2024-06-08 57 views
之前喺荃灣大鴻輝食過佐賀燒肉谷嘅Level 2今次同朋友嚟屯門市中心食佢嘅 Level 3 澳洲和牛海鮮放題🫡 入到去餐廳望落已經好大好乾淨出面自助吧嘅嘢都幾豐富首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等 雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品佐賀燒肉谷提供嘅醬汁都好特別 尤其喺中間嘅蜜糖芥末醬 真係好正😊首先上咗牛肉拼盤,有牛舌、澳洲和牛、牛小排、牛肩里,種類好多,掃描佢嘅QR code落單,入面仲有豚肉、雞肉,羊架而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫而我個人最推薦喺佢嘅澳洲和牛肉眼芯,唔好燒太耐,真喺入口口感好好,喺咁多款肉類入面最好食!接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛 所以我嘅方法喺叫一兜牛油金菇 食完留返個錫紙兜 連埋牛油 將啲海鮮去殼落去燒 加埋燒肉谷蒜醬 又易燒又好食😁 除咗呢啲之外,仲可以任叫燒三文魚鰭、清酒煮蜆、法國螺等嘅海鮮,十分豐富甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已
之前喺荃灣大鴻輝食過佐賀燒肉谷嘅Level 2
入到去餐廳望落已經好大好乾淨

出面自助吧嘅嘢都幾豐富
首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等
跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味
另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等
雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等
飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品

而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫
澳洲和牛肉眼芯

鹽漬封門柳

接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝
因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛

甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已經有好多 甜甜地好好食
仲有佢嘅朱古力雪糕 連我朋友都話朱古力味幾濃幾好食🤤

兩位連埋加一埋單$1xxx 但喺可以食足2小時,仲有任食海鮮,值呀!
澳洲和牛肉眼芯
鹽漬封門柳
2024-06-07 32 views
就生日揀咗嚟呢度食飯今次揀咗A四和牛套餐Level four 樣樣都好好食特別推介海鮮仲有呢個額外點嘅蒜蓉醬好好味啤酒好好飲更加需要重點提嘅就係服務態度好好超時都冇講我哋走可以慢慢食慢慢嘆所有侍應態度友善,細心好加分
就生日揀咗嚟呢度食飯
今次揀咗A四和牛套餐Level four
樣樣都好好食
特別推介海鮮
仲有呢個額外點嘅蒜蓉醬好好味
啤酒好好飲
更加需要重點提嘅就係服務態度好好
超時都冇講我哋走可以慢慢食慢慢嘆
所有侍應態度友善,細心好加分
2024-06-07 26 views
真‧燒肉控福音🔥🥩 佐賀燒肉谷燒肉放題阿佐賀燒肉谷真係燒肉控天堂啊!🤤 佢地提供日式和牛海鮮放題,可以任食72款肉類、海鮮同其他食品飲品!🍲🍤最抵食的LV.1套餐已經有72款任食,仲只係$248,超抵食啊!💰 不過我地當然要揀最頂級的LV.4啦,有120款任食,仲包生猛海鮮同上等和牛,真係豪氣十足!💰💰💰除咗燒肉,自助區仲有好多前菜、沙律、熱食、甜品供應,真係應有盡有!🥗🍰 最特別係佢地仲有生蠔任食添,仲自行配4款特式醬汁,超正啊!🦪🥄明太子醬帶微鹹魚香,檸檬蠔汁酸酸清新,清酒醬微甜幼滑,韓式辣醬帶嗆辣感,真係好搭生蠔!💯最後,雪糕區仲有柚子同抹茶雪糕,清新不膩,解解燒肉的膩口!🍦真係一次過滿足咗我對燒肉、海鮮、甜品的所有慾望啊!💯 燒肉控者不可錯過啊!🔥#燒肉 #放題 #和牛 #海鮮 #生蠔 #日式 #自助餐 #美食 #foodie #instafood #香港美食 #佐賀燒肉谷 #屯門美食 #燒肉放題 #燒肉天堂 #燒肉控 #肉食者 #和牛控 #海鮮控 #生蠔控 #日式燒肉 #燒肉自助餐 #燒肉大滿足 #燒肉盛宴 #燒肉狂歡 #燒肉無限 #燒肉食足

