Hiring
$16,000-$16,500
$17,000-$20,000
$17,000-$23,000
Monthly
炙•宴 周圍都有分店,但原來我地未食過😝今日係yoho形點行完街,見呢度都有分店仲做緊套餐優惠🔛幸せの二重丼餐牌定食呢個餐牌吸引左,套餐有味噌湯,沙律🥗餃子🥟甜品及飲品餐廳座位都算闊落,日本🇯🇵風格嘅裝潢,環境舒適,到處都是豬🐷🐽燈籠嘅吊飾職員態度親切有禮,感覺良好《幸せの二重丼餐牌定食 》幸福二重丼🔛 宮崎和牛丼 配熱烏冬 $158宮崎和牛丼嘅和牛用燒肉醬汁調制,油脂豐滿,牛味香濃熱烏冬配鰹魚湯底味道岩岩好,唔會過鹹個set仲包埋味噌湯、沙律、沖繩豬肉煎餃、飲品及甜品(是日甜品:黃豆粉蕨餅)幸福二重丼🔛月見豬腩肉井配炸雞芝士黑咖喱飯($128)呢個set真係好豐富,一次過滿足哂✌🏻兩個味道嘅丼飯,豬腩肉同炸雞份量夠,豬肉燒得好香又夠淋,炸雞唔會太油膩,外層乾身,但肉質juicy,配上一隻溫泉蛋黑咖喱🍛好特別😍香料味唔錯,除咗丼飯,個set仲包埋味噌湯、沙律、沖繩豬肉煎餃、飲品及甜品(是日甜品:黃豆粉蕨餅)呢餐真係大滿足💯💯💯💯
炙•宴 周圍都有分店,但原來我地未食過😝
今日係yoho形點行完街,見呢度都有分店

職員態度親切有禮,感覺良好

《幸せの二重丼餐牌定食 》

幸福二重丼🔛 宮崎和牛丼 配熱烏冬 $158
宮崎和牛丼嘅和牛用燒肉醬汁調制,油脂豐滿,牛味香濃
熱烏冬配鰹魚湯底味道岩岩好,唔會過鹹

幸福二重丼🔛月見豬腩肉井配炸雞芝士黑咖喱飯($128)

呢餐真係大滿足💯💯💯💯