2024-07-09 104 views
之前夜晚一直想食燒肉放題,今日我同朋友都放假,所以就同朋友黎到屯門市廣場搵野食,發現3樓有呢間佐賀燒肉谷令我地即刻衝入去一探究竟。由於我們好耐都冇食過燒肉放題,所以我地就揀左個Lv2套餐,呢個係美國和牛海鮮放題,入到去就會上左個牛肉拼盤同沙律,而佢上牛既速度又快,所以就基本可以一路食到落尾。👍🏻👍🏻而我最欣賞佢甜品果邊有銅鑼燒!我未食過燒肉舖有銅鑼燒感覺好新鮮,同埋佢有雪糕同雪條,真係可以食到你飽到嘔。
  • 煙燻壺漬封門柳
今日去佐賀燒肉谷食 一個好正嘅A4和牛燒肉及海鮮放題呀🎶🎵 還有超長 超𓺉嘅牛柳, 食完元氣滿滿。💛海鮮有特大蝦 、鮑魚 、扇貝、魷魚, 海鰻魚 ,生蠔, 蟶子 等所有海鮮都非常新鮮 ,超級肥美,尤其是鮑魚淡淡肉❤💛A5和牛有6款,超多選擇,我個人喜愛吃牛肩胛 ,A4級和牛入口即溶 ,分別有:✨佐賀A4和牛肩胛 ✨佐賀A4和牛肋條 ✨佐賀A4和牛角切 ✨佐賀A4和牛薄隻牛肋肉 ✨佐賀A4和牛小排 ✨究極佐賀和牛角嫩肌 QR code任點下單, 出面自助區有提供好多唔同種類嘅日系小食,八爪魚,螺頭 ,沙律菜 。✨生果油燒菠蘿 以及好甜又清新嘅哈密瓜✨甜品:好多味道既大褔,抹茶雪糕 及柚子沙冰  , 飲品區應有盡有 ✨飲品:熱飲茶飲咖啡, 還有支裝鴻福堂, 可樂汽水應有盡有