真‧燒肉控福音🔥🥩 佐賀燒肉谷燒肉放題

2024-06-03
$400 (Dinner)
2024-06-05 24 views
由入店舖環境乾淨整潔,給予客戶感覺舒適舒。到用餐期間,全體服務員都超級細心友善,細至連啤酒/餐具用品都會全程留意為客人提供添加及更換,均不需要由客人主動提出要求👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外自助吧自取食品方面,負責人員有一直refill,沒有出現短缺情況,外面很多食肆都未有此服預😅再加上多次到本店用膳,本店均用新鮮食材作供應,如此優質之食肆值得大家前來一試👍🏻😉
2024-06-03 41 views
佐賀燒肉谷位於屯門市中心三樓主打日式燒肉放題同時首度推出痛風海鮮祭兩位起惠顧澳洲和牛海鮮放題套餐每枱奉送極上海鮮拼盤海鮮拼盤齊集日本蠔、牙帶魚、三文魚、虎蝦、蟶子、鮑魚以及帆立貝七款精選海鮮肉類選擇同樣豐富囊括美國牛胸腹肉、嚴選牛肩里肌肉、牛舌、精選牛小排、骨付牛肋肉、澳洲穀飼原塊牛板腱、澳洲和牛上級牛胸腹肉以及澳洲和牛特上牛肋肉必試澳洲和牛肉質粉嫩柔軟同時脂肪豐腴油花細密可以選擇搭配辛味、燒汁、黑椒或者蒜蓉味噌四款醃料超級惹味個人誠意推薦煙燻壺漬封門柳肉質軟腍柔滑同時層次濃郁分明澳洲和牛海鮮放題套餐連同自助區域提供超過百二品項選擇同時可以無限暢飲酒精以及非酒精飲品真心勁抵
兩位起惠顧澳洲和牛海鮮放題套餐每枱奉送極上海鮮拼盤
個人誠意推薦煙燻壺漬封門柳肉質軟腍柔滑同時層次濃郁分明
2024-05-09
Type of Meal
Dinner
2024-06-01 49 views
今日下午兩點左右同朋友去試呢間日燒,平日晏晝唔多人,環境乾淨坐得舒服!最緊要夠鐘又唔會即刻趕你走👍🏻,而且唔繁忙時間仲有服務員幫你手燒野食😋值得一讚,食物好食,多種類選擇,我地揀左LV.3! 推介尼間屯門市廣場既日燒
2024-05-28
$493 (Tea)
掛住食無點影相, 牛肉質素唔錯, A4無令我失望,同近期食評提供的相片一致, 海鮮比想像中好, 個LV4對得起價錢, 食得過, 出面自助無乜留意, 雪櫃類似雪米磁果啲甜品唔記得食, 比唔到意見, 落單上食物都幾快, 服務幾好
Other Info. : 如果有埋特飲會更好, 例如提子梳打之類果啲, 食油膩野, 飲炭酸野飲最正
2024-05-30
$500 (Dinner)
2024-05-27 31 views
佐賀燒肉店 牛肉種類都算多 其中封門柳同牛小牌特別好味 上餐速度都好快既 但係點餐apps限制多左D點既數量少 要分幾次先點得曬D野自助食物都算多 其中特別既係有草莓大福等日本小食整體用餐感受都幾好既
點既數量少 要分幾次先點得曬D野

自助食物都算多 其中特別既係有草莓大福等日本小食

整體用餐感受都幾好既
2024-05-27
$300 (Dinner)
2024-05-26 46 views
三個人叫咗三個餐望落去好似唔多 但其實夠晒三個成人嘅份量 好夠食 自助嘅嘢食同飲品種類多 所以好抵食 又好味 甜品種類都有好多唔同嘅選擇 有好多日本嘅和菓子🍡至於環境方面 坐嘅位置好闊 完全唔逼 成間鋪頭唔大油煙 幾乾淨 係同frd坐低慢慢傾偈 慢慢食嘢嘅好地方😋店員都好熱情同有禮貌👍
三個人叫咗三個餐
望落去好似唔多 但其實夠晒三個成人嘅份量
店員都好熱情同有禮貌👍
2024-05-23 50 views
價錢嚟講,有咁多種選擇同服務態度覺得好合格。食物好新鮮,會有下次。上菜速度好快,超時仲可以俾我哋坐多一陣,環境好舒適,唔會感覺要趕住你走咁。環境衛生,唔會覺得好污糟。

