2023-05-01 1519 views
💁‍♀️💁‍♂️ 21/4/2023(Fri), Dinner🍽又回到大埔區搵食,今晚嚟到大埔中心既WM Cafe & Bar,佢地點位處大埔區既中心點,交通四通八達,附近又有商場,食飯前後都可以去shopping,十分方便。而今晚我地order咗:🔆 白酒蒜香燴澳洲藍青口($118)(+$38轉套餐)藍青口都好大隻,份量都唔少,白酒汁帶蒜味夠晒香口,用嚟點跟餐既蒜蓉包都好好食。青口大隻亦都厚肉,煮得嫩滑配會惹味白酒汁十分吸引。轉套餐跟是日餐湯、古列炸蠔🦪、廚師沙律🥗及餐飲。當晚既餐湯係龍蝦🦞湯,湯既顏色係偏啡色,飲落有龍蝦🦞味,不錯;吉列炸蠔🦪有兩隻,炸得香脆而蠔肉嫩滑;廚師沙律🥗有一片煙三文魚再加沙律菜,食落新鮮爽脆;至於餐飲就可以選咖啡☕️/茶🍵或者凍西柚蜂蜜綠茶,我地就選擇咗凍西柚蜂蜜綠茶,入口西柚味都幾濃,茶味清香,凍凍地飲落都好解渴。🔆 海蝦🦐蒜片檸檬🍋海鹽醬扁意粉🍝($138)檸檬🍋海鹽醬酸酸地好清新,呢個意粉好開胃好適合夏天食。扁意粉煮得剛好,唔會太硬或者太淋,加埋爽口既海蝦,清新好食。🔆 柚子蜜糖燒雞 配 時令蔬菜•薯蓉($128/半份)燒雞燒得剛熟而肉嫩多汁,就算係雞胸都

而今晚我地order咗:

🔆 白酒蒜香燴澳洲藍青口($118)(+$38轉套餐)

🔆 海蝦🦐蒜片檸檬🍋海鹽醬扁意粉🍝($138)

🔆 柚子蜜糖燒雞 配 時令蔬菜•薯蓉($128/半份)

燒雞燒得剛熟而肉嫩多汁,就算係雞胸都唔會嚡口。加上柚子蜜糖,甜甜地又帶柚子清新既味邊道,正好減低油膩感。燒雞下面有薯蓉、露筍、紅蘿蔔🥕同烤蕃茄🍅,薯蓉軟滑;露筍雖然大條粗身,但都唔會有渣;蕃茄🍅烤過後茄味濃郁。

🔆 1664 Blanc($38)
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
❤🙆‍♂️(A先生)整體食評:❤❤❤❤❤(5/5)
❤🙆‍♀️(為食妙妙)整體食評:❤❤❤❤❤(5/5)
👉🏻 餐廳有提供晚餐,就算睇唔岩都可以散叫再加$38轉套餐,總有一款岩你

A先生車友指數 🚗
🛣️ 交通容易指數:🚗🚗🚗🚗(4/5)
🅿️ 泊車容易指數:🚗🚗🚗🚗(4/5)
👉🏻 泊車可考慮附近既八號花園停車場🅿️、昌運中心停車場🅿️或者大埔中心停車場🅿️
👉🏻 餐廳位處於大埔中心,有巴士往各區,交通尚算方便
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
2023-04-21
$200 (Dinner)
今晚揀咗呢間WM Cafe Bar & Grill餐廳,細細件嘅店面幾靚,燈光柔和,令人感到好放鬆。今日食左日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉扁意粉套餐(酥炸日本蠔+ 番茄湯+ 麥包+廚師沙律+餐飲) 👉🏻日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉扁意粉帶子同火腿配埋卡邦尼醬,令味道更加豐富,palma ham嘅鹹味令整個口感變得更加層次分明,好好味!扁意粉都煮得啱啱好,味道好平衡👍🏻👉🏻加38升級嘅套餐其實幾抵,有炸蠔2件做小食,三文魚沙律, 濃郁嘅蕃茄餐湯 同新鮮餐包👍🏻呢間餐廳環境亦都好舒適,幾好坐,好適合同朋友約定一齊嚟享受一個悠閒嘅晚上。
(酥炸日本蠔+ 番茄湯+ 麥包+廚師沙律+餐飲)