所有海鮮都非常新鮮 ,超級肥美,尤其是鮑魚淡淡肉❤

✨佐賀A4和牛肩胛
✨佐賀A4和牛肋條
✨佐賀A4和牛角切
✨佐賀A4和牛薄隻牛肋肉
✨佐賀A4和牛小排
✨究極佐賀和牛角嫩肌

✨生果油燒菠蘿 以及好甜又清新嘅哈密瓜
✨飲品:熱飲茶飲咖啡, 還有支裝鴻福堂, 可樂汽水應有盡有

2024-07-03 123 views
今日同老公黎到屯門佐賀谷燒肉食野入到黎店員既服務態度很好,有咩唔明即刻走黎幫忙食物方面欣賞佢海鮮既質素非常新鮮,牛肉亦好多選擇,和牛質素好好。我同老公都會再次翻黎食。
今日同老公黎到屯門佐賀谷燒肉食野
入到黎店員既服務態度很好,有咩唔明即刻走黎幫忙
我同老公都會再次翻黎食。
2024-06-29 58 views
服務態度非常好👍🏻👍🏻👍🏻食物種類多!而且質素好😋雖然接近完餐時間,但係店員不但無催趕,反而叫我地慢慢落埋個last order,慢慢食😌下次都會再黎😌👍🏻👍🏻
服務態度非常好👍🏻👍🏻👍🏻
食物種類多!而且質素好😋
雖然接近完餐時間,但係店員不但無催趕,
反而叫我地慢慢落埋個last order,慢慢食😌
下次都會再黎😌👍🏻👍🏻
2024-06-29
Waiting Time
100 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
LV3套餐除了可以免費暢飲日本清酒及SAPPORO生啤之外,最近仲做緊免費加時30分鐘!任點任食澳洲和牛、日本蠔、鮑魚、白鱔串等等,仲可以食足150分鐘(120分鐘 + 30分鐘)🤩 正呀!啱晒大胃J🤰🏻📄 LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題 $488(128品+)一入座送上豐富頭盤!有極上海鮮拼盤、牛肉拼盤🥩🦐🦪 想再食的話,頭盤肉類同海鮮係可以於LV3套餐QR Code任點!📲🌊 極上海鮮拼盤:日本蠔、蟶子、白鱔串,虎蝦、鮑魚、帆立貝🥩 牛肉頭盤:澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲穀飼原塊牛板健、骨付牛肋肉、特選牛小排、牛舌、嚴選牛肩里肌肉、美國牛胸腹肉🍚 熟食自取:關東煮(蘿蔔、竹輪)、咖哩牛肉、炸物、白飯🧊 生冷自取:車厘茄、秋葵、翠玉瓜、菇菜類、西瓜、菠蘿、中華沙律、辣味八爪魚、辣味螺肉、草莓大福、喵爪福餅、焦糖和菓子、雜錦泡芙、罐裝及細支裝飲品🍦 雪糕機是日供應: 芒果味雪糕🤰🏻J妹仲有其他必點心水 : 澳洲和牛肉眼芯 (醬醃) 煙燻壺漬封門柳 (醬油味)香草蝦仁串甜椒蝦仁串蒲燒鰻魚燒日本原隻生蠔香草羊架 海魚魚干牛油金菇清酒煮蜆炸芝士年糕吉列炸蝦榴蓮炸

📄 LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題 $488
(128品+)

一入座送上豐富頭盤!有極上海鮮拼盤、牛肉拼盤🥩🦐🦪

🌊 極上海鮮拼盤:
日本蠔、蟶子、白鱔串,虎蝦、鮑魚、帆立貝

🥩 牛肉頭盤:

🍚 熟食自取:
關東煮(蘿蔔、竹輪)、咖哩牛肉、炸物、白飯

🧊 生冷自取:

🍦 雪糕機是日供應:
芒果味雪糕

🤰🏻J妹仲有其他必點心水 :
澳洲和牛肉眼芯 (醬醃)
煙燻壺漬封門柳 (醬油味)
香草蝦仁串
燒香蕉朱古力綿花糖
鹽燒三文魚鰭
原條魷魚筒

_______________

佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖

_______________
2024-06-27 57 views
屯門都好多燒肉放題,今次黎左佐賀燒肉谷食😎餐廳環境:餐廳門口充滿傳統日式嘅佈置,兩面嘅空間和座位都十分大同廣闊,而且作為日式燒烤嘅餐廳嚟講,唔覺有太濃烈嘅燒烤味🤩🤩🤩✨LV4:日本佐賀 A4和牛我哋今次食佐賀A4和牛切、和牛肩胛、和牛薄炙燒牛肋肉😍主打嘅和牛系列都十分出色,食落非常入味,亦都有入口即溶嘅感覺😋😋😋✨海鮮放題🫶🏻痛風海鮮祭有一大盤海鮮類別(大蝦,鮑魚,生蠔,蟶子)😍意想不到餐廳提供嘅海鮮十分新鮮,大蝦同鮑魚大大隻👍🏻👍🏻👍🏻生蠔同聖子,食落都十分爽口同彈牙🤩🤩✨自助區有好多唔同種類嘅汽水,果汁同茶選擇,亦都有雪糕機同咖啡機,基本上適合晒唔同人嘅喜好。最正係雪糕放題,岩哂大人小朋友🤣🤣而且仲有清酒等選擇,同朋友情侶黎都係好好既選擇🙌🏻🙌🏻佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖

屯門都好多燒肉放題,今次黎左佐賀燒肉谷食😎

餐廳環境:

