2024-12-09 273 views
又到左星期一Blue Monday,朋友話要帶我去食好西解解悶氣,今次佢就帶左我去荃灣, 佢成日幫襯既”燒肉801”啦⭐️⭐燒肉盛合-志盛(二人前) 含有汁燒及鹽燒⭐️冷面套餐Order燒肉盛合可以加錢食埋冷面,仲附送泡菜冷面湯底係清新既檸檬味,而面質就彈牙,除左開胃之外,食左油膩野仲可以消滯添。套餐就包左6款肉,有日本黑毛和牛架😍⭐鹽味牛舌:薄身有口感,牛味濃⭐黑毛和牛腹柳小排:好淋,好juicy😍⭐黑毛和牛上肩肉:有咬口⭐極上厚切牛胸腹柳:入口即溶,有油香⭐蔥鹽味雞腿肉:肉質嫩滑,配上京蔥汁令雞味提昇⭐黑毛豚無骨小排:店員特別提醒要擺係爐邊燒,以免豬油搶火彈到 ,好細心☺️豚肉脂肪分佈平均,燒到側面脆身好香口添⭐九州雞心:另外叫左個雞心,肉質好幼嫩,燒完唔會好乾,食落都仲係充滿肉汁👍🏻店員好nice,上菜時會細心講解每款肉要注意事項,主動提醒客人可以換燒烤板👍🏻餐廳抽氣好,食完都唔會成身油煙味

⭐️⭐燒肉盛合-志盛(二人前) 含有汁燒及鹽燒

⭐️冷面套餐
Order燒肉盛合可以加錢食埋冷面,仲附送泡菜

⭐鹽味牛舌:薄身有口感,牛味濃
⭐黑毛和牛腹柳小排:好淋,好juicy😍
⭐黑毛和牛上肩肉:有咬口
⭐極上厚切牛胸腹柳:入口即溶,有油香
⭐蔥鹽味雞腿肉:肉質嫩滑,配上京蔥汁令雞味提昇

👍🏻餐廳抽氣好,食完都唔會成身油煙味

2024-12-09
$326 (Dinner)
  • 九州雞心
  • 燒肉盛合-志盛
2024-09-20 2786 views
💖 燒肉801 (荃灣)✨荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️又嚟咗呢間餐廳食燒肉啦!其實我係因為掛住佢個冷麵所以又嚟食🤣同之前一樣都係叫咗佢哋498嗰個餐😚-志盛2人前🥩 $498呢一個套餐分別有鹽味牛舌🧂、黒毛和牛霜降❄️、黒毛和牛小排🥩、黒毛和牛上肩🐃、極上厚切牛胸腹柳🐄、蔥鹽味雞腿肉🍗同黑毛豚無骨小排🐖~我自己覺得最好食嘅就一定係霜降‼️油脂分布得好平均,入口好Juicy😍一啖已經成口都係油香味🤤我自己就加咗+$38 泡菜冷麵🍜,老公就加咗$25可以有泡菜加白飯🍚。我自己都係覺得冷麵好食啲!啲麵煙煙韌韌,湯汁又夠酸,簡簡單單有幾片青瓜同埋半隻蛋再配埋泡菜已經好豐富😋想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 燒肉801 (荃灣)
✨荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
2083 views

-志盛2人前🥩 $498

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-09-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
4 day(s) ago 0 views
好耐冇食燒肉特登揀咗下午嚟到燒肉801趁佢有85折優惠我哋揀咗801盛入邊有黒毛和牛肩胛肉、腹前牛小排同埋蔥鹽味雞腿肉除此之外,仲揀咗807三腹盛特上牛胸腹肉、醬油和豚胸腹肉同埋九州雞胸腹肉令到今次有齊豬牛雞三款肉食最特別推介係801入面既黑毛和牛肩胛肉店員哥哥教我哋每邊燒5至7秒然後點埋配備嘅溫泉蛋一齊食燒完出嚟既和牛超級淋身入口即溶 而且充滿牛香味熱辣辣嘅和牛放落溫泉蛋上邊令蛋成半熟狀態撈埋飯一齊食一流!午市套餐入邊有得揀白飯、紫菜飯或者生菜做主食我哋揀咗一個白飯同一個生菜入面仲有泡菜前菜同埋麵豉湯每個枱面都有綠茶提供所以即使食到好飽 都可以解膩另外仲有本店獨家既檸檬汁同特辣檸檬汁提供味道唔會好酸亦都好夾燒肉味值得大家試試呢間餐廳有一個大玻璃可以望到對外風景而且卡位寬敞 坐得舒服店員好好服務 值得再三幫襯!
好耐冇食燒肉
特登揀咗下午嚟到燒肉801
趁佢有85折優惠

