2025-05-13
上次同朋友試過呢間受歡迎既咖啡飲品,拉花好靚,可以打卡之餘,味道也比較特別,今次就除左咖啡都揀左依三款食品。Cafe 以白色及淺木色傢俱配搭,簡約風為主,環境舒適,大玻璃令到感覺好開揚~看看餐牌先,可單選或Afternoon Tea。我哋點選 3 set 下午茶餐,全日早餐、雜莓榖麥優格碗及煙三文魚忌廉芝士牛角酥,跟餐包熱美式咖啡,可補差價額升級至任何飲品。Orange Mocha 香橙朱古力咖啡拉花好靚,造型精美,增添視覺上既滿足。咖啡入口香滑甘醇,味道濃郁,橙味及朱古力味突出,除左好飲外,亦非常適合打卡,值得推薦給大家!All Day Breakfast 全日早餐擺盤好有心思,見到都好吸引。食材非常豐富,包括有鹹香味煙肉,蛋味濃郁既炒蛋,脆脆豬肉腸,什菌味道濃郁,烤焗新鮮番茄,鬆軟脆多士,翠綠鮮爽沙律菜及酸甜茄汁豆,款款食物好新鮮,多重口感,味道又非常配合,超好吃。Berries and Granola Yoghurt Bowl 點左一碗看起來就很健康既雜莓榖麥優格碗,營養價值高,以及種類豐富既有香蕉、士多啤梨、藍莓、杏仁、南瓜籽、燕麥片、原味乳酪及蜜
Orange Mocha
All Day Breakfast
點左一碗看起來就很健康既雜莓榖麥優格碗,營養價值高,以及種類豐富既有香蕉、士多啤梨、藍莓、杏仁、南瓜籽、燕麥片、原味乳酪及蜜糖,食材新鮮,口感香甜幼滑,美味可口。
牛角酥非常酥脆,入面餡料既粉紅色煙三文魚,淡淡鹹香味,以及軟軟幼滑既忌廉芝士,外脆內軟,很不錯的茶點。
Smoked Salmon & Cream Cheese Croissant
夏天來一杯凍咖啡,甘香氣味散發出來,咖啡加倍份外香濃,口感清爽自然。
Americano