5

結論:
(10分為滿分)

味道:8.5/10
性價比:7.5/10
回頭指數:8.5/10

餐廳名稱:和道屋 (尖沙咀)
餐廳地址:尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓
2024-02-05 40 views
期待已久嘅和道屋,終於BOOK到喇✌🏻地下長走廊勁多打卡位:一比一千與千尋無面男、櫻花樹、燈籠⋯⋯ 上到閣樓仲開心,日本地道居酒屋風格點影都靚,可以選擇脫鞋坐卡位,有feel💕日本野嚟講,海膽同和牛都係我最愛!點海膽和牛2人套餐 $1288 啱哂,全部都好味,星星係TOP 3✨►芒果蟹籽沙律幾開胃,芒果夠甜,大量蟹籽►海膽甜蝦刺身杯✨甜蝦一排咁上,海膽有兩款,非常鮮甜,一人一杯唔使爭實在太好🤣►火灸和牛他他以為他他會係碎牛,原來係一塊塊,口感唔錯:洋蔥新鮮,脆卜卜加分►海膽拖羅干層塔✨蛋糕咁款,見都已經好開心,由上而下係三文魚子 > 海膽 > 吞拿魚蓉 > 醋飯,自己包紫菜食,好好味!分量都唔少喎,每人都食左四五舊👏🏻👏🏻►火灸和牛海膽卷火灸和牛包着壽司飯,加海膽、魚子醬鋪面,好味嘅,但我掛住影相凍左,大家一定要襯熱食!►海膽X黃金蟹膏烏冬✨有驚喜,非常creamy,蟹膏味豐富,加埋鹹蛋黃味超正,真係有鹹蛋黃口感,又係一人一碗,飽飽🐽►芝麻、綠茶雪糕我食芝麻味,幾RICHOVERALL 全部都好味,想食咩就任叫啦有信心。環境靚,服務好,應該好快會再去😝
期待已久嘅和道屋,終於BOOK到喇✌🏻

►芒果蟹籽沙律
幾開胃,芒果夠甜,大量蟹籽

►海膽甜蝦刺身杯✨

►火灸和牛他他

►海膽拖羅干層塔✨

►火灸和牛海膽卷

►海膽X黃金蟹膏烏冬✨

►芝麻、綠茶雪糕
我食芝麻味,幾RICH

2024-02-03 24 views
📍 和道屋 WADO IZAKAYA🌍尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓 G/F & M/F, Hang Lung Bank Building, 46-48 Granville Road, Tsim Sha Tsui📝整體評分:8/10⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝千與千尋場景,裝修花左好多心思,好有誠意內裡仲有日式塌塌米雅座▸鹽燒厚切牛舌◂$68✿ 嚴格控制火喉,將牛舌外圍燒到微微焦脆✿ 牛舌爽脆,鹽剛剛好,黑椒可以多返幾粒▸ A4吉烈牛扒[自家製]◂$268✿ 炸至金黃酥脆,做到外脆內嫩,口感豐潤,富有肉汁,最好食吉烈牛扒!▸ A4和牛鍋◂$298✿ 壽喜燒講究於醬油同甜味平衡,呢到拿捏得剛好,煮野菜超好食。✿ 牛肉質軟嫩,肉味都幾濃~
📍 和道屋 WADO IZAKAYA