我哋揀咗801盛
入邊有黒毛和牛肩胛肉、腹前牛小排同埋蔥鹽味雞腿肉
除此之外,仲揀咗807三腹盛

最特別推介係801入面既黑毛和牛肩胛肉
店員哥哥教我哋每邊燒5至7秒
然後點埋配備嘅溫泉蛋一齊食
燒完出嚟既和牛超級淋身
入口即溶 而且充滿牛香味
熱辣辣嘅和牛放落溫泉蛋上邊
令蛋成半熟狀態
撈埋飯一齊食一流!

午市套餐入邊有得揀白飯、紫菜飯或者生菜做主食
我哋揀咗一個白飯同一個生菜

亦都好夾燒肉味
值得大家試試

呢間餐廳有一個大玻璃可以望到對外風景
而且卡位寬敞 坐得舒服
店員好好服務 值得再三幫襯!
2024-12-10
$150 (Lunch)
5 day(s) ago 0 views
服務態度好好 今時今日香港仲有咁嘅服務好難得 性價比高 嘢食都好好食 性價比高 特別提返 檸檬冷麵 好清新嘅感覺平時都淨係鍾意食飯 見到檸檬冷麵突然有食慾想去試下 今日唔係好想食飯 冇諗到咁有驚喜 通常啲冷麵點會令到我更加飽肚 但係佢竟然令到我更加有食慾另外特別記低醬油蕃茄 鐘意飲酒嘅話一定唔好錯過送酒一流 仲有冇食過呢隻味嘅蕃茄? 10分推介大家去嘗試 腞肉腸仔 都十分之出色未食過一啲會爆汁嘅腸 平時我只係會攞嚟送飯 原來食燒肉,除咗食飯 送冷麵都可以咁良好 總括 性價比高嘅燒肉 推薦大家去嘗試
服務態度好好

鐘意飲酒嘅話一定唔好錯過

送酒一流 仲有冇食過呢隻味嘅蕃茄? 10分推介大家去嘗試

腞肉腸仔 都十分之出色

未食過一啲會爆汁嘅腸 平時我只係會攞嚟送飯

原來食燒肉,除咗食飯 送冷麵都可以咁良好

總括 性價比高嘅燒肉 推薦大家去嘗試

6 day(s) ago
$200 (Dinner)
  • 豊盛
2024-12-08 0 views
📍燒肉801😍荃灣高質素燒肉👍~志盛2人前和牛套餐$498😍高質又抵食😘👍~黑毛和牛腹柳小排😍好正嘅和牛😍入口即溶😘油脂分布非常平均👍醬料亦都調配得非常好😍~黑毛和牛上肩肉😛同樣都係入口即溶😘上肩肉比較有牛味☺️都係極高質嘅和牛🥳~極上厚切牛胸腹柳😍厚切牛胸腹柳質感食落非常之正🥳有咬感得來唔會靭😍同樣牛味亦都十分之重👍~鹽味牛舌😘高質素嘅薄切牛舌🥳配上鹽燒跟飯食味道一流😎~冷麵🍜😘冷麵非常清新😍麵條質感非常之好🤪爽口彈牙👍食到停唔到口🥳~順帶一提😛餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍下次經過呢頭一定再嚟食😎📍燒肉801 (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
📍燒肉801😍荃灣高質素燒肉👍

~鹽味牛舌😘
高質素嘅薄切牛舌🥳配上鹽燒跟飯食味道一流😎

~冷麵🍜😘

冷麵非常清新😍麵條質感非常之好🤪爽口彈牙👍食到停唔到口🥳

📍燒肉801 (荃灣)

荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
喺繁忙嘅荃灣區,今晚來到荃灣廣場嘅「燒肉801」。餐廳其現代而又充滿日式韻味嘅裝潢,空間寬敞,燈光柔和,營造出舒適嘅用餐體驗。🍽️食物方面,「燒肉801」🥩 牛肉花多眼亂,但食得燒肉一定食黑毛和牛!我地叫左兩個套餐再加一份必點的大判燒!黑毛和牛肩胛肉。首先推薦嘅匠盛り,套餐有鹽味上牛舌和黑毛和牛腹柳小排。「黑毛和牛腹柳小排」,肉質鮮嫩,油花分佈均勻,燒烤後香氣四溢。咬落去,肉汁豐盈,幾乎喺口中融化,令人陶醉。至於「鹽味上牛舌」,燒烤後嘅牛舌口感酥軟且有彈性,鹽味帶出牛舌嘅鮮美,簡單卻極為入味。搭配嘅「生菜set」,可以將燒肉夾入生菜中,加入少許辣醬同泡菜,令整體味道更為清新且層次分明。🥬🌶️而另一個套餐是豊盛り,肉類多一款,但質素就沒有匠盛り高,包括有黑毛和牛裹腹小排、美國牛肩胛肉、美國牛肋骨條肉。「美國牛肩胛肉」同「美國牛肋骨條肉」則帶嚟唔同嘅風味。肩胛肉略帶嚼勁,但同樣肉質鮮嫩,食上一口,牛肉嘅香氣逐漸展現。而肋骨肉更加富有彈性同肉香,無論係單食定夾喺生菜中,味道都恰到好處。值得一提嘅係,燒肉搭配嘅紫菜飯同味噌湯,不僅口感豐富,亦為燒肉嘅油膩感提供咗適當嘅平衡。🍚🍲大判燒!黑毛和牛肩胛
首先推薦嘅匠盛り,套餐有鹽味上牛舌和黑毛和牛腹柳小排。
大判燒!黑毛和牛肩胛肉
再試「大判燒!黑毛和牛肩胛肉」,呢款燒肉嘅口感無比細膩,油脂豐富,搭配溫泉蛋漿,帶嚟一種柔順嘅肉感同豐富嘅味道層次,真係欲罷不能。😍
大判燒!黑毛和牛肩胛肉
最後,杏仁豆腐嘅口感嫩滑細緻,入口即化,帶有淡淡嘅杏仁香氣,質地非常似融化喺口中嘅奶凍,令人感到非常舒適。除此之外,杏仁豆腐嘅甜度適中,唔會太甜。
總括而言,「燒肉801」唔單止提供高品質嘅燒肉,仲有著精心挑選嘅配菜與甜品,無論係食材定係用心程度,都令人十分滿意。餐廳環境舒適、服務周到,無論係家庭聚餐定係朋友聚會,都非常合適。👍🏻
2024-11-14
$300 (Dinner)
2024-11-26 361 views
👉🏻匠盛 Double@$348黑毛和牛腹柳小排、塩味上牛舌日本直送靚牛肉,牛小排同牛舌啲雪花不得了,點燒都好食😋燒到燶燶地勁香口。升級紫菜飯只係加$18勁大碗有溫泉蛋,包一碗味噌湯+可口可樂。👉🏻豐盛 Single @$178黑毛和牛精選小排、美國牛肩胛肉、美國牛肋骨條肉呢個盛嘅牛肉無咁肥岩我食,牛味濃有咬口,都係可以升級紫菜飯。👉🏻蒜頭一半燒一半就咁生食,發現生食其實可以解膩。👉🏻杏仁豆腐超級滑捊捊好好味🙌🏻🙌🏻

