2024-09-20 651 views
在最近的一次聚餐中,我們一行十人選擇了佐賀燒肉谷(屯門市廣場1期)作為我們的晚餐地點。這是一個非常愉快的經歷,讓我們的聚會更加難忘。首先,餐廳的環境非常舒適,氛圍輕鬆,讓人感到放鬆。燒肉的質量也非常出色,各種肉類新鮮美味,尤其是牛肉,肉質鮮嫩,經過燒烤後更是香氣四溢。除了肉類,還有各式各樣的小菜和配料,可以搭配著享用,讓我們的味蕾得到了充分的滿足。聚餐的過程中,我們分享了許多開心的時刻,笑聲不斷,這樣的氛圍讓人感到溫暖和愉悅。能和朋友們一起享受美食,實在是太幸福了。另外,值得一提的是,我們使用了信用卡優惠,成功減免了$80,這讓整個聚餐的體驗更加划算。這種優惠不僅讓我們的開支減少,還讓我們能夠更盡情地享受美食。總的來說,這次在佐賀燒肉谷的聚餐讓我感到非常開心,無論是美食、環境還是和朋友們的互動,都讓這個晚上成為了一個美好的回憶。我期待著下次再來這裡,繼續享受這份美好!

2024-09-20
$400 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers
2024-09-18 606 views
d肉好新鮮好多款,又有唔同海鮮可以揀,小食都有唔同選擇,環境都舒服超適合同朋友聚會,員工服務態度非常好例如主動提供圍裙,而家5:30前入座仲有每位減$40。超抵!!
2024-09-14 709 views
一大班人聚會緊係食燒肉🤤依家係水果祭,店家近日更推出水果夏祭。有多款好適合夏天口味人嘅特色食物🌟雜果醬封門柳壺漬、雜果醬梅花壺漬、雜果醬醃𠝹花魷魚兌、呂宋芒雜果沙律等等。120分鐘Level 3澳洲和牛海鮮放題($448),呢個set已經好夠食,種類十分之多。店員直接俾咗頭盤,一個靚靚木架放住六款唔同部位嘅佐賀和牛🤤🌟側邊仲有一大碟唔同種類嘅海鮮,視覺效果一流,覺得餐廳真材實料!裝修新淨抽油煙機系統勁,食完唔會好大浸油煙味。海鮮拼盤有原隻鮑魚😱帆立貝、生蠔、青口、大海老、黃金螺,睇見已經好吸睛!!燒日本原隻生蠔,不斷食呢個可以回本😀帆立貝同樣都系重點回本之選。全部都高蛋白質,一啲都唔肥。非常推介澳洲特選牛小排,脂肪比例豐富,小心啲唔好過火超好食,仲有少少粉紅色就系最靚,咬落香軟牛味重😁 雜果醬封門柳壺漬好正㗎,有水果嘅香甜,肉質軟熟而且大大條。牛舌超正有得揀加蔥油,夾住嚟燒令成塊牛舌更惹味。自助區有紫菜飯,再加埋佢哋秘製汁真系超好食!!!蔬菜都係自助,最吸引係燒菠蘿🌟🌟甜品方面銅鑼燒、芝士蛋糕、雪糕呢啲就係基本嘅,水果祭有朱古力棉花糖香蕉船🤤成條蕉拎落去燒,食落去暖笠笠又有大量朱古力喺