✨LV4:日本佐賀 A4和牛
我哋今次食佐賀A4和牛切、和牛肩胛、和牛薄炙燒牛肋肉😍

✨海鮮放題🫶🏻痛風海鮮祭

✨自助區

佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
2024-06-26 45 views
呢間d肉類好新鮮,又有少量海鮮,青口好味,普遍食物質素都幾好👍熟食料理都不錯,飲品種類都多,環境坐得舒服,特別要讚員工,服務態度非常好,今時今日好少見,平日288/位,絕對有下次👍👍

特別推介,牛肩里肌肉👍
青口
特別推介,牛肩里肌肉👍
青口
2024-06-23 44 views
我哋揀咗LV3既澳洲和牛海鮮放題,佢個和牛拼盤同海鮮拼盤超吸引😍除咗個頭盤之外仲可以另加其他種類嘅牛同埋炸物,仲可以自己出去攞小食同埋甜品,食完之後仲可以自製一杯雪糕🤤🤤
彤爸今日難得放假同我橕檯腳話想食燒肉,我地揀咗呢間《佐賀燒肉谷》一入到去既環境好舒服,枱同枱之間好有空間感,職員服務態度非常好👍🏻店內有圍裙提供比客人👍🏻💁🏻‍♀️今日叫左*level 3澳洲和牛海鮮放題*超過128種食物選擇😍,自助區仲有超過40款嘅美食無限追加,飲品都有好多款,仲有熱飲嘅咖啡,湯,甜品….太多不能一一盡錄😌重點嚟啦📢📢🐮一坐低先送上一盤樓梯和牛燒肉拼盤,同埋一碟煙燻壺漬封門柳🔛有成30厘米長🤩,味道幼嫩,而且超濃郁!最鍾意食😍呢個每一個唔同部位嘅和牛都好高質,牛味都好濃👍🏻 又唔會太肥,牛魔王即我地岩哂自家製嘅醬芥末醬同海鮮醬 大愛😍🦞痛風海鮮祭拼盤🔛有日本蠔、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚同埋帆立貝,樣樣都係回本位日本蠔、虎蝦等等既海鮮都係可以無限追加羊架 雞肉亦非常之出色👍🏻職員🧑‍💼👩‍💼好樂意為你服務,經常幫手收碟,換網等等…真係大滿足的一餐,性價比高🔝和牛,海鮮好出色,下次一定會再嚟食🙌🏻

店內有圍裙提供比客人👍🏻

重點嚟啦📢📢

自家製嘅醬芥末醬同海鮮醬 大愛😍

日本蠔、虎蝦等等既海鮮都係可以無限追加
羊架 雞肉亦非常之出色👍🏻

2024-06-21 51 views
每次來都係為咗封門柳,原條上仲要任食絕對係無得輸!今次見到餐牌有新菜品:和牛。一試之下有驚喜,感覺似去澳門食緊新鮮出爐軟熟牛肉乾,真心推薦要試。職員態度好友善,仲可以做會員儲積分變折扣。對於我呢件不下十次嘅回頭客,呢間餐廳水準保持心水 top 3 之一。
每次來都係為咗封門柳,原條上仲要任食絕對係無得輸!

