一直book mark咗呢間餐廳,今次係朋友聚會,決定嚟呢度試下佢地嘅海鮮火鍋任食放題!🔔🤝🤝🤝芝士龍蝦湯茶碗蒸🤝🤝🤝第一道菜就係芝士龍蝦湯茶碗蒸!大眾飲宜喇,但係呢個真係有芝士龍蝦湯味!蒸得恰到好處,份量足夠,材料新鮮。即刻個人心情就提高咗好多啦!😊😊😽😽😽任食惹味龍蝦雞煲😽😽😽極尚龍蝦蒸海鮮嚟咗喇,咩都唔使講,閃光少少就會流口水😸。白皙肉質,燒天大開心!🤠🤠🤠火鍋湯底:中華辣湯🤠🤠🤠中華辣湯, 喺香辣之間尋求平衡, 咁我個口味就最中意啦! 打邊爐少唔少份中華辣湯出色,湯鮮辣勁,好有衝勁,帶點辣度,暖笠笠嘅感覺! 😚😚😻😻😻火鍋選品😻😻最後我哋就開始享受呢個任食放題啦!廣島蠔、日本帶子、沙白、灰蜆、螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷, 全部嚟一遍,真係超級滿足!😋❤️❤️❤️極品海鮮火鍋❤️❤️❤️與朋友共享呢一道色彩瑰麗的海鮮火鍋,豐富的海鮮類尤其是肥美的龍蝦,滋味豐富而有層次感,鮮香四溢! 大伙兒都直說這道火鍋是餐桌上的重頭戲,味道好到我們一時無法描述!😻😻總結,相馬日式火鍋係值得一試嘅海鮮火鍋任食放題,我哋絕對會再嚟! 😊👍

🤝🤝🤝芝士龍蝦湯茶碗蒸🤝🤝🤝
😽😽😽任食惹味龍蝦雞煲😽😽😽