2022-08-17 345 views
旺角朗豪坊新開咗一間台式火鍋,今日同朋友一齊嚟試下。🤗餐廳一共有四個套餐可以選擇,晚市成人價錢由$238至$368。.我哋揀咗「麻吉遊·吃台南」$298,湯底方面揀咗鴛鴦另加$50,「好呷麻辣鴨血藥膳鍋」同埋「清甜椰子雞鍋」。*要值得一讚嘅係佢呢個設計令成個打邊爐過程都好少煙吹出嚟,抽風做得幾好!👍🏻😉.多款台式小食可以自己出去自助形式拎👇🏻🍽:台灣腸好香脆,麻辣豬耳辣度適中好味,甘梅地瓜條偏軟身,香芋丸好好味😋,炸粉唔會太厚,香芋味突出!!👍🏻其他就不過不失!.飲品有手搖、冷泡茶、罐裝飲品等,同時亦可加錢升級任飲台灣啤酒!個人比較鍾意水蜜桃🍑味道較為清新!每張檯都會提供兩個紫色碟,用嚟出去夾丸類同蔬菜類!.🍽:牛小排好高質!😋😋肉質好甜,好新鮮,呢個必食!😎.「好呷綜合紅豆湯」🍽:呢個甜品好有驚喜,因為味道唔會太甜,同埋好足料,有芋圓、紅豆、涼粉、芋泥。大家記得要食呢個!😆😆

多款台式小食可以自己出去自助形式拎👇🏻

每張檯都會提供兩個紫色碟,用嚟出去夾丸類同蔬菜類!

🍽:牛小排好高質!😋😋肉質好甜,好新鮮,呢個必食!😎

「好呷綜合紅豆湯」

• 好呷綜合紅豆湯
  • 牛小排