2024-06-21
$418 (Dinner)
Celebration
Anniversary
Dining Offer
Voucher
2024-06-19 44 views
一向好鍾意食燒肉嘅我😌最近就同老公去咗屯門市中心嘅佐賀燒肉谷試咗佢哋嘅澳洲和牛海鮮放題 有好多美食選擇和牛肉質鮮嫩 而且好多款海鮮可以任食😋-佢哋會先上頭盤 頭盤包含各款牛肉同海鮮🥩牛肉澳洲和牛肉眼芯(醬醃)澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)澳洲和牛 -特上牛肋肉(醬醃厚切)澳洲和牛 -上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)厚燒牛舌(鹽味)熱愛食牛嘅我 真係好鍾意佢哋嘅澳洲和牛每一個部位嘅牛都好香 肉質好鮮嫩😋-🐓雞肉羊肉炭火赤雞燒(生磨芥末)、香草羊架 雞肉同羊肉嘅肉質都好鮮嫩 而且醃製過好香👍🏻-🦞海鮮原條魷魚筒、大海老 、醤燒廣島蠔 鹽燒三文魚鰭、蒲燒鰻魚 海魚魚乾花魚一夜乾、原隻鮑魚燒、燒日本原隻生蠔每份海鮮嘅份量都好有驚喜 好大隻例如鮑魚同埋生蠔都好肥美 燒完之後亦都保留到佢哋嘅鮮味估唔到燒肉放題都有咁高質素嘅海鮮😍-除此之外 仲可以用QR code下單唔同嘅美食有主食、炸物同甜品等 任君選擇😋亦都有自助雪糕🍦及飲品區最特別係有自助紫菜飯 可以自己加入大量紫菜😍店員服務非常好 會教我哋燒肉嘅次序仲為我哋送上唔同嘅醬汁 令到我哋可以食到唔同層次嘅味道🥰下次絕對會再嚟試吓唔
一向好鍾意食燒肉嘅我😌
最近就同老公去咗屯門市中心嘅佐賀燒肉谷
試咗佢哋嘅澳洲和牛海鮮放題 有好多美食選擇
和牛肉質鮮嫩 而且好多款海鮮可以任食😋
佢哋會先上頭盤 頭盤包含各款牛肉同海鮮
🥩牛肉
澳洲和牛肉眼芯(醬醃)
澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)
澳洲和牛 -特上牛肋肉(醬醃厚切)
澳洲和牛 -上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)
厚燒牛舌(鹽味)
熱愛食牛嘅我 真係好鍾意佢哋嘅澳洲和牛
每一個部位嘅牛都好香 肉質好鮮嫩😋
🐓雞肉羊肉
炭火赤雞燒(生磨芥末)、香草羊架
雞肉同羊肉嘅肉質都好鮮嫩 而且醃製過好香👍🏻
🦞海鮮
原條魷魚筒、大海老 、醤燒廣島蠔
鹽燒三文魚鰭、蒲燒鰻魚 海魚魚乾
花魚一夜乾、原隻鮑魚燒、燒日本原隻生蠔
每份海鮮嘅份量都好有驚喜 好大隻
例如鮑魚同埋生蠔都好肥美 燒完之後亦都保留到佢哋嘅鮮味
估唔到燒肉放題都有咁高質素嘅海鮮😍
除此之外 仲可以用QR code下單唔同嘅美食
有主食、炸物同甜品等 任君選擇😋
亦都有自助雪糕🍦及飲品區
最特別係有自助紫菜飯 可以自己加入大量紫菜😍
店員服務非常好 會教我哋燒肉嘅次序
仲為我哋送上唔同嘅醬汁 令到我哋可以食到唔同層次嘅味道🥰
下次絕對會再嚟試吓唔同嘅放題菜單👍🏻

2024-06-18 37 views
之前已試過午餐,今次一行五人試晚餐,牛肉質素有驚喜,肉質juicy, 海鮮不過不失,其餘小食甜品選擇亦很多,服務員態度亦很好,會再下次幫襯希望食物水準可以keep住
希望食物水準可以keep住

2024-06-18
$388 (Dinner)
2024-06-17 34 views
今晚約左朋友試下新餐廳,在openrice 找到這間,很容易book位,就一於試下佢啦。食物多種類,又有飲品甜品,非常豐富,店員服務質素非常好,上菜速度非常快,沒有漏單。下次一定再來。
2024-06-17
$400 (Dinner)
父親節同爸爸出嚟食父親節午餐,一早喺OpenRice book定枱,好方便。一黎就揀左Lv4 佐賀和牛放題,啲肉好好食,滿滿油香,入口即溶。其他野食都幾好,蝦,蠔,鰻魚,沙律都好食。啤酒清酒仲任飲。店員服務都好好,不時關心有咩需要同主動收碟。好好既體驗。
一黎就揀左Lv4 佐賀和牛放題
,啲肉好好食,滿滿油香,入口即溶。
其他野食都幾好,蝦,蠔,鰻魚,沙律都好食。啤酒清酒仲任飲。