環境衛生,唔會覺得好污糟。
2024-05-23 51 views
難得夜晚家人幫忙照顧3個仔仔讓我可以和卡佬出去二人世界撐枱腳近近地去屯門市廣場 #燒肉谷 食海鮮燒肉放題足足有120分鐘任食😍早入座仲每位平40蚊添當日是平日晚市未算太多人雖然卡卡食到過了2小時已截單但店員完全沒有即刻趕我們離開讓我與卡佬可以食埋已order的食物要讚的是我所order的單並沒有漏單喔~每款食物都好快上枱不論食物至服務質素,卡卡和卡佬都好滿意喔~❤️我倆入坐後便到店內自助放題專區取食物自取放題區包括有前菜、飲品、熟食及甜品選擇難得不用照小朋友,當然要加錢揀埋任飲啤酒及清酒啦~前菜有味付螺肉、八爪魚及中華沙律還有多達13款飲品選擇,有汽、無汽或者茶飲通過都有就連熱飲都有多達12款:香濃咖啡、黑咖啡、美式咖啡、白咖啡、泡沫咖啡、朱古力咖啡、朱古力、奶茶、鴛鴦、柑橘蜜味綠茶、香濃咖啡、烏龍茶,更有咖啡糖提供,讚👍熟食則有春卷、紫薯包、刈包、炸餃子及日式蘿蔔牛肉還有自己可以動手造茶漬飯添除了白飯、茶漬湯、紫菜、木魚絲、彩色芝麻、櫻花蝦乾,每樣配料均齊全店內還有生菜、沙律菜提供,啱哂鍾意食菜的我🤭回座位時,侍應便送上一份極上海鮮拼盤及燒肉拼盤九宮格燒肉拼盤好清楚列出不同肉類名稱方便
難得夜晚家人幫忙照顧3個仔仔
當日是平日晚市未算太多人
雖然卡卡食到過了2小時已截單
但店員完全沒有即刻趕我們離開
讓我與卡佬可以食埋已order的食物
要讚的是我所order的單並沒有漏單喔~
每款食物都好快上枱
不論食物至服務質素,卡卡和卡佬都好滿意喔~❤️

我倆入坐後便到店內自助放題專區取食物
自取放題區包括有前菜、飲品、熟食及甜品選擇
難得不用照小朋友,當然要加錢揀埋任飲啤酒及清酒啦~

前菜有味付螺肉、八爪魚及中華沙律
還有多達13款飲品選擇,有汽、無汽或者茶飲通過都有
熟食則有春卷、紫薯包、刈包、炸餃子及日式蘿蔔牛肉
還有自己可以動手造茶漬飯添
店內還有生菜、沙律菜提供,啱哂鍾意食菜的我🤭

回座位時,侍應便送上一份極上海鮮拼盤及燒肉拼盤
九宮格燒肉拼盤好清楚列出不同肉類名稱
方便卡卡用QR code再落自己鍾意食的肉類
每款肉類各具特式又新鮮,粉嫩無比
但深得我心的必定是佐賀A4和牛!
細嫩多汁!一試愛上😍放題當然要食多幾塊回本啦~🤣
另外的必食煙燻壺漬封門柳,牛味超濃而肉質滑嫩

極上海鮮拼盤內有日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝
每款都好新鮮,帶有淡淡海鮮鹹香,非常美味
完全滿足到鍾意食海鮮的卡佬
他極度大推日本蠔及蟶子!要翻點呀!
另外大家真的另漏了看電子餐牌中的食物喔~
當中的香草羊架又是一隱藏美食呀!
如果你同我一樣鍾意食牛角包
記得別錯過加沙律菜及剛燒好的牛肉於牛角包裡一起吃喔~
又是超正的美食呀!真的吃到肚子也凸起了...