👉🏻日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉
扁意粉

2023-04-26 108 views
朋友介紹左一間係大埔屹立多年既西餐廳,裝修風格懷舊得黎又有點歐陸風,坐位幾舒服。MENU都好多款式下,PIZZA/漢堡都有好多款選擇! ✨黑松露芝士炸薯條 – 一陣好香既黑松露味道! 波浪紋薯條脹卜卜好長身,新鮮炸出好香脆,薯條口感係實淨既! 加埋芝士醬真係好邪惡但好好味! ✨德州辣炸雞薄餅(厚批底) – 見個名幾特別所以ORDER 來試下,雖然舊雞件係有D難連同PIZZA一齊食,但舊雞又幾JUICY同幾滑!! PIZZA 配料有菠蘿、蕃茄、紅椒,燈籠椒、芝士 ,加入辣味醬汁好開胃! 底餅焗到脆脆地邊 ! 唔錯! ✨日本魷魚筒蒜香墨汁扁意粉 - 魷魚筒份量多都幾彈牙,蒜香墨汁調教得岩岩好,好惹味,襯埋真係好夾! 扁意粉煮既時間岩岩好吾糊口! 朋友冇介紹錯 餐廳性價比的確高 下次再過黎試下牛扒先!

朋友冇介紹錯 餐廳性價比的確高 下次再過黎試下牛扒先!
2023-04-24
$150 (Dinner)
2023-04-21 126 views
地點方便。食物味道可以。之前是其中一個飯堂。同家人間中都會到訪。但原來收費是亂來的。今天有個很差的體驗。餐牌標榜星期一至五午餐免加一。今天跟家人到訪。點了兩個午餐,之後再加了一個甜品。但原來點午餐加甜品,會由免加一變成全單加一。事前職員不會說明,到埋單後自己再查單時發覺查詢時。職員會跟你說單點任何食品都會令整張單都要收加一。沒得只收甜品或分單。如果大家接受到這種亂收費模式,這間餐廳仍然是不錯的選擇。但我就唔會再去。

今天有個很差的體驗。

但原來點午餐加甜品,會由免加一變成全單加一。

如果大家接受到這種亂收費模式,這間餐廳仍然是不錯的選擇。

但我就唔會再去。
2023-04-12 89 views
去開大埔工作☺️朋友介紹有間平民價又高質嘅西餐廳🫰🏻 又真係好介紹, 中午時段好多人,有SET LUNCH好多選擇想食份大大份既沙律我決定單點🥗 巴馬火腿蜜瓜廚師沙律$98🍈蜜瓜好新鮮甜多汁,兩片鋪滿芝士既巴馬火腿,滿滿的生菜和蕃茄,沙律 醋汁,健康成個人Fresh晒😚🌮 墨西哥雞肉芝士烤餅$78分量剛剛好,烤餅香噴噴,餡料有牛油果蓉洋蔥,拉絲芝士加番茄粒,甜甜酸酸配墨西哥莎莎醬好味🌟多款套餐🌟貼地價錢

想食份大大份既沙律我決定單點🥗 巴馬火腿蜜瓜廚師沙律$98

🌮 墨西哥雞肉芝士烤餅$78

🌟多款套餐
🌟貼地價錢
2023-03-12 152 views
上網見到大埔呢間cafe價錢幾實惠🤑選擇都幾多啵!夜晚都仲會有set食,咁就約埋朋友仔嚟試吓佢嘅質素係點先😋🧊餐湯 +餐包(龍蝦湯)幾重龍蝦🦞味,又唔會太稀!幾好飲👍🏻個包唔係普通嘅餐包,而係用黑糖包🤩仲會烘埋,熱辣辣咁🔥🧊WM香煎牛扒配薯條及雜菜 (紅酒燒汁)$118牛扒🐮我哋叫左5成熟✨熟度啱啱好👍🏻牛嘅厚度偏薄邊,份量都幾大份㗎!🤩一個男仔食都夠飽🫶🏻煎得都幾香,都唔會話太韌而咬唔開🤣側面仲配左好多薯條🍟都係熱辣辣🔥新鮮炸好的👍🏻除左薯條🍟之外仲會有兩片焗過嘅翠肉瓜😚味道不過不失!🧊 西班牙海鮮焗飯 $168個賣相勁吸引😂面頭有幾多唔同種類嘅海鮮🦑!仲有好多芝士添😼啱哂芝士控嘅我吖!😙啲芝士仲可以拉到絲㗎添!又挽得又食得!😚海鮮嘅種類有大大隻嘅青口、帶子、蝦🦐同埋魷魚🦑,多到啖啖飯都有海鮮撘配🤭汁嘅味道係酸酸地🤪仲有啲檸檬片🍋係上面添!🧊炸墨魚餅 +28質感唔太實,比較鬆的🤣而入面有勁多墨魚🦑粒,好有咬口!雖然係炸物,但唔會好油膩㗎!🤩仲可以點住隔離嗰個沙律醬食🤪🧊WM炸雞翼 (5隻) +$32比起叫炸雞翼🐣,我會覺得似煎雞翼多啲🤣雞翼算太油膩,上面仲加入左香草🌿,咬落去香草味都

