一直都bookmark咗呢間銅鑼灣的咖啡店,叫做HeSheEat,今次終於有機會黎呢度享受下午茶時光啦!🔔🤝🤝🤝松露蟹肉•牛油果• 蕃茄莎莎配墨西哥餅🤝🤝🤝首先就嚟個松露蟹肉•牛油果• 蕃茄莎莎配墨西哥餅。一試之下,絕對係驚豔,濃郁嘅松露味,伴隨上口的蟹肉,再加上香滑的牛油果的組合,真的係絕配!🔥🔥充滿層次感,好似一口咬落香濃。 😻😻即使好飽都會忍唔住再食多一啖!🌯🌯😽😽😽黑豚蘆筍卷😽😽😽再嚟係黑豚蘆筍卷,黑豚肉相比一般豬肉更有味道,而佢哋點綴上炭燒味,一口咬落隻牙都喺juicy同埋豚肉香大爆發。 😜😜 個肉真真係做得非常入味,肥瘦適中,還加上焦香味,有種 ""唔食會後悔"" 嘅感覺。😻😻😻烤魷魚香辣墨汁扁意粉😻😻再試下食品單上嘅烤魷魚香辣墨汁扁意粉,烤魷魚口感夠韌有嚼勁,墨汁扁意粉香辣惹味,又有海鮮嘅新鮮味!🍝🍝✊🏼✊🏼✊🏼烤羊西冷扒配芥末薯蓉✊🏼✊🏼✊🏼甜品前嘅最後一道菜,烤羊西冷扒配芥末薯蓉,羊扒肉香四溢,充滿了濃郁的羊肉風味,芥末薯蓉濃滑爽口,有創新之感~!
🤝🤝🤝松露蟹肉•牛油果• 蕃茄莎莎配墨西哥餅🤝🤝🤝
😽😽😽黑豚蘆筍卷😽😽😽