甜品有和菓子、貓爪福餅及泡芙等...
還有少不得的飯後果哈密瓜及菠蘿
記得要食店內的軟雪糕先走😋
有朱古力味及柚子味2款口味
大家更可以加棉花糖及糖果或者朱古力醬、芒果醬、士多啤梨醬添

食物款式真係好多好多選擇‼️
多到根本無可能食得完所有食物呀!
下次要再同卡佬挑戰,再來食多D😍
要於5月31日痛風海鮮祭完結之前再來吃多次先得😋
2024-05-11 84 views
今日要同大家介紹嘅,就係屯門嘅一間燒肉店,近期放假同老公去咗屯門市廣場食燒肉因為睇中佢今期做緊有個痛風海鮮餐 好吸引,我哋咁鍾意食海鮮 果然佢冇令我哋失望。-佢哋嘅自助區 有嘢食嘢飲同雪糕等等 佢哋嘅燒肉分咗四個Level ,而我哋揀嘅係lv.3澳洲和牛海鮮放題$488 可以食100分鐘,-一嚟到已經有兩個大拼盤分別係牛肉肉拼盤 分別有特上牛肋肉,牛板腱,特選牛小排,牛舌,牛肩里肌肉等等,種類非常多,而且仲有呢個架 真係非常之打卡able👍🏻油脂分布好平均,而且啲牛都好重牛味,不錯。-重頭戲當然係佢嘅海鮮拼盤啦有兩隻大大隻嘅蝦,同埋生蠔,仲有蟶子,帆立貝 ,鮑魚,鯖魚同埋鰻魚等等,非常之豐富呀,生蠔勁大隻 而且味道好鮮甜 ,蝦肉勁彈牙👍🏻👍🏻-而且店員嘅服務都非常之貼心,留意我哋嘅需要,同埋主動俾圍裙俾我哋拍我哋整污糟咗件衫👍🏻 食得好舒服好enjoy嘅一個晚餐

佢哋嘅自助區 有嘢食嘢飲同雪糕等等
一嚟到已經有兩個大拼盤
油脂分布好平均,而且啲牛都好重牛味,不錯。
重頭戲當然係佢嘅海鮮拼盤啦
生蠔勁大隻 而且味道好鮮甜 ,蝦肉勁彈牙👍🏻👍🏻
2024-05-06
Type of Meal
Dinner
2024-05-09 3032 views
食肉獸 日日都想食肉🥹死扭爛扭先搵到人陪我食 今次叫左 level 3既澳洲和牛海鮮放題🐮一入座已經會送上豪華肉肉天梯同埋痛風海鮮拼盤🎢第一round已經好滿足 😌🐮豪華肉肉天梯·美國牛胸腹·牛肩里肌肉•牛舌•牛小排•牛肋肉•澳洲和牛👍🏻•澳洲和牛,上級牛胸腹肉👍🏻店員Steven (近視👓希望無睇錯名)勁好勁nice🥹行過見到 我地個網焦左 好主動幫我地換網 仲幫我地燒埋條封門 好食過自己燒好多🤣無諗過放題式燒肉都有service 💖🦐痛風海鮮拼盤蠔🦪 蝦 🦐鮑魚 白鱔 串好好食 🥹Scran QR CODE 仲有好多好多可以任叫~飯後甜品🍧柚子雪糕🍦好清新 適合燒肉後refresh 下❄️LV3 total有128品+可以任叫!重點重點!可以暢飲日本清酒同SAPPORO生啤🍻CP值超高💖LV3同2相差$100 但係絕對值得升級!玉液種類同埋海鮮仲有啤酒任飲已經cover咗個差價(´・ω・`)