店員服務都好好,不時關心有咩需要同主動收碟。好好既體驗。
2024-06-16
$712 (Lunch)
Celebration
Father's Day
今日特登入嚟屯門行街買完嘢就入嚟呢間餐廳食吓燒肉順便獎勵自己考咗個韓文試雖然我好鍾意韓國文化但係燒肉嚟講 都會揀返日式睇相見到呢間啲牛唔錯仲係放題任食 可以食到好多放題套餐分咗4個level當中時間、品數、價錢唔同我哋揀咗中LV3 120分鐘澳洲和牛海鮮放題(128品+)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題(128品+)呢個套餐都有幾款靚牛可叫我哋每樣叫咗少少 嚟到見佢係用天梯咁上感覺好高級咁 同埋啱晒比人打卡下而上有(一)美國牛胸腹肉、(二)嚴選牛肩里肌肉、(三)牛舌、(四)特選牛小排、(五)骨付牛肋肉、(六)澳洲穀飼原塊牛板健、(七)澳洲和牛-上級牛胸腹肉、同埋(八)澳洲和牛-特上牛肋肉 我最鍾意就係(三)同埋(六)牛舌爽口得嚟唔腥 牛板健就入口即溶唔想食牛 都可以叫其他豬雞魚肉/羊架另外仲有唔同海鮮裝埋嘅拼盤添我哋叫咗帆立貝、鮑魚、生蠔、蟶子鰻魚同埋海老 樣樣望落個size都好大而且都幾新鮮 就算燒熟咗都唔會覺得乾柴我最鍾意就係生蠔同埋鰻魚!!唔夠嘅話都仲有其他炸物可叫咖~炸雞軟骨
今日特登入嚟屯門行街
買完嘢就入嚟呢間餐廳食吓燒肉
順便獎勵自己考咗個韓文試
雖然我好鍾意韓國文化
但係燒肉嚟講 都會揀返日式
睇相見到呢間啲牛唔錯
仲係放題任食 可以食到好多
放題套餐分咗4個level
當中時間、品數、價錢唔同
我哋揀咗中LV3 120分鐘
澳洲和牛海鮮放題(128品+)

1. LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題(128品+)
呢個套餐都有幾款靚牛可叫
我哋每樣叫咗少少 嚟到見佢係用天梯咁上
感覺好高級咁 同埋啱晒比人打卡
下而上有(一)美國牛胸腹肉、
(二)嚴選牛肩里肌肉、(三)牛舌、
(四)特選牛小排、(五)骨付牛肋肉、
(六)澳洲穀飼原塊牛板健、
(七)澳洲和牛-上級牛胸腹肉、
同埋(八)澳洲和牛-特上牛肋肉
我最鍾意就係(三)同埋(六)
牛舌爽口得嚟唔腥 牛板健就入口即溶
唔想食牛 都可以叫其他豬雞魚肉/羊架
牛肉、海鮮
豬牛雞肉、生蠔
嚴選牛肩里肌肉
牛舌

另外仲有唔同海鮮裝埋嘅拼盤添
我哋叫咗帆立貝、鮑魚、生蠔、蟶子
鰻魚同埋海老 樣樣望落個size都好大
而且都幾新鮮 就算燒熟咗都唔會覺得乾柴
我最鍾意就係生蠔同埋鰻魚!!
唔夠嘅話都仲有其他炸物可叫咖~
炸雞軟骨、炸蝦、榴連炸彈同埋椰奶好好食
出面除咗有飲品、甜品、冷盤、少量熱食外
仲可以自己調配一個足料佐賀紫菜飯
加咗好多櫻花蝦、紫菜、木魚絲、芝麻
海鮮
生蠔
鰻魚
炸物
炸椰奶
2024-06-08
$518 (Dinner)
牛肉、海鮮
豬牛雞肉、生蠔