👉🏻匠盛 Double@$348
黑毛和牛腹柳小排、塩味上牛舌
👉🏻豐盛 Single @$178
黑毛和牛精選小排、美國牛肩胛肉、美國牛肋骨條肉
👉🏻蒜頭一半燒一半就咁生食,發現生食其實可以解膩。
👉🏻杏仁豆腐超級滑捊捊好好味🙌🏻🙌🏻
2024-11-23 284 views
呢間之前午市已經食過,今次就諗住黎食晚市,不過佢晚市都唔算多人,環境比較清幽,而職員啲服務態度又積極友善,最重要燒肉嘅肉質唔差!聽店員講,我地幫襯嗰日出咗新Menu,同之前比較,多咗幾個套餐選擇😍喜盛 $198 + 升級紫菜飯(包括味噌湯)$18豐盛 $178 + 冷麵Set $38極上厚切牛胸腹柳 $138其實一個人嗌一個套餐,再追加埋飯/冷麵已經夠曬飽,咁樣平均200幾蚊一位慢慢食傾計吹水都唔錯。BTW佢地嘅冷麵真係好好食,酸酸地夠開胃,追加冷麵已經係基本了

喜盛 $198 + 升級紫菜飯(包括味噌湯)$18

豐盛 $178 + 冷麵Set $38

極上厚切牛胸腹柳 $138

2024-11-22 273 views
呢間啲肉真係次次都好新鮮,最重要係個杏仁豆腐🍮食完好難忘😋。所以每次想食牛都會黎幫襯。🍱豐盛single 如果叫single嘅話就係一人份大約150克肉,double就係300克肉。可以轉套餐升級紫菜飯(包括味噌湯同汽水🥤)套餐肉類🥩:黑毛和牛裏腹小排、美國牛肩胛肉、美國牛肋骨條上枱係滿滿嘅一碟肉🥩,和牛小排🐂油脂分布均勻,🥓美國牛肩胛肉薄得黎鮮嫩多汁。而牛肋條嘅牛味濃郁,食落好滿足。仲有啲套餐加購優惠,點左:🐔蔥鹽味雞腿肉,雞肉🍗依然係好夠味同彈牙,就咁食已經好夠味,點埋個蔥🥢食就更香。黑毛豚無骨小排😋煎完好似五花肉甘🍱喜盛 Single揀左米飯 set+汽水再加購左日本熟成豚香腸🍢係爆汁芝士腸😍,必食呀!甜品🍮:杏仁豆腐 $28日本製嘅杏仁豆腐🍮,入口帶好濃郁嘅杏仁味,而且質地幾傑身,甜味剛剛好,一定一定要點啊!

🍱豐盛single
可以轉套餐升級紫菜飯(包括味噌湯同汽水🥤)

套餐肉類🥩:黑毛和牛裏腹小排、美國牛肩胛肉、美國牛肋骨條

仲有啲套餐加購優惠,點左:
黑毛豚無骨小排😋煎完好似五花肉甘

🍱喜盛 Single
揀左米飯 set+汽水
再加購左日本熟成豚香腸🍢係爆汁芝士腸😍,必食呀!

甜品🍮:杏仁豆腐 $28

2024-11-19 330 views
因為我哋咩都想試吓就直接食咗二人餐啦😆而店員都好熱情向我哋推介有咩好食!我哋覺得呢個組合唔錯~有雞牛豬!而每一種都幾高質!😋😋😋首先喺牛方面有1️⃣鹽味牛舌每一塊都好精心咁樣切到有格紋~~燒嘅時候可以均勻咁燒到熟🥰🥰🥰2️⃣黑毛和牛小排3️⃣黑毛和牛上肩肉呢個兩種食落去係入口即溶㗎!我覺得超好🤤🤤🤤4️⃣極上厚切牛胸腹柳 都好唔錯呢!呢三種牛有齊~彈牙!雪花!入口即溶!唔同質感都係同一個set度食到!好豐富呀😆5️⃣蔥鹽味雞腿肉➕6️⃣黑毛豚無骨小排作為壓軸~!
因為我哋咩都想試吓就直接食咗二人餐啦😆
而店員都好熱情向我哋推介有咩好食!

我哋覺得呢個組合唔錯~有雞牛豬!而每一種都幾高質!😋😋😋

首先喺牛方面有
1️⃣鹽味牛舌
2️⃣黑毛和牛小排
3️⃣黑毛和牛上肩肉
呢個兩種食落去係入口即溶㗎!我覺得超好🤤🤤🤤
4️⃣極上厚切牛胸腹柳
都好唔錯呢!

5️⃣蔥鹽味雞腿肉➕6️⃣黑毛豚無骨小排作為壓軸~!