甜品方面銅鑼燒、芝士蛋糕、雪糕呢啲就係基本嘅,水果祭有朱古力棉花糖香蕉船🤤成條蕉拎落去燒,食落去暖笠笠又有大量朱古力喺口入邊溶化。

佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
2024-09-14 710 views
都有一段日子冇入屯門食飯啦~今次就俾佐賀燒肉谷新推出嘅「水果夏祭」吸引咗除咗有唔同水果外 仲利用水果醃肉夏日炎炎加添水果感覺特別清新🍴澳洲和牛海鮮放題坐底之後店員就立刻送上牛肉階梯一共有8級 肉味由淡至濃所以建議由底一級級食上去牛胸腹肉➡️牛肩里肌肉➡️牛舌➡️牛小排骨付牛肋肉➡️澳洲牛板健➡️澳洲和牛上級牛胸肉➡️ 澳洲和牛特上牛肋肉仲有一盤海鮮青口 • 鮑魚 · 大蝦 ·帆立貝· 螺🔸水果醬封門柳壺漬原條封門柳用水果醬醃製後肉質特別軟冧而且有水果天然嘅甜味 有驚喜~🔹貓山王榴槤刈包友人表示creamy 嘅貓山王放上刈包食呢個組合意思不到地夾!🔸自助區熱食關東煮 • 鮮果煮雞柳 • 刈包炸香芋球 · 薯條🔹小食炸雞軟骨 · 炸蝦 🔸麵食·冷烏冬讚歧烏冬配蟹柳 青瓜絲 加麻醬簡單又好味🔹燒香蕉去BBQ 都會燒香蕉估唔到水果祭都有呢個item燒至半溶嘅香蕉淋上朱古力醬同棉花糖好邪惡嘅甜品🍌🔸 自助區甜品·銅鑼燒 ~ 估唔到係包住紅豆 輕輕將表面烤至脆身已經好好味•泡芙 · 和菓子 • 各式水果•軟雪糕 士多啤梨味 🍓唧完仲有得揀配料🍺LV3仲有得仼飲清酒同SAPPOR生啤!有肉有海鮮有酒有甜品 啱
都有一段日子冇入屯門食飯啦~
今次就俾佐賀燒肉谷新推出嘅「水果夏祭」吸引咗

仲有一盤海鮮
青口 • 鮑魚 · 大蝦 ·帆立貝· 螺

🔸水果醬封門柳壺漬
原條封門柳用水果醬醃製後肉質特別軟冧
而且有水果天然嘅甜味 有驚喜~

🔹貓山王榴槤刈包
友人表示creamy 嘅貓山王放上刈包食
呢個組合意思不到地夾!

🔸自助區熱食

好邪惡嘅甜品🍌

🔸 自助區甜品
•泡芙 · 和菓子 • 各式水果
•軟雪糕 士多啤梨味 🍓唧完仲有得揀配料

🍺LV3仲有得仼飲清酒同SAPPOR生啤!
有肉有海鮮有酒有甜品
啱哂我呢啲大胃王🤓

🚩佐賀燒肉谷
Type of Meal
Dinner
2024-09-14 726 views
佐賀燒肉谷 屯門市廣場三樓已經唔喺第一次嚟食佐賀燒肉谷 原來依家仲做緊 四人同行 一人免費嘅優惠 真喺好抵! 今次繼續食澳洲和牛餐🐮嚟到先知原來佐賀燒肉谷最近有水果祭 一坐低 除咗頭盤燒肉 仲有一份三文魚水果沙律 🥗 燒肉配沙律 唔會太膩今次水果夏祭多咗唔少新item 例如水果醬封門柳壺漬、水果醬豚肉、水果醬醃花魷魚、香脆炸蕃薯、椰青糯米糍、日本和牛炒麵(但喺售罄啦),封門柳都喺一如既往咁出色,推薦一定要翻兜封門柳!除咗一直都有嘅海鮮拼盤,估唔到仲新出場 燒日本原隻生蠔🦪 比起以往嘅廣島蠔 大隻勁多!回本必試!今次水果夏祭仲有貓山王榴連刈包,榴連味好濃好正🤩又係一定要食!甜品繼續有雪糕,蜜瓜味+特濃嘅朱古力🍫
佐賀燒肉谷 屯門市廣場三樓

已經唔喺第一次嚟食佐賀燒肉谷
原來依家仲做緊 四人同行 一人免費嘅優惠 真喺好抵!

今次繼續食澳洲和牛餐🐮

推薦一定要翻兜封門柳!