🌍尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓

📝整體評分:8/10

千與千尋場景,裝修花左好多心思,好有誠意

內裡仲有日式塌塌米雅座

▸鹽燒厚切牛舌◂$68
✿ 嚴格控制火喉,將牛舌外圍燒到微微焦脆
✿ 牛舌爽脆,鹽剛剛好,黑椒可以多返幾粒

▸ A4吉烈牛扒[自家製]◂$268

▸ A4和牛鍋◂$298
✿ 牛肉質軟嫩,肉味都幾濃~

2024-02-02 39 views
和道屋 (尖沙咀)尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓。千與千尋係我好鐘意睇嘅動畫,睇左4-5次都有🤭,入面無面男簡直係神來之筆 😯。和道屋門口就有大大隻無面男係度,係大大個打卡位 😍 上到去餐廳裝修同樣地非常日系,仲有榻榻米座位可以選擇(本人認為唔著鞋食飯係好舒服🤣)。講番食野先,今次生同熟野都有試下,和道屋魚生太卷($98)有幾款魚生,大大舊卷物我食左兩舊已經飽飽地 。汁燒雞腿肉大蔥串($32)、明太子雞翼($48)、鰻魚玉子燒($78)、鹽燒多春魚($68)呢幾款都係居酒屋經典之作,特別欣賞鰻魚玉子燒,推介一試。魚湯稻庭烏冬($68)有驚喜,魚湯湯味好濃,記得趁熱飲,想飽肚d可以試下呢款烏冬。@wado_izakaya 。#gpigtst

和道屋 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓

@wado_izakaya

#gpigtst
2024-01-31
$300 (Dinner)
2024-02-01 22 views
尖沙咀嘅「和道屋」日本居酒屋🏮以其令客人彷如置身日本嘅特色裝修同令人驚艷嘅打卡位,成為城中最具人氣嘅餐廳之一!一踏入大門,立即被帶入咗日本居酒屋嘅氛圍🏮,牆上展示著各式各樣嘅日本風情畫作、清酒介紹、和風紙燈籠同鳥居牆身。而最引人注目嘅無疑係宮崎駿動畫《千與千尋》中嘅無面男,一比一嘅size,絕對係一個打卡點📸當然,「和到屋」並不僅僅係一個打卡熱點,佢哋嘅食物CP值高又新鮮。大廚用心挑選一系列來自日本嘅進口食材,包括鹿兒島和牛、北海道新鮮活鰻同稀有嘅米豚等。除咗美食,「和道屋」嘅服務都令人印象深刻。座位寬闊,店員細心講解菜單,並時刻關注客人嘅需要。店員見我同朋友自拍,更主動話幫我哋影相添😊如果用OpenRice 訂位,仲可以享有88折優惠,大家唔好錯過呀!💖

2024-02-01 241 views
你有幾鍾意食海膽及和牛呢?如果你好似我咁喜歡,咁就冇嚟錯地方,點呢個海膽x和牛二人前餐 $1288,肯定你會好滿足!睇吓有咩食:芒果蟹籽沙律芒果新鮮,蟹籽脆卜卜,很開胃的沙律。海膽甜蝦刺身杯非常震撼的場面,甜蝦多到呢!海膽都唔少,口口鮮味甘甜,海膽分開食或同吃都一樣咁美味!火炙和牛他他功神在洋蔥,只吃牛肉鬆軟甜甜地,加洋蔥一齊食,酸甜味豐富,既爽口又有層次。海膽拖羅千層塔每一層都是厚厚的!首先是三文魚子鋪在頂層的海膽上,中間是吞拿魚蓉,底層是醋米飯,巨型壽司!用小匙取適量放在紫菜上吃,自己製造不同的紫菜壽司卷,食得真開心!火炙和牛海膽卷這次是和牛刺身包着壽司飯,海膽及魚子醬鋪面,集鹹香、甘甜、豐腴、軟嫩於一身!海膽x黃金蟹膏烏冬烏冬顏色黃金亮麗,混合了蟹膏,質感黏稠甘香,再配合海膽,美味至極!芝麻、綠茶雪糕最後一杯冰涼雪糕,完美的結束。食材優質,再加上烹調技巧,冇得輸!位於一樓的和道樂,環境佈置充滿日本風,樓上樓下不乏打卡位。服務殷勤,吃得開心滿足!如果有興趣睇片,歡迎 click 以下:
海膽甜蝦刺身杯 + 海膽拖羅千層塔

睇吓有咩食:

芒果蟹籽沙律
芒果新鮮,蟹籽脆卜卜,很開胃的沙律。
海膽甜蝦刺身
芝麻、綠茶雪糕
最後一杯冰涼雪糕,完美的結束。
芝麻、綠茶雪糕
食材優質,再加上烹調技巧,冇得輸!
位於一樓的和道樂,環境佈置充滿日本風,樓上樓下不乏打卡位。
服務殷勤,吃得開心滿足!