🧊餐湯 +餐包(龍蝦湯)

🧊WM香煎牛扒配薯條及雜菜 (紅酒燒汁)$118

🧊 西班牙海鮮焗飯 $168

🧊炸墨魚餅 +28

🧊WM炸雞翼 (5隻) +$32
比起叫炸雞翼🐣,我會覺得似煎雞翼多啲🤣雞翼算太油膩,上面仲加入左香草🌿,咬落去香草味都幾突出😍入面都會有肉汁流出嚟,但肉質又唔會好鞋,味道又唔太咸😆食多幾隻都覺得幾好味😋

🧊藍莓芝士蛋糕 +$16
芝士蛋糕唔似平時啲紐約芝士蛋糕🍰嗰種咁實心,質感比較鬆身😚都唔會太重芝士味,冇咁heavy 🤣但佢啲藍莓🫐同藍莓醬真係好多!多到好似唔洗錢咁😹甜品嚟講加16蚊幾抵食👍🏻值得一試😼

人均消費💵: $100-$200
性格比: 8/10
好食程度😋:8/10
回頭指數💓:8/10
行過八號花園見到呢間 WM Café & Bar 醒起食過佢喺科學園嘅分店記得價錢唔貴🍝 巴馬臣芝士卡邦尼意粉($86)Parmesan cheese spaghetti carbonara with hot spring egg有隻温泉蛋喺面,份量大,好creamy,個醬好多 好重忌廉,食完都幾膩嘅🍅🧆 意式鮮茄肉丸($65)Italian meat balls in tomato sauce 有8粒,茄醬好食,肉丸軟硬度適中☕️ 熱 latte($33)偏nutty,個奶唔夠厚,比較普通IG @ wmcafebar

行過八號花園
見到呢間 WM Café & Bar
醒起食過佢喺科學園嘅分店
記得價錢唔貴

🍝 巴馬臣芝士卡邦尼意粉($86)

🍅🧆 意式鮮茄肉丸($65)
有8粒,茄醬好食,肉丸軟硬度適中

☕️ 熱 latte($33)
偏nutty,個奶唔夠厚,比較普通

IG @ wmcafebar

2023-03-07 92 views
今日同朋友去大埔行街行完經過見到呢間餐廳好吸引🤣就入去試下每碟都份量好多又好食😍👍🏻.💎 $168 西班牙海鮮焗飯份量好大既海鮮焗飯🤩足夠2人食有突勁足料 而海鮮既質素亦好高😆有好新鮮既青口 帶子 蝦等等加埋芝士同其他配料焗製令飯蘊藏既海鮮味更加突出🥰.💎 $98 黑松露大啡菇牛肝菌意大利飯十分推薦的牛肝菌意大利飯😇意大利飯質感軟稔中又帶點煙韌加上用左味道濃郁的牛肝菌作主味味道好香濃😍而大啡菇肉身肥厚,菇味濃郁配埋黑松露同大啡菇既香味吃落去既口感同味道充滿層次.💎 $82 意式肉醬千層麵薯蓉經典既義式料理🤣呢個千層麵牛肉份量好多同時有十分香濃既牛肉味口感好綿密😎搭配上奶香味道濃厚食入口味道層次豐富.💎 +$35 跟餐湯&廚房沙律+飲品加配左套餐龍蝦湯質感濃稠啖啖充滿鮮味🥳而廚房沙律都好新鮮.💎 +$9 轉熱朱古力朱古力香味好重入口好香😋
今日同朋友去大埔行街