甜品繼續有雪糕,蜜瓜味+特濃嘅朱古力🍫
2024-09-06 697 views
超高質嘅A4和牛🐮海鮮🦐🍤🐙🦞放題, 真係估唔到食放題都可以咁高質素, 真係好耐未試過可以食和牛食到入口即溶😍佢哋過佐賀A4 和牛盛盒靚😍到不得了, 店員一打開個盒已經煙霧離漫好似個仙境咁😂望到啲肉質🥩🍖好靚呀啲雪花已經睇到佢啲油脂係入口即溶,仲要係六種唔同品種都可以任食唔嬲🤩仲有佢哋個煙燻壺漬封門柳,好重煙熏味而且啲肉質配埋佢哋嘅醃製了好正🥳佢哋嘅海鮮拼盤都超級新鮮我哋主打叫做🦪生蠔同鮑魚, 又大隻又鮮味好滿足😚甜品🍧🍨🍮🍰🎂都有好多款但係我哋就要貓山王榴槤刈包, 店員好細心仲特登幫我哋換過個爐頭先整嚟食, 鍾意貓山王嘅朋友真係唔好錯過, 糯米糍食得多但係用🥥🌴椰青做嘅一次好清新✨佢哋仲做緊水果🍎🍉🍑🍇🍓制所以未開始燒嘅時候我哋已經有個🥭芒果沙律做前菜🥳仲有好多種唔同嘅嘢飲🍹任君選擇而且🍻啤酒同清酒🍶都係任飲😎😎😎地點又方便環境又好而且服務超級好, 呢度真係超級超鍾意😚

地點又方便環境又好而且服務超級好, 呢度真係超級超鍾意😚
2024-09-03 559 views
生日燒肉店員知道我地係生日就幫我地準備左肉肉蛋糕店內環境舒服又乾淨店員都好親切,好有禮貌肉類正常偏高質海鮮亦好唔錯其中最驚喜嘅係燒香蕉🤣可以加埋落去雪糕道不過最後食得太飽如果唔係一定要攪個自制雪糕新地比賽🤣🤣🤣
生日燒肉

店員知道我地係生日就幫我地準備左肉肉蛋糕
店內環境舒服又乾淨
店員都好親切,好有禮貌

肉類正常偏高質
海鮮亦好唔錯

其中最驚喜嘅係燒香蕉🤣
可以加埋落去雪糕道
不過最後食得太飽
如果唔係一定要攪個自制雪糕新地比賽🤣🤣🤣
2024-09-03 373 views
好耐無食過燒肉啦,係門口見到啲餐牌好吸引,就試下啦!未講食物前,先講下啲服務,啲職員好友善,會教你點燒同問要唔要啲調味料等,幾好!食物方面都好多選擇!隨左手機落單,雪櫃都有唔少蔬菜同水果!適逢夏天,特別推出「水果夏祭」,有好多水果同水果醃制既肉類,幾好食!頭盤菜式係「貓山王榴槤刈包」、「雜果醬封門柳壺漬」及「呂宋芒雜果沙律」。貓山王刈包好正!榴連肉好creamy , 好香滑!個刈包烤到脆脆脆地,無論夾肉或夾榴連食都好好味!「雜果醬封門柳壺漬」聽職員講係將日本柚子、蘋果、奇異果和檸檬混合而成的雜果醬,搭配濃郁肉味的封門柳,烤完之後酸甜味妙絕,一試難忘,所以我地兩人一共食左三四份🤣🤣我地技巧唔錯,烤到剛剛好,肉質好稔,好有肉味!「呂宋芒雜果沙律」選用呂宋芒,香味濃郁,在燒肉前食酸酸地,涼浸浸地沙律最適合不過,好開胃!職員會先上一大盤包含特色肉既拼盤,每款肉都有名牌,可以記得岩口味既再叫!海鮮好鮮甜,新鮮,各款都好大只,尤其係大蝦,好爽甜!除左封門柳,我地最鍾意食食既係牛肩裡同牛胸膜,肉質好靚,油脂分布平均,又有牛味,完全唔洗調味都好好食!烤蠔同鰻魚都係一個好好既選擇!本身已經好食,燒到焦焦
好耐無食過燒肉啦,係門口見到啲餐牌好吸引,就試下啦!

食物方面都好多選擇!隨左手機落單,雪櫃都有唔少蔬菜同水果!

我地技巧唔錯,烤到剛剛好,肉質好稔,好有肉味!

海鮮好鮮甜,新鮮,各款都好大只,尤其係大蝦,好爽甜!

烤蠔同鰻魚都係一個好好既選擇!本身已經好食,燒到焦焦地,更香口!

