🌶 唔知有冇朋友仔同我一樣好鐘意食傷心酸辣粉?佢地有新搞作啦👅麻辣派對主推川菜,辣子雞,麻辣雞鍋,香辣豬手仲有其他水煮菜式🔥🔥🔥見到個辣子雞我心入面係RIP緊我個胃加上我係食開bb辣既廢jer🌝點之又唔算太辣😳反而有少少麻~辣味有層次不會完全蓋過其他味道😋雞件炸過所以好香脆🐔仲可以加其他配料例如炒老蛋,家鄉蠟肉和四季豆等超過二十款選擇😻配料價錢都係幾十蚊,4個人食的話可以叫3~4款配料就岩岩好👬👭再黎勁大盆紅卜卜😂水煮魚有草魚,江團同鱸魚可以揀~辣度有加辣,原辣,減辣同走辣🌶可以試左原辣先~水煮菜式都係偏麻🤔魚我就唔太識食所以都哽到骨😂但好嫩滑鮮味👍🏻強烈建議加牛柏葉,金針菇同水晶粉,可以吸湯既配料係最正😋👍🏻叫左一個小鍋麵....感覺不太討好呢,太稔了再點了個乾煸四季豆,上面的肉碎相當惹味四季豆也炒很剛好飲品不過不失~勝在大大杯
歌樂山辣子雞
水煮草魚
叫左一個小鍋麵....感覺不太討好呢,太稔了
豆花小麵
再點了個乾煸四季豆,上面的肉碎相當惹味
四季豆也炒很剛好
乾煸四季豆