十分推薦的牛肝菌意大利飯😇
意大利飯質感軟稔中又帶點煙韌
加上用左味道濃郁的牛肝菌作主味
味道好香濃😍
而大啡菇肉身肥厚,菇味濃郁
配埋黑松露同大啡菇既香味

💎 +$9 轉熱朱古力

朱古力香味好重
入口好香😋
2023-02-27 85 views
今日去咗大埔搵個朋友,順便同佢食餐飯, 朋友話呢間西餐平靚正,食完覺得果然值得推介香煎牛柳配薯條及雜菜( 墨西哥辣莎莎汁)牛柳我哋叫咗五成熟, 其實我覺得加埋係一大塊牛扒,佢冇筋,好淋又有肉味, 我覺得超驚喜呀,辣莎莎汁係辣嘅番茄醬,點牛柳同埋薯條食都好好味日本刺身帶子忌廉蟹肉卡邦尼燴飯份量超多,飯入面有一絲絲嘅蟹肉,兩粒帶子煎香咗幾好味餐湯係忌廉龍蝦湯,雖然冇龍蝦肉,但係龍蝦味好濃,餐包係甜甜地有黑糖味,好軟熟嘅包,好味炸墨魚餅三角形外型炸到脆卜卜,入面有好多墨魚粒粒,真材實料朱古力心太軟配雪糕朱古力味香濃, 同雪糕一齊食冷熱交融自家製蛋糕我哋揀咗藍莓cheese cake,藍莓醬加埋芝士酸酸甜甜配搭得好好,好穩陣嘅選擇凍朱古力朱古力味濃唔死甜,加埋上面啲cream一齊飲好滑好濃#foodie #大埔美食 #西餐 #打卡 #拍拖好去處 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger

香煎牛柳配薯條及雜菜( 墨西哥辣莎莎汁)

日本刺身帶子忌廉蟹肉卡邦尼燴飯

份量超多,飯入面有一絲絲嘅蟹肉,兩粒帶子煎香咗幾好味

炸墨魚餅

三角形外型炸到脆卜卜,入面有好多墨魚粒粒,真材實料

朱古力心太軟配雪糕

朱古力味香濃, 同雪糕一齊食冷熱交融

自家製蛋糕

凍朱古力

朱古力味濃唔死甜,加埋上面啲cream一齊飲好滑好濃

2023-02-24 106 views
忙裡偷閒,襯lunch time 同hubby撐台腳🤭平時經過見到都多人食,所以今次試下😋佢個lunch set menu好相宜性價比超高👍🏻西餐來講,簡直係平靚正❤️唔怪之得咁多人食環境都好舒適❤️❤️煙三文魚千島薄餅又薄又脆嘅Pizza底好香脆👍🏻加上烘熟左嘅千島醬好夾,唔會膩,一個人都可以食得曬😋❤️香煎帆立貝龍蝦汁意大利粉好香濃嘅龍蝦汁意粉配煎帆立貝冇得輸👍🏻❤️青檸雞翼呢個雞翼真係世一😋煎得好香,配埋好特別嘅青檸汁勁入味,酸酸甜甜好fresh🥰
忙裡偷閒,襯lunch time 同hubby撐台腳🤭