🐮豪華肉肉天梯
·美國牛胸腹
·牛肩里肌肉
•牛舌
•牛小排
•牛肋肉
•澳洲和牛👍🏻
•澳洲和牛,上級牛胸腹肉👍🏻

🦐痛風海鮮拼盤
蠔🦪 蝦 🦐鮑魚 白鱔 串好好食 🥹

Scran QR CODE 仲有好多好多可以任叫~

飯後甜品🍧
柚子雪糕🍦好清新 適合燒肉後refresh 下❄️

2024-05-05 2555 views
日前和太太在屯門市廣場找餐廳食飯時,發現3樓有不少餐廳,特別是這間佐賀燒肉谷令我們印象最深刻,由於我們很久沒食過燒肉放題,當日便決定和太太前去試試☺️✏️位置(9/10):商場3樓扶手電梯旁不遠處,地點方便✏️環境(9/10):地方廣闊,空氣清新,一點也不像燒肉店✏️服務(8/10):掃碼下單,沒有漏單,同時設自助飲品及熟食區✏️食物(9/10):食物選擇不算多,但大部分都很高質,比不少燒肉放題好🌟LV4日本佐賀A4和牛海鮮放題 - $658/位看到有佐賀牛放題,便忍不住選了這個套餐,喜愛和牛的朋友肯定不會感到失望🎉🍴前菜胡麻冷奴亦即冷豆腐,夠香夠滑;韓國泡菜中規中矩,是食燒肉的絕配;煙三文魚田園沙律夠清新,三文魚肉亦不會太多,放題來說很貼心😊🍴佐賀和牛未下單前會先上一盤超精美的佐賀和牛盛盒,包括究極佐賀和牛三角嫩肌、佐賀A4和牛薄炙牛肋肉、佐賀A4和牛角切、佐賀A4和牛肩胛、佐賀A4和牛小排及佐賀A4和牛牛肋條。乍看之下,還以為是A5和牛,油花均勻豐盈,肉色呈粉紅,燒出來超級嫩滑,咬下去滿口油香,口感軟滑,甚至有入口即溶的感覺,重點是全部6款均可無限添加呢😍🍴煙燻壺漬封門柳同樣未下單前會上的牛

✏️位置(9/10):商場3樓扶手電梯旁不遠處,地點方便
✏️環境(9/10):地方廣闊,空氣清新,一點也不像燒肉店

🌟LV4日本佐賀A4和牛海鮮放題 - $658/位
胡麻豆腐

🍴前菜
佐賀和牛

🍴佐賀和牛

🍴煙燻壺漬封門柳
同樣未下單前會上的牛肉,壺漬從來不會讓人失望,用醬油醃製相當入味,同時帶煙燻香氣,封門柳牛肉味濃,口感亦很嫩滑😋
海鮮盤

🍴海鮮盤
未下單前亦會海鮮盤一客,更是一點也不失禮,包括原隻鮑魚燒、大海老、燒日本原隻生蠔、照燒帆立貝、蒲燒鰻魚、蟶子及牙帶魚。海鮮新鮮自然不在話下,鮑魚及海蝦更是大大隻、生蠔潔淨有海水味,同時少有看到蟶子及牙帶魚,看得出食材均比較名貴。而蒲燒鰻魚很貼心地用竹籤預先串好,因此比較易燒🥰
原條魷魚筒

🍴原條魷魚筒
海鮮要數較特別的有原條魷魚筒,真的比想像中還大隻,燒出來當然香氣撲鼻,而且更是啖啖肉呢😘
炭火赤雞燒

🍴炭火赤雞燒
雞肉點了炭火赤雞燒及赤雞雞腿肉,口感十分鮮嫩,有日本炭火地雞的感覺😎
小食

🍴小食
款食有很多,我們也點了好幾款。甜椒蝦仁串同樣是用竹籤預先串好,很貼心;炸芝士年糕口感煙韌;日式燒紫薯年糕燒出來既香亦滿是香甜的紫薯味;唐揚軟殼蝦爽口鮮甜;吉列炸蝦夠脆亦不會太油;榴槤炸彈充滿榴槤果香;香辣炸雞香辣惹味,口感香嫩;芝士炸雞芝士味香而不膩,啖啖滿足😁
甜品

🍴甜品
自取區雪櫃有幾款和菓子,還有我最愛的山水豆腐花,當然少不了乳酪雪糕,看到不少食客也很喜歡。而我們套餐包括了每人一客的Movenpick雪糕,當然要留肚好好品嘗吧😃

