《正宗日式手握壽司🏯》———————————————-#立鮨 🎌-呢間人氣壽司店一直都好想去食,但之前因為立食所以無食到,最近發現佢地原來加返啲櫈,同樣係吧檯位可以睇到師傅即叫即整,環境亦更加舒適🪑-🍣 海膽壽司盛合呢款係期間限定嘅午市套餐,啱哂我呢啲海膽迷😋 所有壽司都加入咗海膽元素,非常吸引,有海膽赤蝦壽司、海膽帶子壽司、海膽魷魚壽司、蟹肉海膽壽司同海膽火炙左口魚邊壽司🌊 而且好欣賞佢嘅壽司飯用上赤醋同秘製醬汁調味,令到壽司嘅鮮味更加突出🤤 -🍣 特選三文魚盛合三文魚set 包咗三文魚壽司,三文魚腩壽司,火炙三文魚壽司,三文魚小卷同辣三文魚軍艦🥰 脂肪紋理分布平均,食出啖啖魚鮮味🎣-🍣 火炙大吞拿魚腩海苔壽司另外我仲忍唔住追加咗個高質火炙大吞拿魚腩海苔壽司,一上枱師傅話要即刻食,紫菜先可以keep住脆口🤗 火炙後嘅Taro魚油香更突出,油脂感爆發,非常滿足🤤-⭐ 參考價錢︰(另收加一)海膽壽司盛合:$198特選三文魚盛合:$60火炙大吞拿魚腩海苔壽司:$50鮮蝦味噌湯:$10🍌 抵deal 指數:7/10
《正宗日式手握壽司🏯》
———————————————-
#立鮨 🎌
🍣 海膽壽司盛合
🍣 特選三文魚盛合
🍣 火炙大吞拿魚腩海苔壽司
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
海膽壽司盛合:$198
特選三文魚盛合:$60