平時經過見到都多人食,所以今次試下😋

佢個lunch set menu好相宜性價比超高👍🏻
西餐來講,簡直係平靚正❤️唔怪之得咁多人食

環境都好舒適❤️

❤️煙三文魚千島薄餅

❤️香煎帆立貝龍蝦汁意大利粉
好香濃嘅龍蝦汁意粉配煎帆立貝冇得輸👍🏻

❤️青檸雞翼
2023-02-23
Lunch
2023-02-23 1472 views
[ WM Café & Bar ]睇網上介紹呢間西餐廳,原來晚市套餐好經濟實惠,約埋朋友去食吓先。Dinner Set for Two $288沙律✿ WM炸雞沙律🥗炸雞做得唔錯,有d似日式唐揚雞,皮比較薄脆,配沙律食啱啱好。湯✿ WM招牌龍蝦湯🥘果然喺招牌,幾香濃龍蝦味,仲有個小小嘅黑糖餐包配來食。意大利粉✿ 意式肉丸肉醬意粉🍝意粉醬汁口感偏濕潤,都幾香蕃茄味🍅另外仲有肉丸食,最佳嘅配搭。主菜✿ 美國穀飼安格斯肉眼牛扒(9安士)估唔到套餐都有得叫肉眼牛扒,淨喺食呢個扒都值回票價💰肉眼扒大大塊,煎得有微微焦香😋飲品✿ 凍西柚紅茶🥤套餐仲包2杯飲品,西柚紅茶味道幾清新,唔算好甜。✿ WM精選甜品🍰 追加+$38最後仲追加咗2款是日甜品,今日有巴斯克蛋糕&藍莓芝士蛋糕,兩款我都要哂🍰😍芝士做得唔會過酸,口感入口即化,啱哂我口味。總結🫦套餐性價比好高,兩個人去食到飽飽🙊餐廳仲喺其他區有分店,諗唔到食咩都可以考慮吓佢。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿WM Café & Bar 地址: 大埔安慈路2號八號花園地下20號舖電話: 28656835✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ WM Café & Bar ]

Dinner Set for Two $288
沙律
✿ WM炸雞沙律🥗

✿ WM招牌龍蝦湯🥘
果然喺招牌,幾香濃龍蝦味,仲有個小小嘅黑糖餐包配來食。

意大利粉
✿ 意式肉丸肉醬意粉🍝

主菜
✿ 美國穀飼安格斯肉眼牛扒(9安士)

飲品
✿ 凍西柚紅茶🥤
套餐仲包2杯飲品,西柚紅茶味道幾清新,唔算好甜。

✿ WM精選甜品🍰 追加+$38

總結🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
電話: 28656835
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 忌廉龍蝦湯
2023-02-16 72 views
今日嚟到大埔一間西餐廳食晚飯,餐廳位置方便,食物價格合理。環境方面,有紅樽作裝飾,特別有格調~龍蝦湯龍蝦湯香氣十足,面頭有忌廉作點綴,飲落口感更順滑濃厚,而且好creamy!蕃茄湯蕃茄湯酸酸地、好開胃,味道香濃。另外,仲配有個黑糖餐包,食落甜甜地,好鬆軟~WM威靈頓牛柳 $188威靈頓牛柳好抵食,$200都唔使!外層酥皮有牛油香,好脆。蘑菇醬較濃味,有啲松露香。牛柳好軟淋,juicy,因為冇焗到全熟,仲帶點紅色。BBQ醬燒豬肋骨配凱撒沙律菜 $128豬肋骨好大份,BBQ醬好香、好惹味!豬肋骨肉質鬆化,有啲位肥肥地,會軟淋啲。凱撒沙律好新鮮,仲有唔少芝士粉。炸墨魚餅4件 $28炸墨魚餅熱辣辣,好香脆。入面嘅墨魚餅彈牙爽口。自家製蛋糕 $16今日提供巴斯克芝士蛋糕。芝士蛋糕好creamy,芝士味濃郁,而且係軟心質地。凍西柚綠茶西柚綠茶大大杯,唔會太甜,西柚味為飲品帶點清新。

龍蝦湯

蕃茄湯

WM威靈頓牛柳 $188

BBQ醬燒豬肋骨配凱撒沙律菜 $128

炸墨魚餅4件 $28
炸墨魚餅熱辣辣,好香脆。入面嘅墨魚餅彈牙爽口。

自家製蛋糕 $16

凍西柚綠茶
西柚綠茶大大杯,唔會太甜,西柚味為飲品帶點清新。
2023-02-12 922 views
WM 威靈頓牛柳🐮($188)原來呢度嘅酥皮係成個咁包住牛柳🐮,唔怪得無得揀幾成熟喇。Cut 開入面,color 好分明,煮得恰到好處。墨西哥辣莎莎燴意粉🍝配香煎西冷牛扒🐮($108)平時唔係咁易食到燴意粉🍝,見到menu 📜有,都要點一下試下。意粉🍝+牛扒🐮分量一半一半,好飽肚😃。忌廉龍蝦湯🦞忌廉味就少咗啲。係估唔到嗰龍蝦🦞湯咁濃味,龍蝦味咁出。蕃茄湯🍅🍅較為酸少少,如果like 酸嘅朋友仔就最啱喇。每個湯都跟嗰餐包🍞,唔好睇少佢,嗰包暖暖地、又夠軟軟綿綿咁,配上湯,好出色。+$28 朱古力心太軟配雪糕🍨+$28 蘋果金寶配雪糕🍎🍨Cut 開更加睇到一層層咁,甜度啱啱好。加$9 轉Mocha 🍫☕Brewed Coffee ☕PS: 真係要讚下呢度嘅侍應哥哥好nice,眼見佢樓面、出餐、Bar 枱都係佢,好忙好忙。雖然忙,服務質素一樣咁好。👍👍👍----------WM Cafe & Bar地址:大埔安慈路2號八號花園地下20號舖
WM 威靈頓牛柳🐮($188)
原來呢度嘅酥皮係成個咁包住牛柳🐮,唔怪得無得揀幾成熟喇。

