2024-06-08
之前喺荃灣大鴻輝食過佐賀燒肉谷嘅Level 2今次同朋友嚟屯門市中心食佢嘅 Level 3 澳洲和牛海鮮放題🫡 入到去餐廳望落已經好大好乾淨出面自助吧嘅嘢都幾豐富首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等 雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品佐賀燒肉谷提供嘅醬汁都好特別 尤其喺中間嘅蜜糖芥末醬 真係好正😊首先上咗牛肉拼盤,有牛舌、澳洲和牛、牛小排、牛肩里,種類好多,掃描佢嘅QR code落單,入面仲有豚肉、雞肉,羊架而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫而我個人最推薦喺佢嘅澳洲和牛肉眼芯,唔好燒太耐,真喺入口口感好好,喺咁多款肉類入面最好食!接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛 所以我嘅方法喺叫一兜牛油金菇 食完留返個錫紙兜 連埋牛油 將啲海鮮去殼落去燒 加埋燒肉谷蒜醬 又易燒又好食😁 除咗呢啲之外,仲可以任叫燒三文魚鰭、清酒煮蜆、法國螺等嘅海鮮,十分豐富甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已
入到去餐廳望落已經好大好乾淨
出面自助吧嘅嘢都幾豐富
首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等
跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味
另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等
雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等
飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品
而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫
接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝
因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛
甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已經有好多 甜甜地好好食
仲有佢嘅朱古力雪糕 連我朋友都話朱古力味幾濃幾好食🤤
兩位連埋加一埋單$1xxx 但喺可以食足2小時,仲有任食海鮮,值呀!