4 day(s) ago 0 views
💖 Tomacado 花廚 (銅鑼灣)✨銅鑼灣告士打道280號世貿中心2樓L2-06號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️我相信無論係男士定係女士都會好鍾意呢間餐廳😌,我知道好多人節日搵餐廳都會諗到頭都大😆,呢一間餐廳就可以幫你諗少樣嘢🙈。只要食佢哋嘅套餐就已經包埋有禮物🥰。唔使再諗驚喜👍🏻-繁花生日套餐🥂 $1388花廚特色菌菇湯配法包🥖湯底香濃,菌菇嘅鮮味同淡淡忌廉完美融合👏🏻,搭配嘅法包好香脆。川香和牛肉羽衣甘藍能量沙律🥗好似第一次用辣汁配羽衣甘藍🤔,食落去帶有少少辛辣嘅口味,都幾特別🤫。呢個沙律仲係一個勁多配料嘅沙律❣️又有南瓜、芋頭、粟米條、辣椒、和牛、蕃石榴等等。五顏六色好吸引🤩輕煎金槍魚塔🐋金槍魚塔外皮輕煎再沾上芝麻,面頭再配埋花形牛油果🥑。食落口魚肉鮮嫩😍,味道鮮美。玫瑰鹽烤鵝肝牛柳🥩呢道菜嘅組合真係令人驚喜🤭,鵝肝嘅細膩同牛柳嘅豐富口感相得益彰😍,配搭埋玫瑰鹽同旁邊嘅薰衣草蓉一齊食,更別有一番風味。黑松露香草烤三黃雞配烤新薯🍗同老公一致讚好👍🏻,三黃雞經過黑松露調味,雞肉鮮嫩多汁💦,香氣四溢。食落口唔鞋勁Juice,烤新薯外脆內軟。藍蝴蝶🦋呢杯係蝶豆花青檸梳打🍋‍🟩,由

💖 Tomacado 花廚 (銅鑼灣)
✨銅鑼灣告士打道280號世貿中心2樓L2-06號舖

-繁花生日套餐🥂 $1388
花廚特色菌菇湯配法包🥖

川香和牛肉羽衣甘藍能量沙律🥗

輕煎金槍魚塔🐋

玫瑰鹽烤鵝肝牛柳🥩

黑松露香草烤三黃雞配烤新薯🍗

藍蝴蝶🦋
呢杯係蝶豆花青檸梳打🍋‍🟩,由藍變紫,勁靚✨飲落好fresh,幾唔錯。

蔓越莓玫瑰花果茶🌹
我覺得好好飲!唔會話得玫瑰味,仲有香甜嘅蔓越莓味🤭

贈送生日甜品:玫莓慕絲卷🍰
面頭嘅脆片勁有口感,入口即化🫣,嘅有玫瑰莓果幕絲同果醬,令成個慕絲卷淡淡花香。

特別禮贈:繁花生日抱抱桶(價值$688)
另外訂呢個餐仲有一盆花送😍,男仔帶女朋友黎實加分🫶🏻

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
5 day(s) ago
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$700 (Dinner)
Celebration
Birthday