2023-09-28 172 views
💖 鮨樂 (屯門時代廣場南翼) (屯門)✨屯門屯合街2號屯門時代廣場南翼3樓17-18號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️近排差唔多幾乎日日都約我姊妹們見面,分擔下婚禮嘅事務😝佢話想食日本嘢我梗係要滿足佢。-燒牛舌串👅 $38食落口但有口感之餘仲要好重燒烤香😳加埋旁邊配嘅芥末醬食更加正。-雞腎串🐥 $28傳說嚟講佢哋真係做得幾唔錯,唔會話燒到啲肉冇晒水份乾噌噌👍🏻反而仲要好好味佢哋嘅串燒真係幾有驚喜❤️-10貫火炙 寿司定食🍱 $198呢一個套餐好抵食有埋冷烏冬、沙律同湯送😏 10件壽司分別有魷魚、赤蝦、三文魚、左口魚、生牛肉、拖羅、鰻魚、玉子同雜錦卷。整體嚟講拼盤內容好豐富❤️我自己覺得最好食就係左口魚😽油分極高。-雜錦海鮮丼🐟 $148我最鍾意就係佢個黃色蘿蔔,感覺好清新。呢個拼盤入邊除咗三文魚之外仲有油甘魚、鯛魚、魷魚、赤蝦、蟹肉同埋赤身。成個成盒五顏六色好吸引😚令到食慾大增。-特上鮨樂壽司盛合(8件)🍣 $298呢一個一上枱我哋就哇哇聲,因為海膽、吞拿魚蓉同埋魚子軍艦實在太壯觀了🫶🏻另外仲有帆立貝、赤蝦、三文魚、油甘魚同埋赤身😆每件壽司都大大件好吸引㗎😍-本鮪(大拖羅)壽司🐋 $

💖 鮨樂 (屯門時代廣場南翼) (屯門)
✨屯門屯合街2號屯門時代廣場南翼3樓17-18號舖

-燒牛舌串👅 $38

-雞腎串🐥 $28

-10貫火炙 寿司定食🍱 $198

-雜錦海鮮丼🐟 $148

-特上鮨樂壽司盛合(8件)🍣 $298

-本鮪(大拖羅)壽司🐋 $52
$52就食到拖羅實在太爽了!佢油份超高,魚味好濃郁忍唔住俾佢一百分😋

-珍寶虎蝦壽司🦐 $18
諗咗好耐到底係咩壽司,原來係熟蝦🤔相比起其他就失色咗少少🤫不過真係好耐冇食啦一擺落口童年回憶返晒嚟🤭

-炙燒魚背壽司🐠 $28
我個姊妹話一定要叫魚貝😝佢最鍾意嗰種油分極高嘅口感😋說實話其實我都好鍾意🤩而家總共有兩舊唔使爭啦‼️

-特盛蟹肉蟹膏軍艦🦀 $48
我哋兩個都係愛蟹之人所以肯定唔可以放過呢個軍艦😏蟹膏味道非常濃郁😽

-炙燒三文魚芝士卷🧀 $55
估唔到咁吸引👍🏻賣相好得食落口都一樣好掂😃初頭見OpenRice有好多人推介所以先叫嚟試吓。估唔到成個餐最好食就係呢一嚿壽司😌入邊有一粒小芝士增加鹹香味,我自己覺得唔使再點豉油已經好好食㗎喇😈

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-09-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)