Cut 開入面,color 好分明,煮得恰到好處。

墨西哥辣莎莎燴意粉🍝配香煎西冷牛扒🐮($108)

忌廉龍蝦湯🦞
忌廉味就少咗啲。係估唔到嗰龍蝦🦞湯咁濃味,龍蝦味咁出。

蕃茄湯🍅🍅
較為酸少少,如果like 酸嘅朋友仔就最啱喇。

+$28 朱古力心太軟配雪糕🍨

+$28 蘋果金寶配雪糕🍎🍨

Cut 開更加睇到一層層咁,甜度啱啱好。

加$9 轉Mocha 🍫☕

Dinner
  • 忌廉龍蝦湯
  • WM威靈頓牛柳
2023-02-12 689 views
之前已經bookmark咗呢間餐廳 不過好耐都冇喺大埔呢頭做野 呢日夜晚終於有機會嚟食啦 我同友人就一人叫咗一份晚市套餐🥰餐湯是日餐湯係番茄湯 番茄湯真材實料 有勁多番茄粒喺入面 鍾意番茄嘅朋友一定啱飲🍅 忌廉龍蝦湯雖然冇龍蝦肉 但係都有充足嘅龍蝦鮮味🦞炭燒安格斯牛肉芝士漢堡配薯條酸青瓜沙律估唔到有兩塊漢堡扒😂 配埋經典嘅配搭 生菜 番茄 芝士 味道既熟悉又親切🐮 漢堡扒都幾有肉汁 幾欣賞餐廳將成日出現喺漢堡包嘅酸青瓜放到沙律 咁樣酸青瓜冇搶到漢堡嘅牛味 但係又好開胃🥗 除咗有沙律之外 仲有薯條添 真係一個好豐富嘅晚餐🍔日本刺身帶子忌廉蟹肉卡邦尼燴飯卡邦尼意粉就食得多 燴飯味道都唔錯😙 仲有拉絲添啊🧀 面頭仲有兩隻日本刺身帶子 帶子面輕輕煎香 半生熟咁好嫩口 仲有好多蟹肉喺面啊🦀 真係好豐富呀凍西柚綠茶呢個飲品唔需要額外加錢 西柚味道好Fresh🍵 仲要味道唔會好甜 非常推介大家喺呢一杯嘢飲凍朱古力凍朱古力味道濃郁 撈埋面頭嘅cream 成個口感好Rich🍫自家製蛋糕今晚有兩款蛋糕選擇 我哋就揀咗巴克斯芝士蛋糕🍰 蛋糕份量幾好 食晒成件都唔會覺得膩朱古力心太軟配雪糕新鮮出爐嘅心太軟 配

餐湯

新鮮出爐嘅心太軟 配埋雪糕真係好甜🍦啱晒情人節甜蜜蜜

食完呢個咁豐富嘅晚餐真係幾滿足 喺大埔嘅街坊不妨一試呀😝
Dinner
2023-02-07 141 views
位於大埔*WM Cafe*屹立多年。屬平價Cafe。吸引大批街坊歡迎❣️。食物款式有a la Carte。Dinner set 。Dinner Set for Two 。套餐可自由選擇食物。自由度相當高👏。✨Dinner Set For Two ✨✨WM招牌龍蝦湯🫕散發陣陣龍蝦香氣 黑糖麵包甜甜地✨WM炸雞沙律🥗 炸雞熱辣辣炸起 配沙律中和油膩感👍🏿✨巴馬火腿卡邦尼意粉🍝巴馬火腿鹹鹹香香 意粉Al Dente😋✨美國穀飼安格斯肉眼扒5成熟肉眼扒肉味濃郁 5成熟剛剛好🍹凍西柚紅茶酸酸甜甜解膩不錯
✨Dinner Set For Two ✨
✨WM招牌龍蝦湯🫕