2022-01-21
🍜魚鮮生刺身專門店 (銅鑼灣)🍜-冇得堂食之後生日就得反反工反屋企🥲難得放假lunch time都特登岀去食個飯😂-· 吉列鰻魚白咖喱手拉烏冬 - - - $88佢地嘅手拉烏冬好彈牙😌超大碗呀如果兩個女仔建議真係一碗就夠再加啲小食、刺身😌吉列鰻魚好推介👍🏼入邊好Juice😽-· 黑豚肉眼白咖喱手拉烏冬 - - - $88佢哋嘅黑豚肉眼係來自日本😽食落一啲都唔乾😮而且塊豬扒都好大份😜加埋豬扒汁食好正🤤佢哋每個套餐都會有味增湯、兩塊刺身(希靈魚)好抵食!-· 長崎吞拿魚刺身拼盤 - - - $288長崎嘅飛機貨🤤店員介紹今日吞拿魚好靚🤫🤭我地忍唔住叫左黎試下!佢入面重有中拖羅同大拖羅😽😽大拖羅超級肥美🥲係會上癮嘅食物!仲有炙燒吞拿魚🥰入口即化嘅感覺—推介指數:8/10———————————————🔺 魚鮮生刺身專門店 (銅鑼灣)🔺 銅鑼灣登龍街31-35號地下-----------------------
· 吉列鰻魚白咖喱手拉烏冬 - - - $88
吉列鰻魚好推介👍🏼入邊好Juice😽
· 黑豚肉眼白咖喱手拉烏冬 - - - $88
· 長崎吞拿魚刺身拼盤 - - - $288
仲有炙燒吞拿魚🥰入口即化嘅感覺
—
推介指數:8/10
———————————————
🔺 魚鮮生刺身專門店 (銅鑼灣)
🔺 銅鑼灣登龍街31-35號地下
-----------------------