總括而言,今餐好合心水,食物質素高,食幾碟就返本,唔係度度都食到,正!
2024-08-27 371 views
一路都好鍾意食任食燒肉,貪佢食物選擇多之餘,性價比仲好高🥰今次我哋揀咗澳洲和牛海鮮放題,因為啱啱日本返嚟,就冇食到日本和牛啦🙈🙈呢間一上枱會俾好多種唔同種類嘅肉類放係木架上面,每樣都有少少🤏等你試真啲鍾意食邊隻再叫。推薦大家叫和牛肩🥰油脂分布均勻,食落唔會太油,但係非常香。除咗和牛,海鮮都一定要食🥳扇貝超大粒,大蝦🍤食落都好新鮮彈牙出邊平時起碼都要30$ -隻,呢度係有得任食!如果鍾意食海鮮嘅朋友仔,記得揀有包海鮮放題嘅餐,因為仲可以點埋連殼嘅生蠔、青口😋😋加少少蒜蓉醬落去燒,就係出邊嘅燒烤生蠔啦!🏠佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
一路都好鍾意食任食燒肉,貪佢食物選擇多之餘,性價比仲好高🥰

🏠佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
2024-08-25 319 views
今日黎到屯市食呢間日式燒肉放題叫左lv3 澳洲和牛海鮮任食最推薦係呢度嘅壼漬封門柳同埋肉眼芯海鮮方面大海老同鮑魚都唔錯 值得一試而且鋪頭嘅店員每個都好有禮貌仲好主動幫我地換燒網
今日黎到屯市食呢間日式燒肉放題

叫左lv3 澳洲和牛海鮮任食
最推薦係呢度嘅壼漬封門柳同埋肉眼芯
海鮮方面大海老同鮑魚都唔錯 值得一試
而且鋪頭嘅店員每個都好有禮貌

仲好主動幫我地換燒網
2024-08-25
$400 (Lunch)
2024-08-23 361 views
餐廳雖然係燒肉,但抽風系統做得好好,唔會好油煙,而且用左隻恐龍🦖做招牌,好得意💕一坐低就上左個牛肉階梯,海鮮拼盆,前菜,其他就可以用QR code落單或者自己出去拎👍🏻牛肉階梯有成8款牛肉,建議由低食上去,因為最高既會肉味濃d,牛小排係我既最愛😍另外仲叫左水果祭限定嘅「雜莓醬梅花壺漬」,話明水果祭咁就梗係用水果入饌啦,用水果嘅甜美軟化肉質,口感更柔滑🫰🏻海鮮盆有成5款海鮮,隻虎蝦係彈牙爽口,估唔到海鮮都有水果祭系列,就係界花魷魚🦑、清酒煮蜆、燒蠔等熟食區最特別有刈包,可以配肉食,而且仲有水果料理,「山賊汁火龍果炒牛肉」火龍果為牛肉,加上一份清甜味道更豐富甜品好多種類可以揀,除咗平時自助嘅雪糕,仲可以叫「朱古力棉花糖香蕉船」同埋「「椰青糯米糍」,甜品控一定唔好放過🫶🏻飲品區無糖、有糖、茶類、咖啡咩選擇都有

飲品區無糖、有糖、茶類、咖啡咩選擇都有

$400 (Dinner)
2024-08-22 335 views
都是經朋友介紹一試,服務員很有禮,落order也很快就有,封門柳很好味,本人喜愛水果味,這個價錢已經對得住,也有自助吧食雪糕和飲品小朋友也喜歡吃,醬汁尤其蜜糖芥末很夾牛肉,最好的就是食完不會成身油煙味👍👍
日式燒烤
2024-08-22
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday
日式燒烤
2024-08-22 261 views
很久沒到屯門逛街,今日午餐選了燒肉放題佐賀燒肉谷。選了Lv3 澳洲和牛海鮮放題很快先上一盤澳洲和牛及海鮮拼盤。見到擺盤已經很吸引啦,如果試過哪款好食就跟名字點就可以啦。還有自動送來的是芒果沙律,先幫大家開開胃。最近做緊水果祭,試了封門柳及魷魚,加了水果味道酸酸甜甜更惹味。另外見到如果午市定食可以無限追加快閃優惠,出名的迷你壺漬封門柳只需要$18, 太瘋狂了大家記得一定要點。講返和牛質素都不錯,不過食完個澳洲拼盤都飽了一半,之後都有在Qr code再下單。另外海鮮再試一些拼盤以外的廣島蠔及有殼蠔,鯖魚,三文鮫等等,但記得點蒜蓉醬來放在海鮮上面燒,香味更上一層樓。我記得鮑魚是好吃的,但最令我驚艷的是大蝦,燒香的蝦頭有蝦膏,甘香又甜,蝦肉彈牙,我點了幾轉。外面有任取飲品,蔬菜及小食前菜,一些熟食。另外重點記得最後取銅鑼燒作甜品,燒得外脆加上軟雪糕就是人間美食。環境很舒適,檯很大可以放很多食物仍然很寬鬆,服務人員亦很友善,收碟速度也很好,整體體驗都不錯的。
很久沒到屯門逛街,今日午餐選了燒肉放題佐賀燒肉谷。