2024-11-16 391 views
有個成日飛日本嘅朋友對燒肉好有要求,佢介紹我去食荃灣廣場嘅燒肉801,話佢哋嘅燒肉超出色,仲有唔少推介冷麵,忍唔住要試試。店員細心介紹每款套餐,最後我哋就選咗最人氣嘅$498志盛2人前套餐,再加冷麵set($38)同生菜set($25)。志盛套餐有四種牛肉,包括極上厚切牛胸腹柳、黑毛和牛上肩肉、牛小排同鹽味牛舌,再加埋一款雞肉同一款豚肉。最鍾意嗰款極上厚切牛胸腹柳,燒到五六成熟,加少少檸檬汁,牛味濃郁又juicy!黑毛和牛上肩肉同鹽味牛舌都係絕佳選擇,牛小排油脂豐富,真係每一口都令人滿足。除咗燒肉,最推介嘅係冷麵,特別值得一提嘅係檸檬冷麵,檸檬湯汁清新好味。喺九州長崎試過檸檬冷麵,但荃灣呢度竟然更勝一籌!呢間燒肉質素絕對唔輸日本。服務方面,店員細心周到,主動幫我哋換咗三次爐板,服務真係一流。抽風系統好好,食完件衫一啲油煙味都無。呢次喺燒肉801嘅體驗真係一流,特別係冷麵,絕對值得一試!📍 燒肉801(荃灣) 荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖

• 801盛
作為一個一年飛幾次日本🇯🇵嘅人,無時無刻都掛住日本美食🍣,朋友介紹荃灣廣場呢間燒肉801,話佢地唔單止燒肉出色,冷麵🍜仲超級好食,我忍唔住一次過試晒兩款!一入行鋪鋪天蓋地都係紅色,好sharp! 鋪面好有空間感,座位闊落舒適,店員話佢地出咗新menu,好細心介紹每款套餐,花多眼亂得滯就叫佢推介,佢話最人氣係$498志盛2人前套餐,我地就決定要呢個set,二人前可以加兩款add on,我地就冷麵🍜set($38)同生菜🥬set($25)。個二人前有四種牛肉🐮,一款雞🐔+一款豚肉🐷,店員好仔細介紹每種肉燒法。最鍾意食牛嘅我地,四款牛都好鍾意,最喜歡係極上厚切牛胸腹柳,店員提醒我地燒到兩邊金黃先好剪開,我地燒到五六成熟,加少少檸檬汁,真係牛味豐富又juicy! 黑毛和牛上肩肉,鹽味牛舌👅亦係上準之上,黑毛和牛腹柳小排就油脂比較豐富,每人食兩件已經好滿足。食燒肉配冷麵真係超夾,佢個冷麵唔食由自可,一食就不得了,超爽彈嘅冷麵配埋酸瓜+泡菜+半隻蛋🥚,唔洗分半鐘已比我地兩人KO,唔夠喉決定再試埋另一款檸檬🍋冷麵,點知呢款仲好食! 個檸檬湯汁好味到想連嗰幾片檸檬都食埋落肚。今餐真係食得好開心😋,呢

今餐真係食得好開心😋,呢間燒肉質素絕對唔輸日本,值得一讚係全部店員都好有禮貎,由於今晚啲肉醬汁較多容易燒焦,店員主動幫我地換左三次爐板,服務一流👍🏻,店內抽風好好,食完件衫一啲油煙味都無。食完燒肉可以憑單去隔離ufufu加$15換一杯好靚嘅抹茶雪糕🍦,為今晚餐飯畫上一個perfect嘅句號。
2024-10-27 1004 views
入到餐廳,餐廳都算大,座位都好闊落,去到啱啱見到有枱10人嘅枱食緊飯,餐廳非常適合大班人聚會👍坐低咗睇完Menu,花多眼亂🙈見到燒肉Set Lunch好抵食,就叫咗以下嘢食:- 801盛 (普通飯餐)- 神盛Kami (紫菜流心蛋飯餐)801盛包括咗黑毛和牛肩胛肉、腹前牛小排同蔥鹽味雞腿肉😋801盛除咗有齊唔同嘅肉類,重要醃埋,燒起上嚟就更香👍 黑毛和牛肩胛肉🥩一燒,啲油就出曬嚟,超香😍食落去超嫩口,而且好重牛味🥰用嚟撈落飯1流👍而雞腿肉係用蔥鹽味醃埋,但絕對冇遮蓋原來嘅雞味,食落都係非常嫩口,值得1讚👍神Kami就有特上牛胸腹肉、腹前牛小排同牛板腱肉😎特格推介特上牛胸腹肉,燒好後油脂滿滿,加上醬汁同紫菜飯1齊食,非常好食😋總結: 所冇肉🥩都好高質,好好嘅油脂😝Set Lunch抵食多選擇,而且多人聚會都冇問題👍最重要係有得免費泊車😆絕對推薦🥰

