《如月居酒屋の食評》 by@ihungry.hk想同朋友Chill下食野傾下計,居酒屋🏮絕對係最好選擇💯!如月居酒屋以日式和風格為主,為你提供多款平價又地道嘅居酒屋美食,包括日式串燒、定食、小食等等,以超抵價錢為你做出日本🇯🇵質素!🔸 『讚岐烏冬 - $68』讚岐烏冬超彈牙,口感啱啱好,而湯底方面,湯底清甜又唔會有味精味,完全復刻到當地日本嘅清昆布湯,超正😜!🔸『咖哩炸雞飯 - $68』炸雞皮薄陷兔,金黃酥脆,入口肉汀爆開,流出香噴噴嘅日式咖哩,配埋足料新鮮蔬菜材料同QQ日本米,絕對滋味🤓!🔸『串燒 - $16-38』串燒種類勁齊全,有齊肉類、丸類、蔬菜及海鮮等等,特別一讚燒鰻魚串燒,醬汁甜味又惹味,鰻魚超足料又厚肉,肉身新鮮彈牙,大讚👍👍👍!🔸『燒物 - $25』所謂燒雞翼,我鍾意食!呢款芝麻燒雞翼非常之香濃,除咗外脆內爆汁,仲有濃濃嘅芝麻香氣,絕對令你食唔停口!而一口芝士,即係一啖咬落去爆曬濃濃嘅芝士啦,絕對係超級邪惡啊😈!🤪iHungry肚餓指數:7.9/10
《如月居酒屋の食評》 by@ihungry.hk

🔸 『讚岐烏冬 - $68』

🔸『咖哩炸雞飯 - $68』

🔸『串燒 - $16-38』

🔸『燒物 - $25』

🤪iHungry肚餓指數:7.9/10