💖 PAUSE IT (元朗)✨元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️上個月同老公食完呢間餐廳之後念念不忘,成日都話想再去食😆,今日老公放假終於可以再同我去啦😌-温泉蛋卡邦尼意大利粉🍳 $98呢道意大利粉嘅特色就係溫泉蛋,蛋黃流心😍,與意大利粉嘅醬汁融合得相當完美。醬汁濃郁,煙肉帶有淡淡嘅煙熏味,令整道菜更香滑😋。意大利粉嘅口感滑順,煮得恰到好處,真係好味‼️-牛肝菌汁雜菌意大利飯🍄 $88呢碟意大利飯用咗香濃嘅牛肝菌汁,搭配各種雜菌,味道非常豐富。最頂層仲有個大啡菇🤩,米飯吸收咗菌汁嘅香氣,雜菌嘅口感亦增添咗層次感🥳,非常適合鍾意菌類嘅朋友。-紫薯拿鐵🍠 $42呢杯紫薯拿鐵勁靚,有一個獨角獸公仔🦄,視覺上好吸引。紫薯嘅甜味同咖啡嘅濃郁相得益彰,飲上一口,口感滑順,令人感受到一種獨特嘅甜美💜-冰湯力咖啡🧊 $42呢杯冰湯力咖啡真係好解渴,特別適合炎熱嘅天氣🥵。飲品清新,咖啡嘅香氣同湯力水嘅氣泡🫧完美結合,口感清爽😎。對於鍾意咖啡但又想要一啲清涼感嘅朋友嚟講,呢個絕對係一個唔錯嘅選擇。想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalif

💖 PAUSE IT (元朗)
✨元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖

-温泉蛋卡邦尼意大利粉🍳 $98

-牛肝菌汁雜菌意大利飯🍄 $88

-紫薯拿鐵🍠 $42

-冰湯力咖啡🧊 $42

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-09-20
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)