🏠佐賀燒肉谷(屯門)
📬地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
2024-04-25
$724 (Dinner)
胡麻豆腐
佐賀和牛
海鮮盤
原條魷魚筒
炭火赤雞燒
小食
甜品
淨係食燒肉點夠過癮喎😏要更滿足,梗係要食埋海鮮啦🌊餐廳依家做緊痛風海鮮祭🤩聽個名就知道一定夠晒份量😎自助區仲有勁多野食🍦🥐🍟 • 野飲🥤🧃一定包你勁勁勁滿足🤰🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔥超人氣燒肉放題🔥🔸分左𝟒個𝐋𝐕,入門級 𝐋𝐕𝟏 (𝟕𝟐品) - 最豪華 𝐋𝐕𝟒 (𝟏𝟒𝟎品)🔸價錢(成人正價) : $288/位 - $658/位🔸小童 • (𝟏𝟕:𝟎𝟎前入座)會有優惠價除左套餐既肉類 • 海鮮可以無限嗌,仲有自助區可以無限拎.我地就揀左💁🏻‍♀️▪𝐋𝐕𝟑澳洲和牛海鮮放題 (成人正價 • $488/位)套餐有𝟏𝟐𝟖品,用餐時間有𝟏𝟐𝟎𝐦𝐢𝐧𝐬,可以慢慢食唔洗急啦😌.坐低後先會上𝟐個拼盤▪澳洲和牛樓梯拼盤🐃(特上牛肋肉 • 上級牛胸腹肉 • 牛板腱 • 骨付牛肋肉 • 特選牛小排 • 牛舌 • 牛肩里肌肉 • 燒燻壺漬封門柳)油脂分佈均勻,肉味濃,食落軟滑🥩無限量供應,記得加單啦😏.▪極上海鮮拼盤🌊(通風海鮮祭 - 𝐋𝐕𝟑或以上送)(生蠔🦪 • 帆立貝 • 原隻鮑魚 • 大蝦🦐 • 蟶子 • 鯖魚)蠔肉🦪脹卜卜 • 有蠔汁,帆立貝勁大粒
淨係食燒肉點夠過癮喎😏
要更滿足,梗係要食埋海鮮啦🌊
餐廳依家做緊痛風海鮮祭🤩
聽個名就知道一定夠晒份量😎
自助區仲有勁多野食🍦🥐🍟 • 野飲🥤🧃
一定包你勁勁勁滿足🤰🏻
🔥超人氣燒肉放題🔥
🔸價錢(成人正價) : $288/位 - $658/位
🔸小童 • (𝟏𝟕:𝟎𝟎前入座)會有優惠價
除左套餐既肉類 • 海鮮可以無限嗌,仲有自助區可以無限拎

我地就揀左💁🏻‍♀️
▪𝐋𝐕𝟑澳洲和牛海鮮放題 (成人正價 • $488/位)
坐低後先會上𝟐個拼盤
▪澳洲和牛樓梯拼盤🐃
油脂分佈均勻,肉味濃,食落軟滑🥩
無限量供應,記得加單啦😏

▪極上海鮮拼盤🌊(通風海鮮祭 - 𝐋𝐕𝟑或以上送)
蠔肉🦪脹卜卜 • 有蠔汁,帆立貝勁大粒,大蝦頭滿滿膏🦐

之後可以自己用𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞📱嗌其他野食。乜都有齊晒,入面有💁🏻‍♀️
雞 • 牛 • 羊 • 海鮮 • 前菜/沙律 • 日式料理 • 蔬菜 • 麵/飯/湯…
▪自助區 (超過𝟒𝟎款野食)
雪櫃 : 汽水🥤 • 多種韓國🇰🇷罐裝野飲,(燒)蔬菜,沙律菜,生果,甜品...

雪糕 : 有𝟑款口味抹茶🍵 • 朱古力🍫 • 雲呢拿🤍,旁邊仲有配料可加
咖啡機 : 多款咖啡(黑/白/泡沫/朱古力...),仲有鴛鴦 • 奶茶 • 朱古力…
💕諗住燒野食先有得燒棉花糖?依到都可以😌

熟食 : 牛角包🥐 • 炸薯條🍟 • 刈包 …仲未夠飽?
可以整多碗燒肉谷紫菜飯🍚(秘製燒肉醬汁 • 木魚花 • 彩芝麻 • 櫻花蝦)

▪醬汁 / 調味🧂
店員會先俾(一人一碟)秘製燒肉醬 • 蜂蜜芥茉醬 • 鹽醬 • 鹽(枱),自助區亦有其他款式。
🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺有一次性圍裙提供,唔驚整污糟件衫😎