2020-05-02 2314 views
朋友推介的哩間炸雞脾既隱世茶餐廳,勁鍾意食茶餐廳同雞髀嘅我又點可以唔試下先,一行入去老闆娘見勁好笑,問我點解要諗咁耐,我話你呢度太多選擇呀,有選擇困難症,抬頭一望,古老既吊風扇,特別的味道🥳新泉快餐這明出名生炸雞脾,要左豉油汁飯,呢度既生炸雞真係無得輸😚😚不枉我為左佢特登過黎呀,外層炸得好香脆,但又唔好油膩既感覺,咬落肉汁就會必出黎,肉質嫩滑🤩🤩🤩🤩仲嗌左個芙蓉蛋飯,呢個係是日快餐,快餐係跟雪耳湯同嘢飲,芙蓉蛋飯就中規中矩,可以煎得厚身少少,目測太細份呢,但係嚟到呢度係食懷舊嘅味道,同埋個炸雞🍗真係好出色😚😚😚茶餐廳果然凍檸茶特別好飲❤️❤️❤️

2020-04-30
Type of Meal