2020-07-23
未到七點門口已經排長龍,好彩有Book枱,不過都要等三個字執枱入到去坐得有啲迫,張枱都好勉強擺得哂啲食物,冷氣都唔太夠。店舖有啲趕急,喺門口已經叫你睇定食咩同落單。—————————————話明火山燒當然要試一試,其實就係熱石板上嘅厚切牛扒。有提供圍裙比你,不過個石板超熱,小心Hi到同彈到。肉眼扒嚟講唔算好淋,牛味都唔係好重,勝在夠厚啖啖肉。⚠️不過最好盡快切開哂嚟燒,同埋燒到5-7成就攞個碟裝住,因為舊石好熱,啲肉未食完都會好快燒到太熟燶哂。佢有個醬比你點,個醬冇咩特別又唔會好鹹,點又得唔點又得。白飯就用珍珠米,煮得剛剛好,粒粒分明。-牛肩肉珍珠丼係朋友叫,男仔嚟講可能份量少啲。牛肉唔Un幾夠味,醬汁都係普通,溫泉蛋都係同平時個啲差唔多。成個丼幾好,不過不失。-升級做套餐加 $29 有 四選三 湯、沙律、BBQ串燒、特飲都幾抵加錢👍🏻忌廉湯就冇咩特別,似啲即沖忌廉湯粉雞肉串有兩串,幾抵食,不過都係冇咩特別,似微波爐啲叮叮叮食特飲唔洗額外加錢而且幾驚喜🤩茶味夠之餘又真係有陣好香玫瑰味,個奶蓋都鹹鹹甜甜好好味😋食完熱氣嘢幾解渴———————————————整體來講,餐廳嘅嘢食選擇都幾多,有
—————————————
白飯就用珍珠米,煮得剛剛好,粒粒分明。
都幾抵加錢👍🏻
忌廉湯就冇咩特別,似啲即沖忌廉湯粉
雞肉串有兩串,幾抵食,不過都係冇咩特別,似微波爐啲叮叮叮食
———————————————
整體來講,餐廳嘅嘢食選擇都幾多,有石燒牛,日式飯,仲有意粉。價錢都唔貴可接受,食物質素就冇太大驚喜(石燒牛的話,我覺得神石燒好食啲🤭)。可以一試,不過最好Book位同唔好繁忙時間Walk In
更多食評請支持IG:namnam_happyshare
金標和牛肩胛肉眼