- 801盛 (普通飯餐)
- 神盛Kami (紫菜流心蛋飯餐)

2024-10-17
$210 (Lunch)
  • 801盛
2024-10-20 928 views
和牛質素性價比高,略嫌醬汁味道偏濃,所以建議盡量簡走汁,再沾上檸檬汁配搭更佳🥩牛既選擇會推薦和牛小排、腹柳小排,油脂分布平均,口感入口即溶。另外雞既選擇推薦雞腿肉同雞心,肉質嫩滑,燒雞心非常惹味🔥冷麵麵質煙韌,湯汁味道開胃解膩👍🏻📍燒肉801 #荃灣 #燒肉 荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖💰特選套餐 $388(使用了滙豐信用卡優惠) 黑毛和牛裹腹小排 $158 泡菜冷麵 $78 紫菜飯 $38 和牛腹柳小排 $128 鹽味上牛舌 $128 九州雞心 $58 沖鹽味雞腿肉 $58

📍燒肉801 #荃灣 #燒肉
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓321-323號舖
💰特選套餐 $388(使用了滙豐信用卡優惠)
黑毛和牛裹腹小排 $158
泡菜冷麵 $78
紫菜飯 $38
和牛腹柳小排 $128
鹽味上牛舌 $128
九州雞心 $58
沖鹽味雞腿肉 $58
咁岩去左荃灣行街,見到呢間燒肉801好吸引,二話不說,即刻入座!!座位好寬敞,環境好舒服,完全冇油煙味,食完都冇一身燒肉味😂👍🏻重點稱讚,喺落完order之後店員主動詢問有冇需要圍裙,服務超級好👍🏻👍🏻-志盛(2人前)係燒肉拼盤,種類都好多!牛舌😝好爽口黑毛和牛小排🥩入口即溶,咬落去滿口都係油😍黑毛和牛上肩肉🥩好嫩,燒完依然都好多肉汁極上厚切牛胸腹肉🐄好濃牛肉味!切咗好多條坑紋,燒嘅時候唔會出邊燶晒入邊全部都係血水👍🏻👍🏻抵讚雞腿肉🐥肉質好滑,配埋蔥鹽,味道好夾黑毛豚無骨小排🥰油脂分布啱啱好-704紫菜飯紫菜份量都好夠,個飯本身配咗一個溫泉蛋,全部撈勻,一啖燒肉一啖紫菜飯,更加刺激到味蕾😌-食燒肉又點少得飲?😂三得利 HOROYOI乳酸味氣泡酒😆係益力多酒🥰👍🏻👍🏻好易入口,好好飲,有助消滯😁
志盛(2人前)
係燒肉拼盤,種類都好多!
牛舌😝好爽口
黑毛和牛小排🥩入口即溶,咬落去滿口都係油😍
黑毛和牛上肩肉🥩好嫩,燒完依然都好多肉汁
雞腿肉🐥肉質好滑,配埋蔥鹽,味道好夾
黑毛豚無骨小排🥰油脂分布啱啱好
食燒肉又點少得飲?😂
三得利 HOROYOI乳酸味氣泡酒😆
係益力多酒🥰👍🏻👍🏻好易入口,好好飲,有助消滯😁
志盛(2人前)
201黑毛和牛腹柳小排(汁燒)
志盛(2人前)
201黑毛和牛腹柳小排(汁燒)
  • 201黑毛和牛腹柳小排