選了Lv3 澳洲和牛海鮮放題

很快先上一盤澳洲和牛及海鮮拼盤。
見到擺盤已經很吸引啦,如果試過哪款好食就跟名字點就可以啦。

還有自動送來的是芒果沙律,先幫大家開開胃。

外面有任取飲品,蔬菜及小食前菜,一些熟食。

2024-08-21 225 views
今晚同朋友嚟食晚飯揀咗Lv3套餐 款式好多本身個餐係120分鐘 原來而家仲送多30分鐘😳專登返嚟食呢間係因為佢個原隻魷魚🦑同埋個擺盤咁靚嘅肉侍應姐姐們好好服務見隻原隻魷魚難剪專人幫我哋剪埋👍🏻👍🏻冰涼啤酒同清酒都好正🍻🍶啱晒我哋呢啲酒鬼😜
今晚同朋友嚟食晚飯
2024-08-21
Type of Meal
Dinner
2024-08-15 253 views
最近發現屋企附近原來有間高質烤肉店。網上評論話佢出名在採用日本九州佐賀縣農場空運直送的「一頭牛」佐賀和牛を:即是原隻牛空運到港,再於香港分切不同部位,所以保證新鮮。我哋平日去,原來平日晚上都多人。訂定位好啲。今次食呢個係澳洲和牛海鮮放題, 坐定定侍應生就捧上一大盤旋轉階梯排列嘅牛:有美國牛胸腹肉、牛公肉眼、牛舌、澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲穀飼原塊牛板健、骨付牛肋肉、特選牛小排、嚴選牛肩里肌肉等。。。另外仲有一碟海鮮拼盤:有螺、青口、虎蝦、帶子及鮑魚等。牛肉夠新鮮,油脂分佈均勻。海鮮都好新鮮。其實食完呢啲都好飽。所以QR code 自助落單。剩係order 小小野🤣多春魚、大海老、燒日本原隻生蠔、香草羊架、清酒煮蜆。。。其他食物都上準之上。另外朋友仔想食壽喜燒,所以就叫咗:A4日本和牛嫩肌壽喜燒 $188店員問我哋想自己燒定佢燒。呢啲咁專業嘅工作。當然交俾佢燒。和牛嫰肌果然好嫩。入口即溶。好香牛脂味👍原來而家做緊:水果夏祭。所以有d特別嘅水果入饌食物:吕宋芒雜果沙律。沙律好新鮮芒果都好甜。👍水果醬封門柳壺漬。大大條封門柳,燒完食落有酸酸甜甜地水果味。好味好特別。貓山王
牛空運到港,再於香港分切不同部位,所以保證新鮮。
另外仲有一碟海鮮拼盤:有螺、青口、虎蝦、帶子及鮑魚等。
多春魚、大海老、燒日本原隻生蠔
、香草羊架、清酒煮蜆。。。其他食物都上準之上。

原來而家做緊:水果夏祭。

貓山王榴槤刈包。呢個一定一定一定要食。
貓山王榴槤蓉好有咬口。大大粒榴槤肉。店員將刈包輕輕燒熱。咬落口刈包皮小小脆熱熱地。整個配搭好正。成個晚餐。呢個甜品真係好驚喜。
其他椰青糯米糍、榴槤炸彈都好味。

**整體嚟講座位都好闊落。坐得幾舒服。店員都幾殷勤。都好快換啲食物骨碟。一般任食燒肉店有嘅自助餐飲區,佢都有。選擇也多。飲品、生菓及甜品也豐富。可惜胃口有限,食唔到咁多嘢。😊