2022-11-18
➖ Tea Set上到黎見佢有港女tea再望一望個價錢$298 for two,平時聽啲女同事講都要三百至六百一個人,所以唔洗諗即刻試我第一次既三層tea set體驗➖ 明太子蟹肉撻個撻手掌心咁大個入面有滿滿既明太子蟹肉同青瓜面頭仲有三文魚子,感覺清新作為頭盤唔錯➖ 甜蝦吞拿魚片如果呢個有得散叫我一定會要多份,吞拿魚片脆到同塊薯片一樣,配上一堆甜蝦成塊放入口果種感覺好幸福➖ 黑松露雞蛋沙津配牛角包· 雞肉墨西哥捲配千島醬雞蛋沙律同牛角包本身就好夾,佢再加埋黑松露醬上去真係唔洗講咁多,我幾鍾意個醬佢應該係用左高濃度既黑松露醬,因為入口比平時既濃味好多同香好多。墨西哥捲皮夠薄入邊有雞肉粒菜同醬汁,睇佢細細件咁又幾多餡係入邊➖ 蘋果金寶撻咬開入邊充滿粒粒果肉而且又唔會太甜,一口一件岩岩好➖ 藍莓士多啤梨牛角包窩夫面層生果配埋個醬小小酸酸甜甜咁,下面件窩夫好鬆軟好好味同個醬都幾配➖ 水果茶開頭以為係果啲好甜既水果茶,基本上佢茶味唔重小甜再加小小水果味,幾樣野加埋個味剛剛好🪧 平時夜晚都會黎呢到飲酒,食野都係第一次今次tea set體驗唔錯令我改觀左,成日都覺得果幾件野唔會飽但呢個set食完我都
➖ 明太子蟹肉撻
➖ 甜蝦吞拿魚片
➖ 黑松露雞蛋沙津配牛角包· 雞肉墨西哥捲配千島醬
➖ 蘋果金寶撻
咬開入邊充滿粒粒果肉而且又唔會太甜,一口一件岩岩好
➖ 藍莓士多啤梨牛角包窩夫
➖ 水果茶
🪧 平時夜晚都會黎呢到飲酒,食野都係第一次今次tea set體驗唔錯令我改觀左,成日都覺得果幾件野唔會飽但呢個set食完我都八成飽,睇黎可以再接再厲