2021-01-21 747 views
今次走返去港島區 。灣仔。十年難得一次會到嘅地方灣仔,偶然途經見到呢間店。馬六。係內街,真係唔多起眼嘅位置!就係因為佢唔起眼嘅關係我就走左入去試,好彩有人去食咋,超好食呀!連飲品都好正架!。新加坡喇沙摻摻。 呢碗喇沙面好食到呢,雖然海鮮一定係冰鮮嘢,但都女重料好多架(不過不失啦) ,重點係個湯底,非常香濃,杰身架,岀面好多時食都好水,呢間唔一樣,好差唔多飲曬呀,面質都相當彈牙,正!。檳城老鼠粉。 炒得夠乾身夠入味,加埋啲配料,花生,魚乾仔,蛋粒,非常夾!。柚子沙律。雖然係小吃,但都非常有誠意架,柚子係甜新鮮,唔似岀面好多都又苦又乾!。蝦春卷。 夠脆口,普普通通啦🤪。白咖啡。 好好味,咖啡愛好者(普通),應該會鐘意呢個味!。桔仔檸檬茶。 味道特別,桔仔味非常香!都係果句啦,有機會經過不妨試下,有意外驚喜架!
今次走返去港島區 。灣仔。
連飲品都好正架!

。蝦春卷。 夠脆口,普普通通啦🤪

。白咖啡。 好好味,咖啡愛好者(普通),應該會鐘意呢個味!

。桔仔檸檬茶。 味道特別,桔仔味非常香!

都係果句啦,有機會經過不妨試下,有意外驚喜架!

海鮮喇沙
2020-12-07
$88 (Dinner)
海鮮喇沙
  • 海南雞喇沙摻摻