《十和田總本店の食評》 by@ihungry.hk懷念日本嘅味道🔥?由擁有20多年經驗嘅資深日籍壽司師傅主理嘅十和田總本店👺,務求用最傳統手法打造日本料理,餐廳主打多款壽司、刺身、丼飯、燒物與定食等等,嚴格挑選新鮮食材,精心製作日本料理,食物質素與價錢同樣咁吸引,絕對值得一試🥰!🔸『前菜 - FREE』▶️包括茶碗蒸及麵豉湯 茶碗蒸堅用上等貨料,蒸汽溫潤香氣撲鼻,每口都係幸福滋味;而麵豉湯湯頭濃郁,非常地道☺️!🔸『香蔥吞拿魚腩丼 - $128』吞拿魚腩🐟經過精心處理,保留魚肉原有鮮甜,配以清香撲鼻嘅香蔥,清香四溢,唔會太膩!🔸『雜錦魚生丼 - $128』魚生丼匯聚多款新鮮魚類,每款都係現切現上.爽甜彈牙!🔸『三文魚三味壽司 - $42』三文魚三味壽司包括中三文魚腩、火炙三文魚、三文魚壽司,三文魚油脂比例豐富,有入口即融嘅感覺,如果你係三文魚迷,就絕對唔可以錯過🐟!🤪iHungry肚餓指數:8/10
《十和田總本店の食評》 by@ihungry.hk

懷念日本嘅味道🔥?由擁有20多年經驗嘅資深日籍壽司師傅主理嘅十和田總本店👺,務求用最傳統手法打造日本料理,餐廳主打多款壽司刺身、丼飯、燒物與定食等等,嚴格挑選新鮮食材,精心製作日本料理,食物質素與價錢同樣咁吸引,絕對值得一試🥰!

🔸『前菜 - FREE』
▶️包括茶碗蒸及麵豉湯

🔸『香蔥吞拿魚腩丼 - $128』

🔸『雜錦魚生丼 - $128』
魚生丼匯聚多款新鮮魚類,每款都係現切現上.爽甜彈牙!

🔸『三文魚三味壽司 - $42』

🤪iHungry肚餓指數:8/10