如果有興趣睇片,歡迎 click 以下:
2024-01-25
$709 (Dinner)
海膽甜蝦刺身杯 + 海膽拖羅千層塔
2024-02-01 24 views
這間餐廳除了食物是必影相打卡多,連餐廳環境都好多打卡位。一入地下門口的走廊已好有日本居酒屋的感覺,而且中間還有個無面男可以影相打卡。上到樓上餐廳一入門就見到個部扭蛋機,服務員即刻給一個幣我扭個蛋,她說每個蛋都有禮品的。我扭到的是送2串串燒。店家很有心思。食物方面也很質素,我叫一個小食燒雞皮,很香很酥脆。另外叫了個海膽生蠔刺身杯,那片海膽都不小,又鮮甜,生蠔的鮮味十足,側邊還有些酸酸的梅汁啫喱。再加一個石燒A4和牛3款。有3個不同的部位,吃下去的肉質都不同。最後加個太卷和鱔肉串燒。

我扭到的是送2串串燒。店家很有心思。
食物方面也很質素,我叫一個小食燒雞皮,很香很酥脆。

最後加個太卷和鱔肉串燒。

位於尖沙咀,地點方便,更有榻榻米卡位可以坐,環境超有feel🥰lunch set性價比高,定食搭配豐富,推薦三文魚熔岩井同燒串燒!🔥🍚炙燒三文魚熔岩丼 $108三文魚燒過之後帶上余香,油脂甘香味更出。🐮安格斯肉眼壽喜燒定食 $188牛肉勁大片,而且好厚,配上蛋漿,半熟牛肉質感香滑可口。🍢白燒鰻魚串 $68燒鰻魚外層香脆,厚肉多汁。職員好nice,更會同食客傾計,非常有人情味。@和道屋 Wado Izakaya 📍尖沙咀

🍚炙燒三文魚熔岩丼 $108
三文魚燒過之後帶上余香,油脂甘香味更出。

🐮安格斯肉眼壽喜燒定食 $188
牛肉勁大片,而且好厚,配上蛋漿,半熟牛肉質感香滑可口。

🍢白燒鰻魚串 $68
燒鰻魚外層香脆,厚肉多汁。
職員好nice,更會同食客傾計,非常有人情味。

@和道屋 Wado Izakaya
📍尖沙咀
2024-01-30 20 views
食完晚飯想食下串燒傾下計就黎左依間居酒屋和道屋d串燒燒得好惹味而且環境好有特色好啱飯後黎食下輕食飲下酒relax下☺️Food list🍽️鹽燒油甘魚鮫 $168魚皮香脆魚油味香濃蟹肉味噌甲羅燒 $98甲羅燒係我至愛!蟹肉蟹膏mix埋好正和道屋魚生太卷 $98魚生好新鮮海膽手卷 $98海膽大大份好滑又鮮味入口即溶咁白燒鰻魚串 $68爽口又美味既鰻魚好回味鹽燒大蝦 $58蝦肉好爽好彈牙啊豚腩片白虎蝦卷 $42依個好特別又好好味,豚肉包住爽口蝦肉兩種味道好夾明太子雞腿肉串 $38惹味雞肉上面舖上滿滿明太子好正䐁肉香蔥卷 $36

食完晚飯想食下串燒傾下計就黎左依間居酒屋和道屋

爽口又美味既鰻魚好回味

鹽燒大蝦 $58
蝦肉好爽好彈牙啊

豚腩片白虎蝦卷 $42
依個好特別又好好味,豚肉包住爽口蝦肉兩種味道好夾

明太子雞腿肉串 $38
惹味雞肉上面舖上滿滿明太子好正