2024-08-06
台風由佢開喺灣仔嘅時候每個星期我都會去食,因為好鍾意食佢個叉燒,同埋佢可以好人性化咁如果你唔食筍或者其他配料可以轉另一款餸去代替,儲夠單仲可以換溫泉蛋!非常Happy!😋近排佢嘅Menu多咗個係可以揀多一個餸或者飲品,價錢同以前都好似差唔多,性價比高,每次嚟親都係食魚湯拉麵,拉麵彈牙、湯底熱辣辣又濃郁、叉燒唔會好肥膩類似火腿好嫩滑,溫泉蛋就比較普通冇乜特別,整體都好好食。要讚一讚員工服務態度好好,入到門口會同你講歡迎光臨(日語),坐低嘅時候佢會遞上一杯清水,再耐心等候你會寫啲乜嘢食,走嘅時候佢會同你講下次再見(日語),然後再幫你閂門,就係呢啲細微動作就會令到一個客人留低咗一個好嘅印象(重點係佢哋冇收+1服務費都咁好服務🤩),所以我都每個星期都去食呢間keep住有水準嘅一間拉麵店!請要繼續加油,加油!😋😋